- 22 Aralık 2010
- 676
- 5
- 46
Kizlar bugun yasadigim berbat dakikalari paylasmak istiyorum sizlerle. Annem ablam gelinimiz ve abimle birlikteydik bugun. Gelinimiz iki dakika birseyler bakmak icin alisveris merkezine gidelim dedi. Biz de peki dedik. Neyse gezdik falan. Sonra bi magazaya girdik. Annem bes aylik bebegimizin pusetini aldi oturdu. Abim bi tarafa gelinimiz ve ablam bi tarafa gittiler. Ben de Ayse ve ablamin yedi yasindaki kizini takip ediyordum. Saga sola kosturup oynuyorlardi. İki dakika sacimi toplayim dedim arkami dondum. Annem cocuklar nerde diye sorunca bibaktim yoklar! Ablama abime kostum yanlarinda degiller. Cereni gordum baktim tek. Beynimden vuruldum. O da saklambac oynamayi cok sever. Ayse nerde diyorum bilmiyorum diyor. Saga sola kosturup ayseyi ariyorum. Herkea ayaklandi. Abim guvenlige kostu hemen. Ama benim dizlerim cozuldu mahfoldum diye aglama krizine girdim. Neyse bes dk surmeden annem elinde ayseyle geldi. Meger hanim yan magazaya girmis ordaki kizlarla muhabbet ediyor. Allahim nasil aldum sarildim yazarken bile agliyorum. Bu kadar uzun yazdim ama bes dk surmedi bu olay yasanirkn. Rabbim kimseye evlat acisi vermesin. Nasil kotu birseymis anladim. Dalginligima geldi. Hep pusetiyle gezdiririm. Bu kez almadim tasimayayim dedim guya. Buyuk ders oldu bir daha gozumun onunden ayirmam vallayi. Bizimkinde de hic anne arayayim falan yok. Alip basini gider birak beni diyerek. Belki daha cok kucuk ama nasil egitirim bilmiyorum... Uzun yazdim kusura bakmayin.
Meralcim sana ve Ahmet Enes'e de çok geçmiş olsun.
Çoook geçmiş olsun. Kış gelince malesef hastalık da geliyor. Demir ilacının pek bir zararı olacağını sanmıyorum. Besinle kan çıkarmak için bayağı yoğun çalışman gerekebilir. Sen bilirsin yine de, yavrun için içinden ne geliyorsa onu yap =)
Cerencim, sana ve Ata'ya çook geçmiş olsun. Bakıcına çok sevindim. İnşallah en kısa zamanda iyileşir de siz de düzeninize kavuşursunuz.
Kızlar bugün Antalya'ya fırtınalı bir sağnak yağmur havası hakim:))) Büyük buluşmamız hava muhalefetine uğrayabilir. Gitmeyi çoook istiyorum ama arabayla babamın işi varmış. Şu anda dışarıda yağmurdan göz gözü görmüyor.
Meeel, gidecek misiniz? Umarım 15'ten önce buraya bakarsın. Gidecekseniz bir yolunu bulup gelmeye çalışacağım ama bu şekilde yağarsa zor görünüyor.
Kizlar bugun yasadigim berbat dakikalari paylasmak istiyorum sizlerle. Annem ablam gelinimiz ve abimle birlikteydik bugun. Gelinimiz iki dakika birseyler bakmak icin alisveris merkezine gidelim dedi. Biz de peki dedik. Neyse gezdik falan. Sonra bi magazaya girdik. Annem bes aylik bebegimizin pusetini aldi oturdu. Abim bi tarafa gelinimiz ve ablam bi tarafa gittiler. Ben de Ayse ve ablamin yedi yasindaki kizini takip ediyordum. Saga sola kosturup oynuyorlardi. İki dakika sacimi toplayim dedim arkami dondum. Annem cocuklar nerde diye sorunca bibaktim yoklar! Ablama abime kostum yanlarinda degiller. Cereni gordum baktim tek. Beynimden vuruldum. O da saklambac oynamayi cok sever. Ayse nerde diyorum bilmiyorum diyor. Saga sola kosturup ayseyi ariyorum. Herkea ayaklandi. Abim guvenlige kostu hemen. Ama benim dizlerim cozuldu mahfoldum diye aglama krizine girdim. Neyse bes dk surmeden annem elinde ayseyle geldi. Meger hanim yan magazaya girmis ordaki kizlarla muhabbet ediyor. Allahim nasil aldum sarildim yazarken bile agliyorum. Bu kadar uzun yazdim ama bes dk surmedi bu olay yasanirkn. Rabbim kimseye evlat acisi vermesin. Nasil kotu birseymis anladim. Dalginligima geldi. Hep pusetiyle gezdiririm. Bu kez almadim tasimayayim dedim guya. Buyuk ders oldu bir daha gozumun onunden ayirmam vallayi. Bizimkinde de hic anne arayayim falan yok. Alip basini gider birak beni diyerek. Belki daha cok kucuk ama nasil egitirim bilmiyorum... Uzun yazdim kusura bakmayin.
