öyle deme esin birbibirimize anlatmadıktan sonra ne gereği var burda olmanın değil mi bizi ancak biz anlarız canımKızlar yaaa, kusura bakmayın son zamanlarda biraz hassaslaştım nedense, sizi de fazla sıkmış olabilirim. Umarım hepinizin keyfi ve bebişleri iyidir. Kendinize iyi bakın,
sevgiler...
valla eşimle tek kendimize ayırdığımız zaman akşam 9dan sonra çekirdek ve çay tv bişeyler izlemek o film izlerdik bol bol sinema falan ooo o kadar zaman oldu ki gitmeyeli sağlık olsun ne yapalımbabasını arada kızdırıyor ablaları.senden hiçbişey almamış falan diye benimkinin espirisi zekiliği benden güzelliği annesinden diyip kapatıyor olayı :) ama çok içerlemiş hemen 2. bebek peşinde :)
benim kzıımı yer elması diye seviyorum:) farkında olmam da güzel :) normalde kızıma toz kondurmam :)
bende uzun zamndır kızımı uyuttuktan sonra iş yapıyorum bu seferde komşuları rahatsız etmiş kendimde hiç dinlenmemiş oluyorum. halen çözüm bulamadım.eşimle özel bişeyler yapmayalı 1.5 sene oldu :) ütüsünü kendisi yapıyo inan hiçç zamannım yok sadece kızımın kıyafetlerini ütülerim. kendime bakma işlerimide öğlen aralarında hallediyorum öğlen yemek yemiyorum hallediyorum.
yazın yemek yapmak çok kolay bana göre mesala bu akşam menüde melemen var :) bide kahvaltılık :) dün akşamda ayran çorbası ve kavun vardı :) yanı yemek falan yapamıyorum ne yapayım yetişemiyorum .eşimide zayflattım zaten üzülüyorumadamcağız bir çorbaya talip :)
kızlar hala yoğurt mayalayan varmı? son zamanalrda yoğurdum kaygan jel gibi olmaya başladı tadı yogurtlar gibi ama uzayan bir yoğurt :)
herkeze iyi hafta sonlarıııı çok seviyorum cuma gününü:) kızımla koskoca 2 gün bekliyor beni:)
kizlar tatil yapacak varmi aranizda
esimin senelik izni yok kac gundur resmen yalvariyorum izin al tatile gidelim diye zaten gecen senede gitmemistik hatta hamileyim diye onceki senede gitmemistik cok bunaldim buralarda resmen deniz kokusu geliyor burnuma)
birde gorumcemin fethiyede yazligi var esim istetsen fatih le sen git dedi ama ben istemiyorum,ben ailece gitmek istiyorum 3kisilik ilk tatilimiz olacak insallah izin alabilir de gideriz,aranizda gidecek olan varsa yada zaten tatil bolgesinde oturanlar anlatin birazda gitmis kadar olalim))))
lovelim,canım aklımdasın kuzum,taşındın mı ?
Esinrüzgar, işin çok zor ama sağlığı enerjisi yerinde diyorsun ya buna şükür. Derdini anlatmaya başlayınca zaten anne acıktım diye peşinde dolaşacaktır. Biraz bencil olmaya çalış, onunla ilgilenmeyip kendinle ilgilen yavrun yemek konusunda dikkat çekmeye çalışacaktır. Ayşe'nin öğle uykular yalan olmuştu. Son birkaç gündür, odasına gidip kapıyı kapatıyorum, yatağına yatıyorum. Önce oyun oynamaya çalışıyor, bakıyor bende ses yok, gelip yanıma yatıyor hemen. Bağırdığın için de üzülme, 5 dk sonra unutuyordur zaten. Sen onun annesisin, en sevdiğisin =) Ben de bağırıyorum sabır taşı değiliz ki. Anlattığına göre çok da yoğunsun, üzme kendini.
