Genelde pilavlı oluyor ama 3 ay sonra kayınvaldemin senesi var onu hep pilavlı okutuyoruz diye değişik olsun pide yaptırayım dedim ama bakalım.Oğlumun mevlütlüğünü doğmadan almıştımda kendim ne giycem bilmiyorum hiç bişey olmuyor..
nevyas hava nemlendirme makinesi almadan önce hava nemini ölçen bi alet al En ucuz ARZUM BEBBE NEM VE SICAKLIK ÖLÇER ben bundan aldım ve evin nemi gayet normal. odanın nemi %45 ile %55 arası olması lazım. fazla nemde zararlı.
kızlar ben de bu ölçerden aldım 13 tl'ye.
halen hava nemlendirici almayan varsa bence de almasa da olabilir, su ısıtıcıyı takıp bi kere kaynatsanız odanın nemi yeteri kadar olur bile, nevyasın yaptığı gibi.
ya da kaynamış suyu getirin koyun odaya çaydanlıkla falan, ondan buharlaşanlar da yeter.
ay herşeyi almaya kalkarsam eşyaları koyacak yer bulamayacam diye nemlendirici, banyo leğeni falan almadım ben.
slm kızlar !nasılsınız uzun süredir giremiym..
bugün topuk kanımızı aldırdık bende kontrole gittim
dikişlerim açıldı sandım,ayrık gibiydi bir de enfeksiyon kapmış gibiydi,her wc den sonra da baticon yapıyorum
çok ağladım akşam dikişlerim tutmadı tekrar dikecek çok acıyacak diye....üstüne bir de ağladım sütüm kesilir diye ağladım
yani önce üzüldüm sonra üzüldüğüme üzüldüm
neyse dr gittik bişi yok dedi pomad yazdı
oğluşda ii kilo almış
ayy neenişlemiş gibi mi toplanır dimiçok yazdım sizin dikişler nasıl(normal doğum)
orası g
slm kızlar !nasılsınız uzun süredir giremiym..
bugün topuk kanımızı aldırdık bende kontrole gittim
dikişlerim açıldı sandım,ayrık gibiydi bir de enfeksiyon kapmış gibiydi,her wc den sonra da baticon yapıyorum
çok ağladım akşam dikişlerim tutmadı tekrar dikecek çok acıyacak diye....üstüne bir de ağladım sütüm kesilir diye ağladım
yani önce üzüldüm sonra üzüldüğüme üzüldüm
neyse dr gittik bişi yok dedi pomad yazdı
oğluşda ii kilo almış
ayy neenişlemiş gibi mi toplanır dimiçok yazdım sizin dikişler nasıl(normal doğum)
orası g
cimri
benim kociş almış geç kaldınız uyarmak için. dediğin doğru walla alıoz alıoz sona koycek yer arıoz. kıç kadar evde. bide benim ev ufak.
cnm benimde açılır gibi oldu acıo hala ben gitmedim doktorakapanıo yavaş yavaş yara gibi tam açık değilde nasıl anlatsam. pomad ne eczaneye sorim yada sağlık ocağına gitçez perşembe aşı için ordaki doktoruma göstereyim. bunun için taa balıkesire gitmek istemiom.
hahaha ay napiim, ben de deli gibi evde eşya tutmuyom, işi biten herşeyi ya atıyom, ya birine veriyom
fazla bişey almamaya çalışıyom hep :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?