2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar ya dün akşam işten geldim ecrin mız mız
6:20 falandı yemek yedirmek için mutfaga gittim döndüğümde ecrin uyumuştu
kendi kendine uyumuş 2 sn içinde
neyse 1 2 saat uyusun kaldırırım dedim
uyanmadı ses yapsın diye evi süpürdüm yüksek sesle telle falan konuşuyorum müzik sesi falan kar etmedi
öpüyorum sürekli uykusunda anne 1 dk diyo bana neyse pes ettim bende uyumuşum sabah işe gitmek için tam kapıdan
çıkarken uyandı mecbur gitmek zorundaydım hiç bakamadan gittim
tam ilgilenecek sevecek zaman ben buradayım sinir oldum
nasıl izin alsamda gitsem derdindeyim

günaydın kızlar,

Kübracım,ecrin ne tatlı maşallah,güzellik uykusu uyumuştur annesi:) Melcim seninle kapışırız bak Ecrin için,bizim de gözümüz var heralde.):):)

aslıcım nerelerdesin,eskiden hep buralarda olurdun artık göremiyoruz seni pek..

mel,siz bugün mü gidiyosunuz,ay kıyamam,sen şimdi dokunsan ağlıcak moddasındır..bak herşey güzel olacak sizler için,ne güzel bir değişiklik,ben de isterdim ne yalan söyliyim,güzel olur..hem senin annen abd li miydi doğru mu hatırlıyorum,yani çok da yabancı topraklara gitmiyosun,senin memleketin de sayılır oralar :):)sen yine hep yaz bize olur mu,merakta bırakma..öpüyorum sizi..

bu arada Ata kakasını söylüyo ama,ben henüz bezi bırakamadım,kış olduğu için ,bazen çişini geç söylüyo(yapıp söylüyo)o zaman eşofman falan herşey batıyo. bid e benim oğlum huylu ya ,ağlamaya başlıyo ıslandım pis oldum diye...biraz havalar ısınsın,bez bağlamayız heralde..

öptüm sizleri..

gunaydin kizlar...
( kubra cok uzuldum kizina simdi sende nadil huzursuzsundur kiyamam insallah hasta falan olmaz (
Ceren masallah vallahi ogluna benimki soylerse yaptiktan sonra soyluyor, ben cepten baglaniyorum 1senelik aboneligim vardi bitince bir ara gelemedim simdi yine 1 senelik abone oldum artik kismetse en azindan bir sene daha buradayim :))
galiba benimde oglum hasta sabah uyandiginda okusurmeye basladi biraz sonra doktora gidebilirim ama ilaclardan once Emelin tarifini yapacagim...

kizlaaar nerelerdesiniz? yaaa
kubra kizin nasil oldu? dun izin alabildin mi? merak ettim
bende dun ogluma zencefilli cay yaptim dunden beri bayagi hapsirmaya basladi burnuda het hapsirmada fenaaaa akiyor boylesi daha iyi oldu burnu akmasaydi balgamli oksuruk yapardi l. valla bu cay bayagi iyi geldi bize ilac kullanmadan iyilesiyor oglum
tesekkurler emel teyzesi

Esiiiiiiiiin nerelerdesin ozledim seni
ben geldim sen yoksun, isine donmussun hayirli olsun islerini hafiflet gel buralara, oglusun nasil?

Selam kızlar üstten öyle okudum hastalara geçmiş olsun. Mel gitmişsindir herhalde, her şey istediğin gibi olur inşallah. Aslı hoşgeldin =) Quarta bezlemesen ne güzel öğrenir belki. Ben de kararlıyım iki gündür bezimizi attık akşamları pilim bitiyor o zaman bağlıyorum. Ama henüz tuvaleti tutturamadık. Evim de pek soğuk değil, şu sıralar buralar da güzel zaten. Soğuk olana kadar devam bakalım inşallah öğrenir. Bu hafta Adana'ya gidecektim oralarda üşürüm diye gitmedim eşim de fırsat buldu Trabzon'a gidelim diyor. Yağmurdan kaçtım doluya tutulacağım galiba. Gerçi kaynanam rahatsız mecburi bir gidiş olacak ama soğuktan korkuyorum. Hem kalorifer hem soba yakıyorlar da Ayşe'yi bir odada tutmak zor olacak gibi. İnşallah gitmek zorunda kalmayız. Heh bizimki çağırıyor. Herkese hastalıksız güzel günler diliyorum.

