nasıl ekliyorduk resimleri kızlar yaaa unuttum ben de mert erenin resmini ekliyim size
canım benim unutur muyum seni hiç,sadece atlamışım,seninle devamlı diyaloğumuz var ya ondan..vicks duymuştum bende yapayım 1 haftadır kızım öksürüyorr
quarta beni nasıl unutursun sen,bende çalışan anneyimm
avatardaki benim saçlarım uzadı kısayken çekmiştim...
ah ah o sigarayı ben de bırakabilsem keşke..hamile olduğumu öğrenince bıraktım emzirirken de içmedim,ne zaman emzirmeyi bıraktım,sanki dün bırakmışım gibi canım istedi ve ne yazık ki başladım..canım sen başlama sakın ,canın isteyince hemen başka bişeyle oyalan..ekimcikler büyüdü artık,seneye kreş zamanları geldi,belki sen de seneye için hazırlık yapabilirsin kpss ye..ben calismiyorum :-(( bir ara niyetlendim dedim bzim cocuk falan yapacagimiz yok bari bir iki kursa gidip kendimi gelistireyim dedim kurslarim bitti kisa bir sure sonra cocuk sahibi olmaya karar verdik yani durduk durduk turnayi gozunden vurduk)) keske bende kpss yi kazanabilseydim memurluk kadar rahat bir yoktur herhalde tam anne olanlara gore bir is stajimi bekediyede yapmistim da ordan biliyorum ))
suan odanin cami acik disaridan inanilmaz sigara kokusu geliyor vallahi canim istedi aralik ayinda 3 sene olacak sigarayi birakali ilk defa canim istedi bu ara cok stresliyim galiba bu sebeple kendimi rahatlatacak birseyler ariyorum
bu arada dip boyam gelmeden bir foto cekebilirsem eklerim))
kızlar hepinizin mesleği süper
çok pişmanım öğretmen olmadığım için şuanda en güzel meslek bana göre
ben mesleğimi yapmıyorum senelerdir belediye çalışıyorum inş. memur olucam. fatihpepe hiç cazip gelmesin sana memurluk sabah8 akşam 5 ,çokşükür cumartesi pazarım var ama yinede
günün hepsi iş yerinde geçiyor anlıycan.. sırf saatleri belli birde hafta sonu olduğu için sanslıyım.
istanbul çevresi tatil yeri soran olmuş ben adaları tavsiye ediyorum hepsi güzel.birde avşayıda çok severim çok güzel.
bu sabah kızım yine ortalığı karıştırdı böyle bi ağlama görülmemiştir bütün mahalle camdaydı zavallı yavrum
gözümün içine baka baka ağladı ve ben çaresiz.
böylede olunca çalıştığım için kendimden nefret ediyorum elimde değil..
iyi haftalar herkeze
quarta yazı gerçekten güzel bende katılıyorum nette dolaşırken rastladım...
biliyorum tatlım unutmadığını öpüyorum seni,öylesine resim koymuştum fakat formda herkez süslü
püslü resim koyarız falan deyince hemen kaldırdım :)
albüm konusunda bilgim yok bebegm
bende kullanıyorum sigara hiçde rahatsız değilim valla keyifli keyifli ohh canım çekti şimdi...
keşke anne meslegini devam ettirseydin, nereden bileceksin ki işte o zamanlar öyle düşünmüyor insan
neyse mesleğinde güzel tatlım, sağlık olsun....
biriciğim bu sabah beni bırakmamak için ağladı ama öyle böyle değil...
öpüyorum senii....
3kilo1milyon;
selam hoşgeldin yeniden, uzun zamandır yoktun, nasıl gidiyor, bebiş nasıl, neler yapıyor anlatırsın bir ara.
sebzelisomon;
yazı gerçekten çok güzel ve doğru tespitler, ben bakıcı kısmında yorum yapamayacağım ama şu gerçek ki, çocuklarımıza ne kadar istesek de bir türlü dengeyi kuramıyoruz, bir yerden özgür bıraksak, bir yerden sıkıyoruz, ipin ucu kaçıyor, denge bozuluyor. Çünkü bizim gerçekliğimzle öğrenip uygulamaya çalıştığımız gerçeklikler bilinçaltımızda örtüşmüyor olabilir ve bu yüzden arada kalıyoruz bence. Mesela ben kendi adıma söyleyeyim. Sınır koymak mesela, düzeni olsun diye yatma saatinde ısrarcıyım ama kendi başına uyuması için gereken otoriteyi sağlayamıyorum. Yani yatmamak için ağlıyor, ben yanndayım nasılsa diye ağlatabiliyorum ama kendi uyuması için ağlamaya bırakamıyorum:) çelişik gibi. Kendi kararlarında özgür bırakmak istiyorum ama yemek konusunda biraz ısrarcıyım. vs. vs.
Bu arada benzer bir konuya rastladım geçen size de tavsiye ederim kk forumlarda, "Nasıl anne babayız" bölümünde alman anneleriyle karşılaştıran bir yazıydı. Müsait olunca onu da okuyun gerçi çok şaşırtıcı bir şekilde amacından saparak, anneliklerine toz kondurmayan Türk annelerinden olumsuz eleştirileri de almış ama bence güzel bir paylaşımdı.
İlahi sebzelisomon ben şaka yapmıştım:)) elimde hangi fotolar varsa onları koyacağım, önce fikirbirliğine varalım dedim:))))
ama bütün herkesin görmesini de istemiyorum tabi, o yüzden sizi arkadaş olarak ekleyip fatihpepenin dediği gibi albüm yapmak mantıklıymış.
esin tekrar gecmis olsun gercekten cok uzuldum insallah hemen gecer ve tekrar kilo alir nisastali su ishali kesiyor diye biliyordum eger veremezsen nisastadan muhallebi yap belki normal yapar ben bazen ogluma yapiyorum gece mamasi olarak misir bugday nisastasi karistirip hatta eskiler kabiz yapmasin diye icine biraz yag ekliyorlarmis
bu msji yazarken aklima geldi (ishalle ilgili degil) arkadasima doktoru cocuguna vermesi icin bir karisim onermis bu hazir mamalarin icinde olan dari,bugday vs.akdardan alip karistirip muhallebi yapmasini soylemis bebek icin cok faydaliymis bizdemi yapsak
cikolata kakaolu sut-puding fatih'inde bagirsaklarini hemen calistirir...hani oglum kilo kaybetmis diyorsun ya belki sadece vucudu sivi kaybettigi icin tartida daha az cikmistir iyilessin hemen eski kilosuna doner belki kilo bile alir
bende kac gundur ara ara bagisiklik guclendirnek icin arastirma yapiyorum birde oksuruk,grip bitkilerle falan nasil tedavi edilir iyice kafam karisti bir yerde okuduklarimin hepsini yedirmeye kalksam cocuk enerji patlamadi yasar) saka bir yana cok faydali seyler yazmislarda hepsini mumkun degil yemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?