2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

atama kızamam tatlım nane limon zencefil çörek otu kaynat bir taşım sonra balı ekle içir
eşimde de boğaz ağrısı vardı mert eren de de grip başlangıcı hemen geçirdi şu barış mançonun şarkısında diyor ya o şte

emelcim sağol canım denicem tarifi ama ata hiç sevmiyo bitki çaylarını nasıl içiyosunuz siz?

kızlar bu arada ancak vakit bulup sizin fotolara bakıcaktım ki ayrıntılı olarak,hiçbirinizinkini göremiyorum,kaldırdınız mı hemen?

bugün oğlumun doğum günüüüüüüüüüü 2 yaşında oldukkkkk

canım benim,doğum gününüz kutlu olsun,nice nice sağlıklı mutlu güzel hepberaber geçireceğiniz doğumgünleri olsun inşallah.
nasıl kutlayacaksınız,fikir bekliyoruz sizden.:)

mutlu yillar Mert eren....
saglikli mutlu huzurlu uzun omrun olsun insallah...

Sayin AZRA-CEREN-EMEL hanim fotograflarinizi en kisa zamanda yuklemeniz onemle rica olunur, aksi taktirde hakkinizda cezai islem uygulanacaktir...
ilginize simdiden tesekkur ederiz

imza;kk kulubu ekimcikleri :))

doğum günü resimlerimizden ekleyecem size bana bir kaç gün ver.n hehehe çünkü boyutu ayarlamam lazım büyük geliyor buraaya

selam ekim anneleri her zaman yazılarınızı okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum hasta olan bebeklere geçmiş olsun ben kızım da nutrigen propolis kullanıyorum geçen sene de kullanmıştım bağışıklığını güçlendirdi bir araştırın kullanın derim

Nutrigen Propolis Şurup (Böğürtlen Özlü)

Kış hastalıklarından Korunmanın Nutrisyonel Yolu

Nutrigen Propolis, içerdiği propolisin yanı sıra, bağışıklık sistemi güçlendirmede çok etkili olan vitamin ve mineraller ile güçlendirilmiş özel kış dönemi takviyesidir. Düzenli kullanıldığında, özellikle mevsim geçişlerinde ve kış döneminde sıkça görülen soğuk algınlığı, grip, üst solunum yolu enfeksiyonları ve orta kulak iltihapları gibi hastalıklara karşı direncin arttırılmasına yardımcıdır.

Propolis İle 13 Vitamin & 4 Mineral

Son düzenleme:
bugün oğlumun doğum günüüüüüüüüüü 2 yaşında oldukkkkk

Anemm kaçırmışım, nice güzel yılları olsun Mert Eren'in. Ailesiyle birlikte huzurlu sağlıklıı uzun ömrü olsun inşallah.

Kızlar hafta sonu girdi araya herkes bir yerlerdeydi galiba. Biz bu haftayı Ayşe'ye ayırdık. Uzun zamandır açık alan bir yerlere götürmüyorduk. Pazar günü ailecek dışarıda kahvaltı yapalım dedik. Buralarda bahçesinde de park, yeşillik alan ve birkaç hayvanın bulunduğu bir restoran vardı oraya götürdük sıpayı. Bir sevindi ki görmeyin, tavşanlara maymunlara bayıldı. Tabii en çok da park ve yeşillik üzerinde yuvarlanmaya. Horoz öttükçe taklidiğini yaptı, herkes onu izliyordu =) Hayvanlarla tanışmayı bu kadar ertelemeseydim keşke dedim. Sağda solda görüyor kedi köpek ama yine de yakınında olmak hoşuna gitti.

