- 1 Haziran 2012
- 519
- 3
- 118
Mel cok uzuldum Rabbim saglik versin ailesine de sabir. Herkes ayni donemden gecmis sanirim. Gercekten de anne baba olmak cok zor.
Kubra ecrin nasil guzel masallah yerim onu. Ben avrupa yakasinda Basaksehirde oturuyorum. Sen nerdesin?
Quarta bakicin insallah biran once toparlanir da eski duzeninize donersiniz. Cabuk gecer bugunler uzulme.
selam ekim anneleri..
kübra o ecrinin ben yerim ya..ne tatlı maşallah..doruk un boyu boyuna da uygun yani..bilmem anlatabildim mi
kızlar ben de heyecan tavan yaptı..10 günümüz kaldı resmen..
esincim aynı şehirde olduğumuz için sana özellikle sana tavsiye edeyim..sabah doruk la e-bebek mağazasına gittik..üst katında mini club var..kocaman bir alan..yerler çim halı..bir sürü oyuncak,kaydırak,oyun evleri var..oyun alanının hemen köşesine de 4-5 tane masa atmışlar..gazete,dergi,kitap,çay , kahve..ebeveynler için..doruk çıldırdı orayı görünce..çocuklarla hemen oyuna daldı..bende uzun zamandan sonra ilk kez kahvemi içerek gazetemi sonuna kadar okudum..yeni keşfettim ama umarım gittiğimiz yerde de bulabilirim böyle şeyler..
selam ekim anneleri..
kübra o ecrinin ben yerim ya..ne tatlı maşallah..doruk un boyu boyuna da uygun yani..bilmem anlatabildim mi
kızlar ben de heyecan tavan yaptı..10 günümüz kaldı resmen..
esincim aynı şehirde olduğumuz için sana özellikle sana tavsiye edeyim..sabah doruk la e-bebek mağazasına gittik..üst katında mini club var..kocaman bir alan..yerler çim halı..bir sürü oyuncak,kaydırak,oyun evleri var..oyun alanının hemen köşesine de 4-5 tane masa atmışlar..gazete,dergi,kitap,çay , kahve..ebeveynler için..doruk çıldırdı orayı görünce..çocuklarla hemen oyuna daldı..bende uzun zamandan sonra ilk kez kahvemi içerek gazetemi sonuna kadar okudum..yeni keşfettim ama umarım gittiğimiz yerde de bulabilirim böyle şeyler..
Evet canım duymuştum orayı bir arkadaşımdan daha ama hiç gitmedim. Güzelmiş valla:)) Şimdi sen işi bıraktın ben başladım, uygun bir zamanda görüşüp tanışabilirdik aslında, sen gitmeden:) Ufaklıklar da oynardı birlikte.
e-bebek burda da var bakayım burdakinde var mı umarım vardır
eveettt çok güzel olur..biz haftaya 18 inde gidiyoruzcumartesi günü gitmeye düşünüyorum e-bebek e ..çalışmazsan buluşalım tatlım..
Gerçekten mi ayarlamaya çalışacağım canım. Sizin rutininize göre hangi saatler arasında orada oluyorsun?
ben anadalu yakasında ataşehirde oturuyorum canım
sen bir ucdasın ben bir ucda:)
Gercekten de bayagi uzakmisiz :) Mesafeden ziyade kopru goz korkutuyor :)
ilk defa geçen pazar günü gitmiştik..bu hafta cumartesi günü gideceğiz..sanırım 15-17 arası orada olurum..doruk paşamın uyku saatinden sonra.zaten evim perge de olduğundan bize çok yakın..görüşelim orda esincim..ayarlayabilirsin çok güzel olur..rüzgarla oyanarlar biz de laflarız senleişini ayarlarsan haber verirsin orada buluşuruz..
kesinlikle heleki bu havada...
2 gündür 4:30 çıkıyorum işten 6 da anca evdeyim arabayla 15 dk mesafesi olmasına ragmen
bu kadar kar yeter allah ım :)
Tamamdır canım o saatler arası bizim de en uygun olduğumuz zaman. Eğer çok önemli bir iş çıkmazsa 15-17 arası orada görüşürüz bu cumartesi:)) Heyecanlandım şimdi:))
süper o zaman...tam çocuklar kaynaşacak derken biz taşınıcaz..keşke daha önceden aklımıza gelseydi..neyse onlar oynarken bizde laflarız seninle...bak şimdi bende heyecanlandım..
kızlar merhaba,
çok hastayım hiç halim yok,ne yazık ki Ata da hasta. dün onunla beraber evdeydim.paşam bugün daha iyi ama benim ateşim var,dökülüyorum..ve ne yazık ki çalışıyorum..
bugün bakıcımızı ziyarete gittik,maşallah çok iyi,bugün çıkartacaklarmış hastaneden..ameliyat başarılı geçmiş,umarım pataloji sonuçları da iyi huylu çıkar...sevindim onu öyle iyi görünce..
esin,mel görüşebilrsiniz umarım..lütfen foto da çekin ekleyin..görmüş olalım sizleri de kuzucukları da..
bakarsınız ilerde bir gün hep beraber buluşuruz,ne güzel olur değil,tüm ekimcikler beraber..
hepiniiz öpüyorum..
