Kubra Asli valla ben cok yuzsuzum cocuk konusunda. Hastalik ayri bir sey cunku. Benim de eltimin uc yasinda cocugu var surekli hasta olur. Ayseden hep uzak tutarim. Cunku uc aylikken onun yuzunden bronsit olmustu. Esim sqgolsun bana firsat birakmaz. Direkt Ayseden uzak durun der :) Cocuklar eziyet cekecegine kalpbkirilsin raziyim valla.
Asliiii durttum valla :) Cok isteyince olmuyor galiba, hayirlisi olsun deyip saldim cayira
benim kız öyle yaramaz ve inatçıki kafayı yiyorum resmen oynatmama az kaldı yani.bu yaşda hep böyleler galiba
maşallah başaranlaraBir ara hepimiz başlamıştık, denedik, niyetlendik ama henüz benim bildiğim başaran bir Kübra ve Ecrin ikilisi oldu.
Öyle mi kızlaaar, var mı başka tuvaleti başaran aramızda??
siz bence halletmiş gibisiniz bir yere gidince ve geceleri bırakmanız kalmış bir tektatlımm anlatmıştım ya herşey süper gidiyodu annemin sayesinde
1 yaşındaki ve 2 aylık bebeği görene kadar
onları taklit etti bir süre. neden yapıyosun kzıım dediğimde
anne bebeklerinde bezi var dedi
ama yinede gün içerisinde iç çamaşırı ile kalıyor akşamları bezliyorum
bir yerlere gidersek birde..
bence henüz hazır değiller kızımın kafası karışıyor
bi bezle bi çıkar.
kocaman bir maşallah ozaman sizeben mecburiyetten pazartesi günü başladım..zaten hamileliğim kolay olmayacak..iyice zaman geçmeden alıştırayım dedim..şimdiye kadar vukuatımız olmadı..gece de bezlemiyorum..bir de lazımlık falan kullanmıyorum..pek hoşlanmıyorum ben onlardan..portatif küçükler için klozet var..onlardan aldım..
inşallah kolay olur sizinki dekizlar cosmus burasi ne guzel hep benim isim olunca doluyor burasibugun havayi guzel buldum temizlik yaptim heryeri havalandirdim ohhh miss gibi oldu valla....
bende nisan gibi oglumu tuvalete alistirmak istiyorum insallah klay olur..
offf elektrikler kesildi Fatihle birbirimizi yiyoruz bu karanlikta telefonumun sarji bitene kadar buralardayim
bu arada Fatih suan saga sola vuruyor yapma dedikce daha cok vuruyor sesimi cikartmayinca cvp verene kadar anne ben boyle yaicam deyip vurmaya devam ediyor(
Kübracım hatırlıyorum da ben onu öyle bir anlık bir şey sanmıştım. Demek olmadı. Neyse olsun, elbette ki bir gün kendi istekleriyle bırakacaklar. Ben bu konuya çok takmıyorum. Açıkçası bezine yapması daha çok işime geliyor. Dışarıda falan nasıl halledeceğiz. Çok sık dışardayız çünkü.
Ne güzel hareketlenmiş topiğimiz:))
bir de 3 yaş sendromu olduğunu bilmiyordum, bu kadar zor değildir herhalde))
Melcim siz onunla ingilizce konuşursanız daha çok kafası karışmaz mı. Dışarıdan duydukça öğrenir ingilizceyi de, yavaş yavaş. Tam da zamanı, mükemmel öğrenir hem de bir adaptasyon süreci normal tabi.
e_pack alacagin alistirma kulodu ici havlu olanlardansa ben almistim hic memnun kalmadim kaba bir sey cok rahatsiz edici birde sicak havafa poposunu cok tetletiyor. ama baska cesidi varsa bilemem
bu yolda hepimize kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?