yok valla dr burada bir dr bulmak istiyorum bir kaç isim söylediler gideceğiz bakalımmmEsincim cok tesekkur ederim kusur bakma arada okuyup actim cvp yazamadim gece Fatihin atesi tam anlamiyla dusunce bugun doktora goturmedim bu seferki bogazdan degilmis yoksa gecmezdi zaten atesi yuksek olmasina ragmen yemesinde hareketleride hicbir yavaslama yoktu geceden cantami bile hzirladim eger biraz olsun atesi olsaydi sabah vakif gureba arastirma hastanesine gturecektim normalde zaten acile oraya goturuyordum ama gunduz baska bir doktorumuz var ona goturuyordum mayistan beri bu doktora goturuyorum
siz hala bebeklik doktoruna mi gidiyorsunuz ben onu biraktim birkere kizdim birdaha gitmedim
Yaa normalde ağlıyorsa ve sadece canı yanınca böyle oluyorsa bir tür şoka falan mı giriyor acaba, psikolojik bir şey gibi ama bir yerlerde katılmanın demir eksikliğinden olduğu gibi bir şeyler de okumuştum, ilgisi var mıdır bilmiyorum. Ama nefesini tutması iyi değil, Allahtan gözümüz hep üstlerinde.
Bizim Rüzgar eğer canı gerçekten çok yandıysa ağlar, gözlerinden yaşlar akıtarak hatta salya sümük, biraz sonra hemen bir şeylerle dikkatini dağıtırım susar, unutur.
kizlar size birsey daha soracagim cocuklariniz aglamasi nasil? tuhaf bir soru farkindayim ama benim oglum cani yandiginda aglayamiyor. pazar gunu oynarken gozumun onunde oynarken yere dustu yanagini vurms(ben ilk once basini vurdu zannetim) kaldirdim aglayamiyor dudaklari mosmor oldu kendi bembeyaz nefesini tutuyr sanki aglasin diye yuzunu ovaladi poposuna yavadca vurdum sonra nefes aldi agladi bu daha oncede oluyordu igne falan olurken ama uzun zamandir olmamisti unutmusum tekrat olunca korktum normalde birsey isteyince veya istedgi olmayinca falan aglar ama cani yaninca resmen katiliyor :-((
bu arada aglamafi icn yuzunu sivazlarken uykusu var diye cok kisa gozlerini baydi sanki Allahim yuregime iniyordu gozumun onunen birsuru sey gecti cunku ben yanagini gorene kadar basini vurdu zanbediyordum
bunlarin hepsi belki iki dakika icinde oldu ama aklimdan birsuru sey ecti hatta on dakika sonra esim geldi onu gorunce aglamaya basladim gercekten cok korkmustum
birde aklima gelmisken nete adacayinin faydalarina bakmistim bnim gibi bilmeyenler varsa bakmanizi oneririm banada birisi onermisti baktim tam bizlikmis))
esin bebişinin doğumgünü kutlu olsun çok güzel yazmışsın.aslı çok geçmiş olsun yavruna.ceren seninde belin için geçmiş olsun okuyup çıkıyorum ama her an yazmaya fırsat bulamıyorum. herkes iidir bu sabah inşallah.benim kızımda grip oldu burnu akıp duruyor.allahım tüm hasta bebeciklere şifa versin .nurgül sanada günaydın yazana kadar çıktınmı bilmem.
gunaydin ekim ayinin guzel anneleri :))
esin dogum gununuz ne guzel gecmis eglenmissiniz daha ne olsun bakalim biz ne yapacagiz
bu arada dedigin dogru olabilir oglumun kani dusuktu ondan olabilir bu ay asimizi yaptirirmaya gidince kanina baktiririm yada doktor asiyla ayni gun kan almazsa birkac gun sonra baktiririm
hatta gecen gun kuzenimle konustuk bu konuyu bana dediki hani su misir bugday gevrekleri varya onlarda demir varmis verebilirsin dedi
ben simdilik k.boynuzu pekmezi yesil mercimek vs.veriyorum acaba alsam mi gevrek falan?
