selam kızlar..haftasonu herkes dinlenmiş son gaz pazartesi günü yazmış anlaşılan:) yarım saatte bitirebildim geçmişi okumayı valla..
quarta ,esinrüzgar çok geçmiş olsun tekrardan.
quarta zencefili ben bala karıştırıp vermiştim.yani bir kase bala bir tatlı kaşığı şeklinde.zaten acı olduğu için fazla konulduğunda yenilecek gibi olmuyor.bu arada ilk iş günün çok berbattı.kendimi hiç oraya ait hissetmedim.oğlumu çok özledim.öyleki bir ara abartıp ağladım ne işim var burda diye.ama bugün biraz daha iyiydi.umarım çabuk adapte olurum
esinrüzgar canım valla ishaş salgın heralde.bizim apartmanında yarısı ishal sanırım.muz,haşlanmış patates iyi geliyor bildiğim kadarıyla.bir de içirebilirsen sade türk kahvesi.limonla içiriliyor ama mümkün değil içiremezsin heralde.apartmandakilerin denedikleri ve işe yarayanlar sorduğum kadarıyla bunlar..bu arada ben de antalyadayım..sıcaklar tam bitmedi amaakşamları biraz serinledi sadece gündüz yine nefes aldırmıyor.
fatihpepe merhaba canım.size de çok geçmiş olsun.oğluşun iyileşir umarım en kısa sürede.eşinde umarım.
herkes birbirini tahmin etmiş az çok tahminlerim çıktı gibi.ben orta boylu sarışın yeşil gözlüyüm.doğumda 36 kilo almış halimdeyken yaptığım diyetlerle verdiğim kilolar ile tam çıtır oldum anlıcanız.aslen istanbulluyum.ailem istanbulda.ben antalyada yaşıyorum.burada kimsem yok eşim ve oğlumdan başka.üniversitede turiz işletme okudum ,masterımı da işletme olarak yaptım.şimdide malum turizmciyim. ama şimdiki aklım olsa üniversitede devam eder öğretim görevlisi olurdum sanırım..sadece yaz tatilleri için bile buna değerdi heralde.yani loveli i evli ve çocuklu bir bayan için en güzel mesleği seçmişsin...ayrıca hep taktir etmişimdir öğretmenleri..çok zor ve kutsal bir meslek.kolay değil o kadar çocukla baş etmek,onlara birşeyler öğretmenin sorumluluğunu taşımak..
ayy ne çok anlatmışım kendimi.kaptırmışım:) herkese iyi geceler
aedk gecmis olsun dileklerin icin cok tesekkur ederim, sende tekrar hosgeldin
senden en son cay onerisi almistim oglum gece hic uyumuyor diye birdaha goremedim seni tekrar geldigine sevindim
boyle birbirimizin fizigini gorunusunu tahmin etmek cok eglenceli oldu bir arada isimlerimizi tahmin edelim))
birde aklima geldi hani sarimsak icin dogal antibiyotik diyorlarya artik mumkun oldugunca ogluma sarimsakli yogurt falan vermeye calisiyorum birdaha uzun bir sure antibiyotik kullanmak istemiyorum bu yaz 4 defa kulandik hatta bir tanesini gereksiz yere kullandik :-((
aranizda sarimsak veya baska seyler yediren varmi? ben biraz paranoyaklastim
bebişleri hasta olanlar geçmiş olsun.iidir herkes umarım.loveli avatardaki senmisin. mestcanıda 1 yaş doğumgünü resminde görmüştüm sanırsam.
aedk ilk firsatta eczaneye bakacagim vitamin icin tesekkur ederim
esin sebzelisomonun adi kubra olabilir onceki kulanici adi kubraydi bir ara isimletimizide payladiriz en azindan ozelden msj atariz bende cok merak ediyoru (suan 1uye 3ziyaretci okuyor herkes bilmesin)))
yok canım değilim feride çetin o avatardaki
ben emel arkadaşlar ismim biliniyor benim
emel vallahi bend avatardaki sen zannediyordum))
bu arada benimde adim ASLI))
memnun oldum cerengünaydınlar herkese
wallahi ben de senin resmin sanıydum,o yüzden hiç dış görünüş yorumu yapmamıştım sana:)
ibu arada ben de ceren
kızlar visko yatakmı yoksa lateks mı?
uzun zamandır yatak ariyorum, tam visco mu alayim yoksa ortasi yayli üstünde visco tabakasi olan bir yatak mi? Yoksa yayli ve üst tabakasi lateks olan bir yatak mi? Piyasada o kadar model var ki Visconun hammadesi petrol kimisi kanserojen etkisi var diyor, kimisi koku yapiyor diyor…. Anlayacaginiz kafam iyice karisti. Sonucta ben kızımın iyi ve sagıklı bir uyku istiyorum. Simdi bu visco yataklar kaserojen etkisi varsa iyi ve rahat uykuyu nasil uyuyacagiz…. Bu konuda bilgili birileri yazarsa sevinirim..
