aramiza yeni katilan ekim annesi hosgeldin...
yavrularini Allah sizlere bagislasin okula baslayanlar ikiz galiba..
kizlar fotolara yorum yapan herkese guzel yorumlari icin cok tesekkur ederim..
Merhaba ekim anneleri
2. Yasgunu partisini disarida bir mekanda yapacak olan var mi?
Ben henuz karar veremedim
İstanbulda olsam dışarıda yapardım belki, çünkü gerçekten çok arkadaşım var orada, süper de olurdu. Ama antalya'da hala doğru düzgün bir çevremiz olmadığından benim oğluşum 2. yaşını da aile içinde bir kaç kişiyle kutlayacak. Gerçi biz yine de dışarıdayız yani her zaman gittiğimiz sahil cafede, oradakilerle kutluyoruz:)) Büyüsün çevre yapsın, arkadaş edinsin o zaman özel partiler yaparım ben de ona:))
Merhaba ekim anneleri
2. Yasgunu partisini disarida bir mekanda yapacak olan var mi?
Ben henuz karar veremedim
2.yaş günü için taa 2 ay önce başlamıştım hazırlıklara
pipetler,bardaklar,kürdanlar için iyiki doğdun lu yazılarını,davetiyesini,magnetlerini falan hep
hazırlamıştım,begenmiştim.mekanla bile anlaşmıştım fiyat konusunda
fakat
yaşadığım aile durumu dolayısıyla
sadece kızım ben annem babam dışarıda kutlayacağız
kızım bi büyüsün neler yapacağım ona
sağlık olsun..
Evet büyüyüp arkadaş edinsinler o zaman hem bilincinde olurlar neler olduğunun, neyi kutlandığının, daha iyi olur. Üzülme sen Kübracığım.
Peki durumlar nasıl ne zamandır soracağım ama, boşanma işlemleri tamam mı, karar kesin yani. Hayırlısı olsun arkadaşım, açıkçası bu kararlı tutumundan ve kendine olan saygından çok etkileniyorum, inşallah en kısa zamanda senin ve minişin için her şey çok daha güzel olur.
esine katliyorum kubracim keske bende bazi durumlarda kararli olabilseydim :-(( herse senin hayrina istediigin gibi olur insallah
2.yaş günü için taa 2 ay önce başlamıştım hazırlıklara
pipetler,bardaklar,kürdanlar için iyiki doğdun lu yazılarını,davetiyesini,magnetlerini falan hep
hazırlamıştım,begenmiştim.mekanla bile anlaşmıştım fiyat konusunda
fakat
yaşadığım aile durumu dolayısıyla
sadece kızım ben annem babam dışarıda kutlayacağız
kızım bi büyüsün neler yapacağım ona
sağlık olsun..
Kızlar fotoğraf yorumlarınız için teşekkür ediyorum, tek tek yazamadım kusura bakmayın.
Ben de aile içinde üç beş kişiyle evde kutlarım herhalde. Gerçi üç beş diyorum ama bizim sayı on onbeşi buluyor =)
Aklı biraz erdiği zaman daha güzel bir şeyler yapmak isterim ki anısı olsun, ama şimdi anlamaz ki zaten.
Kübra kızın ve senin için en hayırlısı neyse o olsun. Birden hayatının değişmesi kolay değil ama zamanla alışırsın inşallah, güzel günler sizin olsun.
anladığım kadarıyla eşinle ayrısın hayırlısı olsun
büyüğünce dediğin gibi hele sağlıkla büyüsünler de
ya kızlar mert eren iyice huysuz elinde ne varsa atan yemek yemek istemeyen oldu yaaaa ne yapsam bilemedim
kizlaaar selam
ya size birsey soracagim ozellikle calisan anneler yaa butun islere nasil yetisiyorsunuz? butun gun hic oturmuyorum yinede yapilcak bir is yada daginik bir yer muhakkak kaliyor bendemi bir problem var elimmi yavas yada islerim bitmesi icin bir sirayami koymam lazim?suan bile banyo dahil heryerde oyuncak var
siz duzeninizi nasil kuruyorsunuz?birde gecen gun emelin yorum yaptigi konulardan aklima geldi) bizde hergun olmasa bile enazindan ara ara yemek menumuzu yazalim mi? yaa ben bazen cok zorlaniyorum ne yapacagimi bulamiyorum en azindan fikir olur
sorma ya geçen gelmiş bana diyor ki ben yemek yemicem yemek verme bana diye tamam dedim yeme ve yemediCanım 2 yaş malum, başladılar bence artık bireyselliklerini ilan etmeye, benim istediğim olacak, ben istediğimi yerim demeye. Artık Rüzgar her şeyin bilincinde, her şeyi anlıyor ve anlatıyor. Gün içinde çok inatlaşmamaya çalışıyorum yoksa çok daha huysuz olup bana tavır alabiliyor. Bence sen de çok üstüne gitme. 2,5-3 yaşına doğru oturuyormuş her şey ama bu dönem çok kritikmiş, yani tepkilerimize göre kendi özgürlük alanlarını ve sınırlarını neyi nasıl yaptıracaklarını belirliyorlarmış. Yani ağlayarak yaptırmayı öğrenirse öyle gidebilir.
Ben bu sıralar istediğini yapamadığımda ya da olmayacak şeyler isteyip de ağlayıp hırçınlaşmaya başladığı zaman koltuğa oturtuyorum burada ağlayabilirsin diyorum. Önceleri cidden çok ağlayabiliyordu ama hiç duymuyormuş gibi yapıyordum sanırım işe yarıyor, bakıyor ki bir şey olmuyor ağlayınca susup başka şeye geçiyor.
Kızlar ya bu tarihi olayı buraya mutlaka yazmalıyım. Bugün Rüzgarla yine bakalım kaç saat sürecek, nasıl uyuyacak endişeleri içinde yatmaya gittik. Önce biraz ayağımda salladım yok istemedi, sonra yanıma yattı ben de uyuyormuş gibi yattım öylece. Bir oraya yattı, bir buraya döndü, olmadı yastığı aldı, döndü, geldi en sonunda yanıma uzanıp sarıldı bana, derken bir süre sonra baktım sesi kesilmiş, ben de neredeyse uyuyacaktım. Kendi kendine uyudu yarım saat içinde belki de daha kısa sürede biliyorsunuz uykuya dalma sorunlarımız bitmemişti. Umarım her gece böyle olur artık, ne büyük rahatlıkmış yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?