2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Selam kizlar. Herkesin kandili mubarek olsun. Valla ben de surekli bakar oldum. Asli hava gercekten cok guzel ben de bugun disari cikacagim sıkınti basti evde. Herkese guzel gunler diliyorum. Bir iki de fotoğraf yükleyeyim. Sizlerden de bekliyorum, güzeller nasıl büyüdüler bakalım =)

Son düzenleme:
ayyy masallah ya bu kara kuzu buyudukce dahada guzellediyor, eee nede olsa annesine cekmis anasinin kizi :))

kizlar hepinizin kandili mubarek olsun, su mubarek gunde Allah hayirli olan tum dualarinizi kabul etsin, yavrularimizi tum kotu ve kotuluklerden korusun yavrularimizla huzurlu, saglikli...bir omur nasip etsin

biz gezdik geldik hava gercekten cok guzeldi ama bizim havamiz biraz bozuktu, oglumla degil birseyler almak magazalara adim bile atamadim herseye el atiyor herseyi istiyor, bir an yere oturuyor bir an bir yerde durup sarki soyleyip oynuyor, yok kendim yuruyecegim yok ben kendim atta gidecegim...offf okadar cok yoruldum ki anlatamam yaz gelince nasil evde tutacagim bilmiyorum birde bu aralar hic istahi yok aksama kadar birsey vermesem sikayet etmez zaten verdigimde de bir kac kasik zorla binbir oyunla yiyor

kübracım günaydın,Ata daha iyi canım sağol,bezeleri küçüldü biraz..dün babaanne hastalandı,ateşlendi,faranjit olmuş.inşallah oğluşuma da geçememiştir. gerçi bu bezeler için antibiyotik kullanıyoruz halihazırda ama...bu hafta annem bakıyo..bu arada bakıcımız tekrar hastaneye yatmış..dikişlerinde sıkıntı olmuş..heralde 2 aydan önce gelemez..nasıl olacak bilmiyorum,kv de şubatta kızına gidicekmiş...annem de her gün zor oluyo kadın kaçyaşına geldi...ne yapıcam bilmiyorum.yeni bakıcı için sordum,haber bıraktım bakalım hayırlısı...
bu arada hep unutuyorum yazmayı Ecrin ne tatlı olmuş öyle ,hani albüm ne oldu,koydun da ben mi kaçırdım acaba?öperim ikinizi de..

aslıcım günaydın, sabah kahvesi de pek güzel olur gerçekten,yanına da bi sigaraayy zararlı falan ama ne yapayım böyle kahveyle falan iyi oluyo:)
yaptın mı alışverişlerini,inan şöyle çıkıp tek başıma alışveriş yapmayalı o kadar zaman oldu ki...çok özendim sana vallahi...ben artık hep netten yapıyorum alışverişlerimi oysa ne çok severim mağaza gezmeyi...benim paşayla haftasonu çıkınca pek o kadar uzun bakamıyoruj mağazalara tabi...
saç rengine karar verdin mi,arada değişiklik iyi olur.klahverengine booyat,yaza doğpru tekrar balyaz yaparsın...
hadi öptüm sizleri de..

özlem,Ayşeye de maşallah..karakız gerçekten ,pek sevimli...

Asli ne guzel yapmissin. Ben de Ayseylw gezemiyorum butun askilari indirip bak ne guzel diyor. Arabasina oturtursam biraz akilli duruyor. Saclarini da duz renge boyayip biraz dinlendir bence hem dgisiklik olur. Ben de hayatimda ilk kez gecen ay boyattim. Kendi sacimin ustune bakirimsi sarimsi bi renk attirdim. Korkardim hep ama hosuma gitti. Yine mi yaptursam diyorum cesaret geldi :)

Gecmis olsun quarta. Sanirim senin bakicindan artik hayir gelmez. Yani anladiguma gore kolay bir hastalik degildi. Surekli rahatsizlanma ihtimali var. En iyisi baska bir bakici. Allah yardimcin olsun insallah kisa zamanda senin de pasan icin dye uygun birini bulursunuz. Ata'ya da bayildim. Nasil yakisikli masallah zeytin gozlu.

