günaydın ekim anneleri...nerelerde herkes...
melcim merhaba..buralardayım ben...
canım sıkkın biraz,evimin yolunu unuttum,bi gün anne,bi gün kv. sıkılıyorum..Ata da şaştı iyice..akşam uyku sorunumuz başladı.
ne olacak bilmiyorum..bir sordun bin ah işittin :):)
sen napıyosun canım,evi toplayabildin mi? ne zaman yolculuk?
Selam kızlar,
Yoğunuz biraz fazla giremiyorum buralara. Umarım herkesin keyfi yerindedir.
Cerencim, sana da kolay gelsin canım, zor tabi düzenin bozulması umarım en kısa zamanda atlatırsınız. Ne oldu bakıcınız ameliyata girdi mi?
kübra ağlattın beni bu yazıyla..ilk defa okudum..çok ama çok etkilendim..çok teşekkürler paylaşımın için..
Selam kızlar. Dışarıda mis gibi kar yağıyor, her yer bembeyaz. Az önce aldım Ayşe'yi indim aşağı. Pek deneyimi yoktu o yüzden ilk başta kucağımdan inmek istemedi. Ayakkabım pis oldu deyip durdu =) Sonra kardan adam yaptık hoşuna gitti. Oynamaya başladı, nasıl sevindi görmeliydiniz. Kandıra kandıra çıkardım eve. Şimdi uyuyor. Heyecanla kardan adamı anlatıyor, akşam babası gelince yine inecekmiş aşağı. Uzun zamandır çıkmıyorduk dışarı, market pazar mecburi ihityaç dışında. Malum misafirim vardı. Bugün uçuşları iptal olmazsa gidiyorlar. Kızımla pek bi sevindik aşağıda oynayınca =)
Mel, Aslı, Kübra, Esin, Emel, Ceren, Meral sizler de yavrular da iyisinizdir inşallah. Öpüyoruz hepinizi...
kızlar naptınız öyle,kübra da mel de ağlattınız valla..
melcim çok üzüldüm bebeğe,hepimiz geçtik o zamanlardan,yorgunluk uykusuzluk,insan kendinden geçiveriyor,yazık,umarım sağlıkla iyileşir.Allah anneye de sabır versin çok zor..Ata bebekken hiç uyumadık,devamlı emzir ,kucakta salla,perişandım..1 saat kesintisiz uyumazdı,ağlardı çok. gecenin köründe 1 sefer emzirdikten sonra ,kollarımda derman kalmayınca ayağımda salladım.uyuyakalmışım. eşim (nasıl olduysa hiç kalkmaz,uykusu da çok ağırdır) kalktı beni uyandırdı hemen,ayağından düşmesin Ata diye...nasıl olduysa içim geçmiş...o oldu,daha da gece ayağıma almadım,yatarak emzirmedim,uyuyabileceğim hiç bi şekle girmedim...çok üzüldüm bebeğe ,umarım normal bir yaşantıya dönebilir..yoksa ömür boyu aileye vicdan azabı...Allah tüm çocukları korusun..
benim bakıcı da inşallah yarın olacak ameliyat...
ben de en kısa zamanda eski düzenimize dönmek istiyorum..çok sıkılıyorum bu ara..neyse herkes kasvetli heralde bu hafta...
esincim,işlerin yoğun olmasına çok sevindim canım.:):)Allah daha da artırsın inşallah..
