günaydın kızlar
bu aralar herkez çok yogun :) bakmadan okumadan geçemiyorum bu sayfayı
bişeyler yazmak için 10 saat açık kalıyor ekran araya sürekli bişeyler giriyor
ceren ata nasıl oldu?
öpüyorum hepinizi kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun...
aslıcım günaydın, sabah kahvesi de pek güzel olur gerçekten,yanına da bi sigaragunaydin ekimcikler
vallahi sabah ilk isim kk yi acmak oldu artik he birde kahve icmek ikisininde bagimlisi oldum)
dun hava ne kadar guzeldi oglumla ciktik dolastik tam bahar tadindaydi ama sanki bugun biraz soguk gibi geldi ama olsun bugunde cikicam kendime bir kac makyaz malzemesi alicam, dun bahar havasini alinca bir anda yenilik yapmak geldi icimden)
sacimida boyatacagim bir ara ama golgeye devam mi etsem yoksa duz bir renk mi boyasam koyu bir renk . ????
gercekten bugun icim kipir kipir basima bisey gelmezse iyidir
kubra kizinin fotolarini yukleyecektin galiba, bende oglumun yuklerim yrni sapkasiyla :)) su yeni cikan penye sapkalar varya kusur kalmayayim dedim bir tanede ben aldim, ama tabi once fotosunu cekmem lazim:44::44:
masallah bizim kara yagiz delikanliyabu da benim paÅa,köpüÅüne sarılmıÅ..
Eki Görüntüle 614745
Selam kizlar. Herkesin kandili mubarek olsun. Valla ben de surekli bakar oldum. Asli hava gercekten cok guzel ben de bugun disari cikacagim sıkınti basti evde. Herkese guzel gunler diliyorum. Bir iki de fotoğraf yükleyeyim. Sizlerden de bekliyorum, güzeller nasıl büyüdüler bakalım =)
Eki Görüntüle 614090 Eki Görüntüle 614091 Eki Görüntüle 614092 Eki Görüntüle 614093
bu da benim paşa,köpüşüne sarılmış..
Eki Görüntüle 614745
Quarta acik ten ela goz mu? Fotograflarda bayagi farkli cikiyor desene. Ben gayet yakisikli yagiz bir delikanli goruyorum:)
Kubra valla oturtuyorum. Su baston tarzi olanlardan aldim. Yoksa saga sola kosturuyor ya da yavas yuruyor. Dayanamiyorum ben. Bir sure sonra sıkıliyor tabii ki ama o zamana kadar ben isimi bitirmis oluyorum:) Ecrin masallah cok guzel. Ayrica boyu posu da yerinde gibi. Toplara ben pek sokmuyorum kalabalik oluypr. Bazi cocuklar da iplerini koparmis gibii cok hircin oluyorlar orada cekiniyorum acikcasi. Sakin gordugumde bir iki kere girmisti ama cabuk sıkıldi Ayse.
Ben de bugunlerde yemek pasta borek yapmaya sardim. Gecen ay 54 olmustum ne guzel on gun saldim 56yi gordum bugun. Tekrar dikkat etmeye baslayacagim. Boyum da kisa 1:60 kizilay cadiri gibi oluyorum kilo alinca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?