merhaba herkese... geçmişi okuyamayacak kadar kafam dalgın okuduğumu anlayamıyorum canım sıkkın biraz... herkes iyidir umarım bebeklerinde keyfi yerindedir inşlh ...sizden bi ricam olucak zaman ilerledikçe kalabalıklaşıyoruz nicklerin yanına isimleri yazabilirmisiniz bilen biri bi msjda yazıverse örneğin :
esinrüzgar = esin : rüzgar
sebzelisomon = kübra : ecrin
loveli : emel oğlumun adı mert eren
gibi...
yanlış yazıcam diye çekiniyorum çok karıştırıyorum isimleri hepinizi öpüyorum iyi geceler...
günaydın ekim anneleri....herkese iyi haftalar..merhaba herkese... geçmişi okuyamayacak kadar kafam dalgın okuduğumu anlayamıyorum canım sıkkın biraz... herkes iyidir umarım bebeklerinde keyfi yerindedir inşlh ...sizden bi ricam olucak zaman ilerledikçe kalabalıklaşıyoruz nicklerin yanına isimleri yazabilirmisiniz bilen biri bi msjda yazıverse örneğin :
esinrüzgar = esin : rüzgar
sebzelisomon = kübra : ecrin
loveli : emel oğlumun adı mert eren
aedk : melanie azra , oğluşumun adı da doruk
gibi...
yanlış yazıcam diye çekiniyorum çok karıştırıyorum isimleri hepinizi öpüyorum iyi geceler...
cerencim iyi dilerklerin için saol canım...dr.a gittik bugün.eşim yok zaten.kv ile beraber gittik sabah.çok moralim bozuldu.dr yüksek ihtimalle alerjik astım dedi..kesin teşhis için alerji solunum testi yapılması gerekiyormuş.onun için de çarşamba gününe randevu aldık.kuru öksürük diye ihmal etmeyin kızlar..
Selam ekim anneleri
Mel canım çok geçmiş olsun. Umarım sonuç şüphelenildiği gibi çıkmaz ama öyle de olsa çaresi var sonuçta, yine de zor tabi geçmiş olsun. Demek işten de ayrıldın, hayırlısı olsun, en iyisini yapmışsın biraz dinlen, kendine ve oğluşuna zaman ayır, büyük değişim var yakında.
Kübracım sana da çok geçmiş olsun arkadaşım ya, kış mevsimi yine hastalıklarla geçiyor, umarım Ecrin'e bulaşmadan atlatırsınız hemen. Rapor almak iyi fikir hiç olmazsa dinlenirsin. Ecrin'e rapor alamasan da geçeceği varsa sabah akşam geçebilir öyle düşünme.
Kızlar ya bu caliou, pepe hastalığı geçmiyor, aranızda önce izlettirip sonra da bıraktırmaya çalışanlar vardı, nasıl gitti acaba? Ben bir kaç saat oyalasam evde yine geçiyor tv'nin başına tutturuyor, bizde tivibu var o yüzden tekrar bölümlerine defalarca ulaşabiliyoruz, aynı bölümleri seyredip duruyor. Hayır desem de yemiyor, biliyor ayarlarını falan, neredeyse kendi açacak yani. Evde olunca böyle hemen dışarı kaçıyorum ama yağmurlar ve hava izin vermediğinde mecbur izlettiriyorum arada umarım çok olumsuz etkileri olmaz.
içim daraldı bugün valla sıkıldım yani off rahatlamak istiyorum..
esincim tv konusunda benim cadı kendini aşmıştı
izleyebileceği hertürlü şeyi kaldırmışdım ama tv mecbur
gündüz 2 bazen 3 saat izliyor peş peşe değil toplaadıgımız zaman bu rakam çıkıyor
akşam 5 den sonra oyunla oyalıyorum biraz, tv açık olursa kendi istediği kanalları açmak istiyor
bizdede digiturk var baby tv de egitici programlar oluyor annem onları izletiyor
yemesini istediğimiz yemekler böylece yeniyor.
akşamları bazen izliyor genelde izletmiyorum zaten beni özlüyor gerek yok tv karşısında zaman öldürmeye. ama malesef artık kış günün çogu evde oluyorlar mecbur açık oluyor izleniyor kaçanak yok.başarabilenlerin tavsiyesi varsa dinlerim.
konuşması hayvanları tanıması sayı sayması neslerin çogunu öğrendi bunalr sayesinde
2 yaşında göz muayenesine götürmüşdüm çok saglıklı dedi maşallah..
allah korusun göz kaymasına sebep oluyormuş
ben takmıyorum fazla ne yapayım bizlerde izliyoduk.
