alışveriş merkezine gittik gezelim hem de mert erene kışlık bakalım diye ama ne mümkün b,ir rahat durmadı onca yol gitiik bir saat sonra döndük habire koştu elini tutturmadı bize vurdu babası sözümü dinle diyor oğlan dinlemicem dedi eşim de haklı olarak hadi eve dönüyoruz dedi döndük alelacele 4 parça aldım bir mağaza gezdim daha
şimdi etrafta adolanıp ağlıyor ev desen danddini ben düzeltiyorum o bozuyor ne oldu oğluma bilmiyorum çok canım sıkkın üstü çıplak soydu ve giydirmiyor bende bıraktım haline ne yapayım
mutfaktan şişe açacağını almış ve tv doğru attı allahtan altına denk geldi ben de bağırdım ağlıyor teselli etsem olmuyor etmesem içim yanıyor ne oldu ya bneim oğluma
bu geçiş dönemi umarım çabuk geçer bugün daha sakin dün anneme anlattım o da yeğenlerinde böyle yapardı dedi anneye babaya tepkidir bu dedi rahat ol dedi az da olsa rahatladım sizlerde de olunca olağan demekki rahatladımemelcim hic uzulme hepimiz ayni durumdayiz, oglumun dedigi birseyi yapmayinca veya yaptigi birseye kizinca heryere tekme atiyor yastiklari elindeki oyuncaklari firlatiyor, gecen gun dukkandaki gozluklete bir vurdu cogu yere dustu, bir bayramda bir akrabamizdaydik onarinda misafiri vardi kadin oglumu konusturmak icin bir iki sey soyledi yadtigi kadina bir firlatti nadil utandim anlatamam markette reyon aralarinda resmen kovalamaca oynuyoruz daha neler nelet
ahhh bir bilsemmmm ergen oldu çıktı 12 yaşını düşünemiyorummmm valaaaNe oldu senin oğluşunaaaa... 2 oldu annesi.
Vallahi duyduğuma göre en zor dönemleri başlıyormuş. Bireyselliğini, bağımsızlığını ilan edip, kişiliğini ortaya koymaya başladığı dönem, yani bebeklik bluğ çağı. İnşallah hayırlısıyla atlatırız.
Aynı durumu dün akşam bizde yaşadık alışveriş merkezlerinde tek başına takılmayı seviyor,elini tutturmuyor,yürüyen merdivenlerde el tutulmayacak vs... hırcınlık konusuna gelince bir hafta öncesine kadar bizdede durum aynıydı şimdi tekrar normale döndük geçiçi ve zor bir dönem bol sabırlar diliyorum..:)
3kilo1milyon hosgeldin asagida ismini gordum sevindim coktandir yoktun nasilsin? simdi yazacak birsuru sey birikmistir dimi?
belki haberin vardir ama yinede soylemek istedim bizim "makara" hamile
3kilo1milyon;
selam hoşgeldin yeniden, uzun zamandır yoktun, nasıl gidiyor, bebiş nasıl, neler yapıyor anlatırsın bir ara.
Kızlar kışlık alışverişlerinizi nerelerden yapıyorsunuz. Geçen sene waikikiden bayağı eşofman alt ve üst, hırka, günlük tshirt almıştım. Birkaç parça da gezmelik koton ve mothercare'den almıştım bayağı idare etmişti bizi. Şimdi bazıları kısalmış. Çok yıpranan yok ama gezmelik yenileri olsun istiyorum. Dün bi gezdim sağı solu da ne kadar saçma fiyatlar var. Giyeceği üç beş ay bişe ama fiyatlar uçuyor. Ucuzlar da belli ki kalitesiz, ömrü kısa. Eşofmana özellikle ihtiyacımız var. Var mı öneriniz?
Hoşbulduk canım, sıcakları da aynen yerinde bulduk, başta kaçamamışız dedim ama şimdi çok güzel havalar. Hala denizin keyifini çıkarıyoruz her gün Rüzgar'la gerçi artık doydu denize, eskiden çıkmak istemezdi şimdi ben hadi demesem girmiyor.
Geçmiş olsun oğluşuna, bak sen kalkıp gece bir de klima açıyor. Bizimkisi kalkar da bir şeyler karıştırır diye çok korkarım ben, merdivenler falan da var evde. O yüzden kalktı mı dışarı çıkamayacağı parmaklıklı karyolasında hala.
Hoşbulduk canım, sıcakları da aynen yerinde bulduk, başta kaçamamışız dedim ama şimdi çok güzel havalar. Hala denizin keyifini çıkarıyoruz her gün Rüzgar'la gerçi artık doydu denize, eskiden çıkmak istemezdi şimdi ben hadi demesem girmiyor.
Geçmiş olsun oğluşuna, bak sen kalkıp gece bir de klima açıyor. Bizimkisi kalkar da bir şeyler karıştırır diye çok korkarım ben, merdivenler falan da var evde. O yüzden kalktı mı dışarı çıkamayacağı parmaklıklı karyolasında hala.
