dün geceyi sabaha kadar acilde geçirdik ahmet enes aşırı kustu heryer battı acile gitmeden 6 kere kustu evde... serum verdiler bugün akşam üstü kustu birdahada yok ilaçlarını içirdim uyuttum bakalım ilerleyen saatlerde durum neyi göstericek...
dün geceyi sabaha kadar acilde geçirdik ahmet enes aşırı kustu heryer battı acile gitmeden 6 kere kustu evde... serum verdiler bugün akşam üstü kustu birdahada yok ilaçlarını içirdim uyuttum bakalım ilerleyen saatlerde durum neyi göstericek...
Merhaba ekim anneleri,
Bebeginizi sutten kesince sagmaya devam ettiniz mi? Nasil bitecek tam olarak? Sagdikca devam eder mi acaba?
Ben ancak 26,5 aylikken yani yeni kesebildim cok zor bir surecmis gercekten.. En iyisi erkenden kesmek galiba..
ecrin çok güldürdü beni...ne güzel kuzenletiyle falan beraber büyümesi..bizim paşa yalnız genelde. ablamın çocukları var ama,haftada 1 ancak görüşebiliyor çocuklar..ecrine aferin valla,kendi hakkının savunması çok güzel,özgüveni de yüksek harikaTeşekkür ederim canım kız çocukları daha erken konulur diye biliyorum inşallah sizin yavruçlarda en kısa zamanda sizleri şaşırtır.
esincim kilolu olması iyi değil ki.sağlıklı olmasını tercih ederim ben. hamur işi makarna pilav yiyeceğine sebze yemeklerini yemesini isterim
benim zilli tam tersi...
cümle kuramıyor diye üstelemeyin daha önceki sayfalarda dediğim gibi 9-5 yaşlarında yegenlerim var onlarla gün içinde beraber olması
benim için avantaj oldu dogdugundan beri hiç yanlız kalmadı yaşıtları ya da yaşca büyük arkadaşları var etrafında
onların sayesinde gelişimi böyle oldu
kızlar bir tartışmaları oluyor anlatılmaz görmeniz gerek
gecen gün arkadaşıyla oynarken ayıcıgını vermek istememiş o kızda almak istemiş çıglık atıp bağırmışlar karşılıklı ecrin kızın poposuna vurmuş
kız aglamış falan araya anneanneler girmiş tabi bana telde anlatıyo anne berra vurdum ayıcık benim :)
barışmalarıda çok komik en sevdiği oyuncagı eline alıp gel hadi diyerek elinden tutup odasına götürüyormuş gelirse teşekkür ediyormuş benim cadım:)
ecrin çok güldürdü beni...ne güzel kuzenletiyle falan beraber büyümesi..bizim paşa yalnız genelde. ablamın çocukları var ama,haftada 1 ancak görüşebiliyor çocuklar..ecrine aferin valla,kendi hakkının savunması çok güzel,özgüveni de yüksek harika
Ata,sebze yemeği de yer,ıspanak,pırasa,brokoli,fasulye,enginar,kereviz hepsini yediriyorum.yanında pilavla daha çok seviyo tabii.:)köfte,et sote vs de yediriyorum..tabii her çocuk gibi makarnaya bayılıyo..ama sonuçta benim paşa da hastalanıyo mu tabii ki evet..:)
Ata nı konuşması bayaa ilerledi bu ara,dün kuş,köpek,reçel,kurt, vs. diyodu..kırmızı başlıklı kız masalını anşlatıyodu da bana..kurt nene hammm ..kimin nenesi ? kız kız tapkalı kız...:):) daha birleştirip cümle yapamadık ama:)
melcim,kız çocukları daha erken konuşuru sadece halk arasında söylem sanma; doktorlar da aynı şeyi söylüyo..
