2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Meralcim sana ve Ahmet Enes'e de çok geçmiş olsun.

Kızlar havalar kötü çoook iyi bakın kendinize ve tatlı ekimciklere... Öpüyorum hepinizi.

Kizlar bugun yasadigim berbat dakikalari paylasmak istiyorum sizlerle. Annem ablam gelinimiz ve abimle birlikteydik bugun. Gelinimiz iki dakika birseyler bakmak icin alisveris merkezine gidelim dedi. Biz de peki dedik. Neyse gezdik falan. Sonra bi magazaya girdik. Annem bes aylik bebegimizin pusetini aldi oturdu. Abim bi tarafa gelinimiz ve ablam bi tarafa gittiler. Ben de Ayse ve ablamin yedi yasindaki kizini takip ediyordum. Saga sola kosturup oynuyorlardi. İki dakika sacimi toplayim dedim arkami dondum. Annem cocuklar nerde diye sorunca bibaktim yoklar! Ablama abime kostum yanlarinda degiller. Cereni gordum baktim tek. Beynimden vuruldum. O da saklambac oynamayi cok sever. Ayse nerde diyorum bilmiyorum diyor. Saga sola kosturup ayseyi ariyorum. Herkea ayaklandi. Abim guvenlige kostu hemen. Ama benim dizlerim cozuldu mahfoldum diye aglama krizine girdim. Neyse bes dk surmeden annem elinde ayseyle geldi. Meger hanim yan magazaya girmis ordaki kizlarla muhabbet ediyor. Allahim nasil aldum sarildim yazarken bile agliyorum. Bu kadar uzun yazdim ama bes dk surmedi bu olay yasanirkn. Rabbim kimseye evlat acisi vermesin. Nasil kotu birseymis anladim. Dalginligima geldi. Hep pusetiyle gezdiririm. Bu kez almadim tasimayayim dedim guya. Buyuk ders oldu bir daha gozumun onunden ayirmam vallayi. Bizimkinde de hic anne arayayim falan yok. Alip basini gider birak beni diyerek. Belki daha cok kucuk ama nasil egitirim bilmiyorum... Uzun yazdim kusura bakmayin.

kıyamam ya allaha şükür çabuk bullunmuş ya bulunmasaydı çok ürkütücü sımsıkı tutmak lazım çocukları benim beynim dönüyo takip edicem diye sürekli zıplar yürümeyi bilmiyoruz hep zıplayarak hareket eder anında kaçar fırsatı bulunca pazartesi hastaneye tek gidicez panikteyim hala nasıl zaptedicem diye migrenim tutucak o gün kesin...

Meralcim sana ve Ahmet Enes'e de çok geçmiş olsun.

saol esincim daha sık gel buraya =)

kullanayım o zaman =)

esincim hakikakaten şansımız yokmuş..nasıl bir havaydı..göz gözü görmüyordu..ben zaten tahmin ettim gelemeyeceğini..açıkçası ben de gidemeyebilirdim..ama elektrikler kesildi.malum klima ile ısınıyoruz..ben de gideceğiz diye arabamı satmıştım geçen hafta..ama baktım olmuyor iki buçuğa doğru bindim taksiye gittim..3 saate yakın ordaydık..eşim iş dönüşü aldı bizi..biliyorsun bizim eve yakın olmasına rağmen zorlandık dönüşte..senin daha uzak evin..gelmen imkansız gibiydi bu havada..neyse ilk denememizdi :)) artık biz abd den izne gelince görüşürüz..hem o zaman bizde anlatacak da çok şey olur heralde :)) öptüm canım..

çok geçmiş olsun..şöyle gözümde canlandırdım da hakikaten üzücü bir durum..neyseki sorunsuz atlatmışsıın..daha çok küçükler bu tarz sorunların önüne geçmek için..tek çaremiz dışarıda biraz daha dikkatli olucaz..

meralcim biz de 3 aya yakındır kullanıyoruz demir ilacını..doruk da da demir eksikliği çıkmıştı biraz..eksiklik varsa çok fazla besinlerle aşılabilecek bir durum değil malesef..yiyeceklerine ayrıca dikkat etmek önemli tabi ama tek başına yeterli değil malesef..
herkese iyi geceler..

teşekkür ederiz teyzesi..

bugün aldık ilacımızı kullanmaya başladık 3 ay sürecekmiş kullanımı =)

esinle görüşemediğinize üzüldüm inanki... ne güzel anınız olacaktı ... nasip izinlerde inşlh =)

sebzelisomon mersilerden bir demet kızımıza =)

Son düzenleme:
Herkeze merhaba
sayfamız sessiz kalmış kimsecikler uğramamış buralara
nerelerdesiniz kızlar..
ben çok yogunum bu aralar..
hepinizi öpüyorum

Herkeze merhaba
sayfamız sessiz kalmış kimsecikler uğramamış buralara
nerelerdesiniz kızlar..
ben çok yogunum bu aralar..
hepinizi öpüyorum

kübracım günaydın,gerçi öğlen olmuş:)
biz daha yeni iyileştik derken,eşim hastalandı bu sefer...ayyy bir de o iyileşseydi...amanın erkelerin hastalığı fena..7

neyse benim bakıcı eve çıktı,iyi maşallah durumu,atayı bana bırak h.sonu diyo çok özledim diyo:) inşallah dönsün biran önce..