Mel gecmis olsun Doruk'a, ya Esinle siz ne guzel hergun dniz-gunes-kum uclusunun tadini cikartiyorsunuz Fatih dogdugundan beri hep bir yazligimiz olsun istiyorum burda nereye cikarsan cik heryer beton her yer araba cocuklarin vakit gecirecegi alan yok avm ler zaten kapali mekanlar ve cocuklar icin cok uygun degil ama yazlikta olsak en azindan hic degilse bir saat deniz kum oynasalar hem yorulur hemde eglenirler valla ogluma bu konuda aciyorum, ben cocukken babaannemde kaliyordum bahceli gecekonduda oturuyorlardi sabahtan aksama kadar toprak cicek vs.oynuyorduk hep oglumda boyle cocukluk gecirsin istiyorum)
kubra bende aziz bebenin urunlerini biliyorum gercekten cok kaliteli biraz pahali ama degiyor, eskiden lcw urunleri cok kaliteliydi hatta kendi magazasinda degil baska magazalarda satiliyordu ne zamanki kendu adina magaza acti kaliteyi bozdu
bir keresinde annem mal(bebek kiyafeti)almaya gitmisti waikikide annemin mal aldigi yerde diktiriyormus hirkalarini annem kalan hirkalari almisti yani fason calisiyorlar diktirip uzerine lcw etiketi dikiyorlar birde maymun badkisi yaptiriyorlar oluyor sana lcw)
kiyafetlerde hile tuyolar simdilik bukadar sonra yine yazarim)
iyi haftalar herkeze
alışveriş konusunda lcw den kıyafet alınmaz kesinlikle hiç begenmiyorum
wenıcede indirimler oluyor vede kalıteli
birde c&a dan alırım
koton arada bir indirim takip ederim
aziz bebe duydunuzmu bilmiyorum ama istanbulu fet etti kaliteli malları var
gecen yaz almıştık
şimdi kışlık bakmam lazım 2 tane kabanı var gelmiyor şimdi.
sosyete pazarlarına falan hiç gidemiyorum valla. öğlen arasında yapabildiğim alışverişi yapıyorum
ecrinle mümkün değil alışveriş yapamıyorsun..
bu 2 yaş senderomu feci bişeymiş kızlar
hafta sonum sırf baş ağrılarımla geçti
herşeye bir inat aglama krizleri öglen uykusunu uyumaz uykusu olduğu için ağlar,uyur uykuda aglayarak uyarıır
anneye saldırır oda yetmezmiş gibi ısırır cimcik atar
kollarım mos mor vede yüzüm hep tırnak izi.. polis darp raporu verecek:):)
yemek yemez bunu yermisin kızım hayırrrr bunu ye bari hayırrrrr
bütün çekmeceler elinden geçti benim kıyafetlerimi giyiyor,bildiğin kendi başına giyip çıkarıyor herşeyi
off bende sabır kalmadı valla bagırıp kızıyorum bazen yeter artık git yanımdan diye
bu seferde baabaaa babaaa d,ye aglıyor
berbat hafta sonu geçirdik,kızım bugün rahatlamıştır ohh bugün annem yok diye:)
iyi haftalar herkeze
alışveriş konusunda lcw den kıyafet alınmaz kesinlikle hiç begenmiyorum
wenıcede indirimler oluyor vede kalıteli
birde c&a dan alırım
koton arada bir indirim takip ederim
aziz bebe duydunuzmu bilmiyorum ama istanbulu fet etti kaliteli malları var
gecen yaz almıştık
şimdi kışlık bakmam lazım 2 tane kabanı var gelmiyor şimdi.
sosyete pazarlarına falan hiç gidemiyorum valla. öğlen arasında yapabildiğim alışverişi yapıyorum
ecrinle mümkün değil alışveriş yapamıyorsun..
bu 2 yaş senderomu feci bişeymiş kızlar
hafta sonum sırf baş ağrılarımla geçti
herşeye bir inat aglama krizleri öglen uykusunu uyumaz uykusu olduğu için ağlar,uyur uykuda aglayarak uyarıır
anneye saldırır oda yetmezmiş gibi ısırır cimcik atar
kollarım mos mor vede yüzüm hep tırnak izi.. polis darp raporu verecek:):)
yemek yemez bunu yermisin kızım hayırrrr bunu ye bari hayırrrrr
bütün çekmeceler elinden geçti benim kıyafetlerimi giyiyor,bildiğin kendi başına giyip çıkarıyor herşeyi
off bende sabır kalmadı valla bagırıp kızıyorum bazen yeter artık git yanımdan diye
bu seferde baabaaa babaaa d,ye aglıyor
berbat hafta sonu geçirdik,kızım bugün rahatlamıştır ohh bugün annem yok diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?