2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kubracim sanada cok gecmis olsun, sIkintini anlayabiliyorum nekadar kollarsak okadar hasta oluyorlar bu kadar kollayarak bagisikliklarinin guclenmesini engelliyoruz galiba :) Esin in soyledikleri mantikli geldi soyledigi gibi olmus olabilir.insallah biran once iyilesir prenses

Ceren Ata pasa nasil oldu? msj yazamadim ama oglusun hep aklimda umarim problemi gecmistir pasa rahatlamistir

MELLLLL maşallah 2.ci yolda demek sağlıkla büyüsün heyecanlandım valla darısı başımıza ben seneye düşünüyorum

Selam kizlar iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim.
Melll nasil sevindim anlatamam sanki ben hamileyim :) Biz de yaklasik uc aydir calisma yapiyoruz henuz sonuc alamadik. İkinci haber de benden gelir insallah :)) Hayirlisiyla saglikla kucagina alirsin insallah.
Hasta yavrulara gecmis olsun. Kubra antibiyotik de mantar yapiyor. Yakin zamanda kullandiysan olabilir. Bir de portakal cok asitli onu yedirme bence. Cocuklarda pisik yapiyor cunku. Yavrum nasil cani yaniiyodur, kendimden biliyorum cok zor. İnsallah duzelir hemen. Quarta kabizliga hakiki zytinyagi cok iyi geliyor. Canli ornegi benim. Aktarlarda satilanlardan almalisin ama. Hatta bazi eczanelerde de var. Esin, Asli, Gulsah, Hedi hepiniz de iyisinizdir umarim. Ben uc gundur annemdeyim hasret gideriyorum. Ayse de pek mutlu bu aksam eve gececegim. Hepinizi opuyoruz.

inş. düzelir malum bölge geçti bile de neden mantar oldu diye oturdum saatlerce agladım sinirden
2. bebişe karar vermenize sevindim

benim hiç cesaretim yok evde olsa idim nasıl düşünürdüm bilmiyorum ama
bir tarafım yap 2. yi otur ikisine bak diyor eşim dünden hazır 2,3,4 :)
ama iki çocukla evde ne yaparım diyorum
2 çocukla benim iş hayatım kesin biter sansım yok yani
tek maaşla gelecek kurabilirmiyim diyorum
diger tarafım kızın büyüdü seneye eğitimi için güzel bir yere vereceğim yarım gün
yarım günde annem bakar yine diyorum akşam 5 de evde oluyorum iş yerim artık kendi evime çok yakın yürüyerek gidebiliyorum o derece
ama ben anneme yakın oturuyorum yinede erken evde oluyorum 5-10 dk fark ediyor
bazen gel gitler yaşıyorum nasıl karar veririmbiliyorum
konu bile açmayı düşünmüştüm bir ara o derece kafayı takmışdım :)
herkeze iyi hafta sonları

mel güzel haberlerini bekliyoruz tatlım bugün cuma
cerende atayı götürecekti
yeni bebişimizin kalp atışlarını öğreneceğiz

Cocuk yapmak gercekten buyuk sorumluluk. Resmen hayatindan feragat ediyorsun. Ama cok detayli dusununce bir turlu ikinciye zaman gelmiyor. Seneye seneye diyerek erteleniyor ama seneye ne olacak bilmiyoruz ki. O zamana da baska bir engel cikar. Hele ki calisan insan icin. Biliyorsunuz ben isimi biraktim. Cok da calismak istiyorum ama ayseye bakacak kimse yok. Esim de bakiiciya karsi. Madem evde oturuyorum ikinciyi de yapayim dedim. Ayse de tek cok sıkıliyor. Artik ikinciyi buyutup oyle ise baslarim diye hayal kuruyorum :) Esim 37 yasinda o yuzden cok istiyor. Zaten zamanlamayla olmuyormus onu anladim. Agustos eylul ekim derken kasim annesi olmaya dogru ilerliyorum. Allah bilir hangi aya cikacak kismetimiz
bu arada ozel olacak ama merak ettim. Esinle sorunlarin vardi hatirladigim kadariyla. Aranizin duzelmis olmasina sevindim. Bir cocukla taclandirirsiniz belki :) (insallah yanlis hatirlamiyorumdur)

dogru hatırlıyorsun canım düzelttik allah a şükür.rabbim kimseyi yuvasında huzursuz etmesin..
düşüncen mantıklı.. hayırlısı olsun canım..allah banada hayırlı kararlar vermeyi nasip etsin:)

