merhaba kızlar..
kübra, ceren geçmiş olsun..çocukları iyileştiricez derken kendimiz de hasta oluyoruz işte..aman dikkat edin sıpalara geçmesin..onlar hasta olunca daha fena oluyor.
biz dün doruk la dr.a gittik.cerencim senin dediğin gibi bir test yapmadılar şükür.dr.kontrol etti.kan testi ve akciğer grafisi istedi.4 tüp kan aldılar oğlumdan.bir tanesi özel alerji testiydi.şansımıza iki haftada çıkan testi biz aynı gün öğleden sonra aldık.labaratuarın çalışma günüymüş:)) ev tozu,besin ve solunum alerjilerimiz temiz çıktı.şükür alerjik bir durum yok.dr doruk astım değil ama astım adayı dedi.erken zamanda getirdiğiniz için tedaviyle önüne geçeriz dedi.şimdi 3 aylık bir tedavi verdi.şu nebulizatörlere konulan buhardan verdi.sabah akşam 3 ay yarım ampül vericez.koruyucu olsun diyeymiş.3 ay sonra kontrol dedi ama malum burda olmayacağımız için ne yapıcam bilmiyorum.dr.test isimlerini yazdı.içine sinmezse sen testleri yaptır orda bana mail at dedi.arkadaşlar tekrar söyliyim öksürük deyip geçmeyin gerçekten.dr.u beklerken bir bayanla tanıştım 8 yaşında oğlu var.küçükken hep bronsiolit dediler öksürük geçer dediler geç kalmışız dedi.içim biraz olsun rahatladı anlıcanız.yoksa astım deyince bana çok ürkütücü geliyor..
kübracım , ecrin hanım nasıl oldu..biraz daha iyidir umarım.
esincim tv konusunda benim de aslında kafam karışık.anneme baksan siz de şirinler,tom jerry ile büyüdünüz diyor:)) doruk çok fazla takılmıyor tv ye..sadece pepee olunca izliyor.bitince bida bida diyor.pepee uyumaya gitti annecim yarın gelcek diyorum o zaman tamamm diyor..ama ben doruka çocuk şarkıları ve masalları olan bir cd yaptırdım.onu çok dinler.belki o yüzden tv ye çok meraklı değil.istersen sen de cd yi dene.
bu arada bugün işyerime geldim.bugün ve yarın buradayım.işlerimi devredip çıkış işlemlerimi yaptırıcam..çok zor olacak..ne kadar sevildiğimi anladım bugün..herkes üzgündü..ben de öyle..asıl zorluk yarın olacak bakalım..
ayyy çok yazmışım.hadi hepinizi öptümm...
çok üzüldüm canım rabbim tez zamanda şifasını versin
annemde skolyoz hastalığı çıktı omurga ile ilgili gittiği tüm dr ameliyet dedi burda yanıma geldi burdaki dr ilaçla çözeriz dedi şu an ilaç kullanıyor umarım faydasını görür şu an ağrıları dindi bakalım 1 ay sonra ne olacak
demem o ki tek dr görmesin mümkünse bir daha filmleri çekilsin
mevzuyu kısaca anlattım bir sürü dr gitsin
emelcim çok geçmiş olsun size de..Allah şifa versin...
ben de öyle düşünüyorum,yarınki test sonucu devlet hast. olduğu için hemen vermiyolar. özel hast. gidicez yarın orda tekrar yaptırmayı düşünüyorum.
ama işte bu ameliyatı hemen olmalıymış,her an felç riski varmış,o yüzden çabuk olmak da gerekli,o yüzden çok endişelyiim vakit kaybetmek istemiyorum..
kübracım , ecrin de alerji çıktığını bilmiyordum.atlamışım sanırım..çoğu 3-4 yaşından sonra geçiyormuş sanırım besin alerjisinin.doruk da öyle nefes tıkanıklığı hiç olmadı şükür.hatta geçen kış hırıltı olurdu bu sene o da hiç olmadı.kuru öksürük sadece.ama gece uyutmayacak kadar uzun süreliydi.eşim engellemese ben de senin gibiyim aslında.bu dr.a bile onun yokluğunu fırsat bilip de gittim..
cerencim çok üzüldüm canım ya.okurken benim bile gözlerim doldu.umarım iyileşir bir an önce.Allah çocuklarına bağışlasın.dualarım sizinle canım..
emelcim , senin de annene geçmiş olsun..insanın evladıyla annesi zaten hiç kıyamadıkları..benim de annemde bel fıtığı vardı.hep dr.lar ameliyat dedi.annem ısrarla olmadı.kaplıcaya falan gitti.dr kontrolünde.maşallah diyeyim ona iyi geldi.
sanırım bütün ekim anneleri için kötü bir hafta...farkındaysanız hep anlaşmışız gibi,ya bizim sıpalar aynı dönem hasta oluyor , ya da bizim keyifler yerinde olmuyor..
neyse hepinizi öptüm.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...
günaydın herkese,
önce Ata dan başlayayım,daha iyi öksürüğü düzeldi biraz.burnu akıyo sadece o da sorun değil..:)
bakıcımızla doktora gittik.bu doktor da aynı şeyleri söyledi,ama güzelce açıkladı bize durumu.bu tümörün mutlaka alınması gerektiğini,yoksa kalıcı hasar bırakacabileceeğini,sonradan amelliyat olsa da geri dönülemeyeceğini anlattı.%90 iyi huylu dedi.moralimiz daha iyi oldu,açıklama duyunca tabii..
bakalım artık bundan sonrası kendine kalmış,nerede ne zaman ameliyat olacağına kendileri karar verecek. Ata yı nası bırakıcam faland dedi; ben de,inşallah ameliyattan sonra bir an önce iyileşir gelirsin yine dedim..tabii önce sağlık ama ,işte ben de bi yandan kendimi düşünmek sorunda kalıyorum,ve resmen boğulcak gibi oluyorum..yeni bir bakıcı daha düşünemiyotrum. Ata ona çok alıştı,inanaın anneanne babaanneden daha alışkın ona..ben gerçekten o gelsin istiyorum.annemle kv bi süre idare ederiz dediler. ama işte geri dönüşü ne kadra zaman alıcak vs hiç bilmiyorum..
bu sabah bi süre olmıcam ameliyat dedi,ev falan taşıyacakmış..bilmiyorum artık..hayırlıs,dileğim imaeliyat olupo en kısa zamanda iyileşiip işe dönmesi..:)
iyi haftalar herkese..
Canım benim ata ya da zor sanada zor şimdi
inşallah çabuk iyileşip tekrar sağlığına kavuşur..
tekrar çok geçmiş olsun tatlım,,,,allah yardımcın olsun
anneanne babaanne sırayla baksalarkeşke cerencim ataya çok zor çünkü beni yanlış anlama da
yani ikiside yanında dönüşüm olabilir,yazın biri kışın biri
beni yanlış anlamanı istemem üzüldüğüm için fikir veriyorum
kızlar bu arada yazayım diyorum unutuyorum..geçen gün haberlerde izledim..hepatit a aşısı artık ücretsiz mi..devlet aşı takvimine almış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?