ne güzel kardan adam yapıyosunuz burdan kar selam verip geçiyo hiç hatırlamam şöle lapa lapa yağdığını çatılar kar tutar o kadar bazen arabaların üstü çok az bişi kapanır ona bile deli gibi seviniriz kar yağdı diye dışarı çıkıp oynayacak kadar yoktur malesef çok nadir oda açık alanlarda nerde gidicende oynayacan oralarda boş iş =))
biz grip olduk üşütme ve kusma sonrasında gribe çevirdi ahmeti enesi ondan bana geçti sıra babamızda aman o hasta olmasın nazı hiç çekilmiyo =)
çiçeği tutan ellerini seveyim senin pek tatlı maşallah
geçmiş olsun inşlah iyi geçer ameliyatı çabuk atlatır inşlah sende eski düzenine kavuşursun biran önce...
güzel haberlerine sevindim...çok geçmiş olsun havalar mahvetti hepimizi...
esin ve mel evet görüşmeden sonra resim istiyoruz mutlu huzurlu vakit geçirirsiniz inşlah bizim yerimizede laflayın içimizin yağları erisin =)
bende haberler hastalıkla ilgili ha bide pazartesi kontrollerimiz var kansızmış demir ilacı vericek kullanmalımıyım sizce yada besinlerlemi telafi edeyim karar veremedim...
esincim hakikakaten şansımız yokmuş..nasıl bir havaydı..göz gözü görmüyordu..ben zaten tahmin ettim gelemeyeceğini..açıkçası ben de gidemeyebilirdim..ama elektrikler kesildi.malum klima ile ısınıyoruz..ben de gideceğiz diye arabamı satmıştım geçen hafta..ama baktım olmuyor iki buçuğa doğru bindim taksiye gittim..3 saate yakın ordaydık..eşim iş dönüşü aldı bizi..biliyorsun bizim eve yakın olmasına rağmen zorlandık dönüşte..senin daha uzak evin..gelmen imkansız gibiydi bu havada..neyse ilk denememizdi :)) artık biz abd den izne gelince görüşürüz..hem o zaman bizde anlatacak da çok şey olur heralde :)) öptüm canım..
meralcim biz de 3 aya yakındır kullanıyoruz demir ilacını..doruk da da demir eksikliği çıkmıştı biraz..eksiklik varsa çok fazla besinlerle aşılabilecek bir durum değil malesef..yiyeceklerine ayrıca dikkat etmek önemli tabi ama tek başına yeterli değil malesef..
herkese iyi geceler..
Herkeze merhaba
sayfamız sessiz kalmış kimsecikler uğramamış buralara
nerelerdesiniz kızlar..
ben çok yogunum bu aralar..
hepinizi öpüyorum
kübracım günaydın,gerçi öğlen olmuş:)
biz daha yeni iyileştik derken,eşim hastalandı bu sefer...ayyy bir de o iyileşseydi...amanın erkelerin hastalığı fena..7
neyse benim bakıcı eve çıktı,iyi maşallah durumu,atayı bana bırak h.sonu diyo çok özledim diyo:) inşallah dönsün biran önce..
