bebişler ne güzel eğlenmişler suda maşallah.bende kızımı bu sabah sütten kestim bu gece nası geçcek bilmiyorum umarım kolay olur istiyo yok diyince üzülüyo bende çok üzülüyorum ama tutcam kendimi.canım kızım benim yok diyorum neden diyo güzelce anlatıyorum duruyo aradan zaman geçiyo yine istiyo emmek.sanırım en geç ben kaldım .benim kızımda çok inatçı bişeyi yapmak isteyince engellemek çok zor.ben wc eğitimini yaza bıraktım gece tutmayı bilemez şimdi ben bezi çıkarınca gece gündüz bir çıkarmak isterim.kışın zaten havalar souk kalkışmam yaza kaldı yani.iştahı çok az hiç yemek yemeyi sevmiyo dişleyip tükürmeyi seviyo.
profilimde albumlere oglumun fotosunu ekledim bakabilirsiniz suan sitenin albumler bolumunde bizimle beraber butun site de goruyor bu yuzden kisa sure icinde silicem)
Oh oh topic hareketlenmiş yine, ben de iki gündür giriyorum yazan yok bari ben yazayım diye açtıydım =)
Sebzelisomon kızın ne tatlı maşallah bikinisiyle ısırmalık tam. Esin senin Rüzgar'ın da gayet normal görünüyor kilosu falan, Ayşe gibi o da karaböcük olmuş. Çok güzeller maşallah.
Quarta, Ayşe'nin konuşmadığından dert yanıyordum biliyorsun. Son iki gündür kızın çenesi açıldı, birden durduk yere oldu. Asansöre girdik, anne bak çekirdek dedi kız şoka girdim. Resmen cümle kurduŞimdi ne söylesek tekrar ediyor, hem de şaşırmadan. Tabi uzun süreli derdini anlatıp konuşmuyor hâlâ ama buna da şükür diyoruz. Ata da bir gün pat diye bir şeyler söylecek ve şaşıracaksın emin ol. Boşuna kafama takmışım diyorum ben, sen de öyle diyeceksin, sıkma canını.
Geçen gün aşı için doktora gittik. Kan ölçümü yapılsın istedim doktor yine "Çocuk gayet sağlıklı, kansız da görünmüyor" deyip yolladı. Ayşe de ağlarken katılma var. Birden nefesi kesiliyor donup kalıyor. Kansızlıktan şüpheleniyoruz dedim. O da "Öyledir büyük ihtimal ama beş altı yaşına kadar geçmez zaten" deyip kestirip attı. Şimdi eşimi ikna edip kan sayımı yaptırmaya çalışıyorum. İnşallah düşündüğümüz gibidir.
yok ya silmedimde kayitta yapmamisim galiba neyse birdahaki sefere insallahbaktım resim yok yazıyor, ne kadar kısa sürede sildin:)
Canım tekrar geçmiş olsun, umarım hemen iyileşir kuzucuğun.
Forum yöneticileri araştırmadan mı ceza veriyor. Bir şikayet yetiyor mu yani, Allah allah. O zaman birine kızınca şikayet edelim ceza mı alsın, tuhaf geldi:))
Bu arada kızlaaaaaaaar;
Ya bizimki iyice inatlaşmaya başladı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bugün uyutmaya çalışırken yarım saat ağladı salya sümük. Gözleri kapanıyor uykusuzluktan inat etti, biraz öyle durunca uykusu açılıyor, sersem oluyor ve düzen bozuluyor. Beni parmağında oynattı "Yukarda uyucam" dedi çıktık kalktı, "Kucak uyku!" ı ıh kalktı "Ayak salla uyut" ı ıh, "yat uyu" her şeyi denedik kalkıp gidecekmiş ben o kadar uğraştıktan sonra bi de gözünü açamıyor. Ben de "hayır çıkmak yok, uyuycaksın" dedim sert başladı ağlamaya, ben de durdum öyle bakalım ne kadar sürecek ağla ağla, bi de bağırıyor "annannesiii deeeel" çağırıyor. En sonunda annem geldi aldı. Biraz gaddarca görünüyor yaptığım ama şu sıralar kontrolü iyice ele geçirdi. Annemle de kapıştım, yüz veriyorsun, sen geliceksin diye ağlıyor o kdar diye:S
puffff hem annemle, hem oğluşla bozuştuk yani akşam akşam. Şimdi gece kalkınca da beni istemez annanneci oldu iyice.
