2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

aedk gecmis olsun dileklerin icin cok tesekkur ederim, sende tekrar hosgeldin
senden en son cay onerisi almistim oglum gece hic uyumuyor diye birdaha goremedim seni tekrar geldigine sevindim
boyle birbirimizin fizigini gorunusunu tahmin etmek cok eglenceli oldu bir arada isimlerimizi tahmin edelim ))
birde aklima geldi hani sarimsak icin dogal antibiyotik diyorlarya artik mumkun oldugunca ogluma sarimsakli yogurt falan vermeye calisiyorum birdaha uzun bir sure antibiyotik kullanmak istemiyorum bu yaz 4 defa kulandik hatta bir tanesini gereksiz yere kullandik :-((
aranizda sarimsak veya baska seyler yediren varmi? ben biraz paranoyaklastim

Belki seninle birgün tanışırız, benim de hiç arkadaşım yok Antalya'da ve Rüzgar da büyüyüp bana bağımlılığı azaldıkça biraz çevre edinsem iyi olacak diyorum.
Bu arada üniversite için hala geç değil, bir yüksek lisans araştır, sonra da okulda kalırsın neden düşünmüyorsun?
Ben bile düşünüyorum, araştırayım bakalım İletişim Fakültesi var mı Akdeniz Üniversitesinde. Ben de Akademisyen olayım, neden geç olsun.

Benim ismimi tahmin etmeniz zor olmayacak herhalde:))) ben hepinizin ismini çok merak ediyorum ama. Hele sebzelisomon'la, 3kilo1milyon'unkini. Çünkü samimiyetle hitap ederken "sebzelisomoncum sen nasılsın" ya da "3kilo1milyoncum" komik geliyor her seferinde. Tabi herkes ismini vermek istemeyebilir, sonuçta bu forumlarda bazen çok özel sırlar da paylaşılıyor ve üye olmayanlar da okuyor, çekinilebilir tabi.

bebişleri hasta olanlar geçmiş olsun.iidir herkes umarım.loveli avatardaki senmisin. mestcanıda 1 yaş doğumgünü resminde görmüştüm sanırsam.

aedk ilk firsatta eczaneye bakacagim vitamin icin tesekkur ederim
esin sebzelisomonun adi kubra olabilir onceki kulanici adi kubraydi bir ara isimletimizide payladiriz en azindan ozelden msj atariz bende cok merak ediyoru (suan 1uye 3ziyaretci okuyor herkes bilmesin )))

bebişleri hasta olanlar geçmiş olsun.iidir herkes umarım.loveli avatardaki senmisin. mestcanıda 1 yaş doğumgünü resminde görmüştüm sanırsam.

yok canım değilim feride çetin o avatardaki
ben emel arkadaşlar ismim biliniyor benim

evet kübra ben iyi takipcisin..

yok canım değilim feride çetin o avatardaki
ben emel arkadaşlar ismim biliniyor benim

Feride Çetin mi, o da kim bir bakayım hemen:)) ben hep sensin diye Feride Çetin'e konuşmuşum bugüne kadar Hiç de değişmeyince sensin sandım hep, benziyor musun ona bari:))

uzaktan diyim bir ara koyarım resmimi
seviyorum o kadını benzetiyorum kendime hiç benzemesemde

günaydınlar herkese
wallahi ben de senin resmin sanıydum,o yüzden hiç dış görünüş yorumu yapmamıştım sana:)
ibu arada ben de ceren

kızlar visko yatakmı yoksa lateks mı?
uzun zamandır yatak ariyorum, tam visco mu alayim yoksa ortasi yayli üstünde visco tabakasi olan bir yatak mi? Yoksa yayli ve üst tabakasi lateks olan bir yatak mi? Piyasada o kadar model var ki Visconun hammadesi petrol kimisi kanserojen etkisi var diyor, kimisi koku yapiyor diyor…. Anlayacaginiz kafam iyice karisti. Sonucta ben kızımın iyi ve sagıklı bir uyku istiyorum. Simdi bu visco yataklar kaserojen etkisi varsa iyi ve rahat uykuyu nasil uyuyacagiz…. Bu konuda bilgili birileri yazarsa sevinirim..
bu zamana kadar benimle uyuyo kızım ben yatagımdan memmunum ama özelliklerini unuttum

