2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

saol canım
ne zaman kapandı tam..
bu arada ecrincim krem 5 lira zaten karşılamıyormş devlet..

canım bepanthen plus krem..inşallah geçer ya...
bebişler ii ya çok şükür..

evet yaa geçer dün annemde kadının biri anlatıo. birinin dikişleri açılmış berbat olmuş. doktor kesip yeniden operasyon yapmış. şükür öle bişi yok. temizliğe dikkat ettikmi bişe olmaz.

ya kızlar bebiş hırlıyo resmen..
genizi dolu ne yapsam
zaten doğduğunda 1 st kontrolünde dr tıkalı evde grip mi var demişdi..
okyonus suyu verdi kullanmadım...çok basınçlı
serum fizyoljik damlatıp aspiratörle çekim diym ama..

ben hergun burnuna serum fizyolojik sıkıyom tıkanık olmasın dıye bol bol hapşurtuyo sonra acılıyo temızlenıyo burnu sende öle yap istersen ..

ben hergun burnuna serum fizyolojik sıkıyom tıkanık olmasın dıye bol bol hapşurtuyo sonra acılıyo temızlenıyo burnu sende öle yap istersen ..

çok saol canoım bende yapacağım..
okyonus suyunu dün ikş kere soktum çıkardım kıyamadım sıkmaya.

canım benim kızımda doğduğundan beri hırıltısı var kaçkere götürdük doktor bişeyi yok ciğerleri temiz dedi bende deniz suyundan kullanıyorum iyi geliyo ...

benımde canım sıkılıyo ya evde tek olmakda tetıklıyo markete cıkmam gerek ama kızı bırakıcgım kımse yok off eskıden kafamın esdiği gibi cıkıyodum şu 4o ı cıksın durmıcm evde paso gezcez :92::90:

canım ben doğum yapalı 11 gün oldu 72.5 gitmiştim şimdi 65.5 falanım inşallah gider daha...

uf şu 40 - 40 - 40 çabucak bi çıksaaaaa.. milett 40 demekten bir hal oluyorrr... üzerimden koc bir yük kalkıcak 40 cıkınca

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…