Bu arada süt içmeye de başladık. Tehditle içiyor gerçi ama olsun hiç yoktan iyidir diyorum. Perşembe de doğumgünümüz. Ama ctesi aile içinde bi pasta keseceğiz galiba. Kendinize yeterince vakit ayırdığınızı düşünüyor musunuz? Bugünlerde depresyona girmek üzereyim sanırım. Sürekli işten ayrıldığım için içimi bir sıkıntı kaplıyor. Ev üstüme üstüme geliyor. Sabah kalkıyorum akşama kadar kurulu saat gibi her şey aynı. Her şey Ayşe üzerine kurulmuş gibi. Dün bir kuaföre gittim uzun süreden sonra ilk kez saçıma fön çektirdim. O bile iyi geldi bana. Kilo da almışım. Tam pespaye oldum yani. Bugün tekrar pilatese başladım. Birazdan da eve girişeceğim. Yarından sonra da kendime bir iki saat zaman ayırmak istiyorum. Ne yaparım bilmiyorum ama bir kitap okumak bile bana yeter herhalde. Uzun zamandır kitap okumuyorum, müzik dinlemiyorum. Ay neyse çok yazdım canım sıkılmış bayağı, kusura bakmayın.
Bunlar hafta sonundan.

Son düzenleme:
özlemcim., Ayşe çok tatlı bir kız ya,maşallah,süte başlamasına da sevindim cnaım çok faydalı gerçekten..
sıcak günler bitiyo yavaş yavaş,açık hava lazım herkese.. Ata da kedi köpek delisi. ben de çok severim,sokakta koşuyoruz peşinden:)
kendine zaman ayırma meselesi hepimizin sorunu heralde,ben çalışıyorum,ben de aynı durumdayım canım..bi hafta sonumuz var paşayla beraber geçirdiğimiz,o yüzden onu bırakıp bi yere gitmek istemiyorum,bu sefer gözaçıp kapayana kadar haftasonu geliyo ve ben aynen pespaye şekilde işe gitmek zorunda kalıyorum,gece kalkıp oje sürüyorum,makyajımı iş yerinde yapıyorum inan..ki ben süslenmeyi giyinmeyi çok severi,m. alışveriş desen internetten yapıyorum walla..gezme işini oğlumla beraber yapıyoruz,neyse ki seviyo..:)
kitap ben de çok severim,yurtdışı seyahatlerimde 1 kitap bitiriyorum,durum o kadar vahim yani..yetişmeye çalışıyoruz işte,bi taraf hep eksik oluyo işte ne yaparsın..
bizim kuzular büyüdü artık biraz,tekrar çalışmayı düşünmüyor musun?

doğum günü resimlerimizden ekleyecem size bana bir kaç gün ver.n hehehe çünkü boyutu ayarlamam lazım büyük geliyor buraaya

Mert Eren'in doğum günü kutlu olsun. İnşallah birlikte daha nice güzel yıllar geçirirsiniz. Sağlıklı, mutlu ve güzel uzun yıllar sizin olsun. Biraz geç oldu kusura bakma canım. Umarım güzel geçmiştir doğumgününüz. Fotoları bekliyoruz merakla.

mert erenin doğum günü kutlu olsunn.. nice senelere sağlıklı,huzurlu...
maşallah ayşeye çok tatlı...

benim bitanemin doğum günü 4 undeydi
babası ben kızım akşam yemeğine gittik çocuk eglence yerlerinde gezdirdik kızımı
yemekden sonra pastasını kestik
restaurantta herkez alkışladı falan ecrinin hoşuna gitti şimdi de hep öyle istiyor muma ufleyip herkez alkış yapacakmış:)
cumartesi günüde kontrole götürdük
boy 87 kilo 14 gelişimi hakkında konuşmadık süper dedi
aşısını yaptı yaptıktan sonra bu aşının meyve sebzeleri yıkamadan yerse ihtimali üzerine yapıldığını söyleyince
allah dedim keşke yaptırmasaydım...
onun dışında göz doktoruna kontrol olduk ilk muayenemizdi ondada çok şükür bi sorun yok
sıra dişimizde gittiğim hastanede prof diş doktoru hafta içi çalışıyor izin alıp gideceğim için bi kaç haftaya ertelendi
çok yogunum bu aralar...
hafif soguk algınlıgı var kızımda ilaç kullanıyoruz

Son düzenleme:

