2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kübracım,doğum gününüz kutlu olsun canım,kusura bakam atanın hastalığındna atllamışım ben...
nasıl kutladınız nasıl geçti??
yerim ben ecrin kuzusunu,tombik yanaklı sıpacık..:)

sorun değil tatlım giremedim forma söyleyemedim zaten
ailece kutlama yaptık işte cerencim o bile güzeldi..
canımsın teyzesi yanaklarını öpmekten tahriş oldu halaları sagolsun:)

ay kuzum ne güzel eğlenmiş valla kendime ayırdığım zamanım yok keşke olsa çok nadiren tek başıma alışveriş merkesine gidip mağaza dolaşıyorum mert eren uyurken size bakıyorum
mert eren de hayvanları çok seviyor annemlerin yazlığı var bağ bahçe oraya bayılıyor köy içinde olduğundan onu hayvanların yanına götürüyorum çok meraklı kediye ekmek vermişti eşeğe vermişti karakaçan acıkmış anne deyip bir ekmeği eşeğe atmıştı ne gülmüştük o zaman havalar soğuyor dikkat etmek lazım artık

ben çalışıyorum buna rağmen kurulu saat gibiyim sabah uyan okula git eve gel ortalık topla yemek ya ortalık topla mert erenle ilgilen uyut oy hep aynı

teşekkür ederim canım..inş. hemen düzelir
Hepatit A aşısı canım 1. doz 2. doz da 2,5 yaşındaymış
dişleri macunsuz fırçalıyoruz günde 1 bazen unutuyorum
biz macunlu fırçalıyoruz önceden düxenli fırçalardı şimdi istemiyor açmıyor bi de dişleri lekeli malesef çok üzülüyorum süt dişi dökülecek diyorum ama

ya yeni taşındık sağlık ocağındaki hemşire kan almıştı benden canımı çok yaktı ki iğneden korkmam oğluma acı çektirmek istemiyorum o hemşire vursun istemiyorum vallaa

Canım vallaha açıkçası benimkinin doğumgünü geçti gitti ben de daha götürmedim doktora, geç olmaz sanırım. Zaten o aşıdan da emin değilim ama yaptırıcaz tabi ki:))

çocuklar keşke toprakla hayvanlarla içiçe olabilse,ne kadar mutluluk verici onlar için...
atanın da dişlerinde siyahlık var,ama giderek daha iyi oluyor sanırım,fırçalamaya başladığımızdan beri daha iyi.üst dişlerde yok sadece alttakilerde.bizimki antibiyotiklerden oldu,acemilik işte bilmiyodum o zaman..bilsem silerdim dişlerini ilaçtan sonra..neyse canım nsılsa dökülecek üzülme,diş fırçalama alışkanlığı olsun önemli olan o..zaten ne kadar da olsa,tam temizlenmiyo ki,yalandan 2 sürtülüyo:)
hastanede yaptırabilrsin canım aşısını,sağlık ocağı şart değil..

Çok sağolun kızlar içimi rahatlattınız. Eski patrınumla konuştum biraz, çalışanlar senden daha dertli deyince az daha rahatladım. İyi ki varsınız =)
Kübra hem doğumgününüz kutlu olsun hem de geçmiş olsun.
Quarta sana da geçmiş olsun canım, Ata biran önce toparlanır inşallah.
Hafta sonu Ankara'ya tatile gidiyoruz. Bana da Ayşe'ye değişiklik olacak. Doğumgününü sanırım bir hafta gecikmeli yapacağım. Sağlık olsun.

Tekrar teşekkürler.

nurgul aysenin resimlerine baktım şimdi bacağındaki ojeleri sil bence
öyle daha zararlı o çıkana kadar epey zaman geçer
sil hemen yıka bişey olmaz bence

nurgul aysenin resimlerine baktım şimdi bacağındaki ojeleri sil bence
öyle daha zararlı o çıkana kadar epey zaman geçer
sil hemen yıka bişey olmaz bence

yoksa o ojeler hala şu koltuğa döktüğü zamandan kalanlar mı
Asetonla hemen siliver canım hiçbişey olmaz ki,hemne uçar zaten,kübranın dediği gibi yıkarsın da hemen. Böylesi daha zararlı.

kübracım,maraş tava var,yanında pilav,zaten pilavsız yemek yenmez bizde pek,baba-oğul pek severler..
hazırlanışı kolay,lezzetlidir,tarif veririm istersen:)
sen ne yapıyosun canımcım?

ah bi bilsem :)
menü süpermiş tatlım, müsait oldugunda yazarsan sevinirim..

