kubra hediyen supermis canim gule gule kazasiz belasiz kullanin insallah...
bu arada dedigin k.biberli pekmezden bende simdi verdim ogluma insallah iyi gelir.bu arada bzim oksuruk alerjik galiba her kis ayni problem cigerler temiz usutme falan yok ama hep bir geniz akintisi hatta gecen senede surekli boyle oluyordu doktor kan testi yapti alerjik astim baslangici demisti ama neye karsi olduguna bakmadi daha kucuk diye herhalde gecen gunde s.ocagindaki doktor alerji surubu verdi ben anca bugun aldim kararsizim ama belki bu gece veririm , cocuk doktorumuzda bir toz veriyordu muz puresi ile karistirip veriyordum gecmezse yine ona gotururum
Ceren yanlis hatirlamiyorsam senin Ataninda ayaginda problem mi vardi? eger oyleyse doktora goturdun mu?
bir ara diyordumya oglum ice basiyor diye(pparmaklari degilde topuk kismindan ice basiyor insallah anlatabilmisimdir) doktora gosterdigimde ayagina uygun ayakkabi al demisti bende el yapimiymis bir ayakkabi aldim neyse iste ama benim oglum ayakkabi yokken parmak ucunda yuruyor surekli hatta parmaklarini ice kivirarak yuruyor sonrada anje bacagim agriyor diyor yolda hemen yorur kucak istiyor tabbi biz bu yurumeleti hep oyun yapiyor diyorduk tamda bunu uzerine gazetede bir yazi okudum gecen gun diyorki; kimi cocuk parmak ucunda yurur aileler bunu oyun zanneder ama bunun sebebi ayak tabaninda bagzi baglarin kisa olmasindan kaynaklaniyormus ve cocuklar cabuk yoruluyormus. slikon taban ozel ayakkabi falan kullaninca duzelebiliyormus bende tekrar doktora goturmeyi dusunuyorum 2.5yadindan sonra bir testle kalip gibi biseyle tabana bakiyorlarmis cukurluk varmi yokmu diye
sizdede boyle problem varmi(insallah yoktu
Ceren surubun adi Zyrtec bu oksuruk bitirdi beni surubu vermek istemiyorum ama neredeyse yarim saattir oksuruyor yine oksurmez oksurmez basladimi 1saat surer, caresiz kalmak cok kotu uyuyacak kiyamam uyuyamiyor oksurmekten
Ceren varya kusura bakma koca adam parmak ucunda yuruyor deyince biranda guldum valla sinirlerim cok bozuk bu aralar ufacik birseyde gulme krizine giriyorum,gulunce birde kotu oldum sanki gordun bana kizacaksin diye :)
bende en kisa zamanda goturecegim gercekten bunaldim doktora gitmekten bu ayin 27sinde kendimi dis doktoruna goturecegim) 1senedir anca sira geldi oda gecengun disimin bir kismi kirildi mecbur gidecegim artik kopru, dolgu kanal ted.Allah ne verdiyse hatta on dislerime yaprak dismi ne deniyor(porselen venerr deniyor galiba) ondan yaptirmak istiyorum artik kismet
neyseki bu problemler gecici hepsinin caresi var Allah dermamsiz dert vermesin
teshisten sonra ismini unuttugum o tozu verdi bu ilacta iyi geldi zaten sonra yaz geldi sikayetimiz bitti simdi tekrar olmaya basladi once on gun antibiyotik ve benical kullandik(s. ocagi verdi bu ilaclar gecici oldugunu dusundugum icin ve doktorumuz uzman oldugu icin s.ocagina goturdum) daha sonra kontrele gittigimde raporu goturdum ondan sonra bu ilaci verdi
artik devam ederse hastaneye goturecegim testmi yapacaklar ne yapacaklar yapsinlar SIkildim
bence iyi bir kulak burun boğaz doktoruna götür,ya da belki önce iyi bir çocuk doktoruna...ben benical kullanmıyorum zaten ,ya da herhangi bir öksürük şurubu,ama astımdan dolayı olan öksürük için boşuna antibiyot,ik veriyosunuz çocuğa,işe yaramaz ki.üstelik tam tersi, tetikleyebilir de astımı..
Esincim,dediğin içe basıklık farklı oluyo biz de o yüzden bekledik ama sanırım atada düztabanlık var,böyle ayak yan kemikler var ya ,onlar yaklaşıyo yere..nası anlatsam ki,ben en iyisi foto çekip koyayım daha net olur..
araba demk masraf demek zaten,kapıda dursa da vergisiydi,puluydu,sigortasıydı bitmiyo hiç...en güzeli yürümek..oğlumla alıp başımızı gidiyoruz.yorulunca tüm dolmuşlar taksiler bizim:)araba genelde babada oluyo da,h.sonu da çalışıyo..:)
Biz o kdar zamanı dışarıda geçiririz ama Rüzgarla 50 metreden uzun yürümek kısmet olmadı. Elimi tutup dümdüz yolunda yürümez. Ona kalsa 100 metrelik A noktasından B noktasına bir saatte gidemeyiz. kesinlikle kafasının istediği yöne gider. Bakkala bile yarım saat sürüyor gitmek. Öyle annesinin elini tutup yanında nereye gidiyorlarsa tıpış tıpış yürüyen 2 yaşındaki çocukları görünce imreniyorum. Bizim için puset vazgeçilmez, en yakın mesafelerde bile, daha yakını için kucak. Tabi eğer biraz yürüsün diye yola çıkılıyorsa o zaman da Rüzgar nereye eserse oraya gidiyoruz.
en kisa zamanda su kafami toparliyim daha dogrusu kendimi iyi hissedeyim sil bastan butun doktorlara tekrar gidecegim
su bir kac gundur kafam allak bullak ablam ile enistem ayrilacakmis(. (15 yillik evliler 13 ve 8 yadinda iki oglu var kucuk olan hiperaktif su ara artti hiperaktifligi) bu olaylara cok canim sIkiliyor orta hic birsey yok daha dogrusu enistem dunya iyisi bir insan ablam tutturdu ben ayrilacagim diye sebep? sebep yok daha dogrusu 2sene once bir anda agir bir depresyon gecirdi hala tedavisi devam ediyor ne bileyim iste hangi ucundan tutup anlatsam zor bir donemdeyim ablama ayri uzuluyorum cocuklara ayri enisteme ayri
esime bile soyleyemedim dilim varmadi bu yuzden sinirlerim bozuldu en ufak birseyde resmen gulne krizine giriyorum
valla beni anca oyle programlar paklar :)) artik nasil saldiysam kendimi, benim esim arap Ona diyorumki bir arastirsana belki petrol zengini arap bir akraban vardir miras falan kalmistircsana diyorum, O da bende bu sans varken somalili yada nijeryali cikar benim akrabalarim diyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?