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

sebzelisomon, quarta+, esinruzgar+, aedk+

SÜPERİZ KIZLAR::)

günaydııınnnnn ekim anneleri....
heyecandan uyuyamadım..döndüm durdum yatağın içinde..saar burda daha 06:55 :)) dokuzda randevumuz..aşırı heyecanlıyım..sanki ilk defa hamile kalmışım gibi..biraz da korkuyorum..umarım herşey yolunda gider..bende kanda pıhtılaşma var..muhtemelen yine iğnelere başlıcam..ama hiç gözümde değil..sağlıkla olsun da..dualarınızı bekliyorum..doktordan sonra girebilirsem gelişmeleri yazarım size..

MELLLLL maşallah 2.ci yolda demek sağlıkla büyüsün heyecanlandım valla darısı başımıza ben seneye düşünüyorum

çok saol emelcim..amin canım..darısı başına inşallah..sizdende yeni bebeğime kardeş haberleri bekliyorum..

özlemcim çok saol tatlım..inşallah sen de en kısa sürede 2.bebeğine kavuşursun..ne güzel sen planlı istiyorsun..ben hazırlıksız yakalandım..

mel güzel haberlerini bekliyoruz tatlım bugün cuma
cerende atayı götürecekti
yeni bebişimizin kalp atışlarını öğreneceğiz

kübraaaaaaa....bugün gidicem işte canım ya...dua et de pır pır kalb sesini duyayım inşallah...

kızlarrr,herkesler burda süper
ikinci bebek herkesi heyecanlandırdı Mel,6kübrayla ben yaklaşık aynı sbeplerden düşünemiyoruz şu anda,hatta Esini de katalım aramıza,o yüzden de senin adına kendimizinkiymiş gibi çok sevindik..hadi güzel haberlerini bekliyoruz..bu arad öyle 2013 ekim annelerine falan üye olmak yok,burda biz bize takip ederiz senin bebeğini
dün doktora gitmiştik,gastroda tabii ki çocuk bakmıyoruz dediler(eşime anlatamamıştım durumu bi türlü)..neyse bi doktora yönlendirdi o da..bu sabah ona gittik..güzelce muayene etti,yediği içtiği vs not aldı..çok şükür öyle ciddi bir sorun görünmüyo dedi,bu yaşlarda olabilyomuş kabızlık,bir de barsakların içinde çatlak oluyomuş,sert kaka yapmaktan,o yüzden de acıdığı için yapmak istemiyodur,tutuyodur dedi.bi süre sonra kısır döngü oluyo dedi.tuttukça sertleşiyo,sertleştikçe acıyo diyo yapmıyo dedi.neyse bir de çocuk cerrahı görsün dedi.pzartesi ona da götürcez..
barsak yumuşatıcı şurup verdi, bi de popoya krem..umarım iyi gelir.benim psikolojim bozuldu çünkü...dün gece bile anne çiş,anne kaka,hop kalk hop yat,2 saat sürdü,benim de sinirler haraboldu 1 aydır..neyse paşam iyi olsun da..
Esincim çok sevindim derginizin çıkmasına,işiniz gücünüz rast gelsin canım..bol kazançlarınız olsun.olur öyle arada çok yoğun zamanlar,paşalar da özlesin di mi biraz bizleri:):)
mestcan inşallah senin de hamilelik haberlerini alırız yakında,kolay gelsin :)
Kübracım ecrinin daha iyi olmasına sev,indim,neden oldu,nerden kaptı diye düşününce olmuyo işte,bi şekilde kapıyolar,ne kadar çok özen o kadar çok hastalık işte ne yazık ki.
öptüm hepinizi kuzular..

