- 22 Aralık 2010
- 676
- 5
- 46
su kuşu Ata da..:)
bu arada öksürüğümüz çok arttı,antibiyotiğe başlamayayım diyorum ama gece çok fenaydı..
Eki Görüntüle 505356 Eki Görüntüle 505357
aedk hoşgeldin. bu arada maşallah bebişlerinize. ben resim yükleyemedim buraya ama avatarımdaki benim prensesimin resmi .böyle resimler koymakl ii oluyo hiç görüşmesekde ekim anneleri ve bebişleri tanıyoruz sanki birbirimizi.
Quarta maşallah Ata çok güzel bir çocuk. Kızlar kapıya dizilir artık birkaç seneye=)
Valla kızlar topic boş kalınca kendimi kötü hissediyorum. Anlatacak bir şeyler olmasa bile arada selam verelim. Herkesi tanıyor gibi oldum, burada bir iki şey okuyup yazmak kendimi iyi hissetmeme neden oluyor vallayi. Uzaktan da olsa çocuklarımızı birlikte büyütüyoruz...
Quarta maşallah Ata çok güzel bir çocuk. Kızlar kapıya dizilir artık birkaç seneye=)
Valla kızlar topic boş kalınca kendimi kötü hissediyorum. Anlatacak bir şeyler olmasa bile arada selam verelim. Herkesi tanıyor gibi oldum, burada bir iki şey okuyup yazmak kendimi iyi hissetmeme neden oluyor vallayi. Uzaktan da olsa çocuklarımızı birlikte büyütüyoruz...
esin tatilinin bitmesi uzucu oldu, insan annesinin babasinin yaninda ne kadar rahat hissediyor kendini dimi? Onlara cok cabuk alisiyor, bende annemin yaninda kendimi coook rahat hissediyorum birazda guvende hissediyorum galiba anneme her konuda cok guvendigim icin, anne de olsak hala birazcik cocuguz galiba? bana esini yazin esini 3ay birak annenin yaninda kal deseler hiiiic itiraz etmem
sağol esincim güzel sözlerin için..paşamın göz rengi siyah değil,sanırım fotoğraftan öyle çıkmış rengi,aslında yeşile çalan bir ela rengi,aynı benim gözlerim:Maşallah maşallah Ata'mıza çok yakışıklıymış oğluşun, kapkara gözler, kirpikler inşallah hayatı da kendisi gibi güzel olsun. Çok da geçmiş olsun canım, mevsim değişmeye başladı hastalıklar da başladı. Umarım hemen iyileşir su kuşun. Bizimkisinin ishali hafifledi bugün biraz ama devam hala.
sağol tatlım,hepimziinkine maşallah.şimdilik büyük kızlar peşimizde,yolda,otobüste falan genç kızlar laf atıyolar,bizimki de utanıp saklanıyo,.. bana kalırsa ,ekimcik kızlarından biriyle başgöz etmek paşamı
sağol esincim güzel sözlerin için..paşamın göz rengi siyah değil,sanırım fotoğraftan öyle çıkmış rengi,aslında yeşile çalan bir ela rengi,aynı benim gözlerim:
)çok geçmiş olsun size de,umarım bir an önce iyileşir Rüzgar da.biz de hep kabızlıktan dertli olduğumuzdan ishale ne iyi gelir bilmiyorum.yani büyük insanda şıp diye kesen,türk kahvesi,limon (ya da nar ekşisi)karışımı var da çocuklara içirmek çok zor..
gerçekten de öyle ben de kendimi yalnız hissetmiyorum hiç,ne kadar zaman oldu,sizleri tanıyor gibiyim.yalnız hepinizin ben debir silüeti var,hani olur ya radyodaki dj için de hep sesini duyarsın elinde olmadan bir profil çizersin,aynen öyle.gerçeğiyle ne kadar yakın bilemeyiz tabii:)inşallah bir gün tanışabiliriz hepimiz:)
aedk,canım zencefil karışımını denedim de içiremedim bi türlü.ben de zencefili yemeklerin son kaşığının içine serpiştiriyorum azcık..
ama neredeyse 1 aydır öksürük geçmediği gibi şiddetlendi,uyutmaycak kıvama geldi,ben de 3 gündür mecburen veriyorum antibiyotik..toparlandı çok şükür 2 günde..
bu arada ilk iş günün nasıl geçiyor,adaptasyon biraz zaman alır,insan 1 haftalık tatilden dönünce bile zorlanıyo işe başlayınca,sen o kadar aradan sonra normal yani sıkıntılı olman..
kızlar bu arada çalışan anneler ne iş yapıyosunuz? bir tek esin i biliyorum ben..
kübracım güel sözlerin için sağol tatlım,inşallah <ecrin de iyidir,mısırdan kurtulmuştur..:)
canım ben seni de minyon,esmer ,küt saçlı,neşeli,(nedense) mutfakta çok iyi bir kadın düşünüyorum..bende ayni sekilde kafamda canlandiriyorum sizleri ben bir ara foto eklerim suan tel.sadece 1 tane foto var oda cooook pacoz cikmis) o fotoyu son alternatif olarak saklayacagim eminim fotolari yukleyince cok komik olur hicbirimizin tahmin tutmaz mesela esini hep miyon olarak dusunuyordum ama anladigim kadariyla degil )) sebzelisomonu kumral sacli olarak dusunuyorum quarta avatarindaki kisinin sen oldugunu zannediyorum ama onceden seni hep klasik giyinen topuklu ayakkabi falan yine duz ve siyah sacli dusunuyordum ));
çok ilginç hiç duymamıştım.denemekte fayda var da çorap giydirmesi zor kışın bile giymeyi sevmez,çıkarıp atar hemen..guarta demin facede okudum ayak tabanına vicks sürüp çorap giyddiriyormuşsun öksürüğü kesiyormuş ayak tabanında yağı emen bir yapı varmış onu sürünce 20 dk sonra genzinde hissediyormuşsun
ben öğretmenim yarım gün sabahları derslerim o açıdan rahatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?