öptüm hepinizi ...
sebze yiyen çocuklara maaşallah.... ben makarna pilav börek içine nasıl gizlesemde yedirsem diye göbeğim çatlıyor. ama eşim de yemiyor kızım aynı ona çekmiş.... her gün pirinç pilavı pişirsen bişey demezler. ne pişircem nasıl dengelesem diye düşünmekten sıkıldım. yeni yeni tarifler uyduruyorum artık. karnıbaharlı pırasalı bulgur pilavı yapıyorum bu ara yoğurdu da koydummu içim rahat ediyor herşeyden yedi diye mutlu oluyorum. birde sizlere bi sorum olacak çocuklarınızın saçları ne durumda. bizim kızın uzamıyor. böyle ensesinde kaldılar sanki. bi yöntem biliyosanız paylaşır mısınız?
geçmiş olsun dilekleriniz için tşkr ederiz teyzeleri... evet malesef o gün üşüdüğü için hasta oldu anlattım doktora vücudu anca reaksiyon gösteriyo dedi bazıları hemen hasta olurmuş bazıları bi süre sonra nasıl huzursuzum nasıl vicdanım sızlıyor anlatamam...şimdi iyiyiz haşlanmış patates ve yağsız çorba yiyor ...bi süre böyle devam edicem kustuğunda heryer batıyo çünkü içim kaldırmıyo artık heryer kokuyo gibi geliyo elimde bez sil dur böyleyim işte...
geçmiş olsun dilekleriniz için tşkr ederiz teyzeleri... evet malesef o gün üşüdüğü için hasta oldu anlattım doktora vücudu anca reaksiyon gösteriyo dedi bazıları hemen hasta olurmuş bazıları bi süre sonra nasıl huzursuzum nasıl vicdanım sızlıyor anlatamam...şimdi iyiyiz haşlanmış patates ve yağsız çorba yiyor ...bi süre böyle devam edicem kustuğunda heryer batıyo çünkü içim kaldırmıyo artık heryer kokuyo gibi geliyo elimde bez sil dur böyleyim işte...
Çok geçmiş olsun Meralcim. Kıyamam ben ona yaa, kusmak çok zor bir şey gerçekten ben kendim kusarken ağlarım çok korkunç bir şey gelir bana ama bazıları kolaycacık kusuyor mesela bizim Rüzgar:))
Belki de o gün üşüdüğü için, hasta olmamıştır, hasta olduğu için vücudu zayıfladığı için çok üşüdüğünü hissetmiş de olabilir, kendini suçlama. Soğuğa da çıkacaklar, sıcağa da bünyelerinin alışması lazım. Umarım şimdi iyidir canım, tekrar geçmiş olsun.
meralcim ,bence de esin in dediği gibi kırıklığı olduğu için üşümüştür..sanmam ki hemencecik üşütüp hasta olsun,hem mutlaka bi mikrop bulaşmıştır...sadece üşümeyle olmaz ki..neyse çok geçmiş olsun canım..
babamız da sebze hiiç yemez,pilavsız,etsiz yemek yemez. ama ben Ata da öyle olmasın diye herşeyi yapıp yediriyorum..pilav makarna biz de bayılıyoruz ama kabızlık sorunumuz olduğundan minimumda veriyorum mecburen..
tavuk ayda bir yiyoruz biz de,çorbanın içine,ve pilavla..ben de pek sevmem ama mecbur yiyorum ben de...sebze piştiğinde de babamız mecbur az da olsa yiyor. yemek seçilen sofrada ,çocuklar da yemek seçiyolar çünkü..
kübracım,esin in annesi geldi,Rüzgara o bakıyor,kendi de işe başladı..
bi de sormuşsun cevap vermeyi unuttum. bakıcımız ameliyat olmadı henüz,devlet hastanesi yatış vermiş,ama izinli çıkmış. haftaya olcakmış..ama sallıyolar gibime geldi..pazartesine gün verilir mi,yılbaşı yanii...bu arada sen dinlen demiş..niyeyse,ağrı yok bişi yok,riskli bi durum yok...o zamana kadar gelip baksaydı iyiydi...şimdilik annemle kayınvalidem bakıyo..ama tabii perişanız.. her sabah kalkıp ,giydirip çıakrıyorum.akşam da evin yolunu zor buluyoruz.evimizi de özledik..
neyse....
kızlaryeni bir yıl geliyor,ben dileklerimi yazayım şimdiden,pazartesi de izinliyim,4 gün oğlumla başbaşa yazmaya vaktim olmayabilir.
hepinize ekimcikler ve sevdiklerinizle birlikte,kötü anılarınızın silindiği,umutlarınızın tavan yaptığı ,mutlu,sevinçli bir yıl dilerim.seneye de tüm güzelllikleri payalaşabilmek dileğiyle,hepinizi öpüyoruz,Ata da ben de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?