bu arada Ata artık kakasını söylüyo,tuvalete yapıyo..:)
öpüyorum kızlar hepinizi..
canım hayırlıyolculuklar sana umarım herşey gönlünce olur canımselam ekim anneleri...
hakikaten boş kalmaya başladı topiğimiz..arada uğrayın kızlar..bakın ben gidiyorum yarından sonra
cerencim geçmiş olsun canım..erkeklerin hastalığı daha bir çekilmez oluyor gerçekten..kolay gelsin..ata ya da çok sevindim..artık öğrenmeye başlıyorlar işte..doruk da çoğu zaman çişiiimmm kakaaaamm diye koşturuyor wc ye..hani bezlemesek tam öğrenecek ama soğuklar var diye cesaret edemiyorum..zaten yien grip öksürük başladı doruk ta..zor bir gece geçirdik..cuma günü de gidiyoruz bilmiyorum nasıl olacak..
kübra, senin bu ecrin çok fena yaa...tam kız çocuğu..a.b.d ye gelin alıcam ben onu , ona göre
hepinizi öptüm arkadaşlar..
selam ekimcikler ben geldim, artik buralardayim(bi aksilik olmazsa) bende oglumu hala bezliyorum ama artik bezlemek zor oluyor artik degistirmemi istemiyor anne bexim pis degil degistirme diyor kaciyor
canim benim hayirli yolculuklarselam ekim anneleri...
hakikaten boÅ kalmaya baÅladı topiÄimiz..arada uÄrayın kızlar..bakın ben gidiyorum yarından sonra
cerencim geçmiÅ olsun canım..erkeklerin hastalıÄı daha bir çekilmez oluyor gerçekten..kolay gelsin..ata ya da çok sevindim..artık öÄrenmeye baÅlıyorlar iÅte..doruk da çoÄu zaman çiÅiiimmm kakaaaamm diye koÅturuyor wc ye..hani bezlemesek tam öÄrenecek ama soÄuklar var diye cesaret edemiyorum..zaten yien grip öksürük baÅladı doruk ta..zor bir gece geçirdik..cuma günü de gidiyoruz bilmiyorum nasıl olacak..
kübra, senin bu ecrin çok fena yaa...tam kız çocuÄu..a.b.d ye gelin alıcam ben onu , ona göre
hepinizi öptüm arkadaÅlar..
kübracım günaydın,gerçi öğlen olmuş:)
biz daha yeni iyileştik derken,eşim hastalandı bu sefer...ayyy bir de o iyileşseydi...amanın erkelerin hastalığı fena..7
neyse benim bakıcı eve çıktı,iyi maşallah durumu,atayı bana bırak h.sonu diyo çok özledim diyo:) inşallah dönsün biran önce..
bu arada Ata artık kakasını söylüyo,tuvalete yapıyo..:)
öpüyorum kızlar hepinizi..
selam ekim anneleri...
hakikaten boş kalmaya başladı topiğimiz..arada uğrayın kızlar..bakın ben gidiyorum yarından sonra
cerencim geçmiş olsun canım..erkeklerin hastalığı daha bir çekilmez oluyor gerçekten..kolay gelsin..ata ya da çok sevindim..artık öğrenmeye başlıyorlar işte..doruk da çoğu zaman çişiiimmm kakaaaamm diye koşturuyor wc ye..hani bezlemesek tam öğrenecek ama soğuklar var diye cesaret edemiyorum..zaten yien grip öksürük başladı doruk ta..zor bir gece geçirdik..cuma günü de gidiyoruz bilmiyorum nasıl olacak..
kübra, senin bu ecrin çok fena yaa...tam kız çocuğu..a.b.d ye gelin alıcam ben onu , ona göre
bu talit etme olayi fena Fatihte gecen gun arkadasimi gordu kizini emzirirken bende meme istiyorum diyor hatta bende meme yiycem diyor :)) ara ara aklina geliyor bana sokulup namm nammm yapior
geçen mert eren de öyle dedi meme yicem anne dedi ben de şaşırarak aaaa mert eren bebekler meme yer sen abisin dedim evet anne ben abi oldum yemem ben meme dedi
selam ekim anneleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?