2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kolay değil anneden babadan ayrılmak bi de oğlunla ilgilendiler sen daha az yoruldun şimdi iş başa düşecek hasretlik offff

ben de öyleyim bi de ailenin en küçüğü olunca küçük kız oluveriyorum

Oh oh ne guzel kaynasilmis iyice :) Benim adim da Ozlem (kimlikte Nurgul yaziyor uzun hikaye:) Albumlerden bahsetmissiniz ben de merak ediyorum sizleri. Bir ara bakacagim albumlere. Benim de kaynanam ve gorumcem geldiler uc bes on gun misafirim olacaklar. O yuzden nete giremiorum pek. Sonra ben de eklerim birkac fotograf. Neyse herkese iyi haftasonlari diliyorum.

Arkadaşlar daha da kaynaşalım diye ben fotolarımzı yükledim. Sadece arkadaş olarak eklenenler görebilir. Sizi de görmek dileğiyle:))

kizlar bende bir iki foto ekledim valla elimde olanlar bunlar hatta iki tanesini az once eyup camisinde cektim acele acele sizin icin zaten boyum oldugundan kisa cikmis bir tanesinde boyum 1.65 ))
daha sonra daha baska eklerim guzel olanlardan )) simdi annemlerdeyim elimde olan bunlar esini gorunce hemen eklemek isedim
ozlemcim tekrar memnun oldum tanistigimiza

Canım yine eklenmemiş galiba fotoların, Yani ben göremedim.

teşekkürler emelcim..yanlış olsa da sorun değil.senin isminde çok güzel.can dostum çocukluk arkadaşımın adı aynı zamanda.

cerencim.saol canım..eşimde yakın arkadaşlarımda genelde melcim der:) annem kanadalı.o yüzden her iki milletten de bir isim koymuşlar..ama ben Türk'üm:) doğru hatırlamışsın canım..geçen kış oğlumla ve babaannesiyle gitmiştik..gayet güzel geçmişti..turizmci olunca yurtdışı seyahatleri kaçınılmaz sanırım..

esincim şimdiden iyi yolculuklar sana..ben doruk la çok defa uçağa bindim.yanlız ikimiz bile çok bindik.ben açıkçası özellikle yurtdışına çıkarken çok tedirgin olmuştum durmazsa diye ama sıkıntı yaşamadık.sadece babaannesiyle bir kez gittiğimizde film gibi işler gelmişti başımıza ama o da binde bir insanın başına gelebilecek birşeydi...hele en son amerika dönüşü aktarmalı da geldiğimizden tam 13 saat sürmüştü..

bu arada bugün antalyaspor-galatasaray maçı vardı.eşim antalyasporlu ben galatasaray.4-0 yenmişiz.evde sessizlik hakim:) tüm gs lilere tebrikler..

gerçekten çok güzel kaynaştık yaa...maaşallah diyelim..en güzel anneler kulübü topiği 2010 ekim anneleri bence:) herkes iyi geceler.

Ben de Mel'cim demek istedim o zaman.
Canım teşekkür ederim, bakalım bizimki ne yapacak, biraz duraksız olduğundan nasıl oturacak bakalım, babası varken bir ona bir bana idare ediyorduk.
O yolculuğunuzu hatırladım, kayınvaliden sanırım uçakta hastalanmıştı değil mi, kalple ilgili, yanlış mı hatırlıyorum bilemedim şimdi?

Evet bence de çok güzel bu 2010 ekim anneleri açıkçası şimdiye kadar hep buraya yazıyordum ve burayı okuyordum çoğunlukla, kk'ya burası için üye olmuştum:)) Burada biraz rahatlıktan fazla yayıldım forumlara, insan boş kalmaya görsün işte. Zaten yakında eski tempoma dönüyorum.

10 dk. once foto yukleme islemim bitti nekadar uzun surdu bayilacaktim ) daha once hemen oluyordu kizlarrr dizden de foto bekliyoruz
Ceren boyle birseye vesile oldugun icin cok tesekkurler sayende bayagi nir kaynastik
esin vallahi ben tel.den baglaniyorum ya heryerde yemek yaparken bile takiliyorum kkya bu yuzden formda bircok yere msj yazmisimdir mesela suan hem yatiyorum hem yaziyorum ))
yorumlarin icin cok tesekkur ederim bugun cektiklerimide ekledim az once...

