2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

su kuşu Ata da..:)
bu arada öksürüğümüz çok arttı,antibiyotiğe başlamayayım diyorum ama gece çok fenaydı..

Eki Görüntüle 505356 Eki Görüntüle 505357

Maşallah maşallah Ata'mıza çok yakışıklıymış oğluşun, kapkara gözler, kirpikler inşallah hayatı da kendisi gibi güzel olsun. Çok da geçmiş olsun canım, mevsim değişmeye başladı hastalıklar da başladı. Umarım hemen iyileşir su kuşun. Bizimkisinin ishali hafifledi bugün biraz ama devam hala.

Senin prenses de çok tatlı maşallah ona
Evet böyle iki yıl geçti bebişlerimiz çocuk oluyor her şeylerini paylaşıyoruz, güzel yüzlerini de görelim di mi, güzel oluyor. Ara sıra böyle yükleyelim. İlerde birlikte çekildiklerimizi de yükleriz belki, biz de tanışmış oluruz:))

hoşbulduk arkadaşlar.

quarta valla amerika güzeldi ama memleket gibisi yok kesinlikle.bir ay missori deydik sonra new york e geçyik.çok zorlandım başta.doruk ilk zamanlar yadırgadı tabi.hava değişimi falan ilk haftamız kötüydü.sonra da malum farklılıklara alışana kadar yemek sorunu yaşadık doruk için.ama sonrası güzeldi.ev işlerini hala bitirebilmiş değilim.pazartesi günü de işe başlıcam malesef..alışmıştım..doruktan ayrılmak zor olacak..bu arada Ata yada maaşallah.ne kadar büyümüş.koca adam olmuş:)
loveli , aşılar için canını sıkma.dr.un yönlendirdiği aşıları takip ettiysen endişelenme.ben de hepatit a için acaba hangi zaman doğru diyordum ama amerikada haziran ayında yaptılar.orada söyledikleri aşının en etkili olacağı dönem 2 yaşına gelmeden ilk doz ve altı ay sonrasında ikinci dozdu..birde burada yapılan karma aşılardaki menenjit dozunun yetersiz olduğunu söylediler.ve dr.a danışarak ilave bir doz uygulanabilir dediler.bende şu işlerimi yoluna koyduktan sonra hemen bir dr.una gidicem.
mestcan,esinrüzgar gözlerim sizi aramıştı tam geçmişe bakamadığımdan neredeler acaba demiştim..çok geçmiş olsun ikinizi de..ishal için genelde patates ve muz iyi gelir diye biliyorum.bir de bol sıvı tüketmeleri lazım..inşallah geçer en kısa zamanda.bir hafta içinde geçmezse dr.gidin ama bence.
hedi merhaba canım.tekrardan sizlerle olmak çok güzel..
herkese iyi geceler...

quarta bu arada Atanın öksürüğü için zencefil ,bal ve limon karşımını denedin mi.sen de antibiyotiğe çok yanaşmışyorsun benim gibi.denemediysen mutlaka dene derim.doruk ta tr ye gelmeden önce biraz üşütmüştü.dr.a gittiğimizde bize echinacea çayı ve zencefili önermişti.ben çok faydasını gördüm..
bu arada biz balık yağına ara verdik.bir aydır immuzinc diye bir vitamin kullanıyoruz.bağışıklık sistemini güçlendirici.biraz iştah arttırıyor ama içeriği tamamen bitkisel.

Quarta maşallah Ata çok güzel bir çocuk. Kızlar kapıya dizilir artık birkaç seneye=)

Valla kızlar topic boş kalınca kendimi kötü hissediyorum. Anlatacak bir şeyler olmasa bile arada selam verelim. Herkesi tanıyor gibi oldum, burada bir iki şey okuyup yazmak kendimi iyi hissetmeme neden oluyor vallayi. Uzaktan da olsa çocuklarımızı birlikte büyütüyoruz...

aynen sana katılıyorum mestcan.rahatlatıyor buraya girmek beni de..aynı duyguları aynı olayları hepimiz 2010 ekim annesi olarak beraber yaşıyoruz..birbirimizden çok şey öğrendik..buraya yazmaya başladığımda doruk daha 5-6 aylık bebekti.şimdi çocuk sınıfına giren koca adam oldu..ek gıdalarıydı,aşılarıydı,yürümeleriydi derken hep beraber büyüttık sıpaları:) herkese iyi pazarlar..bu arada yarın işe başlıcam hiççç canım istemiyorrrrr..

doğru diyorsunuz vallla daha yeni oturdum ilk işim buraaya gelmek oldu iyiki kk var ya bir sürü dostum var yol gösterenim ne güzel

Evet iyi ki burası var. Bebişlerimizi uzaktan da olsa birlikte büyütüyoruz.