öpüyorum hepinizi....
kızlar pazartesi pazartesi kötü bir olay ama sizinle paylaşmak istedim..çok etkisinde kaldım..cuma günü eşimin öğle arasından sonra boşluğu vardı..doruk la beraber öğle yemeğine çıkarsın bizi diye sürpriz yapalım dedik..hastaneye acilden girdim daha kestirme oluyor diye.. bir baktım eşim telaşlı telaşlı koşturuyor..yanına yaklaşamadım tabi başı çok kalabalıktı..sonra asistanının yanına gittik..henüz 12 günlük bir bebek..beyin tramvası geçirmiş..annesi yanında karyolada yatırmış..çocukla beraber dalmış uykuya..sonra bebeği yataktan düşürmüş uykusunda..anne zaten perişan..bir de polis alıkoymuş aileyi.ifade falan..orada konuşulanlara göre aile birinci derece suçluymuş..yoğun bakıma götürülürken gördüm bebeği..minicik kollarında serumlar falan..mahvaoldum öyle görünce..hemen eve geri döndüm..akşam geç saatte eşim geldi..bizim orada olduğumuzu bile farketmemiş..eve geldi abartısız yarım saat ağladı sanırım..normalde işi gereği de çok soğukkanlıdır..içime çok attım bütün gün çok etkilendim bu çocuğun yerinde oğlum da olabilirdi dedi..bebek henüz hayattaymış ama beyninin yüzde altmışı zedelenmiş..neyse yaaa sizin de canınızı sıktım ama çok etkilendim..bir anlık dikkatsizlik nelere sebep olabiliyor...bir kez daha anladık anne baba olmak çok zor ve çok ciddi bir sorumluluk..Allah hepimizin evladını korusun..
kızlar pazartesi pazartesi kötü bir olay ama sizinle paylaşmak istedim..çok etkisinde kaldım..cuma günü eşimin öğle arasından sonra boşluğu vardı..doruk la beraber öğle yemeğine çıkarsın bizi diye sürpriz yapalım dedik..hastaneye acilden girdim daha kestirme oluyor diye.. bir baktım eşim telaşlı telaşlı koşturuyor..yanına yaklaşamadım tabi başı çok kalabalıktı..sonra asistanının yanına gittik..henüz 12 günlük bir bebek..beyin tramvası geçirmiş..annesi yanında karyolada yatırmış..çocukla beraber dalmış uykuya..sonra bebeği yataktan düşürmüş uykusunda..anne zaten perişan..bir de polis alıkoymuş aileyi.ifade falan..orada konuşulanlara göre aile birinci derece suçluymuş..yoğun bakıma götürülürken gördüm bebeği..minicik kollarında serumlar falan..mahvaoldum öyle görünce..hemen eve geri döndüm..akşam geç saatte eşim geldi..bizim orada olduğumuzu bile farketmemiş..eve geldi abartısız yarım saat ağladı sanırım..normalde işi gereği de çok soğukkanlıdır..içime çok attım bütün gün çok etkilendim bu çocuğun yerinde oğlum da olabilirdi dedi..bebek henüz hayattaymış ama beyninin yüzde altmışı zedelenmiş..neyse yaaa sizin de canınızı sıktım ama çok etkilendim..bir anlık dikkatsizlik nelere sebep olabiliyor...bir kez daha anladık anne baba olmak çok zor ve çok ciddi bir sorumluluk..Allah hepimizin evladını korusun..
selam ekim anneleri..
kübra o ecrinin ben yerim ya..ne tatlı maşallah..doruk un boyu boyuna da uygun yani..bilmem anlatabildim mi
kızlar ben de heyecan tavan yaptı..10 günümüz kaldı resmen..
esincim aynı şehirde olduğumuz için sana özellikle sana tavsiye edeyim..sabah doruk la e-bebek mağazasına gittik..üst katında mini club var..kocaman bir alan..yerler çim halı..bir sürü oyuncak,kaydırak,oyun evleri var..oyun alanının hemen köşesine de 4-5 tane masa atmışlar..gazete,dergi,kitap,çay , kahve..ebeveynler için..doruk çıldırdı orayı görünce..çocuklarla hemen oyuna daldı..bende uzun zamandan sonra ilk kez kahvemi içerek gazetemi sonuna kadar okudum..yeni keşfettim ama umarım gittiğimiz yerde de bulabilirim böyle şeyler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?