- 1 Haziran 2012
- 519
- 3
- 118
ecrin haklı biz kadınlar büyümek istemeyiz bana kaç yaşındasın desen 20 derim mesela oysaki 34 yaşındayım
gunaydiiin ekimcikler...
ne kadar guzel herkes calisiyor suan isteler...
Selam kızlar üstten öyle okudum hastalara geçmiş olsun. Mel gitmişsindir herhalde, her şey istediğin gibi olur inşallah. Aslı hoşgeldin =) Quarta bezlemesen ne güzel öğrenir belki. Ben de kararlıyım iki gündür bezimizi attık akşamları pilim bitiyor o zaman bağlıyorum. Ama henüz tuvaleti tutturamadık. Evim de pek soğuk değil, şu sıralar buralar da güzel zaten. Soğuk olana kadar devam bakalım inşallah öğrenir. Bu hafta Adana'ya gidecektim oralarda üşürüm diye gitmedim eşim de fırsat buldu Trabzon'a gidelim diyor. Yağmurdan kaçtım doluya tutulacağım galiba. Gerçi kaynanam rahatsız mecburi bir gidiş olacak ama soğuktan korkuyorum. Hem kalorifer hem soba yakıyorlar da Ayşe'yi bir odada tutmak zor olacak gibi. İnşallah gitmek zorunda kalmayız. Heh bizimki çağırıyor. Herkese hastalıksız güzel günler diliyorum.
aslıcım günaydın; fatihin daha iyi olmasına sevindim,nezleyle atlatır gider inşallah..gunaydin ekimcikler....
h.sonunuz nasil gecti? cocuklar nasil? (artik nebeklikten ciktilar :))) masallah insallah hasta ekimcigimiz yoktur ve bu haftayi hastalik olmadan atlatiriz
kubra senin kiz nasil? umarim hasta olmamistir
kubra kizinin hasta olmamasina sevindim, tam kendini topladi herseyi duzene girdi derken bi hasta oluyorlar hooop hersey en basa donuyor.
o sinir bazen bende de oluyor nasil sinirlendigime kendim bile sasiriyorum tabi daha bagirirken pisman oluyorum ama donus olmuyor, vallahi annelik resmen vicdan azabi cekmek demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?