Selam kızlar baktım da pek birşey yazılmamış. Meşgulsünüz galiba. Biz geçen hafta Trabzon'a gittik. Kayınvalidem vefat etti. Koştur koştur gittik, geldik. Bayağı bi kötüydük. Rahmetli zaten rahatsızdı. Yaklaşık 40 senedir hastaydı ama yine de sarsıldık bayağı. İnsan başına gelene kadar hiçbir şeye hele ki ölüme kendini alıştıramıyormuş. Bir kez daha anladım ki sağlıktan sonrası boş. Allahım başta evlatlarımız olmak üzere herkese sağlık versin. En ufak bir şeyde bile evhamlanmaya başladım. Benim yıllardır süren bir idrar yolları iltihabım var. İki hafta öncede kanamalı olmuştu bayağı. Antibiyotik falan kullandım. Şimdi iyiyim ama kvalidemin de enfeksiyon ve böbrek sorunu vardı. Gözüm korktu iyi bir tedavi olmaya karar verdim. Hiçbir şeyi ertelememek gerekiyormuş. Çok yazdım kusura bakmayın. Hepinizi öpüyoruz. İyisinizdir inşallah....
oglun dunden beri oksuruyor ozellikle uyurken gunduz sayilidir oksurmesi bugun doktora goturdum cigerleri temiz usutmemis dedi bakti sinuzlei akiyor bu yuzden oksuruyor dedi, antibiyotik verdiburun spreyi falan kullanamiyorum oglum cok agliyor tabii hemen morarip soluksuz kaliyor bu yuzden antibiyotik ve oksuruk surubu ile gecirmeye calisacagiz insalah hemen etkili olurda gece rahat uyur,antibiotik aksam basliycam sabah gec kaldim suan uyuyor ve bayagi oksuruyor
bide aklima geldi birsey soracagim ben oglumu parkta kaydirirken beni hep elektrik carpiyor :)) sizede oluyor mu? hangi parka gidersem gideyim oluyor zaten benim de elektrigim fazladir arada bir yer dokununca cit dye ses cikar =) acaba bundan mi?
MEL.... hosgeldin
ne kadar guzel haberlerle geldin oyle bebisin simdiden hayirli olsun, Allah kucagina almayida nasip etsin insallah.Vallahi cok cesur bir kizsin biranda kalkip dunyanin obur ucuna gidiyorsun, oglun daha kucukken ikinci bebek haberi veriyorsun bravo sana, boyle cesur insanlara hayranim
yeni memleketine :) alismana sevindim
su sarmalarini sarda misafirlerin midesi bayram etsin ama dikkat et sarmanin tadini aldiktan sonra daha sIk gelebilirler
minik oglunu da opuyorum, dusundumde senin yerinde olmak isterdim ama ben senin kadar cesur degilim
kendine ve oglusuna cok iyi bak,kolay gelsin
dualarim seninle Allahin izni ile cuma gunu kalp atislarini duyacaksin sonra zamanin nasil gectigini anlamadan bebisini kucagina alacaksin
sen aksam yemegi icin hazirlik yapiyorsun biz uyku icin
oraya gidince saat problemi yasadin mi? sacma bir sorumu oldu bilmiyorum ama aramizdaki zit durumu gorunce aklima geldi oglusunun duzenini hemen kurabildin mi?
