kızlar ben kaçıyorum..oğlumla biraz dolaşıcaz..akşama ailecek yeni meleğimizi kutlucaz bakalım..ayyy çocuk gibi oldum ya..tarifsiz bir sevin..sürpriz olunca mı nedir ayrı bir tat...hepinizi öptüm..
bu arada esin nerelerde..hiç görünmüyor..
Selam kizlar iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim.
Melll nasil sevindim anlatamam sanki ben hamileyim :) Biz de yaklasik uc aydir calisma yapiyoruz henuz sonuc alamadik. İkinci haber de benden gelir insallah :)) Hayirlisiyla saglikla kucagina alirsin insallah.
Hasta yavrulara gecmis olsun. Kubra antibiyotik de mantar yapiyor. Yakin zamanda kullandiysan olabilir. Bir de portakal cok asitli onu yedirme bence. Cocuklarda pisik yapiyor cunku. Yavrum nasil cani yaniiyodur, kendimden biliyorum cok zor. İnsallah duzelir hemen. Quarta kabizliga hakiki zytinyagi cok iyi geliyor. Canli ornegi benim. Aktarlarda satilanlardan almalisin ama. Hatta bazi eczanelerde de var. Esin, Asli, Gulsah, Hedi hepiniz de iyisinizdir umarim. Ben uc gundur annemdeyim hasret gideriyorum. Ayse de pek mutlu bu aksam eve gececegim. Hepinizi opuyoruz.
Cocuk yapmak gercekten buyuk sorumluluk. Resmen hayatindan feragat ediyorsun. Ama cok detayli dusununce bir turlu ikinciye zaman gelmiyor. Seneye seneye diyerek erteleniyor ama seneye ne olacak bilmiyoruz ki. O zamana da baska bir engel cikar. Hele ki calisan insan icin. Biliyorsunuz ben isimi biraktim. Cok da calismak istiyorum ama ayseye bakacak kimse yok. Esim de bakiiciya karsi. Madem evde oturuyorum ikinciyi de yapayim dedim. Ayse de tek cok sıkıliyor. Artik ikinciyi buyutup oyle ise baslarim diye hayal kuruyorum :) Esim 37 yasinda o yuzden cok istiyor. Zaten zamanlamayla olmuyormus onu anladim. Agustos eylul ekim derken kasim annesi olmaya dogru ilerliyorum. Allah bilir hangi aya cikacak kismetimiz
bu arada ozel olacak ama merak ettim. Esinle sorunlarin vardi hatirladigim kadariyla. Aranizin duzelmis olmasina sevindim. Bir cocukla taclandirirsiniz belki :) (insallah yanlis hatirlamiyorumdur)
MELLLLL maşallah 2.ci yolda demek sağlıkla büyüsün heyecanlandım valla darısı başımıza ben seneye düşünüyorum
Selam kizlar iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim.
Melll nasil sevindim anlatamam sanki ben hamileyim :) Biz de yaklasik uc aydir calisma yapiyoruz henuz sonuc alamadik. İkinci haber de benden gelir insallah :)) Hayirlisiyla saglikla kucagina alirsin insallah.
Hasta yavrulara gecmis olsun. Kubra antibiyotik de mantar yapiyor. Yakin zamanda kullandiysan olabilir. Bir de portakal cok asitli onu yedirme bence. Cocuklarda pisik yapiyor cunku. Yavrum nasil cani yaniiyodur, kendimden biliyorum cok zor. İnsallah duzelir hemen. Quarta kabizliga hakiki zytinyagi cok iyi geliyor. Canli ornegi benim. Aktarlarda satilanlardan almalisin ama. Hatta bazi eczanelerde de var. Esin, Asli, Gulsah, Hedi hepiniz de iyisinizdir umarim. Ben uc gundur annemdeyim hasret gideriyorum. Ayse de pek mutlu bu aksam eve gececegim. Hepinizi opuyoruz.
mel güzel haberlerini bekliyoruz tatlım bugün cuma
cerende atayı götürecekti
yeni bebişimizin kalp atışlarını öğreneceğiz
Kğbracım mesaj kutun dolu............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?