Son düzenleme:
günaydınlar herkese
wallahi ben de senin resmin sanıydum,o yüzden hiç dış görünüş yorumu yapmamıştım sana:)
ibu arada ben de ceren
memnun oldum ceren
hehehe olsun andırıyorum uzaktan

visco bizim yatak rahat uyuyoyr çok araştırmamıştım açıkçası

esinrüzgar inşsllsh birgün tanışırız canım.ben üniversite için geldim antalyaya.evlenincede antalyalı oldum işte.yüksek lisans yaptım ben ama tamamladıktan sonra devam etmedim.almayada yaptım masterı.ülkeden ayrı kalmak zor geldi açıkçası.şimdi tekrardan öyle çalışmak sınav falan hiç gözüm kesmiyor açıkçası..
fatihpepe sarımsağı bende duymuştum.ama yetişkinler için hani iyi derler.çocuklar için hiç duymamıştım açıkçası.araştırmak lazım.gerçi ben yakışan yemeklerde çok kullanırım.doruk da sever tadını..dediğim vitamini mutlaka araştır derim.ben gerçekten faydasını gördüm..
loveli,şok oldum gerçekten ya..bende hep senin resmin sanmıştım.ama açıkçası hayalimde de hep öyle sempatik biir yüz var:)
bu arada isimler açıklanmış.ne güzel olmuş.ben çocuklar büyüyünce koparmıyız acaba diyordum ama tam tersi oldu gerçekten..
benim adım da melanie azra..her ikisini de kullanan var.kısaca mel diyende var.sizde nasıl hitap ederseniz farketmez yani..herkese iyi geceler..

Canım yatak konusunda benim de tereddütlerim var. Bir yandan visco çok sağlıklı deniyor, bir yandan kanserojen, neye inanacağımızı şaşırdık nerde eski doğal yün, pamuk yataklar

canım marka vererek yazıcam ama bellona yarım ortopedik yatak..:)ben ondan aldım,paşam çok huzurlu uyuyor
çocuklar için yarıortopedik yeterli diyor doktorlar o kadar ayrıntılı uğraşmana gerek var mı bilemedim.ben viscoya alışamadım bi türlü,atanın bebeklik karyolasının yatağı viscoydu,malumunuz hiç uyumadı:):)

gunaydin
tanistigimiza tekrar memnun oldum ceren )))
aslıcım ben de çok memnun oldum..

melanie ne şeker bir isim...melcim ben de düşünüp duruyodum biliyo musun,benimle beraber yurtdışı seyahatleri olan b,r arkadaşımız daha vrdı diye..sonradan hatırladım sen olduğunu,gerçi sen oğlunla beraber gitmiştin değil mi?karıştırmıyorum umarım?
ben ay sonu gidiyorum yine..oğluşum büyüdü artık nasıl tepki verecek bilmiyorum,dün biraz geç gelmem gerekti eve,oğlum kapıda beklemiş resmen..:2:
melcim sen de alışırsın işe,adaptasyon biraz zor ama yine de 1 hafta 10 gine toparlarsın merak etme..

ekimcikler hepinizi öpüyorum gününüz güzel olsun

Kızlaar, eve dönüyorum son iki günüm, pazar günü uçağımız. Bakalım uçakla ilk kez yalnız gideceğiz oğlumla, daha önce hep babası da vardı. Şimdi nasıl zaptedeceğim onu düşünüyorum. Bir de buraya o kadar alışmıştık ki, eve dönmek zor gelmeye başladı, üstüme bir ağırlık çöktü vallaha neden bilmem.

insan kac yasinda olursa olsun, annede olmus olsa kendi anne babadinin yaninda cocuk oluyor ))kendi adima konusayim ben oyleyim annemin yaninda kendimi guvende hissediyorum birseylerde eksik kalursam sanki annem tamamlayacakmis gibi geliyor
bu yaz fethiyeye tatile gityim benden sonra annem sarkoye gitti nerdeyse agliycaktim ben annemle tatil yapmak istiyordum diye )) birde baharda oluyorsa bu gibi ayriliklar insan daha kotu oluyor yani bence oyle oluyor ben baharlarda depresyona giriyornusum gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…