gunaydin ekimcikler....
h.sonunuz nasil gecti? cocuklar nasil? (artik nebeklikten ciktilar :))) masallah insallah hasta ekimcigimiz yoktur ve bu haftayi hastalik olmadan atlatiriz
kubra senin kiz nasil? umarim hasta olmamistir

canım valla şimdi güzdüzleri anneanne,babaanne baktığı için bezlemek zorunda kalıyorum.yoksa onlara çok zor olacak..bakıcımız bi başlasa hemen öğretiriz,bez de bağlamayız..gündüz o gece ben hallederiz hemen..inşallah yanii:)bu ara zatüree çok salgınmış aman dikkat..bence soğuklar geçötikten sonra ziyaret etmekte fayda var.sobalı odada tutmak çok zor olur çouckları...

gunaydin ekimcikler....
h.sonunuz nasil gecti? cocuklar nasil? (artik nebeklikten ciktilar :))) masallah insallah hasta ekimcigimiz yoktur ve bu haftayi hastalik olmadan atlatiriz
kubra senin kiz nasil? umarim hasta olmamistir
aslıcım günaydın; fatihin daha iyi olmasına sevindim,nezleyle atlatır gider inşallah..
cumartesi günü kalkınca bi baktım (tesadüf yani)atanın boynunda 2-3 tane beze var..elledim,baktım 2 tarafta da küçüklü büyüklü 2-3 tane..hemen doktordan randevu aldım,gittik. hastane nası kalabalık anlatamam..neyse geçenlerde 5 gün ateşlenmişti hatırlarsanız,ama ne burun akıntısı ne öksürük hiçbişey yoktu...neyse enfeksiyondan sonra çocuklarda olabilir böyle bezeler dedi. lenf bezleri iltihaplanıyomuş...yine yeni yeniden antibiyotik verdi..endişe etmeyin dedi....

bu arada doktorumuz dedi ki,resmen hasta çocuk görmekten usandım dedi,mesleğim ama bu sene çok acayip dedi. çocuklar iyileşm,iiyo dedi. çgrip olan bronşit,bronşit olan zatüree oluyo dedi. çocuk hastanelerinde yer kalmamış o derece yani...
aman bizim çocuklardan uzak olsun inaşallah..

hepinize iyi haftalar..
bu hafta çok yoğun geçicek benim için,çok sık gelemeyebilirm. öptüm sizlerii..

Ceren tekrar gunaydin, ogluna gercektan cok uzuldum, vallahi antibiyotik verecek diye doktora gitmeye korkuyorum gercekten adini bile duymak istemiyorum su ilacin bir ara resmen antibiyotikle beslendi oglum 15 gunde bir antibiyotik kullandik...
son olmaz biliyorum ama uzun bir sure hic birimiz su surubu kullanmak zorunda kalmayiz

