fatihpepe gece gündüz evdesin sende yetiştiremiyorsan
ne diyelim,biz ne yapalım
her akşam mutlaka her yer toplanır 3 gün de bir yerler silinir bulaşıklar, çamaşırlar her akşam atılır
sabah asılır.akşam eve 7 de gelinir 8 e kadar yemek yapılır yeriz mis gibi sonra oyun
valla dün gece 1:15 de temizliğim bitti daha yapsam onlarca iş var da
raahatsız ediyoruz milleti o saatte.
ev yarım
iş yarım
kızım yarım
kendim yarım
eşimle beraber olduğumuz zmnlar oda yarım dı
tam olan inan hiçbişey yok hayatımda
takmıyorum artık.
Takma yaa, onlar neye göre yarım ki hem, her şey olması gerektiği gibi diye düşün. O kadar şey yapıyormuşsun daha ne olacak. 3 günde bir çalışmayanlar bile ev silmiyor. Her gece çaaşır yıkanan evde hiç bir iş yarım değildir bence. Fazla mükemmeliyetçi olma. İş de yarım değildir, yarım olsa emin ol tutmazlardı seni orada:))
Eşinle sizin yarımlığınıza bir şey diyemem ama bence kızın da maşallah sağlıklı sıhhatli büyüyor.
Bu arada avatarından belli halinÇok takma, her şey olur gider.
insallah esin,getci benim sizinle ilk ekimim)) ama bundan sonra nice ekimler geciririm sizlerle beraber
bende senden birgun once oglumu kendisi uyusun diye alistirmaya basladim oglum uyuyor evet ama bende uyuykaliyorum gozumu bir aciyorum saat 3-3:30falan telefon yatagin icinde ve kk acik)
simdide oglumla yattim ve biraz buraya bakayim dedim caktirmadan oglumda yatagin icinde dort donuyor biryandanda kendince sarkilar soyluyor insallah kendim uyumadan uyutmayi basarabilirim) birde arada kendi kendine gulup anne cok pomik(komik) diyor
galiba birazda usutmus bugun evin yakinindaki markete gittik geldik hapsirmaya basladi hala devam ediyor genzide dolu gibi, vallahi bu cocuk havadan nem kapiyor gemen hasta Mel'in tavsiye ettigi surubu alicam,hergun bal,ihlamur vs.veriyorum yok yinede olmuyor :-((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?