- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
evet canım ben ütülüyorum.gerçi ben ütülemiyorum,bakıcımız saolsun Ata nın kıyafetlerini 2 güne bir yıkayıp ,o uyuyunca ütülüyor.canım isilik için trw.. cins bi adı var küçük bi krem onu kullandık süper bişey.
bende külotla gezdiriyorum canım
kıyafetlerini ütülüyormusun canım
Ata da araba delisi,çok seviyor,küçük olanları iki elinde devamlı yerde araba sürüyor:)bi de kız çocukların (yeğenim var arkadaşımızın kızı var,onların oyuncakalrı)oyuncakları çok değişik geliyor. ütü masası,ütü,çaydanlık vs..değişik geliyor inceliyorsanırım şiddet içeren tüm oyuncaklar erkekler için:)
ya da aklıma gelmiyor benim..
ıkea daki oyuncakları öneririm.
ayda 1 oyuncak günümüz var en son yazı tahtası, renkli renkli çubuklara tokmagıyla vurma oyuncak adını bilmiyorum :) vs. almıştık.
bu ay hamurlara geçmeyi düşünüyorum agzına atar diye korkuyorum..
arabalarla oynamaya bayıldık son zamanlarda ayaba ayabaa diye nerede görse alıyor :)
bizim ekim bebekleri tuvalet konusunda tembel çıktılar biraz,daha alıştırabilen yok heralde aramızda..:) Ata da yemekten en geç yarım saat sonra yapar,ya da sabah kalkar kalkmaz..normal yani,aslında büyükler için de böyleymiş,yani doktorlar diyor ki,yemekten sonra yapılması vücudun sağlıklı göstergesi,yapamıyorsanız,bir dahaki yemeği bekleyin :)Maşallah kızlar çocuklar şu sıralar yeni şeyler öğrenmeye başlamış. Esin oğluna çok güldüm, öpme işini ne güzel düşünmüş =) Ayşe de ben kızınca gelip öper kendini affettirmek için. Hepsi bir alem.
Biz Trabzon'dayız. Burada yaşıtı sayılabilecek iki erkek kuzeni var. Peşlerinde abi abi diye dolaşıyor zavallım. Çenesi de açıldı ama hâlâ çok anlamlı şeyler söylemiyor. Arada bunu istiyorum falan diyor alkışlıyoruz eşimle o kadar acınacak haldeyiz yani =) Tuvalet muhabbetini biz de erteledik. Evde alıştırma küloduyla gezdiriyorum, isilik olmasın diye. Ama hiç kabızlık sorunumuz olmadı. Doğduğundan beri günde en az 2 kere yapar. Bazen 4 yaptığı bile oluyor. Yemek yesin hemen yarım saat içinde çıkarıyor. Normal mi bilmiyorum. Oyuncak konusunda da arabaya ve küçükken aldığım ilk oyuncağı bebeğe bayılıyor. Bizimki masal dinlemez hiç, boyamayı bazen yapar. Eğitici oyun ve aktiviteler konusunda başarısızım, çok kızıyorum kendime ama hep erteliyorum. İnşallah ben de sizin gibi başlarım eğitime.
benim cadı boyama hastası zaten çizip karalamaya bayılıyor
anne pisi pisi çiz
anne hav hav çiz
anne maymuş çiz
vs vss
ben çizmekten bıktım artık :)
oyun hamurları hakkındahiç bilşgiye sahip değilim araştırma yapmam lazım
maşallah yerim ben o cadıyı..
kendisi de çiziyo mu,sen çizme boşver ;ben beceremiyorum hadi sen bi kedi çiz falan dersen hoşuna gider belki..:)
oyun hamuru için çok araştırmaya gerek yok canım ya,kırtasiyelerde bile var.üstünde yazıyo zaten zehirli değildir,gıda hammadesinden yapılmıştır diye..
ben 4 renk almıştım,2 rengini önce çıkardım,sıkılınca 1 renk daha ,şimdi de hepsiyle oynuyor.