Selam kızlar. Dışarıda mis gibi kar yağıyor, her yer bembeyaz. Az önce aldım Ayşe'yi indim aşağı. Pek deneyimi yoktu o yüzden ilk başta kucağımdan inmek istemedi. Ayakkabım pis oldu deyip durdu =) Sonra kardan adam yaptık hoşuna gitti. Oynamaya başladı, nasıl sevindi görmeliydiniz. Kandıra kandıra çıkardım eve. Şimdi uyuyor. Heyecanla kardan adamı anlatıyor, akşam babası gelince yine inecekmiş aşağı. Uzun zamandır çıkmıyorduk dışarı, market pazar mecburi ihityaç dışında. Malum misafirim vardı. Bugün uçuşları iptal olmazsa gidiyorlar. Kızımla pek bi sevindik aşağıda oynayınca =)
Mel, Aslı, Kübra, Esin, Emel, Ceren, Meral sizler de yavrular da iyisinizdir inşallah. Öpüyoruz hepinizi...
özlem sakıncası yoksa istanbulun neresindesin..
bide sanırım aslı vardı istda yaşayan...
bende eve gidince çıkarıcam dışarı inş.
Eki Görüntüle 597841
teyzeleri kızım size çiçek gönderiyor
mel çok üzüldüm.. annesi babası kim bilir ne haldedir..olacak ama tedbir alınmamış ki yazık bebeğe ya..allah ailesine bağışlasın
herkeze iyi haftalar olsun..
kızlar naptınız öyle,kübra da mel de ağlattınız valla..
melcim çok üzüldüm bebeğe,hepimiz geçtik o zamanlardan,yorgunluk uykusuzluk,insan kendinden geçiveriyor,yazık,umarım sağlıkla iyileşir.Allah anneye de sabır versin çok zor..Ata bebekken hiç uyumadık,devamlı emzir ,kucakta salla,perişandım..1 saat kesintisiz uyumazdı,ağlardı çok. gecenin köründe 1 sefer emzirdikten sonra ,kollarımda derman kalmayınca ayağımda salladım.uyuyakalmışım. eşim (nasıl olduysa hiç kalkmaz,uykusu da çok ağırdır) kalktı beni uyandırdı hemen,ayağından düşmesin Ata diye...nasıl olduysa içim geçmiş...o oldu,daha da gece ayağıma almadım,yatarak emzirmedim,uyuyabileceğim hiç bi şekle girmedim...çok üzüldüm bebeğe ,umarım normal bir yaşantıya dönebilir..yoksa ömür boyu aileye vicdan azabı...Allah tüm çocukları korusun..
benim bakıcı da inşallah yarın olacak ameliyat...
ben de en kısa zamanda eski düzenimize dönmek istiyorum..çok sıkılıyorum bu ara..neyse herkes kasvetli heralde bu hafta...
esincim,işlerin yoğun olmasına çok sevindim canım.:):)Allah daha da artırsın inşallah..
öpüyorum hepinizi....
kızlar merhaba,
çok hastayım hiç halim yok,ne yazık ki Ata da hasta. dün onunla beraber evdeydim.paşam bugün daha iyi ama benim ateşim var,dökülüyorum..ve ne yazık ki çalışıyorum..
bugün bakıcımızı ziyarete gittik,maşallah çok iyi,bugün çıkartacaklarmış hastaneden..ameliyat başarılı geçmiş,umarım pataloji sonuçları da iyi huylu çıkar...sevindim onu öyle iyi görünce..
esin,mel görüşebilrsiniz umarım..lütfen foto da çekin ekleyin..görmüş olalım sizleri de kuzucukları da..
bakarsınız ilerde bir gün hep beraber buluşuruz,ne güzel olur değil,tüm ekimcikler beraber..
hepiniiz öpüyorum..
ne güzel kardan adam yapıyosunuz burdan kar selam verip geçiyo hiç hatırlamam şöle lapa lapa yağdığını çatılar kar tutar o kadar bazen arabaların üstü çok az bişi kapanır ona bile deli gibi seviniriz kar yağdı diye dışarı çıkıp oynayacak kadar yoktur malesef çok nadir oda açık alanlarda nerde gidicende oynayacan oralarda boş iş =))
biz grip olduk üşütme ve kusma sonrasında gribe çevirdi ahmeti enesi ondan bana geçti sıra babamızda aman o hasta olmasın nazı hiç çekilmiyo =)
çiçeği tutan ellerini seveyim senin pek tatlı maşallah
geçmiş olsun inşlah iyi geçer ameliyatı çabuk atlatır inşlah sende eski düzenine kavuşursun biran önce...
güzel haberlerine sevindim...çok geçmiş olsun havalar mahvetti hepimizi...
esin ve mel evet görüşmeden sonra resim istiyoruz mutlu huzurlu vakit geçirirsiniz inşlah bizim yerimizede laflayın içimizin yağları erisin =)
bende haberler hastalıkla ilgili ha bide pazartesi kontrollerimiz var kansızmış demir ilacı vericek kullanmalımıyım sizce yada besinlerlemi telafi edeyim karar veremedim...
kızlar merhaba,
hepiniiz öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?