Selam kızlar baktım da pek birşey yazılmamış. Meşgulsünüz galiba. Biz geçen hafta Trabzon'a gittik. Kayınvalidem vefat etti. Koştur koştur gittik, geldik. Bayağı bi kötüydük. Rahmetli zaten rahatsızdı. Yaklaşık 40 senedir hastaydı ama yine de sarsıldık bayağı. İnsan başına gelene kadar hiçbir şeye hele ki ölüme kendini alıştıramıyormuş. Bir kez daha anladım ki sağlıktan sonrası boş. Allahım başta evlatlarımız olmak üzere herkese sağlık versin. En ufak bir şeyde bile evhamlanmaya başladım. Benim yıllardır süren bir idrar yolları iltihabım var. İki hafta öncede kanamalı olmuştu bayağı. Antibiyotik falan kullandım. Şimdi iyiyim ama kvalidemin de enfeksiyon ve böbrek sorunu vardı. Gözüm korktu iyi bir tedavi olmaya karar verdim. Hiçbir şeyi ertelememek gerekiyormuş. Çok yazdım kusura bakmayın. Hepinizi öpüyoruz. İyisinizdir inşallah....
kızlaaarrrr...ben geldim..
anlatacak o kadar çok şey varki..ancak fırsat bulup girebildim..evimize yerleştik..artık dün tamamiyle rayına oturdu ev düzenimiz..ama hiç alışamadım..sanki kendi evimiz değil gibi..zaman lazım sanırım biraz..ama ev çok güzel..tek kötü yanı 17.kattayız..onun dışında en azından klima derdimiz kalmadı:)) eşim çok kolay adapte oldu..bizim için öncelikli olanda oydu zaten..doruk derseniz henüz farkında değil..annesinin yanında olmasından dolayı mutlu tabi..arada pepee krizimiz tutuyor..başta bir de yemek sorunu yaşadık..geçen yaz geldiğimizde apart tarzı hoteldeydik..yemek sorunu yoktu..artık yerleştiğimiz için yemek sorun oldu başta..bir yer bilmeyince de alışveriş kabus gibiydi..ama çözdüm onu da..bir tane türk ve arap asıllı kasap buldum..en azından et konusunda rahatladım..sabah oğlumla biraz dolaştık ilk defa..antalyadan sonra hava bayağı bir soğuk geldi bize..şimdilik arkadaşsızım..kargaşada pek anlamadım ama biraz zorlanıcam galiba..oğluşumda uyuyor şimdi..akşama da eşimin işyerinden bir kaç arkadaşı eşleriyle gelecek..bende birazdan yemek yapmaya başlıcam..markette asma yaprağı buldum:) sarma nasıl olur göstereyim misafirlere dedim:))
ayyy o kadar çok yazacak şey varki aklıma gelmiyor ya..neyse artık buralardayım..saat farkından çok denk gelemeyiz belki ama takipteyim..
hepinizi kocamann öptüm....
asıl haberi vermeyi unuttum...bu arada aranıza 2013 ekim anne adayı olarak döndüm:))) 5 hafta 6 günlük hamileyim 2010 ekim anneleri........
hoşbulduk aslıcım..valla sorma bildiğin sürpriz oldu..ben kolay hamile kalabilen biri değildim normalde ki doruk yoğun uğraşlar ve tedavilerle olmuştu:)) o yüzden tam sürpriz oldu aslında.pek bilinçli değil yani..aslında istiyordum ama biraz erken oldu..ihtimal dahi vermediğimde daha dün öğrendim..cuma da kısmetse kalp atışlarını duymaya gidicem..ağzımız kulaklarımda resmen..bir de ev yerleştirme telaşı falan o kadar koşturdum ki.bir de hamileymişim..hala inanamıyorum aslında..dorukta karnıma dokunup anne bak bebek demeye başladı..babası öğretti..
aslında aslıcım kulağa hoş geliyorda hiç yerimde olmak istemezdin..eşimden dolayı mecbur kalmasam hiç gelmezdim..tamamen dünyam değişti..arkadaşlarım ailem herkes çoook uzakta..bir de hamileleikten mi nedir dünden beri aklıma annem geliyor ağlıyorum ya..hormonlar tavan yaptı anlıcan..
valla bir yandan yazıyorum bir yandan mutfakta uğraşıyorum..
dua edin kızlar bana..umarım herşey yolunda gider de size ikinci yeğeniniz doğdu haberini veririm teyzeleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?