Ayşe'ye bak sen ne güzel gezmiş. çok tatlı maşallah o tombiş bacaklar da tam ısırmalık. Evet hayvanlarla birlikte olmaları çok iyi. Bizim evde bir kedimiz var. Şirketimizde bir golden köpişimiz ve bir kedimiz daha var. Doğduğundan beri Rüzgar onlarla haşır neşir ve onların yanında çok mutlu oluyor. Hatta Kedişin mamasını son bir yıldır her sabah ya da akşam kendisi verir. İnek, at, kuzu, kertenkele, horoz tavuk, ördek, kaplumbağa, kurbağa gibi envai çeşit hayvanla da bu yaz annemlerde bol bol haşır neşir oldu. Bence Siz de fırsat buldukça hayvanlarla bir araya getirin, çok ilgilerini çekiyor, çok mutlu oluyorlar, gelişimleri için de çok iyi.
Özlemcim sana gelince çok takma kafana arkadaşım. Dönem dönem böyle hissetmemiz normal. Her istediğimiz her zaman istediğimiz şekilde olmuyor malesef hatta anne olunca en önemli rolümüz bu olduğundan insan bazen bunalabiliyor. Normal yani sakın kendini salıp da depresyona girme, aynı şeyleri yapıyorum her gün diyorsun bence yapma, biraz beklesin ev işleri bir gece de dışardan söylersiniz yemeği, kızını al sen kendin çık arada dışarıya, arkadaş varsa onlarla buluş, çocuk durur mu, yer mi, içer mi düşünme, onlar artık kendilerini yetiyorlar her yerde.
Benim de annmeler buradaydı bir kaç gündür haftasonu yine gidiyorlar. Resmen günleri değerlendirme peşinde koşuyorum. Rüzgarı anneme bırakıp bırakıp kaçıyorum:)) Bazen de kendimi kötü hissediyorum oğluşumu bırakıp kendi derdime düştüğüm için, ama inan ki insan bazen kendi için bir şeyler yapmalı, nefes almalı. Yoksa yine onlar en değerlilerimiz ama işte biz iyi olmazsak onlar da olmazlar.

Ecrin'İn de doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara ve geçmiş olsun. Umarım kolay atlatır. Doktor kontrolünüzün iyi geçmesine çok sevindim. Ben de yarın gitmeyi düşünüyorum bakalım bize ne diyecek. Bizim gözlere çok önce doktorumuzun tavsiyesiyle bakılmıştı, zaten alerji oluyordu sık sık o sırada genel muayenesi yapıldı çok şükür ki sorun çıkmadı. Ben dişime dolgu için gittiğimde dişçiye onu da gösterdik dişlerindeki lekelere doktor çürük başlangıcı var sakın fırçalamayı ihmal etmeyin dedi( günde iki kere fırçalıyorum şu çilekli macunlarla ama türkürmediği ve hatta afiyetle yuttuğu için de içim rahat değil.
Hepatit a aşısı mı yapıldı? Aşının adı ne?

aynen cerencim makyaj iş yerinde alışveriş internetten kuaför öğlen arası
kitap okumak servisde gidip gelirken...
zamanla yarış okuyorum kızım doğdugundan beri
çalışan arkadaşların işi daha zor...
hayvan sevgisi kızımda çok fazla var.sokakta kedi köpek görmesin hemen sarılır konuşur onlara mama ye der:)
bi kaç kez yavru kedilere süt vermiştik..
hayvanat bahcesine götürmek gerekiyor çünkü unutmuyolar
bütün havyanları ve çıkardığı sesleri biliyoruz
vucudumuzdaki organlarıda biliyoruz
renk ve sayı saymada geri kaldık 6 7 8 bazen 3 4 renkdede sarı bide beyaz

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım..inş. hemen düzelir
Hepatit A aşısı canım 1. doz 2. doz da 2,5 yaşındaymış
dişleri macunsuz fırçalıyoruz günde 1 bazen unutuyorum

kübracım,doğum gününüz kutlu olsun canım,kusura bakam atanın hastalığındna atllamışım ben...
nasıl kutladınız nasıl geçti??
yerim ben ecrin kuzusunu,tombik yanaklı sıpacık..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…