2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

yok canım neden begendirmeye çalışasın ki
dikkatimi çekti gülmediği o yüzden yazdım..
bütün bebişlerimizin yüzünden gülücükleri eksik olmasın inşallah..

ayyy kuzum benim gulusune kurban olsunlar masallah tekrardan Ata pasaya...
bende ekliycem foto ama once foto cekeyim bilgisayarda cooook var ama simdi tele aktarmak zor geliyor :)))
ben abartip video falan eklermisim ....aslinda fena fikir degilmis soyle sarki soylerken falan
bu arada hepinize gunaydin ve yavrularinizla guzel hafta sonlari

herkeze iyi hafta sonları kızlar..
pazar günü ilk defa kızımı tiyatroya götüreceğim
bakalım hoşuna gidecekmi hanımefendinin..
iyi günler herkeze

kubra senin kizininda masallahi var, Allah nazarlardan korusun
bizim burada da oyle bir eglence yeri var gitmek nir turlu kismet olmadi bugun bile aklimdan gecti ama evdeki hesap carsiya uymadi cocuk parkina gittik

ya aklıma gelmişken sen nerede oturuyorsun aslı..
tşk ederiz ablası o sizin güzelliğiniz allah bütün çocuklarımızı korusun..

kubra tepkilerini hemen yazarsan sevinirim, bende hep istiyorum tiyatro dibimde ama esim falan daha kucuk almazlar falan dedi bende tembellik yaptim gidip sormadim

kubra kusura bakma msjini gormemisim
ben gazi osman pasada oturuyorum..
ayy temizlige kalkistim evi kaldirdim konduramiyorum :))
hava coook guzel butun evi havalandiriyorum

Kubra ben de o tarz aktiviteler istiyorum ama daha erken diye arastirmamistim. Nereye goturuyorsun? Ben de bilgi istiyorum:) asli telefondan girdim senin fotolari goremiyorum. Pcye gecip bakacagim :) Ben de evi temizldeim bugun zamani gelmis valla mis gibi oldu.

ben daha foto eklemedim dadece ilginc bir resim bulmustum onu ekledim :)) gercekten ilginc ama
ohhh ellerimize saglik evlerimizi miss gibi yaptik, simdi de kek yaptim pisiyor yemek sonrasi cay keyfi icin l, bende diyorum neden zayiflayamiyorum hep bu kek kurbiye yuzunden galiba:44::44:

Ben de Fatih'in fotoğrafını ekledin sandım =) Kek kurabiye hele ki akşam yeniyorsa kesinlikle kiloyu zorluyor. Ben de takmıştım bi ara bir ay kestim, iki üç kilo verdim. Tekrar basladım ama kesmek gerek.

kubra dun o sogukta gittin mi? bilmiyorum ama gittiysen tiyatronuz nasil gecti? kizin nasil tepkiler verdi?....

kızlar günaydın ;iyi haftalar..
h.sonu çok maceralıydı,ilk emzik bırakma çalışmam başarısızlıkla sonuçlandı..ayrıntılar daha sonra....

Kübracım,tiyatro deneyimini anlatırsan süper olur,devlet tiyatrosunun keloğlan müzikali varmış,şubat sonu,bilet almayı düşünüyorum..gerçi keloğlan da sevmeyiz pek ama
neyse..

öptüm hepinizii.

Ceren emzik birakma yolunda sana kolayliklar diliyorum...
buyudukce anlamaya basladikca zor olacak, ben kucukken kus aldi :)) demistim bir daha sormamisti ama simdi fotolarda gorunce bende istiyorum diyor :s

kizlar bugun kimsecikler ugramamis, sabah ceren ile ben gelmisiz o kadar nerelerdesiniz?

Kızlaaarr,

Çok özledim sizleri ve burayı. Ne güzel oğluşlarımız, kızlarımız büyümüş, fotoğraflarına baktım çok tatlı hepsi birbirinden güzel ve yakışıklı... Maşallah maşallah onlara, Allah nazarlardan saklasın

Kızlar inanın çok yoğunum ve iki ayağım bir pabuçta durumları şu aralar. Fuarlar vs. bir anda giriştirk işlere, o yüzden de ne kadar istesem de buraya giremiyorum ama hep aklımdasınız. Geçen hafta ilkkez Rüzgar'dan 4 gün ayrı kaldım, anneannesinde kaldı zaten oraya alışkın ama o kadar özledim ki, çok zormuş. Yine de sorun çıkarmamış, her gün sormuş ama beni, ilk geldiğim gün de şaşkınlıktan ne yapacağını bilemedi, kıyamam ona:)
Bu arada hala inatla tuvaletini söylemiyor, her şeyi söylüyor, masal bile anlatıyor, şarkıların çoğunu ezbere biliyor, anlıyor ama "hayır ben beze yapıcam" diyor inat etti. sizlerde var mı gelişme?

Esin hosgeldin..
cok merak ettim seni, oglusunu yaaa bi daha bukadar ara verme,oglusuna masallah sarkilar masallar...
sizdeki ina bizde de var hemde oyle boyle degil bu ara okadar aksiki biri sever beni sevme diye bagirir, tamam ben gidicem der bu sefer sen gitme diye bagirir, bana bakmadoye bagirir....hatta kimse birsey yapmiyorsa kendi kendine birinin yanina gider sen bana bakma diye bagirir yada bu oyuncak benim diye zorla inatlasir:44::44::44:

Gerçekten mi, ayy çok güldüm aslıcım ya, demek o kadar inatçı oldu, yerler onu, inatları da çok tatlı oluyor vallaha:)))

Rüzgar da arada öyle bağırıyor, kızınca da "sevmiycem seni" diyor( eğer canı o an o kişiyle ilgilenmek istemezse hemen mesela "sevmiycem seni dede git burdan" diye bağırıyor ya da "çok kızıcam şimdi" diye tehdit de ediyor. İstediği bir şey olmayaınca ağlarken, sinirlenince öyle bir tepkisi var ki, insan kıyamıyor, ne istese yapası geliyor: minik elini havada sllayıp "neden? neden? anne neden?" diye ağlayınca içim eriyor.

o eller havaya bzde de var,.eger birseyi yapma dediysem oley yapar gibi elini hava salliyor "yapacaaam" diye bagiriyor =)
ama senin ki biraz acikli olyormus "neden anne" he :)) bak benim yakisiklimi sinirlendirmeyim "kizarim bak" ona gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…