Haklısın aslında, biz de öyle büyüdük ama işte insanın içi rahat etmiyor. sonuçta tv'ye aptal kutusu deniyor, çünkü gerçekten de insanı bir süre sonra kendisine bağımlı hale getirip, bir çok düşünme merkezini de bloke ediyor. Kitlesel bir uyuşturucu bir nevi, ayrıca bilinçaltı mesajları da özellikle çocukların izlediği şeylerde daha çok kullanılıyormuş diye duymuştum. Ben Sinema Tv okudum, gerçekten çok etkili bir mecra. Şimdi bile bile zararlarını çocuğa izlettirmeyi içim elvermiyor. Mesela oturuyor karşısına normalde 1 sn yerinde durmayan çocuk, yarım saat kıpırdamadan pür dikkat izliyor. Onu öyle görünce hiç hoşuma gitmiyor. Bir de onların beyinleri şimdi öyle bir sünger gibi ki. Orada bizim dikkatimizi, ya da ilgimizi çekmeyen her kare onların beyinlerine kazınıyor. Bir de şu anda bilinç altı hazırlanıyor onların. Nasıl mesajlar giriyor kontrol edemiyorsun tv karşısında. Sanırım engelleyemeyeceğiz ama en azından bu çerçevede mümkün olduğunca kontrollü olmakta fayda var.
Elimden gelse evdeki tv'yi saklayacağım artık ama nasıl oyalayacağımı da bilmiyorum bütün gün. Onun enerjisine benim enerjim yetişmiyor kesinlikle. Hem bi de bazen otursun da dinlensin biraz diye düşünüyorum. Neyse bıraktıran ve çözüm bulan varsa bana da söylesin.
Bu arada sanırım hasta olduğundan bunaldın, başka bir sorunun yoktur umarım canım. Bu günlerde ben de bir tuhaflaştım, sıkılıyorum, daralıyorum mevsimseldir herhalde.
kızlar çok alakasız olucak ama,az önce forumda geznirken denk geldim,alakasız bir bölümde,ama çok çok güldüm,siz de beğenirsiniz dedim kopyaladım ::):):)
GÖLGEM KULLANICISINDAN ALINTIDIR.:
BU BİR İLANDIR.....
ÇOCUĞUM SATILIKTIR.
Ortalama 4 yaşlarında olan bonus kafalı bir kızımız satılıktır.
Alacaklılar için Kızımızın özellikleri
1- Sabah işe gidecek gibi hergün 07:00 da uyanır öğle uykusu yoktur. Gece 24:00 de hala oyun oynayalım yada “ yatakjaaa şohpet edelim mi “diye sorar. Ama geceleri uyanmaz ! ( bak bu önemli )
2- Eğer çalışan bir anne iseniz her akşam ufak da olsa bir şey alıp ona götürmeniz lazım ! Yoksa o geceyi burnunuzdan getirir.
3- Markete onunla gidecek iseniz yanınızda mutlak suretle ekstra bir para bulundurmanız lazım .Lakin normal havlu kağıt 3,00 TL iken sırf üstünde çizgi film karakteri olduğu için 12.00 TL vermişliğimiz var… Şimdi diyeceksiniz ki almasaydın olmuyor efendim markette yere yatmış elini ve ayaklarını yere ısrarla vuran “ bunu almaz iseniz burayı dağıtırım” diyen alınca da “ şu işi beni ağlatmadan yapsanız ya bacım “ diye yanıt veren bir fırlama var karşınızda !
4- Ne tür oyuncak alırsanız alın baba her daim at, anne her daim eşek olmaya mahkumdur ! Oyuncaklar onların yerini tutmaz !
5- Bu çocuğu aldıktan sonra anne, baba, teyze, hala, dayı , amca gibi kavramları unutun. Öyle bir huyumuz yoktur. anne bacım, diğerleri ismi ile hitap edilecektir. Babaanneye “ kirveeeeeee” diye seslenmişliği de vardır !
6- Bu gece eşimle uyuyayım diye düşünme gibi bir lüksünüz yoktur. Çocuk her daim annesi ile uyur ! Bu bir kaidedir. Değiştirmeye kimsenin hükmü yetmez !
7- Sürekli olarak en iyi sensin en güzel sensin gibi pohpohlayacak kelime haznenizi geniş tutunuz !
8- Etoburdur efendim paso et yemekleri ister sebze geldiğinde “ ne bijim yemek ben yiiimem “ der hatta sırf bu yüzden ilerdeki kocasının kasap olmasını ister !
9- Gece erken uyutmak için sakın ha ona doktor geliyor demeyin ! “Gelse de sana bir iğne yapsa rahatlasan “ der, polis geliyor demeyin “ o polis değil ambulans hiçbir sey bilmiyorsun der “
10- Alacaklılar ve detaylı bilgi için lütfen mutfağa başvurunuz. Aldığınız çocuk ile bir oda dolusu alınıp alınıp hiç oynanmayan oyuncaklarda hediyemizdir.
Cerencim süpermiş :) güzel anlatmışlar...bende sabahdan beri fıkra okuyup eğleniyorum :)
gamgam star sevdası bizdede bu hafta başladı
flash bellekten plazmaya takıp dinliyoruz oynuyoruz
ben laptop tablet kaldırdım hiç görmüyor cep telefonuda akşam buzdolabın üzerine koyuyorum göstermiyorum
şikayet etmiş gibi olacagım ama herkez ben değil babası sürekli 5 tane halasıyla babaannesiyle amcasıyla teker tekerr
telefonda konuşturup mutlu oluyor akıllı....çok akıllı oldugu için yapıyor
günde 1 2 kez benimle konuşuyo ama bu mecbur :)
yani yeterince alıor rradyasyonu o yüzden kaldırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?