2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben anadalu yakasında ataşehirde oturuyorum canım
sen bir ucdasın ben bir ucda:)

Evet canım duymuştum orayı bir arkadaşımdan daha ama hiç gitmedim. Güzelmiş valla:)) Şimdi sen işi bıraktın ben başladım, uygun bir zamanda görüşüp tanışabilirdik aslında, sen gitmeden:) Ufaklıklar da oynardı birlikte.

e-bebek burda da var bakayım burdakinde var mı umarım vardır

eveettt çok güzel olur..biz haftaya 18 inde gidiyoruz cumartesi günü gitmeye düşünüyorum e-bebek e ..çalışmazsan buluşalım tatlım..

eveettt çok güzel olur..biz haftaya 18 inde gidiyoruz cumartesi günü gitmeye düşünüyorum e-bebek e ..çalışmazsan buluşalım tatlım..

Gerçekten mi ayarlamaya çalışacağım canım. Sizin rutininize göre hangi saatler arasında orada oluyorsun?

Gerçekten mi ayarlamaya çalışacağım canım. Sizin rutininize göre hangi saatler arasında orada oluyorsun?

ilk defa geçen pazar günü gitmiştik..bu hafta cumartesi günü gideceğiz..sanırım 15-17 arası orada olurum..doruk paşamın uyku saatinden sonra.zaten evim perge de olduğundan bize çok yakın..görüşelim orda esincim..ayarlayabilirsin çok güzel olur..rüzgarla oyanarlar biz de laflarız senle işini ayarlarsan haber verirsin orada buluşuruz..

Tamamdır canım o saatler arası bizim de en uygun olduğumuz zaman. Eğer çok önemli bir iş çıkmazsa 15-17 arası orada görüşürüz bu cumartesi:)) Heyecanlandım şimdi:))

kesinlikle heleki bu havada...
2 gündür 4:30 çıkıyorum işten 6 da anca evdeyim arabayla 15 dk mesafesi olmasına ragmen
bu kadar kar yeter allah ım :)

Valla calisanlara Allah yardim etsin. Calismamaktan yakindigim zaman boyle havalari dusunup susuyorum. Hep yazin calisip kisin oturayim derim. Arkadaslar doguda tarlaya gonderelim seni marabalik yap diye dalga gecerler:) Neyse ki kar bugun veda etti. Mikroplar öldü diye avunmak gerek

Tamamdır canım o saatler arası bizim de en uygun olduğumuz zaman. Eğer çok önemli bir iş çıkmazsa 15-17 arası orada görüşürüz bu cumartesi:)) Heyecanlandım şimdi:))

süper o zaman...tam çocuklar kaynaşacak derken biz taşınıcaz..keşke daha önceden aklımıza gelseydi..neyse onlar oynarken bizde laflarız seninle...bak şimdi bende heyecanlandım..

süper o zaman...tam çocuklar kaynaşacak derken biz taşınıcaz..keşke daha önceden aklımıza gelseydi..neyse onlar oynarken bizde laflarız seninle...bak şimdi bende heyecanlandım..

Evet süper olacak. Benim daha önce de aklıma gelmişti ama iş-güç-düzen vs. öyle hemen kararlaştırmak kolay olmuyor tabi böyle şeyleri, bir de burada zamanla kaynaştık ya, kısmet şimdiymiş. Neyse geç olsun güç olmasın:))) Umarım bir şey çıkmaz da planımızı uygulayabiliriz.
Hepinizin yerine de laflarız kızlar merak etmeyin. Belki bir gün daha fazla kişi toplaşıp görüşürüz belli mi olur:)) Yazın Antalya'ya tatile gelenler olur belki:) Beklerim.

