iyi haftalar herkeze
alışveriş konusunda lcw den kıyafet alınmaz kesinlikle hiç begenmiyorum
wenıcede indirimler oluyor vede kalıteli
birde c&a dan alırım
koton arada bir indirim takip ederim
aziz bebe duydunuzmu bilmiyorum ama istanbulu fet etti kaliteli malları var
gecen yaz almıştık
şimdi kışlık bakmam lazım 2 tane kabanı var gelmiyor şimdi.
sosyete pazarlarına falan hiç gidemiyorum valla. öğlen arasında yapabildiğim alışverişi yapıyorum
ecrinle mümkün değil alışveriş yapamıyorsun..
bu 2 yaş senderomu feci bişeymiş kızlar
hafta sonum sırf baş ağrılarımla geçti
herşeye bir inat aglama krizleri öglen uykusunu uyumaz uykusu olduğu için ağlar,uyur uykuda aglayarak uyarıır
anneye saldırır oda yetmezmiş gibi ısırır cimcik atar
kollarım mos mor vede yüzüm hep tırnak izi.. polis darp raporu verecek:):)
yemek yemez bunu yermisin kızım hayırrrr bunu ye bari hayırrrrr
bütün çekmeceler elinden geçti benim kıyafetlerimi giyiyor,bildiğin kendi başına giyip çıkarıyor herşeyi
off bende sabır kalmadı valla bagırıp kızıyorum bazen yeter artık git yanımdan diye
bu seferde baabaaa babaaa d,ye aglıyor
berbat hafta sonu geçirdik,kızım bugün rahatlamıştır ohh bugün annem yok diye:)
Hey güzel ekim anneleri bugün burası kalabalık anlaşılan, ne güzel.
Rüzgar da erkenden uyudu bugün. Büyüyorlar. artık ne giyeceğine kendisi karar veriyor. İstmedi mi hayatta değiştirtmiyor üstündekini. Çıkarma diye ağlıyor. Bugün dışarı çıkarken üstünü değiştirtmedi, oysa ki meyve lekesi olmuştu beyaz tshirt öyle gezdik napalım, beyfendi onu giymek istiyor illa. Bazen soydum mu giydiremiyorum. Benim dediğim olacak zamanları başladı.
herkese merhaba,bayaadır yoktum elde olmayan sebepler yüzünden.:)
önce belimden tutulup yattım,sonra da şehir dışında düğün vardı oraya gittik.ancak geldim,1 hafta işe gelmeyince tüm işler birikmiş,kafayı yemek üzereyim ama zaman ayırıp tüm yorumlarınızı okudum:)
önce kıyafet işinden başlıyım isterseniz,ben eşofman konusunda ceylan a bayılıyorum.genel olarak özellikle kız çocuk kıyafeteri pahalı ama özel günler için tercih edilebilir.ama dizi yamalı gibi destekli olan eşofman altlarına bayılıyorum b,iz hep onlardan giyiyiroz.ayrıca uzun kollu t shirtleri de çok iyi.ben tekstilciyim biliyosunuz,hem iyi hem kötü,kumaşı bildiğim için hem kalitesi yüzünden hem de fiyatları görünce alasım gelmiyor..ya diyorum k,i bunun maliyeti şu kadar o kadar para nası veriyim ya da diyorum ki boyası kumaşı kalitesiz...
pazardan da alıyorum yurtdışından da..sadece ayakkabı sorunumuz var,paşa yokken denemeden almak çok zor. ama bu seyahatimde ayağının şeklni kağıda çizicem öyle bot almayı düşünüyorum..bakalım. bir de içe basma sorunumuz var. doktorumuz düzelir bekleyin dedi,çıplak ayak gezdirin,mümkün olduğu yerlerde ayakkabılarını hemen çıkarın dedi,araba koltuğu vs..kış için bilekten bir bot düşünüyorum ama giyebilr mi bilemedim..
henüz resim eklemedim ama çoğunuzunkine baktım,hepiniz çok güzel ve tatlısınız...herkese ayrı yorum yazacağım ama vakit lazım,ama bi ara yazıcam ...ben de eklicem..en çok aslı cım sana şaşırdım hiç böyle tahmin etmemiştim,...sen değil miydin hem kilo veremedim diyen,dal gibi genceciksin maşallah..gerçi zaten hepinizin yaşı da gençti :)
ev işleri konusu geçmiş ama ben de yetişemeyenlerdenim.kübra gibi canım herşeyim yarım,ben de biraz dağınığım ne yazık ki ama eşim tam tersi çok titiz ve düzenlidir...neyse ki bakıcım bana destek oluyor.yemeğimi yapıyor,Atanın çamaşırlarını yıkayıp ütülüyor..
temizliğe de kadın geliyor 3 haftada bir.. eşimle arada kapışsak da idare edip gidiyoruz işte..
