ecrin tam cadı oldu demek kiolsun iyi yanından bak canım sen de,resme kabiliyeti var anladığım kadarıyla görenlere sanatçı evi bizimki dersin..:)
sırada biberonla emziği bıraktırma var demek ki,kolay gelsin bize...bende şu ara böyle girişimler için pek güç yok yalnız..
esincim,uyku konusunda çok çektim biliyosun ben de..ama emmeyi bırkatıktan sonra yeni tekniklerle çok rahatladım ben..uzun zamandır yanına yatınca uyuyor(uz)..sarıp sarmalıyo beni zaten o saate kadar oturmamış olan ben bayılıp kalıyorum yanında..kalkabilrsem 12 de kalkıyorum sonra da gece 3 e kadar oturuyorum..
bana bu uyutma tekniğini uykusuz anneler kulübünden tavsiye etmişlerdi çok iyi yaradı,saolsunlar..
bu arada mıncıklama olayı çok zor ablam da aynı durumdaydı,olur olmadık yerde bazen boş bulunduğunda elleyiveriyodu:)zamanla düzelir merak etme..
Hepatit a aşısı yaptırdık. Aslında 24. ayda olması gerekiyormuş ama biz erken gidince yapalım bir şey olmaz dedi doktor.
Esinrüzgar; Ayşe de annemi görünce şımarır. Yemesi, uykusu bütün düzeni bozulur. Herşeyi annem yapsın ister ve benden o gün gıcık alır. Bütün gün çemkirir bana sıpa. O yüzden mecbur kalmadıkça anneme gitmem =)
Bu da bizim sıpanın yeni halleri.
Eki Görüntüle 502613 Eki Görüntüle 502614
merhaba ekim anneleri uzun zamandır yoktum evimi taşıdım o yğzden int yoktu
mert erenin yemek sıkıntısı yok ya da uyku hareket desen durmuyor maşallah kalemlerle her yeri çiziyoruz valla kanepe örtü yer farketmiyor
yeni eve taşınalı 15 gün olmuştu oyuncağıyla duvara vuravura çentik etti her tarafı odası delik delik oldu ne yapalım
tuvalet eğitimine başlamadım henüz küçük geliyor bana ama ufak ufak başladım tuvalete beraber gitmeler tuvaleti anlatmalar falan
aşıları var mı daha kızlar ben bilmiyorum vala
geçmişi okumadım henüz bebişlerimiz iyidir inşallah hepsini öpüyorum burdayım artık bol bol görüşürüz
bebişler ne güzel eğlenmişler suda maşallah.bende kızımı bu sabah sütten kestim bu gece nası geçcek bilmiyorum umarım kolay olur istiyo yok diyince üzülüyo bende çok üzülüyorum ama tutcam kendimi.canım kızım benim yok diyorum neden diyo güzelce anlatıyorum duruyo aradan zaman geçiyo yine istiyo emmek.sanırım en geç ben kaldım .benim kızımda çok inatçı bişeyi yapmak isteyince engellemek çok zor.ben wc eğitimini yaza bıraktım gece tutmayı bilemez şimdi ben bezi çıkarınca gece gündüz bir çıkarmak isterim.kışın zaten havalar souk kalkışmam yaza kaldı yani.iştahı çok az hiç yemek yemeyi sevmiyo dişleyip tükürmeyi seviyo.
buradan betüşü sütten kestiğini öğrenmiş oldum hayırlı olsun bakalım
merhabaaaa ekim anneleri...çok uzun zamandır yoktum..eşimin işi nedeniyle şubattan beri amerikadydık.önceki gün geldik..her şeyi çok özlemişim.ilk boş fırsatımda hemen sizlerle hasret gidermek istedim..çok eskilere bakamadım ama gördüğüm kadarıyla quarta,hedi,loveli buralardasınız..doruk da çok büyüdü..o bile özlemiş evimizi.nereye geldik diyorum ev ev diyor kuzum..aşıdan bahsetmiş bir kaç kişi.ben orada dr a götürdüğümde haziran ayında yaptılar ve ocak ayında ikinci dozu önerdiler.birde burada yapılan karma aşılardaki menenjit dozunun yetersiz olduğunu söylediler ve gittiğinizde dr.a danışarak ek doz önerin dediler.yurdum gibisi yok ama yaa..herşeyi çok özlemişiz..neyse artık sık sık uğrarım şimdi işe koyulmam lazım.evde çok işim var çookkk..hepinizi kocaman öptüm.iyi geceler..
Hoşgeldin Aedk, uzun zamandır yoktun evin ne haldedir şimdi, kolay gelsin.
Esinrüzgar, Ayşe de iki gün önce durduk yere ishal oldu. Ağrısı sızısı yoktu ama 6-7 kere kakasını yapıyordu. Patates, pirinç lapası ve muz yedirdim ben de. İki gün sonra geçti işte. Neden olduğunu anlamadık, bir iki kere çeşmeden su içirmiştim ondan oldu herhalde diye düşünmüştüm.
su kuşu Ata da..:)
bu arada öksürüğümüz çok arttı,antibiyotiğe başlamayayım diyorum ama gece çok fenaydı..
Eki Görüntüle 505356 Eki Görüntüle 505357
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?