Sebzelisomon maşallah kızın ne tatlı. Kalem tutuşuna da hasta oldum bilmiş cadı=)
Quarta önerilerin için çok sağol. Aslında hevesledim üç dört tane masal kitabı aldım okudum ona ama elimden alıp benim diyordu ben de bıraktım. Şimdi denesem belki dinler. Boyama ve oyun hamuruna gelince de evi batırıyor diye vermiyorum, azcık evi boşvereceğim galiba. Mutlaka deneyeceğim dönüşte, teşekkür ederim.
mestcan ,tatlım ben bi tane örtü seriyorum halının üstüne hamur oynarken.ilk verdiğimden beri böyle yapıyorum.aynı çekmeceye koydum örtüyü hamurları.şimdi kendisi çekmeceyi açıyo,sermeye çalışıyo,sonra hamurları çıkarıyo oynuyoruz. bu arada FATİHPEPEE,evet canım playdoh markası.bir de biz kurabiye kalıpları var ya,onları da kullnaıyoruz,yıldız ,ay vb. şekillerde olanları,hamurdan şekiller çıkarıyor.Sebzelisomon maşallah kızın ne tatlı. Kalem tutuşuna da hasta oldum bilmiş cadı=)
Quarta önerilerin için çok sağol. Aslında hevesledim üç dört tane masal kitabı aldım okudum ona ama elimden alıp benim diyordu ben de bıraktım. Şimdi denesem belki dinler. Boyama ve oyun hamuruna gelince de evi batırıyor diye vermiyorum, azcık evi boşvereceğim galiba. Mutlaka deneyeceğim dönüşte, teşekkür ederim.
canım merak etme teyze anne yarısı,gözünün önünden ayırmaz Ecrini.hemzaten annenle dönüşümlü bakıyolarmış,alışkındır yani..aslında annenler 2-3 günlüğüne götürselerdi iyi olabilridi.özlerdin mutlaka ama hem sen biraz nefes alırdın,hem de eşin.karı-koca biraz vakit geçiriridiniz..:)kızlar canım çok sıkkın kendimi o formdan o forma atıyorum
gözlerim yoruldu artık..
dün akşam ani bir kararla annem babam kardeşim memlekete gittiler :8
kızımıda götürmek için teklifler ısrarlar sonuç alamayınca kız kardeşim kaldı benimle
2 gün teyzesiyle beraberler.diken üstündeyim herşeyini hazırlayıp bıraktım ama yinede balkona çıkarmı,düşer mi vss. vss. korkuyorum.annemle dönüşümlü bakıyolardı zaten
malum yaz tatilindeyiz ama yine işte..
parkta düştük geçen gün dudakları falan şişti iyice zaten.. agzına hiç bişey süremiyor
of geçermi 2 gün ya..
çok şükür beslenmesi iyi oğluşumun.kizlaaar) donup dolasim ayn konuya geliyoruz ama gercekten bizde bu konuda sikinti var sizin yavrucaklarin beslenme duzeni nasil??? bizimki cani isterse yiyor istemezse anne mutfaga git diyor,bir nevi beni kovuyor :))
onceden meyveleri rendeletken falan ne guzel 2-3meyve karistirip yedirebiliyordum simdi yarim armut bitirmiyor( cignemek zor geliyor herhalde yemekleride oyle onceden yediklerinin 1/3u kadar
bide sunu soracagim sakizin cene kaslarini guclendirdigi soyleniyor aranizda sakiz veren varmi? ben 2defa falan verdim bayagi cignedi ama hep gozumun onundeydi bogulur falan diye odum koptu:44::44::44::44:
Eve gidince küçük masa sandalye (ıkea'da güzel çeşitler var hem de uygun fiyata) alacağım belki ondan heveslenir de boyama falan yapar =)
Ayşe de uzun zamandan beri sakız çiğniyor. Pek yutmuyor ama arada kaçırıyor. Çok da iyi çiğniyor, araba tuttuğu için vermiştim. Bayağı da iyi çiğnemişti. Ama konuşmada bir değişiklik yok =)
Yemek konusunda da iyiyiz çok şükür. Kahvaltı, meyve, çorba, yoğurt, akşam yemeği (et, pilav, sebze, makarna, köfte, tavuk şeklinde değişiyor), yemek sonrası ne yiyorsak artık pasta, börek, tatlı, meyve (keke bayılıyor), yatarken de cicibebe süt ya da çorba azcık. Evden çıkınca düzen bozuluyor, bazen de salıyorum yemek istemiyor ısrar etmiyorum. Onun dışında bu düzende devam ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?