Bu olay inatlaşmamızın küçük bir bölümü, bütün gün aşağı yukarı böyle, tabi ağlatmıyoruz, kazanan o oluyor. Bakalım daha beler olucak. Hadi hayırlısı...
Sebzelisomon maşallah ecrine de çok tatlı, bikinisini yesinler onun, çok şirin olmuş, çok da keyifli görünüyor. Suya düşkün demek ki seninki de süper.
bebişler ne güzel eğlenmişler suda maşallah.bende kızımı bu sabah sütten kestim bu gece nası geçcek bilmiyorum umarım kolay olur istiyo yok diyince üzülüyo bende çok üzülüyorum ama tutcam kendimi.canım kızım benim yok diyorum neden diyo güzelce anlatıyorum duruyo aradan zaman geçiyo yine istiyo emmek.sanırım en geç ben kaldım .benim kızımda çok inatçı bişeyi yapmak isteyince engellemek çok zor.ben wc eğitimini yaza bıraktım gece tutmayı bilemez şimdi ben bezi çıkarınca gece gündüz bir çıkarmak isterim.kışın zaten havalar souk kalkışmam yaza kaldı yani.iştahı çok az hiç yemek yemeyi sevmiyo dişleyip tükürmeyi seviyo.
mestcan gerçekten ne aşısı için gittiniz ,ben de 2 yaşında biliyorum aşılarını ama...
fatihpepee,geçmiş olsun,bu ara boğaz enfeksiyonu çok salgın,bizim aile komple yattı zaten.çok şükür oğlum bitkisel tedavi,kongest falan antibiyotiksiz atlattık..gerçi az da olsa öksürük kaldı..tavsiyem keçiboynuzu pekmezi.bakıcım tavsiye etmişti,çok işe yaradı.çok da besleyiciymiş.ayrıca zeytinyağı karabiberi göğsüne sırtına boynuna boğzına sür çok iyi geliyo.bir de zencefil..
hedi ,hala emziriyosun demeki,ben Atayı emzirdiğimi hiç düşünemiyorum kucağımda kocaman çocukbilinçlendikçe boıırakması daha zor oluyo canım,ama 1-2 gece aağlar uyumaz sonra alışır pes etme sakın..kolaylıklar dilerim.
kübracım havuz gerçekten sıkıntılı,mikrop kapma olasılığı var ne yazık ki ,idrar yolu enfeksiyonu falan Allah korusun..tabii bu arada şişme havuzdan bahsetmiyosan eğer
Ata da tam bir su kuşu.balkondaki havuzumuza girmesek bile doldurup oynuyoruz mutlaka her gün..çeşmeden akan suyla bile hemen oyuna başlıyoruz..
esincim,bence de yaptığın doğru sıpacıklar artık kulllanıyolar bizi.anneanne babaanne de şımartıyo hemen dayanamıyolar..bizde de durum komik oluyo,kızıyorum mesela yaptığı bişiye,sonra bana sarılıp ağlamaya başlıyo,bana kızıp benden teselli buluyo..canım benim...
bu ara bir tırlaklama söz konusu ,parçaladı babasıyla beni.sanırsın evde kedi var.yanaktan makasa falan mı almaya çalışıyo da böyle anlamadım..bi de bize kızınca ,yasak şeyleri yapıyo gözümğün içine baka baka..mesela boya kalemleriyle duvarı boyamak gibi..
bu arada ekimciklerden biberona devam eden var mı benim gibi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?