valla kizlar hic usenmeden her soruma uzun uzun yorum yapip cvp verdiginiz icin cok tesekkur ederim sizin fikirleriniz benim icin cok onemli
daha sonra bir sorum olacak ama bu sefer temizlik malzemeleri ile ilgili :))
sorma ya hastalık havasıı valla umarım demeyiz artıkSana dq gunaydin hedi. Cikmisim coktan yeni gordum yazini. Bu arada cook gecmis olsun. Lovelinin tarifi cok mantikli geldi bana biran once iyilesir kizin insallah. Kizlar farkinda misiniz bugunlerde cok fazla gecmis olsun lafini kullanmaya basladik. Hayirdir insallah :)
Kızlar selamlar,
Ekim bebekleri nasıl herkes iyidir umarım. Bizim 2. yaş günümüzden sonra sanki 2 yaş sendromu daha bariz başladı. Bir anda ağlıyor ve susturmak ya da eskisi gibi başka şeylerle oyalamak çok zorlaştı. İlla ki benim dediğim olacak diye inat ediyor ve kesinlikle başka şeylerle avunmuyor. Bir inat, bir inat 3 gündür her olayda ağlamaya başladı. Her şeye "Yok, olmaz, hayır" bunlar favori kelimelerimiz, artık her şeyden fazla bunları kullanıyor.
Bir de bugün yine asla yapmıycam dediğim bir şeyi daha yaptım( Rüzgar'ın karşısında eşimle şiddetli bir tartışma yaşadık. Bunu asla yapmam diyordum. Çocuğun karşısında tartışmamak için çok uğraşıyorduk ama bu sabah film koptu ikimizin de sinirleri gerildi gerildi koptu sanki. Normalde çok kavga etmeyiz, hatta hiç etmeyiz de denebilir. Ama edince de böyle oluyor. O kadar ağladı ki Rüzgar biz bağırışırken, sonra zor susturduk, uyurken hala hıçkırıyordu. Çok pişmanım çooook, nasıl kötü oldum anlatamam. İnşallah çok etkilenmez de unutur. İnsan sinirlenince gerçekten bazen kontrolü kaybediyor. Eşimle tartışmanın sebebi de Rüzgar'dı. Hep ben kötü oluyorum. o iyi polis ben kötü. Hep disiplin koymaya çalışan benim bu sefer babasından yüz buluyor. "O ağlarken biraz ilgilenme, ilgilenince daha çok abartıyor" diyorum dinlemiyor. Bu sefer de çocuk benden soğuyor sanki. Ben bir şeyi yapma dersem hemen ağlayarak baba baba gel diyo, öyle ağlıyor kapıda falan. Kendimi kötü hissediyorum öyle yapınca.
günaydın herkese,
Ata nnı doktor kontrolünün akşamına ateşi çıktı,tüm gece 2-3 saate bir ateş düşürücüyle ancak 38 e indi,zaten sonra da 40 a kadar tırmandı..çok kötü bi geceydi,devamlı duşa falan soktuk..oğluşum alev topu gibi yatıyodu,kıyamam..sabah erkenden bi daha doktora gittik,faranjit olmuş,yine boğazı yani..yutkunamıyo kuzum,dolayısıyal yemek yiyemiyo,hala da ateşi var..neyse bugün daha iyi uyandı..tabii yine antibiyotik kullanıyoruz mecburen.
aslıcım senin ekimcik daha iyidir umarım?
melcim inşallah yakında bıdır bıdır konuşacaklar..
esincim üzüntünü çok iyi anlıyorum,ne yazık ki bizde de oluyor bazen.ne kadar istemesek da aile içinde yaşanıyor böyle şeyler.merak etme kalıcı birşey olmaz,hafızamız kötüleri unutmak iyileri hatırlamak üzerine kuruludur.:)bak sana dün sabahki olayı anlatim,anla ki babaların geni hep aynı;doktordan sonra eve geldik ilaç vericem mecburen yemek yedirmem lazım,antibiyotik bu aç karnına veremem. neyse çorba yaptım tazecik mercimek,mızırdanarak içirmeye çalışıyorum,babası diyo ki kahvaltı yesin,çorba olmaz sabah sabah. dedim ki yemiyo boğazı ağrıyo çocuğun yutamıyo..neyse öyle böyle zorla içirdim çorbayı bi öksürük geldi Ata hepsini kustu..o halde(benim de üst baş gitti) bana dio ki bi lafımı dinlemiyosun da sabah sabah çorba olur mu da bilmem ne...onlar çok biliyolar herşeyi ama ne yazık ki her şeyi uygulamak yönetmek bize kalıyo..demem o ki esincim,boşver kötü polis biz olalım,oğullarımız nasılsa bize düşkün olacak
öpüyuorum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?