kızlar merhaba,
çok hastayım hiç halim yok,ne yazık ki Ata da hasta. dün onunla beraber evdeydim.paşam bugün daha iyi ama benim ateşim var,dökülüyorum..ve ne yazık ki çalışıyorum..
bugün bakıcımızı ziyarete gittik,maşallah çok iyi,bugün çıkartacaklarmış hastaneden..ameliyat başarılı geçmiş,umarım pataloji sonuçları da iyi huylu çıkar...sevindim onu öyle iyi görünce..
esin,mel görüşebilrsiniz umarım..lütfen foto da çekin ekleyin..görmüş olalım sizleri de kuzucukları da..
bakarsınız ilerde bir gün hep beraber buluşuruz,ne güzel olur değil,tüm ekimcikler beraber..

hepiniiz öpüyorum..

esincim doğru söylüyorsun..ancak kaynaşabildik..inşallah sorun çıkmazda görüşürüz..
cerencim çok geçmiş olsun canım..havalar çok soğuk..dikkat et kendine..
inşallah bir gün hep beraber buluşma şansımız olur..hepinizi öptüm..

canım benim çok geçmiş olsun ata paşayada sanada
tek çözüm vucudunu dinlendirmen neyseki hafta sonu geldi 2 gün dinlenirsin
inş. cerencim ne güzel olur hep beraber buluşsak..
hepinize iyi hafta sonları

ne güzel kardan adam yapıyosunuz burdan kar selam verip geçiyo hiç hatırlamam şöle lapa lapa yağdığını çatılar kar tutar o kadar bazen arabaların üstü çok az bişi kapanır ona bile deli gibi seviniriz kar yağdı diye dışarı çıkıp oynayacak kadar yoktur malesef çok nadir oda açık alanlarda nerde gidicende oynayacan oralarda boş iş =))

biz grip olduk üşütme ve kusma sonrasında gribe çevirdi ahmeti enesi ondan bana geçti sıra babamızda aman o hasta olmasın nazı hiç çekilmiyo =)

çiçeği tutan ellerini seveyim senin pek tatlı maşallah

geçmiş olsun inşlah iyi geçer ameliyatı çabuk atlatır inşlah sende eski düzenine kavuşursun biran önce...

güzel haberlerine sevindim...çok geçmiş olsun havalar mahvetti hepimizi...

esin ve mel evet görüşmeden sonra resim istiyoruz mutlu huzurlu vakit geçirirsiniz inşlah bizim yerimizede laflayın içimizin yağları erisin =)

bende haberler hastalıkla ilgili ha bide pazartesi kontrollerimiz var kansızmış demir ilacı vericek kullanmalımıyım sizce yada besinlerlemi telafi edeyim karar veremedim...

Çoook geçmiş olsun. Kış gelince malesef hastalık da geliyor. Demir ilacının pek bir zararı olacağını sanmıyorum. Besinle kan çıkarmak için bayağı yoğun çalışman gerekebilir. Sen bilirsin yine de, yavrun için içinden ne geliyorsa onu yap =)

Sana da geçmiş olsun. Oyy farkında mısınız ne kadar çok geçmiş olsun dileklerinde bulunuyoruz =( Kışı biran önce atlatırız inşallah. Bakıcınız adına da çok sevindim. İnşallah biran önce toparlar. Kendinize ve yavrularınıza iyi bakın kızlar. Havalara hiç güven olmuyor. Ayşe şimdilik çok iyi maşallah, her gün portakal elma havuç mandalina suyu sıkıp içirmeye çalışıyorum. Burnu üşüyünce de hemen ıhlamur. İnşallah böyle devam ederiz.

Cerencim, sana ve Ata'ya çook geçmiş olsun. Bakıcına çok sevindim. İnşallah en kısa zamanda iyileşir de siz de düzeninize kavuşursunuz.

Kızlar bugün Antalya'ya fırtınalı bir sağnak yağmur havası hakim:))) Büyük buluşmamız hava muhalefetine uğrayabilir. Gitmeyi çoook istiyorum ama arabayla babamın işi varmış. Şu anda dışarıda yağmurdan göz gözü görmüyor.

Meeel, gidecek misiniz? Umarım 15'ten önce buraya bakarsın. Gidecekseniz bir yolunu bulup gelmeye çalışacağım ama bu şekilde yağarsa zor görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…