dayanamayip yedi heFatihpepe, seninkisi hiç olmazsa öğrenmiş, ben ne kadar pis desem de bir de kalkıp onu ağzına atar. Pis dediğim her şeyin inatla tadına bakar. Parktaki çimenlere bırak elini sürmeyi, koparıp onları bile ağzına atar. Ben de her şeye pis derim ama benimkisi de ters etki yapmış demek ki hiç işe yaramıyor. Hamurlarla her gün oynuyordu ama dün onları da yemeye başladığı için kaldırdım bugün oynamadı pis oğlum benim. Seninkisi de baya fazla koşullanmış demek ki, o da zor, takıntı yapmış.
quarta kolay gelsin bizde seni optuk bu ekimcikler guzel olmus)
bence ogun 2 yasini doldurana kadar konusmasi ilerler bak hecelerle anlatmaya baslamis, arkadasimin 2.5yasinda oglu bir anda dili cozuldu sanki herseyi anlayip soyluyor
tuvalet egitimini seneye erteledim :-(( cocuk tuvaleti olsada lazimliga falan oturunca yapmiyor tutuyor birdahada ogn yapmiyor bende biraktim
birde alistirma kulodu almistim oglum cok rahatsiz oldu zaten hic guzel degil kocaman ben pazardan almistim belki magazalarda cesitleri vardir eget yoksa ben hayatta kullanamam o koca kaba seyleri
esin masallah ogluna cok tati byagi kararmis O'nun yerinde olmak cok istetdim
esinin anlattigi gibi disi naylon ici havlu cok kaba bir ic camasiri bir iki sefer giydirdim hem oglum rahatsiz oldu hemde cok terletiyor resmen poposu isiniyor cocuguninşallah canım ya..yemin ettim,şu herşeyi sordukları "neden neden "diye insanın sabrını zorladıkları dönem var ya,o dönemde hiç şikayet etmicem dedim.
uyku konusunda da böyle olmuştu,sabah 5 te de kalksa söylenmiyorum,gece uyuyo ya o kadar uykusuz gecedn sonra buna şükür diyorum hep:)
canım bu alıştırma külodu nedir?
Teşekkürler kızlar. Antalyalı olunca böyle sezon sonunda kapkara oluyoruz ailecek. Sanırım o da bizim gibi artık normal rengini yıl boyu mayosunun izinde saklayacak. Çünkü Nisanda sezon açılıyor, kasımda kapanıyor Antalya'da. Gerçi o mayosuz da yüzdüğü için izi de çok yok:)))
Kiloya boya gelince, boyu yine normal de kilo hala almadı galiba:S Geçen Kuzenim geldi 12 aylık kızıyla, yanyana aynı boyutlarda duruyorlardı, tabi onun boyu biraz az olunca daha tombikti ama arada bir yaş olunca insan yine de bi tuhaf hissediyor:))
86 cm boy, 10 kilo.
Evet avatarımdaki de Rüzgarın fotoğrafı tam da geçen yıl bu zamanlarda yine burada çekmiştim. Büyüyorlar Allaha şükür...
Bu arada bizimkisi konuşuyor iyice artık sürekli cümlede kuruyor ama şöyle bir sorunumuz var ki kendisinden 3. tekil olarak bahsetmeye başladı. "Suyu açın, Rüzgar azıcık oynasın" diyor. "Ukarı çık, Rüzgar uyusun!" gibi. Umarım normaldir.
ozaman kabul etmekten baska secenegin yok gercekten yapisi boyledir cocugunun anne-babada zayifmis birde cok hareketli diyorsun normal boyle olmasi hem resimde gayet iyi duruyor sen ona bal-pekmez gibi enerji veren gidalar ver kaybettiklerini karsilasinKullanıyorum canım, balık yağı, vitamin, demir denenecek ne varsa denedim araştırdım, soruşturdum. Her seferinde doktorum da kızdı bana. Ne istiyorsun çocuk sağlıklı, aktif, yapısı bu, kabul et diye. Hatta dedi ki "Bir hastam vardı 10 kiloyu 3 yaşında geçince burada kutlama yapmıştık!"
"Amanııın" dedim "çocuk sağlıklı mıydı, normal miydi?"
"zıpkın gibiydi" dedi.
Yani bazı çocuklar zayıf, minyon oluyorlar. Açıkçası hep söylüyorum babası çok zayıf yapılı, ben de öyle sayılırım:))) Malzeme ortada, balık yağı falan işe yaramıyor. Zaten bir saniye oturmadığı için yine bile iyi geliyor artık bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?