Son düzenleme:
ah bi bilsem :)
menü süpermiş tatlım, müsait oldugunda yazarsan sevinirim..

malzeme listesi;benim ölçüler bildiğiniz gram ya da kaşık değil
patlıcan orta boy 5-6 tane yeterli olur
1 avuç kadar kuşbaşı et
1 büyük soğan,2-3 adet sarımsak
3 adet büyük boy domates
1 kaşık biber salçası

patlıcanlar pijamalı doğranır,çok küçük olmasına gerek yok; küp küp doğranır.
salçayla eti karıştırıp mıncıklıyosun biraz.
soğan doğranır,sarımsak doğranır(içinde eriyo zaten ezmeye gerek yok)
tencerenin içine biraz yağ konur,en alta soğanı ve etleri yayıyosun,üstüne patlıcanı en üste de domatesleri yayıyosun.orta ateşte pişmeye bırakıyosun.aslında vakit olsa kısık ateşte uzun pişse daha lezzetli olur.
afiyet olsun..:)

hımm süper şimdi olsada yesek
patlıcan ecrine hiç yedirmedim,yapıcam bu tarifi ama begendim.teşekkür ederim canımcım ellerine sağlık...

hımm süper şimdi olsada yesek
patlıcan ecrine hiç yedirmedim,yapıcam bu tarifi ama begendim.teşekkür ederim canımcım ellerine sağlık...

gerçekten yemedi mi hiç,faydalı bir besin,Ata uzun zamandır yiyor,pilavla pek sever.
bu arada patlıcanlar iyice ericek içinde..
gel tatlım ben yaparım sana :)

gerçekten yemedi mi hiç,faydalı bir besin,Ata uzun zamandır yiyor,pilavla pek sever.

Canım benim teşekkür ederim :) keşke görüşebilsek... bende pilav yapardım ohh miss
açıktımmmm :)
cidden hiç yedirmedim hiç faydası yok nikotin var içinde diye biliyorum
ve hatta hamileyken bile yemedim zorladım kendimi :)
yanlış mı biliyorum tereddüt ettim :)

Canım benim teşekkür ederim :) keşke görüşebilsek... bende pilav yapardım ohh miss
açıktımmmm :)
cidden hiç yedirmedim hiç faydası yok nikotin var içinde diye biliyorum
ve hatta hamileyken bile yemedim zorladım kendimi :)
yanlış mı biliyorum tereddüt ettim :)

patlıcandaki nikotin öyle yemek olarak 1tabak yendiğinde sakıncalı değil ki,öyle olsa sigarayı bırakmak için bol bol yerdim walla:)
çok lifli bir gıda,bağırsakları çalıştırıyo ve demir yönünden çok zengin.sadece çok lifli olduğu için küçük çocuklarda belki hazım sorunu olabilr ama bizimkiler de büyüdü maşallah.
sadece bazı insnlar patlıcan yiyeemez ya genelde dilinde yarıklar olanlar,ona dikkat etmek lazım..

Kızlar ojeleri ertesi gün yıkadığımda geçmişti zaten bu fotoğrafı oje döküldüğü zaman çekmiştim =) Bırakır mıyım öyle aşkolsun

Bugün kara kuzumun doğumgünüsü teyzeleri. İki sene önce şu saatlerde buz gibi ameliyathane odasında inşallah sağlıklı olur diye dua ediyordum. Bir yandan da nefes almaya çalışıp, kusmamak için kendimi tutuyordum. Bir o günlerde çektiğim acılara bakıyorum bir de kızıma.... İyi ki çekmişim o sancıları, iyi ki aylarca kusmuşum, iyi ki 20 kilo almışım, iyi ki şişmişim diyorum. Allahım hepsine uzun hayırlı ömürler versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…