2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

oh oh maşallah herkes ne güzel kaynaşmış .benim adımda gülşah esin ve aslı resimleriniz çok güzel esin tahmin ettiğim gibi siyah saçlı ama aslınında siyah oldunu tahmin ediyodum yüzde yüz tutmadı çok garip düne kadar hiç yüzünü görmedimiz insanlarla herşeyimizi paylaşıyoduk şimdi artık tanıyoruz sanki hatta benim burda hiç arkadaşım yok ama hergün konuşup dertleştiğim arkadaş gibi oldunuz.

Gülşahcım ben de çok memnun oldum tanıştığımıza. Evet burada onca paylaşım yaptıktan sonra tüm gizemler çözülüyor artık:))
Ben kimseyi tutturamadım Herkes tahminimden biraz farklı çıktı ama çok güzel, baktıkça sanki daha önceden tanışıyormuşuz gibi hissetmeye başladım artık:)

fatihpepe gece gündüz evdesin sende yetiştiremiyorsan
ne diyelim,biz ne yapalım
her akşam mutlaka her yer toplanır 3 gün de bir yerler silinir bulaşıklar, çamaşırlar her akşam atılır
sabah asılır.akşam eve 7 de gelinir 8 e kadar yemek yapılır yeriz mis gibi sonra oyun
valla dün gece 1:15 de temizliğim bitti daha yapsam onlarca iş var da
raahatsız ediyoruz milleti o saatte.
ev yarım
iş yarım
kızım yarım
kendim yarım
eşimle beraber olduğumuz zmnlar oda yarım dı
tam olan inan hiçbişey yok hayatımda
takmıyorum artık.

Takma yaa, onlar neye göre yarım ki hem, her şey olması gerektiği gibi diye düşün. O kadar şey yapıyormuşsun daha ne olacak. 3 günde bir çalışmayanlar bile ev silmiyor. Her gece çaaşır yıkanan evde hiç bir iş yarım değildir bence. Fazla mükemmeliyetçi olma. İş de yarım değildir, yarım olsa emin ol tutmazlardı seni orada:))
Eşinle sizin yarımlığınıza bir şey diyemem ama bence kızın da maşallah sağlıklı sıhhatli büyüyor.
Bu arada avatarından belli halin Çok takma, her şey olur gider.

Esinn sevincini tahmin edebiliyorum, Ayşe de ilk öyle uyuduğunda sevinçten eşime anneme telefon edip anlatmıştım Hep böyle devam eder inşallah.
Gülşah ben de çok memnun oldum.

Valla ben de iş konusunda sallayanlardanım. Arada gaza geliyorum evi altüst edip temizliyorum. Öyle yapınca üç gün iş yapmıyorum, bulaşık çamaşır yemek dışında. Ayşe çok rahatsız etmiyor iş yaparken elim de çabuktur benim söylemesi ayıp, bir günde evi tertemiz edebiliyorum ama ben de bitiyorum tabii ki.

Sebzelisomon, sıkma canını. Kim dört dörtlük hayat yaşıyor ki? Sağlık olsun yeter.

:) avatarıma her baktığımda akşamı düşünyorum :)
bilmiyorum ki bana göre herşey yarım geliyor ama çevremdekiler sürekli tebrik ediyor.
öğlen aralarında market kuaför terzi vs.. hallederim.
eve gitmeden önce yemeğimi planlarım
ki akşamları sadece kızımla beraber olayım diye
mükemmelliyetçi olamadım ama hep istedim
sağlık olsun...

Gulsah tanistigimiza cok memnun oldum...
ev islerim son zamanlarda daha cok yoruyor beni esim 2haftadir evde oglum ve edimin surekli arkasini toplamaktan yoruluyorum ))
bazen diyorum calisiyor olsam ne guzel aksam islerimi yapar(aksamlari is yapmayi cok seviyorum esimin gececi oldugu zamanlardan kalma aliskanlik) sabah kapimi kilitler giderim aksama evi biraktigim gibi bulurum )) annem yaklasik 1senedir calismiyor valla calismak gibisi yok diyor evdeyken isi hic bitmiyormus ) bende kismetse ve birdaha yapilirsa kpssye girecegim