bu zamana kadar benimle uyuyo kızım ben yatagımdan memmunum ama özelliklerini unuttum
uzun zamandır yatak ariyorum, tam visco mu alayim yoksa ortasi yayli üstünde visco tabakasi olan bir yatak mi? Yoksa yayli ve üst tabakasi lateks olan bir yatak mi? Piyasada o kadar model var ki Visconun hammadesi petrol kimisi kanserojen etkisi var diyor, kimisi koku yapiyor diyor…. Anlayacaginiz kafam iyice karisti. Sonucta ben kızımın iyi ve sagıklı bir uyku istiyorum. Simdi bu visco yataklar kaserojen etkisi varsa iyi ve rahat uykuyu nasil uyuyacagiz…. Bu konuda bilgili birileri yazarsa sevinirim..
bu zamana kadar benimle uyuyo kızım ben yatagımdan memmunum ama özelliklerini unuttum
uzun zamandır yatak ariyorum, tam visco mu alayim yoksa ortasi yayli üstünde visco tabakasi olan bir yatak mi? Yoksa yayli ve üst tabakasi lateks olan bir yatak mi? Piyasada o kadar model var ki Visconun hammadesi petrol kimisi kanserojen etkisi var diyor, kimisi koku yapiyor diyor . Anlayacaginiz kafam iyice karisti. Sonucta ben kızımın iyi ve sagıklı bir uyku istiyorum. Simdi bu visco yataklar kaserojen etkisi varsa iyi ve rahat uykuyu nasil uyuyacagiz . Bu konuda bilgili birileri yazarsa sevinirim..
aslıcım ben de çok memnun oldum..gunaydin
tanistigimiza tekrar memnun oldum ceren)))
melanie ne şeker bir isim...melcim ben de düşünüp duruyodum biliyo musun,benimle beraber yurtdışı seyahatleri olan b,r arkadaşımız daha vrdı diye..sonradan hatırladım sen olduğunu,gerçi sen oğlunla beraber gitmiştin değil mi?karıştırmıyorum umarım?selam kızlar..haftasonu herkes dinlenmiş son gaz pazartesi günü yazmış anlaşılan:) yarım saatte bitirebildim geçmişi okumayı valla..
quarta ,esinrüzgar çok geçmiş olsun tekrardan.
quarta zencefili ben bala karıştırıp vermiştim.yani bir kase bala bir tatlı kaşığı şeklinde.zaten acı olduğu için fazla konulduğunda yenilecek gibi olmuyor.bu arada ilk iş günün çok berbattı.kendimi hiç oraya ait hissetmedim.oğlumu çok özledim.öyleki bir ara abartıp ağladım ne işim var burda diye.ama bugün biraz daha iyiydi.umarım çabuk adapte olurum
esinrüzgar canım valla ishaş salgın heralde.bizim apartmanında yarısı ishal sanırım.muz,haşlanmış patates iyi geliyor bildiğim kadarıyla.bir de içirebilirsen sade türk kahvesi.limonla içiriliyor ama mümkün değil içiremezsin heralde.apartmandakilerin denedikleri ve işe yarayanlar sorduğum kadarıyla bunlar..bu arada ben de antalyadayım..sıcaklar tam bitmedi amaakşamları biraz serinledi sadece gündüz yine nefes aldırmıyor.
fatihpepe merhaba canım.size de çok geçmiş olsun.oğluşun iyileşir umarım en kısa sürede.eşinde umarım.
herkes birbirini tahmin etmiş az çok tahminlerim çıktı gibi.ben orta boylu sarışın yeşil gözlüyüm.doğumda 36 kilo almış halimdeyken yaptığım diyetlerle verdiğim kilolar ile tam çıtır oldum anlıcanız.aslen istanbulluyum.ailem istanbulda.ben antalyada yaşıyorum.burada kimsem yok eşim ve oğlumdan başka.üniversitede turiz işletme okudum ,masterımı da işletme olarak yaptım.şimdide malum turizmciyim. ama şimdiki aklım olsa üniversitede devam eder öğretim görevlisi olurdum sanırım..sadece yaz tatilleri için bile buna değerdi heralde.yani loveli i evli ve çocuklu bir bayan için en güzel mesleği seçmişsin...ayrıca hep taktir etmişimdir öğretmenleri..çok zor ve kutsal bir meslek.kolay değil o kadar çocukla baş etmek,onlara birşeyler öğretmenin sorumluluğunu taşımak..
ayy ne çok anlatmışım kendimi.kaptırmışım:) herkese iyi geceler
insan kac yasinda olursa olsun, annede olmus olsa kendi anne babadinin yaninda cocuk oluyorKızlaar, eve dönüyorum son iki günüm, pazar günü uçağımız. Bakalım uçakla ilk kez yalnız gideceğiz oğlumla, daha önce hep babası da vardı. Şimdi nasıl zaptedeceğim onu düşünüyorum. Bir de buraya o kadar alışmıştık ki, eve dönmek zor gelmeye başladı, üstüme bir ağırlık çöktü vallaha neden bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?