- 22 Aralık 2010
- 676
- 5
- 46
Maşallah mestcan güzel yiyormuş Ayşe, ne şanslısın bu konuda. daha doğrusu ekim bebekleri arasında yemek konusunda en çok çeken benim herhalde. Senin saydıklarının yarısını yese mutlu oluyorum:) Allaha şükür ki sağlığı, keyfi yerinde.
quarta, neden yatmadan süt içme alışkanlığını bırakmak istiyorsun ne güzel işte. içer yatar bırakmasın. ben hatırlıyorum ortaokula giderken bile annem yatmadan içirirdi.
sebzelisomon bence sen de yemesini dert etme, maşallah söylediğin kadarıyla güzel yiyor, şükret haline. Ben bazen bütün gün bir iki kaşıkla ya da meyveyle durduğunu biliyorum
canım merak etme teyze anne yarısı,gözünün önünden ayırmaz Ecrini.hemzaten annenle dönüşümlü bakıyolarmış,alışkındır yani..aslında annenler 2-3 günlüğüne götürselerdi iyi olabilridi.özlerdin mutlaka ama hem sen biraz nefes alırdın,hem de eşin.karı-koca biraz vakit geçiriridiniz..:)
bu arada ben eylül başı gidiyorum yine,5 gün yokum...oğluşum artık büyüdü,her gidiişimde bakalım bu sefer nasıl tepki vercek diyorum..offfff
.
eminim tabikide ayırmaz ama gençlik işte elinde sürekli telefon ufak bi dikkatsizlik allah korusun..
eşimle uzun zamandır vakit geçirmiyorduk, şimdi hiç geçiremeyiz ayrıyız 1 1,5 aydır falan.
senin gitmelerin beni üzüyor quarta.kendimi snein yerine koymak bile istemiyorum.nse canım benim çabucak gidip gelirsin inş.
kızlar eşimden ayrıldığım ilk bayram
annemlerde yoklar
tamamen yanlızım
k.validemin yanına gitmek istedim,ne gerek var ne sıfatla gidicem eski gelinizim mi ne yani
diye düşündüm.. ikilemdeyim..
herkeze kucak dolusu sevgiler bayramınızı kutluyorum, bebişleri öpüyorum...
iyi bayramlarr....
Canım yaa, eşinle ayrılmanıza üzüldüm, gerçekten zor bir karar. Tabi ki en son seçenek olarak böyle olmuştur. Ufaklık ve sizin için en iyisi en hayırlısı olsun. Sonuçta her şey olacağına varıyor. Eşinin ailesiyle aranız, ilişkiniz nasıldı ki, neden gidemeyesin, eğer ayrılmanıza sebep olanlar hiç biraraya gelemeyeceğiniz gibi, ya da birbirinizle iletişim kuramayacak kadar büyük ve kötü değilse bir çocuğunuz var sonuçta. İleride bir çok kararı yine birlikte vermeniz gerekebilir. Onun ailesinin torunları değil mi görmek isterler, sen eski gelin gibi hissediyor olabilirsin ama torunları eski torun olmaz ya. Sorun neydi bilmiyorum ama bence eğer iyi insanlarsa gidip ziyaret edebilirsin çocuğunla, hem kayınvalidemin yanına gitmek istedim dediğine göre öyle çok kötü değil aranız. Hiç bir şey belli olmaz, belki de düzelir her şey.
saol canım benim.k.validemi severim dünya tatlısıdır sadece gaza gelen bi insandır fevzi davranır unutur sonra hatasını anlar yaşına bağışlarım.onunla hiç problemin olmadı çok şükür
3 erkekler eşim abisinin bizi sömürlemesi,benim dırdırlarım,aldatılma eşiğinden dönme (iş ark. ile yemege çıkma, dostça msn görüşmeleri aşk sevgi yok ama olabilirdi...),eski sevgilisiyle görüşme,dertleşme... çok dardayım atlatmaya çalıyorum.yediremiyorm
en doğru kararı verdik
alışma sürecindeyim...
allah yardımcım olsun.bu mübarek günlerde...
o yüzden ne sıfatla gideyim beklentide olursa eşim (olmasını istemem) diye düşündüm.
hala düşünüyorum.çok özlemiş kızımı çok istiyor...abisi yengesi haricinde herkezle görüşüyorum.bir problemim yok..
keşke onlarla olsaydı eşimle olmasaydıdiye düşünmeden edemiyorum bazen
sorduğun için tşk ederim gerçktn zor günlerimdeyimkim nasılsın diye sorsa dertleşmek istiyorum,sonra engel oluyorum kendime içime atıyorum..
kübracım sen de burdaymışsın.canım dün biraz okudum yazılanları da,yazamadım..
o kadar zamandır sıkıntılısın da neden hiç bi şey yazmadın aşkolsun?herkesin dediği gibi,birbirimizi görmesek de paylaşmak için burası.iyiyi de kötüyü de..
hatyırlarsan bir dönem ben de pek iyi değildim.foruma falan da girmiyodum,sen mesaj atmıştın hatta...biz de çok sıkıntılı dönemlerden geçtik.hala da ara ara böyleyiz.ama o uç noktayı atlattık..inşallah siz de hem kendiniz hem ecrin için en doğru olan yolu bulursunuz..
bazen ayrı kalıp kendini dinlemek,onsuz hayat nasıl görmek insana iyi gelir.ne istediğini görmüş olursun.canımsın ne zaman anlatmak konuşmak istersen burdayım biliyosun..
o cadı kızını da sıkıştır öp benim için..:)
bayramda giremedim herkese ii bayramlar .kızım yola hiç dayanamıyor çok kusuyor memlekete gidemedim . babaannesine gittik gezdik geldik.herkesin bayramı ii geçmiştir umarım.mestcan trabzondan döndünmü .aynı ildeyiz senle.sebzeli somon sende güçlü ol.herşeyin hayırlısını verir allah. yaşadığın çok zor ne söylesek seni teselli etmeye yetmez eminin allah kimseye ayrılık yaşatmasın . hayırlı bayramlarrrrrrrrrrrrrr
bayramda giremedim herkese ii bayramlar .kızım yola hiç dayanamıyor çok kusuyor memlekete gidemedim . babaannesine gittik gezdik geldik.herkesin bayramı ii geçmiştir umarım.mestcan trabzondan döndünmü .aynı ildeyiz senle.sebzeli somon sende güçlü ol.herşeyin hayırlısını verir allah. yaşadığın çok zor ne söylesek seni teselli etmeye yetmez eminin allah kimseye ayrılık yaşatmasın . hayırlı bayramlarrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?