- 1 Haziran 2012
- 519
- 3
- 118
günaydın herkese,
Kübracım,bak öylepaşa gülmüyo dedin hemen gülen resimlerini koyuyorum:)aslında güleryüzlüdür,hatta kahkahasıyla ünlüdür,arada katılır gülmekten..:)yani oğlumu damat adayı gibi beğendirmeye çalışıyorum sanma tabii de
canım benim k.v kalmaz bizde de,zatne şimdi hasta,annemde tüm hafta,kv şubatta da kızının yanına gidecekmiş(şehirdışında yaşıyo),o yüzden anneme kaldı tüm iş..dün de orda kaldım,mecbur bugün sabah yine uykudan kaldırıp götürmek zorunda kalıcaktık..
kız çocuk farklı işte demek ki,benim yeğenim de öyle.çarşıya çıkınca herşeyi almak istiyo..yok oğlum öyle değil..öyle kıyafet falan bakmaz bile zaten..sadece üzerinde araba resmi falan varsa ilgisini çeker..kız çocukları süslü ya dikkatini çekiyo herşey..işiniz zor...:) ben de aynı senin durumundayım,h.sonu özellikle hiç eve girmek istemiyorum,geziyorum oğlumla.ev gezmesi falan sıkılıyorum zaten gitmiyorum da..tüm gün evden işe zaten kapalı yer sıkılıyorum...
aslıcım,bizde traş babanın işi..ne zaman ben de gitsem ,kıyamet kopuyo,babayla dede beraber götürünce sakince oturuyomuş..ben de artık gitmeme kararı aldım..o kadar sorumlulukları da oluversin artık.sıhhatler olsun bu arada..traş olunca tipi değişiyo ,çok farklı geliyo bana..senden de foto bekliyoruz canım..bu arada tariflerine de bakıcam..
aslıcım bu arada o köpüşün karnına bastırınca ağlıyo...belki ondan öyle hüzünlü bakmıştır oğluşum..o köpüşün özelliliği o ya,gözler de ağlak zaten..:)
ben de 1 yaşından beri kullanmadım puset falan yürüyüp gidiyoruz..elimden tutuyo,yorulunca 2 dk oturup dinleniriz,devam..
ESİN,MEL,HADİ YAZIN BİZE MERAK EDİYORUZ SİZLERİ..
Eki Görüntüle 615734 Eki Görüntüle 615735
kubra senin kizininda masallahi var, Allah nazarlardan korusun
bizim burada da oyle bir eglence yeri var gitmek nir turlu kismet olmadi bugun bile aklimdan gecti ama evdeki hesap carsiya uymadi cocuk parkina gittik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?