inşallah ceren iyileşir tammamiyle ata da kurtulur yavrum bu sorundan..pazartesi de inşallah sorunsuz geçerde iyi haberler verirsiniz bize..ceren bu arada günde 1-2 çay kaşıyı zeytinyağı içirsen..belki denemişsindir gerçi ama iyi geliyor diye biliyorum..

cereennnn çok fena yakaladın beni..dayanamadım arada giriyorum 2013 ekimlerine..ama sizin yerinizi tutar mı? orada tatlı bir heyecan var..ben doruk a hamileyken bu siteyi keşfetmemiştim..orası zaten çok hareketli..ama biz burda beraber büyüttük meleklerimizi..inanın hasta olanları burda okudukça doruk hastalnamış kadar üzüldüm..belki birbirimizi görmüyoruz ama hani gönül bağı derler ya şahsen benim o var sizlerle aramda..meleklerimize kısmetse kardeş gelecek..büyüdüler de abi abla olacaklar bakın..
sizin desteğiniz olmadan eksik olur zaten benim yeni meleğim teyzeleri..
bu hamilelelik benim hormonları çok bozdu galiba..bakın ağlıcam valla..gözlerim doldu...
hepinizi kocaman öptük

Kğbracım mesaj kutun dolu............

hallettim kuzu..

mel şimdi uzaklardasın üstelik hamilesin duygulanman çok normal
burada çok güzel bilgi paylaşımı oldu çok şey öğrendik yeri geldi dertlerimize ortak olduk
bazı akşamları aa cerenin oğlu böyle olmuştu melin oğlu şöyle olmuştu diye düşündüğüm çok oldu
mutlulugumuza ortak olduk üzüntülerimizi hastalıklarımızı paylaştık
seviyorum ben böyle durumları tşk kızlar...

kizlar buradi buram buram duygusallik kokuyor =))
Ceren pasa da ciddi birsey olmamasina sevindim, benim oglum cikolata,kakaolu sut-puding yiyince hemen tuvaletini yapiyir birde su hazir mamalar varya tahilli olan da hemen barsaklarini yumusatiyor(normalde boyle mama vetmiyorum ama verdigim zaman tuvaletini yaptiriyor)kusura bakma akip veriyor gibi oluyor ama oglusunun henen duzelmesini istiyorum

kızlarrrrrr... hemen toplanın..size ihtiyacım var...dr.dan geldim şimdi..kalp sesini duyduk.6+2 yim..yine iğnelerim var..kan değerlerim biraz kötü çıktı..gün aşırı da hastanede iğnem olacak..veee beta hcg 53.142 hadi bakalım hatırlayacak mısınız 2010 ekim anneleri bu nedemek????

nerdesiniz yaaa..hamileyim alınganım ama...artık çekeceksiniz biraz beni..neyse ben çıkıyorum..haftasonu giremeyebilirim..haftasonu eşim biraz gezdirecek bizi..hepinizi öptüm..

Meeeel msjini okuyunca bir anda heyecanlandim, bebek cok guzel ve buyuk bir surpriz oldu birde ikiz dersen tam cifte mutluluk olur,insallah bugun tekrar gelirsin ve "bir aciklama yaparsin" :) ben bebek haberletine cok seviniyorum.resmen cennet gelen cennet kokulu melekler her biri ayri birer mucize, Allah saglikla kucagina almayi nadip etsin insallah,saglikli hayirli uzun omurlu...evlat(lar)olsun insallah

Ceren pasanin iyi olmasina sevindim. Sorunu biran once cozum bulur insallah.
Kubra esinle aranizin duzelmesi cok guzel bir haber. Allah herkesin evine huzur versin.
Mel degerin masallah bayagi bi yuksek ikiz kardes mi geliyor yoksa :)) Cok guzel ya aklima geldikce yuzume bir siritma yayiliyor. Cok heyecanli olmalisin. Hersey istedigin gibi olur insallah. Ayyyy ben de istiyorumm gaza geldim bu gece durteyim bizimkini :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…