bu arada Ata artık kakasını söylüyo,tuvalete yapıyo..:)

öpüyorum kızlar hepinizi..

geçmiş olsun cerencim
erkekler hasta olunca cidden hiç çekilmiyor allah yardımcın olsun :)
ecrinde annem öğretmeye çalışıyor demişdim
uzun zaman bezlemedik herşey çok güzel gidiyordu
ta ki 2 aylıkk ve 1 yaş çocukla arkadaş olana kadar :)
bir ara sürekli görüştük anneleriyle.ecrinde çok mtlu oluyordu
bebekler ne yaprsa ecrinde taklit etmeye başladı
biberonu,emzigi,aglamalarını bile taklit ediyor :)
ne kakasını ne tuvaletini söylemeden direk yapmaya başladı altına
kızım neden söylemiyorsun dediğimiz zaman bebekte altına yapıyo anne diyo
son bi kaç haftadır yine bezliyoruz canı isterse yapıyor
üstüne düşmüyorum bende..

selam ekim anneleri...
hakikaten boş kalmaya başladı topiğimiz..arada uğrayın kızlar..bakın ben gidiyorum yarından sonra
cerencim geçmiş olsun canım..erkeklerin hastalığı daha bir çekilmez oluyor gerçekten..kolay gelsin..ata ya da çok sevindim..artık öğrenmeye başlıyorlar işte..doruk da çoğu zaman çişiiimmm kakaaaamm diye koşturuyor wc ye..hani bezlemesek tam öğrenecek ama soğuklar var diye cesaret edemiyorum..zaten yien grip öksürük başladı doruk ta..zor bir gece geçirdik..cuma günü de gidiyoruz bilmiyorum nasıl olacak..
kübra, senin bu ecrin çok fena yaa...tam kız çocuğu..a.b.d ye gelin alıcam ben onu , ona göre
hepinizi öptüm arkadaşlar..

selam ekimcikler ben geldim, artik buralardayim(bi aksilik olmazsa) bende oglumu hala bezliyorum ama artik bezlemek zor oluyor artik degistirmemi istemiyor anne bexim pis degil degistirme diyor kaciyor

canım hayırlıyolculuklar sana umarım herşey gönlünce olur canım
selam ekimcikler ben geldim, artik buralardayim(bi aksilik olmazsa) bende oglumu hala bezliyorum ama artik bezlemek zor oluyor artik degistirmemi istemiyor anne bexim pis degil degistirme diyor kaciyor

benimkide bezlenelerden kirletince altını söylüyor bazen kaka yapmasa da çok çişli oluyor bezi değiştireyim diyorum kaka yapmadım ki kalsın bezim diyor valla mayısa kadar öğretmeyeceğim hava soğuk giydir soydurla uğraşamam hele bu okul döneminde nisan mayıs kolay olur tam hazır olur diye uğraşmıyorum

demek ecrin kendinden küçükleri taklit ediyor demekki bu dönemlerde küçüklerden uzak kalmak lazımm

bu talit etme olayi fena Fatihte gecen gun arkadasimi gordu kizini emzirirken bende meme istiyorum diyor hatta bende meme yiycem diyor :)) ara ara aklina geliyor bana sokulup namm nammm yapior

canim benim hayirli yolculuklar
gittigin yerden kk ya baglan goruselim oglun ve kendinden habetdar et bizi zaten kac tane ekimcik kaldik burada :))

benimde eşim hasta sıra ona geldi =(
kocaman alkışlıyorum atayı =)

hayırlı yolculuklar tatlım ilk fırsatta bekliyoruz seni buraya anlatacak çok şeyin olucak eminim

bu talit etme olayi fena Fatihte gecen gun arkadasimi gordu kizini emzirirken bende meme istiyorum diyor hatta bende meme yiycem diyor :)) ara ara aklina geliyor bana sokulup namm nammm yapior

geçen mert eren de öyle dedi meme yicem anne dedi ben de şaşırarak aaaa mert eren bebekler meme yer sen abisin dedim evet anne ben abi oldum yemem ben meme dedi

geçen mert eren de öyle dedi meme yicem anne dedi ben de şaşırarak aaaa mert eren bebekler meme yer sen abisin dedim evet anne ben abi oldum yemem ben meme dedi

ecrinde sürekli istiyor memeyi o bebekleri gördükten sonra başladı zaten
acıyor kızım diyorum sen büyüdün artık bebek değil çocuksun diyorum hayırr anne ben bebeğim diye inatlaşıyor benimle..
büyümek istemiyor canım kızım:)

ecrin haklı biz kadınlar büyümek istemeyiz bana kaç yaşındasın desen 20 derim mesela oysaki 34 yaşındayım

:) şey em küm :) İç güveysi olarak alırım ama :)
iyi yolculuklar canım oralardan yaz mutlaka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…