- 1 Haziran 2012
- 519
- 3
- 118
herkese merhaba,
fatihpepee ,canım haklısın tatilde özgüvenleri yerine geldi gerçekten de.ben de dönerken kendim için değil oğlum için üzüldüm,yazlıkta devamlı dışarda aktivite halinde insanlarla beraber,burada kaç kişi görüyor ki,bakıcısı, anneanne ,babaanne..keşke imkan olsa da en az 1 ay kalsa..bayramı iple çekiyorum walla,yazalıkta olucaz yine:)bu arada ne kadar gençmişsin öyle
sebzelisomon,canım ;ay böyle de hitap etmek değişik oluyogüzel bişi mi sebzeli somon bu arada ben hiç yemedim de..?
canım sen de gençmişsin2. yi düşünmek için vaktin var daha..
esincim, çok sevindim yazlık günlerinin iyi geçmesine,yazın sonunu bulursunuz heralde bu şekilde,süper... :13: annemiz babamız olmasa halimiz harap demek ki,çok şükür yanımızdalar..
Ata da küsüyor hayır dediğimizde,gidip bi yere kapanıyor,yüzünü saklıyor,bi naz bi naz.. gidip gönlünü alman lazım.:) sinirlenirse elindeki,ni fırlatıyo,kendini yere atıp ağlıyo,o çok fena oluyo işte...
bu arada tuvalet eğitimimiz hala sıfır.klozete oturmaktan hoşlanmıyo,yazlıkta da devamlı altı açık külotla gezdirdim.kakasını tuvalete yapmak istemiyo,,kabızlık belirileri gösterince ben de hemen vazgeçiyorum. ne olacak halimiz bilmem..
kizlar bugun oglumu doktora goturdum atesi 38.2falandi doktor muayene etti bakti bogaz enfeksiyonu dedi antibiyotik vs. verdi.ama eve gelince aklima esinruzgar'in yazisi geldi gecenlerde bir mikroptan bahsetmisti ishal,dokuntu falan yapiyormus,iste benim oglumun da bacaginin bir kisminda ve yak tabanlarinda boyle dokuntuler var gerci doktora gosterdim bakti ama orada yazi aklima gelmedigi icin israrla sormadim ama simdi icim icimi yiyiyor huzursuzum oglumda birsey varmidir diye ya da antibiyotikle gecer mi bu dokuntuler? biriniz icimi rahatlatacak birsey yazin(
bu arada benim tahlillerim temiz cikti....
Hoşgeldiniz kızlar, tatilinizin iyi geçmesine sevindim.
Benim yaş da 26. Aslında kötü hamilelik geçirdim bir daha yapmam diyordum ama ne bileyim. Eninde sonunda yapacağım aradan çıksın diyorumDaha çok eşim istiyor. Onun yaşı 35, bir süre sonra çocuk bakmak istemeyebilirim diyor. Bayağı bayağı düşünmeye başladık açıkçası, öyle ki dün sabah gazetesinden iş teklifi aldım eşimin ısrarı yüzünden kabul etmedim. Büyük bir yanlış yaptım biliyorum ama ne bileyim. Paraya ihtiyacımız yok çok şükür ama yine de çalışsam iyi olur diyordum, gerçi çalışma şartları Ayşe için pek sağlıklı değil. Hayırlısı olsun artık, tekrar uykusuzluk, emzirmek, hamilelik aklıma gelince vazgeçiyorum ama Ayşe'nin de kardeşi olsun tek büyümesin istiyorum. Ramazandan sonra niyeti bozacağım galiba, inşallah pişman olmam.
Bizim kız da sürekli inat halinde. Özellikle de annemin yanında benimle zıtlaşıyor. Yanıma bile yaklaşmıyor sıpa. Sürekli anneanne nerde deyip duruyor, bir süre görüştürmeyeceğim vallayi özlüyorum kızımı onun yanında =)
esinruzgar;dun diger msjini gormemisim kusura bakma bugun oglumun sikayetleri iyice artinca tekrar gittik doktora tamda senin dedigin gibi el ayak agiz hastaligi olmus dedi atesi dusmezse igneye baslayacagiz dedi dunku antibiyotiklere vs.devam et dedi neyseki bugun atesi dusuk ama vucudunun bagzi yerleri mahvolmus kipkirmizi sanki su toplamis
birde nette biraz baktim bu hastaliga neredeyse tum dunyada salgin var ve isin aci tarafi bu hastaliktan hayatini kaybeden cocuklar var
Alla'im biran once sifa versin ogluma hemen iyilessin,bu kadarla atlatsin insallah
mestcan 2. bebek kararını tebrik ederim.bakmak çok zor ama doğunca bi şekilde büyüyolar.bende 29 yaş 3 çocuk annesiyim.üçüde sezeryan tabi çok zor. allahım onlara çok çok çok uzun ömürler versin ben limiti doldurdum.allah bütün isteyenlerede versin inşallah.çok yoruluyoruz ama onların bi gülüşüyle tatlı tatlı anne deyişiyle dünyayı unutuyoruz.allahım hepimizin kuzucuklarını nazarlardan kem gözlerden korusun aminnnnnnnnn
hedi cim 3 çocukmestcan 2. bebek kararını tebrik ederim.bakmak çok zor ama doğunca bi şekilde büyüyolar.bende 29 yaş 3 çocuk annesiyim.üçüde sezeryan tabi çok zor. allahım onlara çok çok çok uzun ömürler versin ben limiti doldurdum.allah bütün isteyenlerede versin inşallah.çok yoruluyoruz ama onların bi gülüşüyle tatlı tatlı anne deyişiyle dünyayı unutuyoruz.allahım hepimizin kuzucuklarını nazarlardan kem gözlerden korusun aminnnnnnnnn
mestcan ,tatlım umarım en kısa zamanda istediğin bebişine kavuşursun.ve inşallah Ayşe gibi tatlı,şeker uslu bir bebeğin olur.bu arada sen 3. yü de istiyosun maşallah..:)Teşekkürler Hedi. Zorlanacağımı tahmin edebiliyorum ama neyse ki eşim çok yardımcı oluyor ve Ayşe de çok usluBir tek Ayşe'nin sakinliğine, uyku ve yemek düzenine alıştığım için ikinci çocuk aynı şekilde olmazsa huysuz olurum diye korkuyorum =) Hayırlısı artık. Sen ne güzel kalabalık aileye sahip olmuşsun. Allahım huzur sağlık versin. Ben de 35imde 3 çocukla sezonu kapatmış olmak istiyorum inşallah =)
Valla yaz geldiğinden beri bir iki kere balık yedik biz. O da ekmek arası uskumru idi. Güvenemiyorum açıkçası. Zaten kışın bol bol yiyor diyerek kendimi avutuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?