cerencim çok geçmiş olsun.Boğazında ufak ufak 2 3 beze arkadaşımın oğlundada çıkmıştı
bogaz enfeksiyonundan sonra. onlarda antibiyotikle halletmişlerdi normal bir durummuş
çok geçmiş olsun canım yinede kontrol et.
ben çok yogunum bu aralar iş ayrı yogun ev ayrı..
kızım çok şükür iyi uzun zamandır ilaçsız sadece flixotide kullanıyoruz
alerjik bünyeli bi çocuk şuna buna karşı alerjisi var dememiz için erken herşeyine dikkat edeceksiniz
kış aylarında bu ilaçla önlemini alacaksınız dedi doktorumuz en son.
gerçekten dediği gibi flixotide bir paf sabah akşam kulklanıyoruz uzun zamndır öksürük balgam
çok şükür yok onun yanı sıra kuşburnu çayı ayva çayı ıhlamur-elma vs içiyoruz tabi..
geçmişi detaylı okuyamadım..
aslıcım o gün izin alamadım akşam eve gidince kızım çocuk eglence merkezine götürdüm
bol bol eglendik.
Bu aralar yogunluktan sanırım sinirlerim tepemde dolayısıyla ecrinede yansıyo
ona bagırdıgım kızdıgım çok nadirdir pazar günü çıldırttı beni
kahvaltıya babaanneye gittik öğlen döndük uykusu geldiği için zillinin saat 1 oldu uyumaz 2 3 4 derken saatin 4 oldugunu görünce
o öfkeyle çabuk yatagına geç uyu diye bagırdım şok oldu aglaya aglaya yattı yatagına aglayarak uyudu
bende vicdan azabı tabi.. ama onun iyiliği için öğlen uyumazsa akşam erken yatıyor olmuyor
geç uyursa akşam geç yatıyor 11 12 gibi hiç uyumazsa çok mız mız oluyor aman ne bileyim
pazra günü 4 de uyudugu için 6 da uyandı bu seferde geç yattık 12 falandı uyudugunda sabah 10da uyanmış düzen yine bozuldu
ay vallahi çok yazdım
işyerim taşınıyor bu hafta epey yorulacagız
herkeze iyi haftalar...

Son düzenleme:
kubra kizinin hasta olmamasina sevindim, tam kendini topladi herseyi duzene girdi derken bi hasta oluyorlar hooop hersey en basa donuyor.
o sinir bazen bende de oluyor nasil sinirlendigime kendim bile sasiriyorum tabi daha bagirirken pisman oluyorum ama donus olmuyor, vallahi annelik resmen vicdan azabi cekmek demek

gerçekten öyle aslıcım.ecrin hiç alışkın değil benim ona bagırıp sinirlenmeme çok nadirdir
toplasan bu güne kadar 3 4 dür en fazla
abartıyor diye düşünebilirsiniz beni tanımadıgınız için..
pamuk prenses normal bi kaç pozlu albüm yaptırdım ecrine fotolarını albüme yükleyeceğim bugün
allah izin verirse her yaşında böyle albüm yapıcam..
hepinizi öpüyorum

Kızlaaaarrr,

selam, şu sıralar çok yoğunluk var arada takip etmeye çalışıyorum ama tam yazıcam bir şeyler giriyor araya. Şimdi de çıkmadan hemen bir selam vereyim ve de hepinize güzel dileklerimi ileteyim dedim. Umarım tüm ekim bebişleri ve anneleri iyidir, sağlıklı ve de mutludur...

Herkese bebişleriyle(onlar hep bebek kalacak gözümüzde galiba) mutlu, bol bol eğlenceli, neşeli, keyifli günler diliyorum... Hepinizi öpüyorum...

Esin hos geldin, bir an once islerini hafiflet daha cok gel bu kadar ozletme kendini zaten kac kisi kaldik surada
saka bir yana isine geti dondunden yogun olsun bisey olmaz sen onunda ustesinden gelirsin

günaydın kızlar
bu aralar herkez çok yogun :) bakmadan okumadan geçemiyorum bu sayfayı
bişeyler yazmak için 10 saat açık kalıyor ekran araya sürekli bişeyler giriyor
ceren ata nasıl oldu?
öpüyorum hepinizi kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun...

Son düzenleme:
gunaydin ekimcikler
vallahi sabah ilk isim kk yi acmak oldu artik he birde kahve icmek ikisininde bagimlisi oldum )
dun hava ne kadar guzeldi oglumla ciktik dolastik tam bahar tadindaydi ama sanki bugun biraz soguk gibi geldi ama olsun bugunde cikicam kendime bir kac makyaz malzemesi alicam, dun bahar havasini alinca bir anda yenilik yapmak geldi icimden)
sacimida boyatacagim bir ara ama golgeye devam mi etsem yoksa duz bir renk mi boyasam koyu bir renk . ????
gercekten bugun icim kipir kipir basima bisey gelmezse iyidir
kubra kizinin fotolarini yukleyecektin galiba, bende oglumun yuklerim yrni sapkasiyla :)) su yeni cikan penye sapkalar varya kusur kalmayayim dedim bir tanede ben aldim, ama tabi once fotosunu cekmem lazim:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…