Son düzenleme:
bu da benim paşa,köpüşüne sarılmış..
Eki Görüntüle 614745
masallah bizim kara yagiz delikanliya
vallahi bu ekimcikler ne olacak boyle hepsi birbirinden yakisikli ve guzel, peslerinde kosan kizlar ve erkekler yuzunden hepimiz eli masali birer kaynana olucaz
ayyy dusunsenize 2010 EKIM KAYNANALARI topigimiz oluyormus biran dusundumde cok komik geldi, duzenli olarak toplasip gelin-damatlari cekistirirmisiz ))

bu da benim paşa,köpüşüne sarılmış..
Eki Görüntüle 614745

maşallah kuzularaaaaaaaa allahım esirgesin bahtları güzel olsun inşallahhhh

fotoğrafta farklı çıkmış heralde ama Atam açık renk,saçlar açık kumral,gözler de ela,yeşil...:):)

Merhabalar hepinize..
özlem maşallah ayşeye çok tatlı kara kuzu sana çok benziyor...
hala araba kullanıyormusunuz ecrin mümkün değil oturmuyor artık.

cerencim albüm yapamadım stüdyo resimleri boyut büyük falan diyor beceremedim
yapınca haber veririm.
ayy kahve ve sigara vazgeçilmez ikili bence zararlı faydalı boşver keyife bak sen:)
bakıcın için üzüldüm tatlım yani bu durumda sana daha çok üzüldüm
halini çok iyi anlıyorum eşin valideden rica edecek bir süre sende kalıp bakacak ataya başka çözümü yok canımcım,
sen yurtdışına gittiğinde rahatca yapabilrsin alışverişi bizdede durumlar fena kız neyi görse alıp çıkıyor alalım mı diye sormak kesinlikle yok çanta hastası olduk çıktık:) benden çok çantası var:)
paşama maşallah annesi senin kopyan resmen
yanlız hiç bir fotoda gülmüyor bu paşa yerim onu ben...
iyileşmesine çok sevindim canım.

aslıcım bende açık tenliyim kumral bana çok yakışır sende dene istersen
bende kendimle uğraşmayı severim kilolarımıda verdim eski halime döndüm çok şükür.

dorukla annesi ne yaptılar acaba merak ediyorum...

ecrib şu topları çok seviyor hafta sonu bu tarz yerlerde eglendiriyorum kızımı
işyerinde sürekli kapalı ortamda oldugum için eve girmek bile istemiyorum bazen
kızımla geziyoruz böyle.
saatcının önünde de ay çok güzel yapıyor :):) nerden gördü bilmiyorum
hoşuna gittiği bişey olunca eliyle kafasına gözüne hareketler yapıyor gülmekden yıkılıyorum:)

Son düzenleme:
su saat oldu aksam yemeini daha yeni yapabildim iki ayagim bir papuca girdi cok yoruldum
bugun oglumu berbere goturdum icimdeki enerjiyi degisme istegimi oglumla bastirdim :)) bu arada oglumu hep ben berbere goturuyorum bir dafa babadiyla goturmustum babasi cesaret edemiyor kendi goturmeye zaten vaktide cok yok aya sadece 2pazar tatil yapiyor, ama oglumun masallahi var hic aglamaz tras olurken, aslinda bir kac ayir kestirmiyordu uzatmak istiyordum ama kafadi cok terliyor
Ceren bu arada ben atayi siyah gozlu siyah sacli gordum yanilmisim kusura bakma, sizdeki kopegin bir benzeri bizde var oglumda ona hep kopus diyor :)) ismi ne olsun dedim cikolata dedi bazi oyncaklarimiza boyle isim verdik beyaz kopeginede yogurt ismini verdi

kubra senin kizininda masallahi var, Allah nazarlardan korusun
bizim burada da oyle bir eglence yeri var gitmek nir turlu kismet olmadi bugun bile aklimdan gecti ama evdeki hesap carsiya uymadi cocuk parkina gittik

kkizlar son birsey daha actigim konulardan veya yemek tarifleti bolumunden isterseniz bir bakin kuruyemisli kurabiye tarifi yazdim vakti olan denesin cok guzel bir kurabiye