Kızlar benim uzuuun tatilim bitiyor artık. Bu hafta eve dönüyoruz oğluşumla, annemlerden. Ne yalan söyleyeyim o kadar alıştım ki buradaki rahata sanki kendi evime dönüyorum diye sevinemiyorum Burada iyiydik, kocayı bırakıp buraya mı yerleşsem:))))

esin msjini gordum cok tesekkur ederim o,bu derken buyuyorlar iste bugun okullar aciliyorya duygulandim biraz goz acip kapayincaya kadar bizimkilerde okullu olacak insallah buradan okumayi ogretirken yasadiklarimizi yazacagiz insallah ))
quarta oglusunun gozleri surmeli gibi masallah tam bir zeytin
mestcan, hedi bol bol fotograf ekleyin ekim bebekleri yabancidan kiz almayalim ;-)))
artik saglik probleminden bahsetmek istemiyorum ama c.tesi aksam esimin eli kirildi :-(( vallahi 7 bela gibi oldum su forumda hastaliklan baska birsey yazamaz oldum
kzlar bu arada profilime oglumun fotosunu ekledim bakabilirsiniz seker yedigi fotografta eline dikkat!!!

esin tatilinin bitmesi uzucu oldu, insan annesinin babasinin yaninda ne kadar rahat hissediyor kendini dimi? Onlara cok cabuk alisiyor, bende annemin yaninda kendimi coook rahat hissediyorum birazda guvende hissediyorum galiba anneme her konuda cok guvendigim icin, anne de olsak hala birazcik cocuguz galiba? bana esini yazin esini 3ay birak annenin yaninda kal deseler hiiiic itiraz etmem

Ben de etmedim zaten:)) neredeyse 3 ay oldu eh artık yavaştan gideyim:) konu komşu bile sormaya başlamış beni, meraklılar:) Neyse Antalya'nın dayanılmaz sıcaklarını bu sene de atlattık seneye Allah Kerim...
Burada ne güzel çocuk biraz toparladı diyordum ki bu son ishalde eridi gitti ne aldıysa oğluşum(

ya simdi de ishal salgini mi var acaba? cevremdede duydum bir kac kisiden valla salgin lafini bile duyunca odum patliyor... yavrusu ishal olanlar cok cok gecmis olsun kisin bile bukadar hasta olmuyorkar kar, yagmur mikroplar oluyor

sağol esincim güzel sözlerin için..paşamın göz rengi siyah değil,sanırım fotoğraftan öyle çıkmış rengi,aslında yeşile çalan bir ela rengi,aynı benim gözlerim:
)çok geçmiş olsun size de,umarım bir an önce iyileşir Rüzgar da.biz de hep kabızlıktan dertli olduğumuzdan ishale ne iyi gelir bilmiyorum.yani büyük insanda şıp diye kesen,türk kahvesi,limon (ya da nar ekşisi)karışımı var da çocuklara içirmek çok zor..

gerçekten de öyle ben de kendimi yalnız hissetmiyorum hiç,ne kadar zaman oldu,sizleri tanıyor gibiyim.yalnız hepinizin ben debir silüeti var,hani olur ya radyodaki dj için de hep sesini duyarsın elinde olmadan bir profil çizersin,aynen öyle.gerçeğiyle ne kadar yakın bilemeyiz tabii:)inşallah bir gün tanışabiliriz hepimiz:)
aedk,canım zencefil karışımını denedim de içiremedim bi türlü.ben de zencefili yemeklerin son kaşığının içine serpiştiriyorum azcık..
ama neredeyse 1 aydır öksürük geçmediği gibi şiddetlendi,uyutmaycak kıvama geldi,ben de 3 gündür mecburen veriyorum antibiyotik..toparlandı çok şükür 2 günde..
bu arada ilk iş günün nasıl geçiyor,adaptasyon biraz zaman alır,insan 1 haftalık tatilden dönünce bile zorlanıyo işe başlayınca,sen o kadar aradan sonra normal yani sıkıntılı olman..
kızlar bu arada çalışan anneler ne iş yapıyosunuz? bir tek esin i biliyorum ben..
kübracım güel sözlerin için sağol tatlım,inşallah <ecrin de iyidir,mısırdan kurtulmuştur..:)