Fatihpepe, çok geçmiş olsun. Ben temmuz başında Mersin'e gitmeyi planlıyorum bir aksilik çıkmazsa. Ama eşim gelemiyor malesef. 15 gün izni var ve 1'er hafta kullanabiliyor. Biz bir balayında birlikte tatil yaptık. Bir de her sene 1 hafta Trabzon'a annesine gideriz o kadar. Bu sene ben de ailecek tatil yapmak istiyorum ama bakalım. İzin almak kolay olmuyor, onu da zorlamak istemiyorum, kızımla gideceğim artık. Sen de oğlunla git, yanında anne, görümce, abla olsun tabi eşin hafta sonu falan kaçamak yapar belki.
bende Trabzonda yaşıyorum ama tatile memleketime gitmeyi özledim tabi 3 çocukla zor busene.daha ben emme işinide halledemedim.benim işim çok zor çok bağımlılık yaptı nası bıraktırcam bilmiyorum. iştah deseniz hiç yok.hiç bişi yemez elinde ne versem tükürüyo yani yutmak için diil tükürmek için dişliyo.ev işi yemek tarihe karıştı kafamı kaşımaya vaktim yok.yaz tatili abileride evde çok yorucu oluyo .okul zamanı en azından ikindiye kadar abileri okulda oluyodu. eşim saolsun çok yardımcı oluyo bana işten gelince.bende durumlar böle çok bunalıyorum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
maşallah 3 tanee kolay gelsin canım sana
bende Trabzonda yaşıyorum ama tatile memleketime gitmeyi özledim tabi 3 çocukla zor busene.daha ben emme işinide halledemedim.benim işim çok zor çok bağımlılık yaptı nası bıraktırcam bilmiyorum. iştah deseniz hiç yok.hiç bişi yemez elinde ne versem tükürüyo yani yutmak için diil tükürmek için dişliyo.ev işi yemek tarihe karıştı kafamı kaşımaya vaktim yok.yaz tatili abileride evde çok yorucu oluyo .okul zamanı en azından ikindiye kadar abileri okulda oluyodu. eşim saolsun çok yardımcı oluyo bana işten gelince.bende durumlar böle çok bunalıyorum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
kizlar tatil yapacak varmi aranizda
esimin senelik izni yok kac gundur resmen yalvariyorum izin al tatile gidelim diye zaten gecen senede gitmemistik hatta hamileyim diye onceki senede gitmemistik cok bunaldim buralarda resmen deniz kokusu geliyor burnuma)
birde gorumcemin fethiyede yazligi var esim istetsen fatih le sen git dedi ama ben istemiyorum,ben ailece gitmek istiyorum 3kisilik ilk tatilimiz olacak insallah izin alabilir de gideriz,aranizda gidecek olan varsa yada zaten tatil bolgesinde oturanlar anlatin birazda gitmis kadar olalim))))
kızlar bebişleriniz öğlen uykusunu kaç saat uyuyolar
pazar günü çok ilginçdi saat 1 e geliyodu uyudu 2:30 oldu uyanmadı bende yanında sızmışım bi uyandık saat 6
ama nasıl şaşkınım sersem olmuştum.şimdide araştırıyorum,arada bir kızım böyle yapıyor neden acaba
kızlar bebişleriniz öğlen uykusunu kaç saat uyuyolar
pazar günü çok ilginçdi saat 1 e geliyodu uyudu 2:30 oldu uyanmadı bende yanında sızmışım bi uyandık saat 6
ama nasıl şaşkınım sersem olmuştum.şimdide araştırıyorum,arada bir kızım böyle yapıyor neden acaba
ayy ne tatlı uyumuşsunuzdur..ne güzle işte,arada hepimiz gibi kaçamak yapmak istemiş bıcırık..:)Ata da tek uykuya yeni başladı.yoksa sabah 1,5 saat ,öğleden sonra 2 saat uyuyodu...bazen haftasonları öğlen uyumuyor,sonra da dışarda olunca uykumuz akşama kalıyor.Ata paşa saat 5 te bi uyuyo,gece uykusuna devamm..
bizimkiler geçmişteki uykusuzluklarının acısını çıkarıyor bencebir sorun yoktur yani merak etme..amannn biz de az uyusalar bi türlü,çok uyusalar bi türlü..:)
Ata da bu ara kilo verdi ben de ona takılıyorum.1 yaşında 1 kiloydu.sonra 16 kg. oldu. şimdi 15.4 e düştü..neden acaba,çok hareketlendi ondan mı acaba?yemesi fena değil de,işte ne bilim..sizinkilerde durum nedir?
kesinlikle uyusalar olmuyo uyumasalar olmuyo :) herşeye şikayet :) ama gerçekten çok fazla uyudu.akşamda 10 da yatıp tekrar uyudu yanı ilginçdi.
kilosu gayet iyi maşallah yemesinde sıkıntı yoksa demek ki çok hareketli olduğu için verdi.günde kaç kez tuvaletini yapıyor
benim kzım en son 14.5 boyunuda ben ölçtüm boy ölçer aldık duvara astık orada 88 falan ama doğru durmuyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?