çocuklu evde iş bitmez artık silme işini geceleri yapıyorum ohhh rahat rahat gece mutfağım topluysa salonum topluysa yerler de silindi mi eeeee yeter dimi

ben wc girince banyoya girince her yeri yyıkıyıp çıkıyorrum
geceler de yerleri hallediyorum
hafta sonu dip bucak benden bu kadar değil mi
ömür biter iş bitmezzzzzzzzzz

ev işleriyle bende kafayı yemiş durumdayım bende bişeyi yetiştiremiyorum.topla topla 2 saniyede yine dağılıyor.napalım sağlık olsun .nurgül sen resim koydunmu ben seni göremedim aslı ve esini gördüm. bende yükledim ama doğru yapabildimmi bilmiyorum.

uğraştım didindim 5 resim ekledim herkese açık değilde özel albümü işeretledim sadece arkadaşlar görüyo dimi herkes görmüyo herkesin ekim annesi dışındakilerin görmesini istemem resimleri siz görebiliyomusunuz

Yuppii 2010 Ekim Anneleri gözümüz aydın artık 2012 ekim geldi, canlarımız 2 yaşını dolduruyor hepinizle tanıştığıma çoook memnun oldum. Umarım daha nice ekimler geçiririz birlikte.

insallah esin,getci benim sizinle ilk ekimim )) ama bundan sonra nice ekimler geciririm sizlerle beraber
bende senden birgun once oglumu kendisi uyusun diye alistirmaya basladim oglum uyuyor evet ama bende uyuykaliyorum gozumu bir aciyorum saat 3-3:30falan telefon yatagin icinde ve kk acik )
simdide oglumla yattim ve biraz buraya bakayim dedim caktirmadan oglumda yatagin icinde dort donuyor biryandanda kendince sarkilar soyluyor insallah kendim uyumadan uyutmayi basarabilirim ) birde arada kendi kendine gulup anne cok pomik(komik) diyor
galiba birazda usutmus bugun evin yakinindaki markete gittik geldik hapsirmaya basladi hala devam ediyor genzide dolu gibi, vallahi bu cocuk havadan nem kapiyor gemen hasta Mel'in tavsiye ettigi surubu alicam,hergun bal,ihlamur vs.veriyorum yok yinede olmuyor :-((

Geçmiş olsun canım yaa, mevsim geçişlerinde daha çok dikkat emek gerekiyor ama gerçekten çok sık hasta oluyorsa bence doktoruna bir danış istersen bağışıklık sistemini güçlendirici ne öneriyor, belki muayene eder, tahlil vs. yapar. Bence kendi kendine besin takviyesi de olsa kullanma.

alışveriş merkezine gittik gezelim hem de mert erene kışlık bakalım diye ama ne mümkün b,ir rahat durmadı onca yol gitiik bir saat sonra döndük habire koştu elini tutturmadı bize vurdu babası sözümü dinle diyor oğlan dinlemicem dedi eşim de haklı olarak hadi eve dönüyoruz dedi döndük alelacele 4 parça aldım bir mağaza gezdim daha
şimdi etrafta adolanıp ağlıyor ev desen danddini ben düzeltiyorum o bozuyor ne oldu oğluma bilmiyorum çok canım sıkkın üstü çıplak soydu ve giydirmiyor bende bıraktım haline ne yapayım

mutfaktan şişe açacağını almış ve tv doğru attı allahtan altına denk geldi ben de bağırdım ağlıyor teselli etsem olmuyor etmesem içim yanıyor ne oldu ya bneim oğluma

emelcim hic uzulme hepimiz ayni durumdayiz, oglumun dedigi birseyi yapmayinca veya yaptigi birseye kizinca heryere tekme atiyor yastiklari elindeki oyuncaklari firlatiyor, gecen gun dukkandaki gozluklete bir vurdu cogu yere dustu, bir bayramda bir akrabamizdaydik onarinda misafiri vardi kadin oglumu konusturmak icin bir iki sey soyledi yadtigi kadina bir firlatti nadil utandim anlatamam markette reyon aralarinda resmen kovalamaca oynuyoruz daha neler nelet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…