kübracım Ata yla Ecrini beraber bıraksak birbirlerini ısırıp yeseler nasıl olur?? dün durup duruken bir ısırdı bacağımı,nası bağırdım ..ağzına patlatırım bi tane demişim o sinirle,anlamadı tabii..yapamıcam şeyi niye söylüyorum bilmem ki ben de..:)bu ara paşam koynumdan ayrılmıyor..babasında bile durmuyor.düğüne gittiğimizde bacağıma yapıtı resmen halim haraptı yani..ben belimden yatarken oyuncakları aldı geldi yatağın yanına orda oynadı,arada elimden tutup kaldırıyo beni,görseniz kuzum benim,herşeyi hissediyolar anlıyolar artık...
hepinizi öptüm kızlar..
günaydın herkeze..
emel;koton da var çocuk kıyafetleri zaradada var çok kaliteli fakat pahalı ama süper süslü bişyler:)
nurgül;merak etme 2 yaş senderomuna girince keşke girmeseydik diyeceksin.aziz bebe epey biliniyormuş
indirimler olunca mutlaka yazalım buraya koton,wenıce,c&a,zara,aziz bebe takip ediyorum ben
olduğu zaman yazarım..
ayakkabıda tercihleriniz nasıl kızlar bot ve spor almam lazım sandeletleri chıccodan almıştık gecen kış
bot ve sporu muyadan almıştık tavsiye ettiğiniz yer varsa iyi olur..
esin;aynı durum bizdede var sabah gözünü açar açmaz baby tv onu begenmezse pepe
şu pepe olayınada el atmam lazım o sesinden bile nefret geldi
uykusu gelince annneee süttt pepe açç yatcam..
aslı;annenin bu tarz işlerle uğraşması güzel sende öğrenmiş oluyosun böylece.. lcwden hediye gelmişti bide ilk zamnlar
bende almıştım 2 3 parça cidden begenmedim yıkandı kurudu salaş gibi oldu bir dahada almadım
arkadaşın dediği gibi yediği helal giydiği haram.. az olsun öz olsun.. :)
ay o nene yok mu bi de donu görünüyorselam kızlar..hakikaten büyüdükçe dertleri de büyür derler ya büyüklerimiz doğruymuş..tv bizlerin şu anki en büyük tehlikesi sanırım.0-3 yaş için dikkat dağınıklığında asosyalliğe kadar bir sürü soruna sebep olabiliyor..dr bize hele ki yemek yerken tv karşısında olmasın demişti.bu 2 yaş sendromu dönemlerinde mümkün oldukça kendi yaşıtlarıyla oynatmalı,tv den mümkün oldukça uzak tutmalı ve enteresan ama kendi halinde oynamasına izin vermemeliymişiz.yani yanlız başına oynamasına..doruk çok tv meraklısı değil ama pepe tutkumuz var bizimde.bazen aklına geliyor kumandayı bana veriyor anne aç pepe diye.oğlum yok pepe bitmiş diyorum.bu sefer notebook u getiriyor aç diye..şimdi şarkılara alıştırmaya çalışıyorum.cd çalar aldık ona.içine de gummy bear şarkıları.iki gündür onu dinliyoruz.tv den iyidir sanırım..
ben de pepe nin nenesine sinir oluyorum.hık hık deyip gidiverecek gibi konuşuyor:)
ya kızlar tuvalet konusunda herkes tamamladı mı yoksa kimse başlamadı mı? bu aralar taktım tuvalet konusuna da..kış gelmeden öğrense ne iyi olur aslında.yoksa bir dahaki yaza kalır.
hepinizi öptüm..
bamya pilav dünden kalan var vallaaaFatih'in cok fazla isi yok cozgi filmle ben acmazsam izlemiyor bu ara babasida evde cizgi film hic acmiyorum, eger acrsamda kostebekgiller ve pepeyi aciyorum)) pepede ogretici birsuru sey gostetiyor ama mumkun olduginca izletmiyorum yasayarak ogrenmesi daha iyi
kizlaaaar bu arada oglum iki gundur falan en arka dislerini kasiyor galiba son 4geliyor)
Ceren benim oglumda ice basiyor hatta spor ayakkabis biraz ice dodru yamulmus) bende dr. goturmeyi dusunuyordum, Ceylan bebeye gelince ilk profiloda gormustum sonra baktim bizim burayada acildi ama disaridam fiyatlari gorunce iceri hirmeye cesaret edemedim ))
bugunku yemek menum;tavuklu kabak yemegi, .terbiyeli pirincli havuc corbasi, makarna ve uzerine dunden kalan tavuk sote, etimek tatlisi
(valla esim sofraya oturmayacak bugunku yemeklerimi Fatihe gore gazirladim)
(ya bu sayfa birtek bendemi degisik cikiyor yoksa degistirdiler mi?)
Azra hepimiz bir dahaki seneye erteledik ben bu yaz denedim baktim tuvaletini yaptigini farkinda degil biraktim,aslinda simdi simdi farkina vardi kakasini zaten soyluyordu simdi cisini yap deyince yapiyor yapip tutuyor oyun yapiyor ama ben birdahaki yaza biraktim havalar serinliyor
sizin oralarda hava hala sicak belki alistirabilirsin birde bezi cikarttimi gecede baglamayin diyorlar bir seferde cikartin diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?