2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

aslında pide falan daha rahat olur dağıtması falan sarmayada gerek yok bence koskoca bi tencere

ben kendime elbise araken oturup ağlıcaktım siyah kalem elbise aldım içinede korse giydim kimse benim doğum yaptığıma inanmadı :92:

sepetin başında babannesi var kıpraşıonca sallıyo seviyo konuşuyo ooohh ne halt edicem ben acaba yanlız kalınca alıştım

hş geldın bat ceneler calısıyo dıcem ama eller calısıyo dmem daha doğru olur :)

kızlar ben de bu ölçerden aldım 13 tl'ye.

halen hava nemlendirici almayan varsa bence de almasa da olabilir, su ısıtıcıyı takıp bi kere kaynatsanız odanın nemi yeteri kadar olur bile, nevyasın yaptığı gibi.

ya da kaynamış suyu getirin koyun odaya çaydanlıkla falan, ondan buharlaşanlar da yeter.

ay herşeyi almaya kalkarsam eşyaları koyacak yer bulamayacam diye nemlendirici, banyo leğeni falan almadım ben.

slm kızlar !nasılsınız uzun süredir giremiym..
bugün topuk kanımızı aldırdık bende kontrole gittim
dikişlerim açıldı sandım,ayrık gibiydi bir de enfeksiyon kapmış gibiydi,her wc den sonra da baticon yapıyorum
çok ağladım akşam dikişlerim tutmadı tekrar dikecek çok acıyacak diye....üstüne bir de ağladım sütüm kesilir diye ağladım
yani önce üzüldüm sonra üzüldüğüme üzüldüm
neyse dr gittik bişi yok dedi pomad yazdı
oğluşda ii kilo almış
ayy neenişlemiş gibi mi toplanır dimi çok yazdım sizin dikişler nasıl(normal doğum)
orası g

cimri

benim kociş almış geç kaldınız uyarmak için. dediğin doğru walla alıoz alıoz sona koycek yer arıoz. kıç kadar evde. bide benim ev ufak.

ayyy mesaj yarım gelmiş sizin dikişler nasıl ?
orası genişlemiş gibi 40 bitene kadar toplanır diyorlar ama...

kızlar bana mevlid için zorla gecelik giydirdiler, hem kaynanam hem kendi annem delirtti beni

siz elbise bakıonuz ne güzel

bu arada ben de dolabımdakileri giyemiyorum göbeğim belli oluyor, herşeyim dar geliyor, aslında sadece 3-4 kilom kaldı vermediğim

bnımkı uyandı etrafa bakınıyo :)ben bu kızı tanıyamıyom bı uayndığında ağlar bı böle uslu durur masallah böle olsa hep ne guzel olur ya

cnm benimde açılır gibi oldu acıo hala ben gitmedim doktora kapanıo yavaş yavaş yara gibi tam açık değilde nasıl anlatsam. pomad ne eczaneye sorim yada sağlık ocağına gitçez perşembe aşı için ordaki doktoruma göstereyim. bunun için taa balıkesire gitmek istemiom.

geçmiş olsun canım

benim doktorum doğumuma yetişemedi, çok hızlı doğurdum, o yüzden gelince dikişlerimi kendi attı, baya özenmiş anlaşılan. tamamen kapandı benim, izi bile belli olmuyor.

seninki de geçer inşallah az kalmıştır tamamen geçmesine, neyseki enfeksiyon falan yokmuş

cimri

benim kociş almış geç kaldınız uyarmak için. dediğin doğru walla alıoz alıoz sona koycek yer arıoz. kıç kadar evde. bide benim ev ufak.

hahaha ay napiim, ben de deli gibi evde eşya tutmuyom, işi biten herşeyi ya atıyom, ya birine veriyom

fazla bişey almamaya çalışıyom hep :)

canım bepanthen plus krem..inşallah geçer ya...
bebişler ii ya çok şükür..

hahaha ay napiim, ben de deli gibi evde eşya tutmuyom, işi biten herşeyi ya atıyom, ya birine veriyom

fazla bişey almamaya çalışıyom hep :)

walla deli oluom ben düğünde zorla aldırdılar anneme götür bunları senin ev büyük diom almıo. kayımpeder aldı die. banada çok eşyalı dar evden daral gelio. ah ah inşllh ilerde büyük ib evim olur. hemide kışın sıcak olan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…