kızlar kılolar ne alemdeee
74 le gittim 66 kiloyum şimdi..56 lada hamile kalmıştımm ufff 10 kilo daha gitmesi lazımm..millet şimdi kadına benzedin böle kal diyolar :96: çok biliyolarrrr ..kotlarımaaaa girmekk istiyorumm
inan bişe değişmiyo
değişen tek şeyy kociş durmuyo :90:
74 le gittim 66 kiloyum şimdi..56 lada hamile kalmıştımm ufff 10 kilo daha gitmesi lazımm..millet şimdi kadına benzedin böle kal diyolar :96: çok biliyolarrrr ..kotlarımaaaa girmekk istiyorumm
inan bişe değişmiyo
değişen tek şeyy kociş durmuyo :90:
oh masallah gayet guzel durumdasın ya
ayy pingu maşallah yaa canım ne güzel ama ben kiloyu veremedim hem bende mama takviyesi yapıyom malesef süt az geliyo
neyse ben yemek yemege gidiyom of gerginim saçımdan dolayı kib öptm sizleri
düzenli beslenmek cok öenmlı sabha kahvalısı öğle yemegı aksam yemegı olaran en az 3 kere yemelıyız sütümz bol olsun pingu normal doğum dımınormal doğum dıyemı o göbek öle dumduz ya kıskandım valla benım göbek duruyo hala sadece hergecn gun kuculuyo
bı de karnım yumusacık bastırınca yaylı yatak gıbı
şaka bı yana mahvoluyorum kızlar yaa bılıyorum genelde sıkayetlerımız ortak ama benım kız hem kolık hem gazlı 1aylık asımız kontrolumuz carsamba gunu o gunu beklıyorum dr a danısmadan herhangı bısey alıp vermek ıstemedık canıma okuyo valla camasıra bulasıga yemege kıza temızlıge kosturup duruyorum yarım yamalak kalıyo hersey delı gıbı aglıyo valla elım ayagıma karısıyo off su ılk aylar ne zormus e tabı halıyle ayakustu atıstırma yapabılıyorum 85 ıle gırdım doguma suan 71im 63ıle hamıle kalmıstım boyum da :1.72 =(
su 6ayı bı gecırseydık ahh
o yumusakkarın bndede var cok cırkın ya benım boyda uzun 1.70 uzun boylu olmasak cok daha şişman gözukuruz sende bnm gıbı cok kılo almışşsın gıder bu kılolar ıncecık oluruz gene işallah :)
kzlar bırand cıktı yawrular uyandı galıba benımkıde uyandı bakınıyo senın yawru o kolık cok fena bısey ya allah yardımcın olsun gecenız nasıl gecıyo ?
off offff gece onbirde fılan bı baslıyor sabaha karsı 3.5-4 aglıyo da aglıyo babası da ben de sabır tası olsa catlar valla ya adamcagız ıse gıdıyo sabah uykusuz uykusuz ben sureklı bu gecıcı bı durum askım dıye dıye ıdare etmeye calısıyorum cok fena yaa uykusunda sureklı ıkınıp duuruyo arada uyanıp aglıyo sonra gene dalıyo
off off nabıcaz bole yaa sen doktora gıttın mı benım carsamba gunu kontrol beklıyorum sabırlaselam kıslar
pingucum benım oglumda kolık aynı saat 11 12 de bır baslıyor aglamaya sabah 4 5 e kadar ıkınıyor kıpkırmızı oluyor uykusuzluktan ölücem nerdeyse zayıflıyorum duzenlı beslenemedıgım ıcınde
amınn canım yaaallah yardımcın olsun canım ya zor iş gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?