Quarta acik ten ela goz mu? Fotograflarda bayagi farkli cikiyor desene. Ben gayet yakisikli yagiz bir delikanli goruyorum:)
Kubra valla oturtuyorum. Su baston tarzi olanlardan aldim. Yoksa saga sola kosturuyor ya da yavas yuruyor. Dayanamiyorum ben. Bir sure sonra sıkıliyor tabii ki ama o zamana kadar ben isimi bitirmis oluyorum:) Ecrin masallah cok guzel. Ayrica boyu posu da yerinde gibi. Toplara ben pek sokmuyorum kalabalik oluypr. Bazi cocuklar da iplerini koparmis gibii cok hircin oluyorlar orada cekiniyorum acikcasi. Sakin gordugumde bir iki kere girmisti ama cabuk sıkıldi Ayse.

Ben de bugunlerde yemek pasta borek yapmaya sardim. Gecen ay 54 olmustum ne guzel on gun saldim 56yi gordum bugun. Tekrar dikkat etmeye baslayacagim. Boyum da kisa 1:60 kizilay cadiri gibi oluyorum kilo alinca.

deli kiz nadil guldum aksam aksam, kizilay cadiriymis biz napalim bende deprem cadiri, galiba benim genetigim bozuldu ekmegi kesip az da yesem, tatliya tuzluyada dadansam ne ileti ne geri hep ayni kilodayim sizin kilolari duyunca valla bozuluyorum hee

günaydın herkese,

Kübracım,bak öylepaşa gülmüyo dedin hemen gülen resimlerini koyuyorum:)aslında güleryüzlüdür,hatta kahkahasıyla ünlüdür,arada katılır gülmekten..:)yani oğlumu damat adayı gibi beğendirmeye çalışıyorum sanma tabii de
canım benim k.v kalmaz bizde de,zatne şimdi hasta,annemde tüm hafta,kv şubatta da kızının yanına gidecekmiş(şehirdışında yaşıyo),o yüzden anneme kaldı tüm iş..dün de orda kaldım,mecbur bugün sabah yine uykudan kaldırıp götürmek zorunda kalıcaktık..
kız çocuk farklı işte demek ki,benim yeğenim de öyle.çarşıya çıkınca herşeyi almak istiyo..yok oğlum öyle değil..öyle kıyafet falan bakmaz bile zaten..sadece üzerinde araba resmi falan varsa ilgisini çeker..kız çocukları süslü ya dikkatini çekiyo herşey..işiniz zor...:) ben de aynı senin durumundayım,h.sonu özellikle hiç eve girmek istemiyorum,geziyorum oğlumla.ev gezmesi falan sıkılıyorum zaten gitmiyorum da..tüm gün evden işe zaten kapalı yer sıkılıyorum...
aslıcım,bizde traş babanın işi..ne zaman ben de gitsem ,kıyamet kopuyo,babayla dede beraber götürünce sakince oturuyomuş..ben de artık gitmeme kararı aldım..o kadar sorumlulukları da oluversin artık.sıhhatler olsun bu arada..traş olunca tipi değişiyo ,çok farklı geliyo bana..senden de foto bekliyoruz canım..bu arada tariflerine de bakıcam..
aslıcım bu arada o köpüşün karnına bastırınca ağlıyo...belki ondan öyle hüzünlü bakmıştır oğluşum..o köpüşün özelliliği o ya,gözler de ağlak zaten..:)
ben de 1 yaşından beri kullanmadım puset falan yürüyüp gidiyoruz..elimden tutuyo,yorulunca 2 dk oturup dinleniriz,devam..
ESİN,MEL,HADİ YAZIN BİZE MERAK EDİYORUZ SİZLERİ..

valla çevremde oldukça çok çocuk eglence yerleri var yaş grublarına göre alındıgı için hiç aksi bir durum yaşamadım çok şükür
tşk ederiz ablası o sizin güzelliğiniz boyu kilosu iyi sıkıntı yapmıyorum artık önemli besinleri yesin yeter.. o kadar insan açlıktan öldüklerini gördükçe
inan kıvranıyorum acı çekmekten allah yardımcıları olsun...
benim boyum daha kısa . 1.57 :) 53 kiloyum bende 1 sene boyunca 75 de kaldım hep çok şükür bu sene verdim
bi kaç kilom daha var :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…