kolay değil anneden babadan ayrılmak bi de oğlunla ilgilendiler sen daha az yoruldun şimdi iş başa düşecek hasretlik offffKızlaar, eve dönüyorum son iki günüm, pazar günü uçağımız. Bakalım uçakla ilk kez yalnız gideceğiz oğlumla, daha önce hep babası da vardı. Şimdi nasıl zaptedeceğim onu düşünüyorum. Bir de buraya o kadar alışmıştık ki, eve dönmek zor gelmeye başladı, üstüme bir ağırlık çöktü vallaha neden bilmem.
insan kac yasinda olursa olsun, annede olmus olsa kendi anne babadinin yaninda cocuk oluyor))kendi adima konusayim ben oyleyim annemin yaninda kendimi guvende hissediyorum birseylerde eksik kalursam sanki annem tamamlayacakmis gibi geliyor
bu yaz fethiyeye tatile gityim benden sonra annem sarkoye gitti nerdeyse agliycaktim ben annemle tatil yapmak istiyordum diye)) birde baharda oluyorsa bu gibi ayriliklar insan daha kotu oluyor yani bence oyle oluyor ben baharlarda depresyona giriyornusum gibi hissediyorum
kizlar bende bir iki foto ekledim valla elimde olanlar bunlar hatta iki tanesini az once eyup camisinde cektim acele acele sizin icin zaten boyum oldugundan kisa cikmis bir tanesinde boyum 1.65))
daha sonra daha baska eklerim guzel olanlardan)) simdi annemlerdeyim elimde olan bunlar esini gorunce hemen eklemek isedim
ozlemcim tekrar memnun oldum tanistigimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?