bende ayni sekilde kafamda canlandiriyorum sizleri ben bir ara foto eklerim suan tel.sadece 1 tane foto var oda cooook pacoz cikmis ) o fotoyu son alternatif olarak saklayacagim eminim fotolari yukleyince cok komik olur hicbirimizin tahmin tutmaz mesela esini hep miyon olarak dusunuyordum ama anladigim kadariyla degil )) sebzelisomonu kumral sacli olarak dusunuyorum quarta avatarindaki kisinin sen oldugunu zannediyorum ama onceden seni hep klasik giyinen topuklu ayakkabi falan yine duz ve siyah sacli dusunuyordum ));

guarta demin facede okudum ayak tabanına vicks sürüp çorap giyddiriyormuşsun öksürüğü kesiyormuş ayak tabanında yağı emen bir yapı varmış onu sürünce 20 dk sonra genzinde hissediyormuşsun

ben öğretmenim yarım gün sabahları derslerim o açıdan rahatım

canım ben seni de minyon,esmer ,küt saçlı,neşeli,(nedense) mutfakta çok iyi bir kadın düşünüyorum..
sebzelisomonu ben de açık kumral ,minyon falan düşünüyorum,Ecrin de kumral...
avatarımdaki benim evet,34 yaşındayım ama övünmek gibi olmasın,27-28 sanırlar beni.:)hayatım boyunca klasik giyinmedim,ama topukludan vazgeçmem hem de en yükseğinden,küt saçlıyım şimdi ama eşim azıcık beğense,hemen kısacık kestiricem saçlarımı..

çok ilginç hiç duymamıştım.denemekte fayda var da çorap giydirmesi zor kışın bile giymeyi sevmez,çıkarıp atar hemen..
ne güzel mesleğin var süper..yaz tatili de cabası..

Son düzenleme:
vicks duymuştum bende yapayım 1 haftadır kızım öksürüyorr
quarta beni nasıl unutursun sen,bende çalışan anneyimm
avatardaki benim saçlarım uzadı kısayken çekmiştim...

Esinrüzgar ben de eve dönünce kendimi tilki gibi hissetmiştim, döndüm dolaştım aynı yere geldim =) Çalışma durumun ne olacak gelince? Rüzgar'a bakacak birini ayarlayabildin mi?
Fatihpepe geçmiş olsun.
Quarta bu viks işini ben de duymuştum. Omuzlara sürünce de rahatlatıyormuş ama genelde kış aylarında karşılaşılan bronşit, grip gibi rahatsızlıklarda işe yarıyor sanırım.

Ben de gazeteciyim ama hamile kalınca bıraktım işi sonra da bir türlü başlayamadım. Çalışma saatlerim pek rahat değildi eşim de o yüzden pek taraftar değil malesef. Loveli vallayi, çocuk olduktan sonra keşke öğretmen olsaymışım diye çok yakındım. KPSS'ye hazırlanıp memur olmayı bile düşündüm =) Mert Eren de sen de çok şanslısınız.

Bu arada konudan konuya atlıyorum ama Kurban bayramında tatil planlarınız var mı? Eşim ve kızımla tatile gitmek istiyorum ama nereye gitsem bilmiyorum. İstanbul yakınlarında öneriniz varsa dinlerim =)

Son düzenleme:
Evet kızlar aynen ben de bebişlerinizle birlikte sizi de hayalimde az çok canlandırıyorum, bugüne kadarki yorumlarınızla, avatarlarınızla ve nicklerinizle birleştirip bir imaj canlandırıyorum ama sanırım daha çok bebişlerinizden esinlenerek:)) Quarta'nın dediği gibi bir dj'i ya da kitabını okuduğum ama görmediğim bir yazarı canlandırır gibi:)
Beni minyon ve esmer olarak tahmin edenler doğru tahmin:) saçlarım uzundu ama geçen hafta kısacık kestirdim hala ben bile alışamadım. Spor giyinirim, hatta salaşım da denebilir, topuklu ayakkabıları ise düğünden düğüne zorla.

Bir ara güzel51:) bi fotomu yüklerim tanışırız ama hepsi uzun saçlı, şu anda son halim yok. ama herkes foto yüklesin anlaşalım öyle

Mestcan, ben de iletişim fakültesi bitirdim, sinema-tv, sonra yazarlığa geçtim, reklam, senaryo vs. Şimdi de bildiğiniz gibi dergi ve reklam işlerimize devam. Eve dönünce bir süre daha çalışamayacağım. Bakıcı ya da kreş düşünmüyorum artık, kasımda annemler gelecek nasılsa inşallah. O zamana kadar idare edeceğiz evden, zaten şu sıra işler biraz durgun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…