sebzelisomon avatarindaki sekerlik kizin mi??? masallah coook guzel...
kizlar ogluma memeyi biraktirali 3ay oldu ama benim goguslerimden hala sut geliyor ve inanilmaz aciyorlar ozellikle sol gogusum tas gibi oldu bugun doktora gittim kan aldilar sut hormonuna bakacaklar ve usg cekecekler insallah birsey yoktur aranizda benim gibi olan var mi gogusleri hala aciyan...
tesekkur ederim hedi,sizede gecmis olsun benimde oglum hemen isilik oluyor oglen ve gece yatmadan once yikiyorum yinede ensesi isilik bacagi yanik gibi pisik oldu, inatcilik ekim bebeklerinde bir sure once basladi) 2yas sendromu galiba inatcilikla beraber oglum dili cozuldu sanki cok guzel cumle kuruyor, soru soruyor, derdini anlatiyor, birde bez isini birdahaki yaza erteledim en son tuvalete kakasini yaptiginda korktu ve kakadini yaparken soyleyen cocuk artik yaptin mi diye sordugumda hayir yok diyor tuvalete falan gidelim dedigimde olmaaaz diye tepki veriyor bende uzerine gitmiyorum, biraz zaman gecsin unutsun istiyorum
yemek konusuna gelince meyve ve yogurtla gunu tamamliyoruz neredeyse birde biraksam kutu kutu sut icecek havalaran galiba biz yetiskinler dayanamiyoruz cocuklar ne yapsin
bizdende havadisle simdilik bu kadar
esinruzgar,quarta nerelerdesiniz neler yapiyorsunuz merak ediyorum galiba ikinizde gunesin tadini cikariyorsunuz))
uzun zamandır yazamadım ben hala sütten kesme işini beceremedim nası bıraktırcam bilmiyorum.sıcaktan çok kötü isilik oldu yavrum.birde aşırı inatçı başa çıkmak çok zor.şimdilik benden havadisler böyle.fatihpepe sanada geçmiş olsun umarım bişi çıkmaz.
Ayni sekilde ben de hala sutten kesemedim 2 olmadan kesmek lazim ama bizimki cok duskun..
Gece uykusuna da bu sekilde geciyor isim zor yani..
Uzun sure emzirmek iyi mi kotu mu tartismaya acik bir durum bence. Bu yastaki sutun faydasi oluyor mudur acaba?
Bu arada 2. Yi dusunenler var mi aranizda?
ben tami tamina 26.5 umquarta canım hoşgeldin...
tatil sonrası iş hiç çekilmiyor,
sinir oluyorum
benim zavallı kızımın hiç kardeşi olmayacak sanırım
olsun kardeşsiz büyüyen tek kızım değil değilmi.
forumun en küçüğü benim herhalde ben daha 28 yaşındayım..
Kızlar herkese selamlar,
Ben de tatile geldim annemlerin yazlığına. on gün oluyor. Burada hem çalışıyorum hem de tatil yapıyorum. Eğer işler yoğunlaşırsa bir kaç günlüğüne rüzgarı bırakıp gidebilirim ama şimdilik online devam. Çok rahatladım vallaha. Nefes aldım. Annem babam sağolsun. sabahtan akşama başlarında.
Bizimkisi sabah 6,5'u sektirmez. 7'de uyanırsa bayram ediyoruz ev halkı olarak ki bazen 5,5 gibi uyandığı da oluyor. Çok işi var oğlumun çoook, günü kaçırmaması lazım. Hele ki o uyandığında kimsenin uyumaması da lazım. tek tek dolaşıyor odaları, dede dede dede, ananne, nine??? herkesi uyandırıp oynadıktan sonra bahçe, ev, bakkal, park, deniz günümüz başlıyor. Ben genelde yemek ve uyutma işlemleriyle ilgilenmeye başladım, oyun, oylama ve gezdirme işlerine annem bakıyor. Ben de böylelikle bilgisayarımın başında çalışıyorum bol bol. Bu zamanlarımı çok verimli değerlendirmeliyim. Eşim de hafta sonları özledikçe geliyor. Bayrama kadar böyleyiz inşallah. Bayramdan sonra dönüş.
bizimkisinin de 2 yaş sendromu başladı sanırım çok sık ağlıyor, inat yapıyor, yapma dediğimi inadına gözümün içine bakarak yapıyor. Bir de her şeyi atıyor. balkondan, arabadan, koltuğundan, şapka ve ayakkabı bile giydiremiyorum. atıp duruyor. eskiden kendi yerdi önüne koyduğum şeyleri açsa şimdi bir de onları da atıyor. Domates koyuyorum kahvaltıda önüne hoop aldığı gibi dedesinin kafasına. ekmek, peynir havalarda uçuşuyor. Ben sinirlendikçe daha fazla yapıyor. artık bir şey veremiyorum eline.
Ben 32 yaşındayım. İkinciyi isterim ama cesaret edemiyorum Bir de sezaryen olduğum için doktor en az iki-üç sene hamile kalmamalısın demişti. Benim de gözüm almıyor zaten. Bir tanesiyle bile bu kadar zorlanırken ikinciyle nasıl başa çıkarım bilmiyorum.
Quarta tatilinin güzel geçmesine çok sevindim. hepinize selamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?