2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

çok şeker bebişleriniz maşallah 41 kere benim avatarımdakide benim minik prensesim.öyle yaramaz ve inatçıki evin duvarları kalem çiziği içinde.sade duvar olsa ii.eline tükenmez kalem geçirdimi çekyat örtüleri halı masa örtüsü vb.aklına nere gelirse çizer.çok meraklı herşeyi soruyo cevap yetiştirmekten bi hal oluyorum gece uykuları çok düzensiz. sık uyanıyo kışın çok zor olcak soukda sallamak gece.istediği olmasa çok kızıyo ille olcak.bizde durumlar böle.yemek yemeyi hiç sevmiyo napcam bilmiyorum kahvaltı hiç yapmıyo sabah mecbur mama veriyorum elinde bişi yemez dişler dişler tükürür.meyveyi hala suyunu yada ezerek veriyorum bi damla katısı karışsın tükürüyo hemen işim çok zor herkese iiiiiii geceler.

günaydın herkese.
loveli hoşgeldin nerelerdeydin tatlım?
mestcan maşallah ne kadar şeker olmuş Ayşe,,şu hale bak minicik bebekken koca sıpalar oldular hepsi,artık çocuk oldular walla..:)
hedi,Allah kolaylık versin canım ,tüm yemeyen çocukların annelerine..işiniz çok zor..sabah acıkmış olmuyor mu,katı gıda sorunundan mı yemiyo acaba?bazı çocuklar,yeğenim mesela,ki yemesi çok iyidir,sabah kalktıktan en az 1 saat sonra yer,ancak kendine geliyo :)

uykuları için yanına yatarak denediniz mi hiç?ayakta sallamak çok yorucu oluyor artık..

sorma sorma tam cadı oldu fıstıgım.. gecen konuşmada da yazmışdım el becerileri süper kızımın tutması,kavraması,çizmesi, vs
taşınıyorum anı bir karar ile yine anneme yakın sabahları bırakmak zor oluyor çünkü.kızımla yeni hayata başlıyorum.hadi hayırlısı....
o yüzden mecbur sildirmem ya da boyatmam lazım tatlım bazı boyalarda çıkmıyor ne yapcam ben :)
benim cadının biberonu olmazsa süt içmez o yüzden bıraktıramam,emzik zaten hiç emmedi
biz memeyi bıraktıktan sonra sarılıp uyuyoruz bazen salıncağında uyuyor öğlen uykusuda aynı şekil
walla memeyi bırakınca herşey düzene girdi uyku,yemek...

ateş falan olmamıştır umarım geçmiş olsun atlatttınız
maşşallah ayşe ye çok tatlı bıcırık...bahtıda güzel olur inşallahh

merhaba ekim anneleri uzun zamandır yoktum evimi taşıdım o yğzden int yoktu
mert erenin yemek sıkıntısı yok ya da uyku hareket desen durmuyor maşallah kalemlerle her yeri çiziyoruz valla kanepe örtü yer farketmiyor
yeni eve taşınalı 15 gün olmuştu oyuncağıyla duvara vuravura çentik etti her tarafı odası delik delik oldu ne yapalım
tuvalet eğitimine başlamadım henüz küçük geliyor bana ama ufak ufak başladım tuvalete beraber gitmeler tuvaleti anlatmalar falan
aşıları var mı daha kızlar ben bilmiyorum vala
geçmişi okumadım henüz bebişlerimiz iyidir inşallah hepsini öpüyorum burdayım artık bol bol görüşürüz

gözünüz aydın nasıl hafiflemişsinizdir şimdi.Allah banada nasip etsin..
benim bildiğim 2 yaş Hepatit A aşısı var diye biliyorum

buradan betüşü sütten kestiğini öğrenmiş oldum hayırlı olsun bakalım

merhabaaaa ekim anneleri...çok uzun zamandır yoktum..eşimin işi nedeniyle şubattan beri amerikadydık.önceki gün geldik..her şeyi çok özlemişim.ilk boş fırsatımda hemen sizlerle hasret gidermek istedim..çok eskilere bakamadım ama gördüğüm kadarıyla quarta,hedi,loveli buralardasınız..doruk da çok büyüdü..o bile özlemiş evimizi.nereye geldik diyorum ev ev diyor kuzum..aşıdan bahsetmiş bir kaç kişi.ben orada dr a götürdüğümde haziran ayında yaptılar ve ocak ayında ikinci dozu önerdiler.birde burada yapılan karma aşılardaki menenjit dozunun yetersiz olduğunu söylediler ve gittiğinizde dr.a danışarak ek doz önerin dediler.yurdum gibisi yok ama yaa..herşeyi çok özlemişiz..neyse artık sık sık uğrarım şimdi işe koyulmam lazım.evde çok işim var çookkk..hepinizi kocaman öptüm.iyi geceler..

