off off nabıcaz bole yaa sen doktora gıttın mı benım carsamba gunu kontrol beklıyorum sabırla
amınn canım yaa
kızlar selam
sizin bebişlerin de emerken genzine kaçırdığı oluyo mu sütü? bizde emzirmenin başında %80 bi kaç kez genzine kaçırıyo tıkanıyo bikaç saniye. benim göğsümü hala tutamadığı için silikon göğüs ucuyla emziriyorum ondan mı acaba? korkuyorum ama her seferinde yaa
kızlar selam
sizin bebişlerin de emerken genzine kaçırdığı oluyo mu sütü? bizde emzirmenin başında %80 bi kaç kez genzine kaçırıyo tıkanıyo bikaç saniye. benim göğsümü hala tutamadığı için silikon göğüs ucuyla emziriyorum ondan mı acaba? korkuyorum ama her seferinde yaa
kızlar selam
benımkı uykulu emekn boğazında kalıyo bnde cok fena oluyom ama soğuk kanlı oluyom hemen ğöğsüme vuruom alnını cekıyom gecıyo sonra :)
bızımkıde durmadan tıkanıyor canım :92:
Bizimde oluyor canım, emerken bazen fazla dolduruyor galiba ağzına bu defa yutmak için çok geliyor tıkanıp öksürmeye başlıyor:Silikon uçla alakası olduğunu sanmıyorum :13:
hmm icim rahatladı biraz, tabi hicbirimizin bebişi tıkanmasın ama neyse ki normal bişeymiş.
nevyas kuzum ben de bi 15 kilo vercem ya ama nası yapcam hicbi fikrim yok. sütüm zaten az daha da azalır diye yediklerime dikkat etmeye bile korkuyorum
bittercim gaz sorunu bizde de var, sürekli gazdan uyanıyor kuzum yaa. kaynanan yanındaysa bi insan olması bile güzel bişey insanın yanında. benim kociş dün yurtdışına gitti. annem kocişin gidip gitmeyeceği ve gidiş tarihi daha belli değilken kendine kaplıca programı yapmış arkadaşlarıyla, o da bugün gitti. ikisi de 1 hafta yoklarkardeşim desen hemen arkadaşlarını çağırmış eve gelmiyor yanıma, bişeye ihtiyacın olursa çaldır dedi, üst katta oturuyo gelir ihtiyacım olursa ama şimdi öööyle bibaşıma bebeğimle oturuyorum. öyle içim sıkılıyo ki ağlıycam şimdi çok yalnız hissediyorum kendimi hormonlardan heralde
benim de ayni sorun varr emerken tikaniyor sonra da almiyor hevesi kaciyor yavrumun
ama yatarak emdirdigimde olmuyor nedense.hep kucagima emerken oluyor.
neuves evet fazla birseyin kalmaz emerken bebek geri kalanda gider.benim su dikis yerlerim hala gecmedi agriyor.7 haftalikken doktoara gitcem.spora baslayabilirsin derse o zaman gitcem spor solanuna.simdi sadece yemeklerden kisarak deniyorum benim 8 kilom var fazla.
Canım bende bilmiyorum nasıl vericem ama atarız şu fazlalıkları inşallah.Ya doktorlar hep diyor yemekle alakası yok sulu şeyler yiyin için diye bende öyle yapıyorum.Sana süt yapacak 2 meyva suyu söyleyeyim ben malesef sevmediğimden içemiyorum ama bunların süt yaptığı denenmiştir.Kayısı suyu ve %100 üzüm suyu canım.Ablamında azdı sonra günde 1 lt kaysı suyu içmeye başladı 15 ay emzirdi yiğenimi sütleri geldi yani.Bide ablamın bi arkadaşı bu üzüm suyunu içmiş oda öyle artmışki kendi bebeği dışında bi bebeğide 4 ay emzirmiş.
İnşallah canım ya, spora bu kış zorda yüzmeye gitmeyi çok istiyorum ama bakalım bi düzen oturtabilecekmiyim bunun için.Seninde çok yokmuş gider o zaman.Seni zorlamayacak aletlere izin vercektir mutlaka..
ikisinden de her gün içiyorum nevyascım yaa yine de az sütüm, yani miktar olarak az mı bilmiyorum ama cogunlukla bebegim emerek doymuyo, bicok sefer memeyi bitirdikten sonra mama takviyesi yapmam gerekiyo, yoksa kızarana kadar ağlıyo. mamayı bi veriyorum 40 yıl aç kalmış gibi içiyo. anlamıyorum hiç demek ki doyurucu değil sütüm
canımm selamm sen emzirdikten sonra tam gazını çıkarıomusun gazı varsada ne verirsen saldırıo çünkü bide sütün az olduğunu nasıl anlıosun bebeğin gazı varsada öle çok ağlayabilio bunu iice öğrenip öle mama ver bence
kızlar ben aldığım tüm kiloları bir kilo fazlasıyla verdim şuan 66 yım 80 le doğuma gitmiştim ama dün başıma öle bir şey geldi ki kot giydim ve karnım resmen üstüne sarktıı iğrençtiiii nasıl olcak bu yağ kütlesi nasıl gitcek hiç bilmiorum((( hemen evimin dibinde spor salonu var yarım saatlik senasları var ama nasıl olcak bebemm durur mu bilmiyorum.
çıkarıyorum kuzum yaa ben zaten ilk 3 hafta inat ettim hiç mama vermedim kuzum 80 gram almıştı ancak. 1 ayın sonunda toplam aldığı kilo 165 gramdı. en az 600 gram almış olması lazımdı. ve ben nerdeyse 24 saat boyunca emziriyordum. cocugum doymadıgı icin surekli emmek istiyodu arada azıcık uyuyodu o da yorgunluktan sızıyodu yani. doktor bu cocuk 3 haftadır açmış hemen mama takviyesine başlayın dedi. şu anda 7. haftanın içindeyiz ve daha 3 gün önce aslında 15 gün önce olması gereken kiloya ulaşabildi yavrucuğumhala sürekli emziriyorum ama ardından mama da veriyorum ki kuzum kilo alsın. çok şükür memeyi reddetmedi hala istekli bi şekilde emiyo
çıkarıyorum kuzum yaa ben zaten ilk 3 hafta inat ettim hiç mama vermedim kuzum 80 gram almıştı ancak. 1 ayın sonunda toplam aldığı kilo 165 gramdı. en az 600 gram almış olması lazımdı. ve ben nerdeyse 24 saat boyunca emziriyordum. cocugum doymadıgı icin surekli emmek istiyodu arada azıcık uyuyodu o da yorgunluktan sızıyodu yani. doktor bu cocuk 3 haftadır açmış hemen mama takviyesine başlayın dedi. şu anda 7. haftanın içindeyiz ve daha 3 gün önce aslında 15 gün önce olması gereken kiloya ulaşabildi yavrucuğumhala sürekli emziriyorum ama ardından mama da veriyorum ki kuzum kilo alsın. çok şükür memeyi reddetmedi hala istekli bi şekilde emiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?