Aslıcım fotolar çok güzel, tanıştığımıza sevindim, şimdi yolda görsek birbirimizi tanımadan geçip gitmeyeceğiz:)) Belki ir gün görüşürüz de belli mi olur. İyi geceler...

ben oyle surekli foto cekilmem aklima bile gelmez anca fotolardada gordugunuz gibi dugunden dugune, tatilden tatile )) hepsinin bu taez olmasi biraz komik oldu bugun buraya ekleyebilmek icin eyupte son anda havuzun basinda cekildim 1-2tane ))
ama oglumun hangisini ekleyecegimi sasiriyorum simdiki makinelerde hafiza karti var eskisi gibi film almiyoruz ya cekip cekip bilg.atiyorum )
esin bu arada hayirli yolculuklar rahat bir sekilde varirsiniz evinize insallah

esin hala vaktin varken forum anasayfadan;hayatin icinden-iliskiler duygular-esinize ilk nezaman rezil oldunuz
bu konuyu tavsiye ederim pisman olmayacaksin
iyi geceler oglusunla sana tatli ruyalar

Ben de memnun oldum kızlar. Esin, Aslı fotoğraflarınıza baktım çok güzeller. Ben de yaptım bir albüm =)

Misafirlerim salı günü gidiyorlar daha üç gün oldu ama canım çıktı. Kaynanam böbrek nakli olmuş seneler önce, özel ilgi bakım gerekiyor. Sağolsun bir bardak su bile istemez kendi halinde birisi. Görümcem ilgileniyor sürekli, ama ne olursa olsun evde misafir olunca insan yoruluyor. Yemek temizlik çamaşır derken. Neyse sağlık olsun da nolursa olsun. Kaçayım hemen, görüşmek üzere =)

Selam kızlar
nihayet evimdeyim:)) Rüzgar uyuyor, uçak yolculuğumuz tahminimden iyi geçti önce suyu döktü sonra ıslak peçeteyle yol boyunca pencere, koltuk ne varsa silerek zaman geçirdi:)) Antalya hala çooooook sıcak. Rüzgar deliksiz uykulara balamıştı şimdi 3 saatte 3 kere uyandı, çoook sıcaaaak, bir haftya on gün daha kalsaymışım iyiymiş:)
Bu arada sizleri tanımak, görmek ne güzel oldu. Sevindim, sıradakiler??

Son düzenleme:
günaydın kızlar
loveli-emel
quarta-ceren
aedk-melanie azra
esinrüzgar-esin
fatihpep-aslı
mestcan-özlem nurgül
hedi-
tanıştığımıza çok memmun oldum arkadaşlar
isimleri yanlış yazdıysam söyleyin lütfen....kübra ben..
iş pc imde hiç resimlerim yok akşam evde yükleyeceğim..
inş. yüz yüzede konuşup sohbet ederiz...

Son düzenleme:
Herkese selam 2010 un güzel ekim anneleri2 yıldır fırsat buldukça sizleri takip ediyordum tanışmak bugüne kısmet oldu.Kısaca kendimden bahsedeyim,İstanbul da yaşıyorum 36 yaşındayım 3 tane yavrum var(2 prenses 1 prens) prenseslerim bugün okula başladılar ufağımla başbaşa kaldık...Sizlere hepinize güzel paylaşımlarınızdan dolayı çok çok teşekkür ederim,ne kadar tecrübeli bir anne olsam da her gün sizlerden yeni bilgiler edindim..Hepinize bol paylaşımlı günler diliyorum küçük yavrularınızıda sağlıcakla büyütmenizi temenni ediyorum...

aramiza yeni katilan ekim annesi hosgeldin...
yavrularini Allah sizlere bagislasin okula baslayanlar ikiz galiba..
kizlar fotolara yorum yapan herkese guzel yorumlari icin cok tesekkur ederim..

Hoşgeldiniz mity,
ekim bebeklerimiz büyürken bizler de kaynaşıyoruz iyice. İnsan en değerli varlıklarıyla ilgili bu kadar güzel ve içten paylaşımlar yaşarken kaynaşmamak mümkün değildi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…