canım hoşgeldin özlemişiz seni de Doruk'u da..nasıldı Amerika güzel günler geçirdiniz mi?
ev işinde de kolaylık dilerim canım,yavaş yavaş yaparsın,bir anda girişme her işe..
hadi öptüm sizi..

hoşgeldinnnnnnnn canım valla memleketin gibisi yok
ya bu aşı meselesi canımı sıkıyor taşındık yeni aile hekiminin hemşiresi 3 sefer aşı bilgimizi aldı hala aşınız eksik diyor aşıkartını veriyorum hıııı diyor güvenemiyorum

aedk hoşgeldin. Çoğalıyor grup yine ne güzel.

Bu arada 4 gündür Rüzgar ishal. Normalde hep kabızlığa yatkındı ilk kez bu kadar uzun sürüyor ishali, başka da hiçbir rahatsızlık görünmüyor. Patates, muz, pirinç yediriyorum geçmedi. Hatta sindirilmeden çıkıyor gibi ishalle birlikte tuhaf. Başka ne yapalirim, önerisi olan var mı? Doktora götürsem mi bilemedim. Keyfi falan yerinde.

Hoşgeldin Aedk, uzun zamandır yoktun evin ne haldedir şimdi, kolay gelsin.

Esinrüzgar, Ayşe de iki gün önce durduk yere ishal oldu. Ağrısı sızısı yoktu ama 6-7 kere kakasını yapıyordu. Patates, pirinç lapası ve muz yedirdim ben de. İki gün sonra geçti işte. Neden olduğunu anlamadık, bir iki kere çeşmeden su içirmiştim ondan oldu herhalde diye düşünmüştüm.

Ben de neden olduğunu anlamadım, çok yalın ayak gezdi bir ara, sürekli çıkarıyordu terlik, ayakkabı tutmuyordu, üstünü de açıyordu hep, mevsim de geçişte üşüttü mü acaba dedim ama denize de girmişti ve su yutmuştu, ondan da mikrobik olabilir diye düşünüyorum. Bakalım şimdi geçen seferden doktor ishal olursa diye maflor vermişti, akşam onu içirdim, eğer bir kaç gün daha geçmezse doktora gideriz artık.

Bu arada Ayşe de büyümüş maşallah ona, ne tatlı olmuş öyle, ekim bebeklerini artık çocuk olarak görmek ne güzel herkes paylaşsın fotoları da bebişlerimizi görelim, sevelim biraz:)

Son düzenleme:
mert eren de de var bu ishal bazen geliyoe 2 gün devam kesiliyor bugün y,ne oldu mesela mevsimseldir diye düşünüyorum

Valla biz hep kabızlıkla uğraştığımız için ishalle ilgili çok bilgim ve tecrübem yok. ilk kez bu kadar oluyor zaten, ondan biraz endişelendim. Belki de yedikleri bir şey dokunuyordur. İshalde ilça kullanıp kesmeyin deniyor gerçi ama neyse maflor probiyotik bir zararı olmaz herhalde.

su kuşu Ata da..:)
bu arada öksürüğümüz çok arttı,antibiyotiğe başlamayayım diyorum ama gece çok fenaydı..

su kuşu Ata da..:)
bu arada öksürüğümüz çok arttı,antibiyotiğe başlamayayım diyorum ama gece çok fenaydı..

Eki Görüntüle 505356 Eki Görüntüle 505357

oyy ooyy
tabi ankarada deniz yok sende böyle telafı et.. :)
çok tatlı maşallah gözlere bak tam paşaymış yerim seni...

benim cimcimede ilk defa günde 6-7 kez kakasını yaptı 2,5 gün böyle devam etti bide afedersiniz hep
mısır çıkarıyodu.şu açıkta satılan bardakta mısırlardan yedirmiş dayısı istedi diye
baya korkuttu bizi.neyse ki geçti..

Hoşgeldin Aedk senin ayşecik nasıl?

aedk hoşgeldin. bu arada maşallah bebişlerinize. ben resim yükleyemedim buraya ama avatarımdaki benim prensesimin resmi .böyle resimler koymakl ii oluyo hiç görüşmesekde ekim anneleri ve bebişleri tanıyoruz sanki birbirimizi.

mükerrer mesaj gidiyor ama silemiyorum, ben mi bilemiyorum, mesaj silmeye izin yok mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…