2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Aslıcım ablanlara üzüldüm. Depresyonu sürüyorsa böyle bir karar vermemesi gerekir. Tedaviden sonra bu kararı verirse daha iyi ama sen şimdi ona nasıl anlatacaksın. Zormuş durumu gerçekten, iki çocukla onca yıl sonra haklarında en hayırlısı olsun.

Eşinin espirisi beni de çok güldürdü, vallaha neyin nerden çıkacağı belli olmaz araştırsın bir soyunu:)) ilaç gibi gelir.

Cerencim o zaman müsait bir zamanında dergimizi inceleyip görüşlerini paylaşırsan sevinirim.

aslı üzüldüm canım ya
ayrılık ölüm haberleri beni üzülüyor
ablanın saglıklı düşünmesi için yakınlarına ihtiyacı var
destek olmanı tavsiye ederim.

amaaan yok arastirmam valla kendimize anca yetiyoruz 2 tanede somalili gelmesin basimiza
bende calismak istiyorum bakalim zaman. ne gosterecek, 2.cocuk dusunmuyorum en azindam suan dusunmuyorum (Esin senin sorunuda cvplamis oldum bu msjla :)) . )oglum okula baslsin harekete gecicem is icin ayyy ben bu bidigi okula giderken dusunemiyorum arkadaslari olacak oyunlar sarkilar ogrenecek ayyy dusunmesi bile coook guzel

k.mercimek corbasi
karniyarik
bulgur pilavi
yogurtlu havuc-kabak
herkese iyi dilekleri icin cok tesekkur ederim kizlar hetseye ragmen hayat devam ediyor
Ceren babanin yeni yasi kutlu olsun omur boyu hep birlikte olun agzinizin tadi hic bozulmasin insallah
Esin sizede coook kolay gelsin sizinde isleriniz hep yolunda gitsin insallah
Kubra sizede kizinla guzel misafirsiz :)) bir hafta sonu diliyorum
boyle veda konusmasi gibi oldu ama calisanlar h.sonu pek ugrayamiyor buralara simdiden herkese iyi hafta sonlari diliyorum
benim oglum uyaniyor ve oksurugu kaldigi yerden devam ediyor (

Canım o dileğinin benim için süperrrr :)
tşk ederim
h. sonu iş ev çocukla burası aklıma gelmiyor ne yalan söyleyim
bu akşam ne pişirsem bilmiyorum
herkeze iyi hafta sonları

Hoşgeldin Kübra. Ben hep burada görünüyorum çünkü bir pencerede burası hep açık kalıyor ama ara sıra bakabiliyorum o yüzden geç oldu:))

Yemek dünden kalanı yiycez bu akşam pilav+yeşil mercimek yemeği+ salata zaten yemek yapmakla aram hiiiç iyi değildir benim. Bu konuda çok yardımcı olamıyorum:)

esincim ben de aynen,bu arada 40 tane iş yapıyorum,mail yaz telefonla konuş,bu İtalyanlar da susmaz yaaa,benden çok konuşıyolar düşünsene
ama şimdi profiterol geldi,amanın keyfim geldi wallahi:13:

aslıcım o nası menü öyle,bizim adam görse gözleri pörtlerellerine sağlık,Fatih uyurken mi yaptın bunları?benim elim lezzetlidir ,çabuktur da ,ama zaman yok(eşimim en kızdığı kelime ama napim öyle)...
bizde 2 çeşit yemek olur.sulu yemek,veya fırın yemeği yanında pilav,bazen çorba,yoğurt turşu...
ya da bazen tek çeşit makarna,ama süper yaparım..

Son düzenleme:
kizlar akliniza geldikce menulerinizi yazin fikir olsun
tekrarar iyi hafta sonlari
bu arada hava felaket sogumus evin icinde resmen totom dondu
tekrardan byeeee
kizlar yabrularinizi opun benim icin ayrilirken uzulduklerini yazdiniz icim kotu oldu uzuldum

tesekkur ederim
corba dunden, k.yarik fatih uyumadan once yaptim pilavida sizlerle yazisirken yaptim elim iste gozum oynasta :) cep tel baglaninca boyle heryerde yazabiliyorum :)))
esin yesil mercimek dedinya aklima geldi birgun aksam yemegine corba ve yesil mercimek yaptim esim corbayi icti sira mercimege gelince niye iki tane corba yaptin dedi :))
napiyim annem bize hep yemek diye verirdi mercimegi ogunden sonra belkivl iki defa yapmisimdir mercimek zaten kicamini tutturamiyorum
bu arada benim esimde yemekten once corba olmazsa moreli bozulur :))

Ooo sohbeti kacirmisim ben ( Yemek yapiyordum ben de yazayim monuyu. Kuru fasulye domatesli bulgur pilavi (bizimki rejim yapiyor pirinc pilavindan uzak duruyoruz) Yayla corbasi (pirinc var:) cacik.
Ceren babanin dgunu kutlu olsun. Nice saglikli yillara. Aslii Kubranin da dedigi gibi ablana destek olmanda yarar var. Hayirlisi neyse o olsun.
Esin Ayseyi de pusete oturtuyorum. Yurumesine yuruyor da yoruluyor diye uzuluyorum. Cunku bi ciktim mi en az bes alti saat gezerim ben. Ayse de alisti durup durup anne disari cikalim mi luffen diyor :) Neysee hepinizee iyi haftasonlari diliyorum. Yavrularla bol bolll vakit gecirin. Opuyoruz.

Ozlem hos geldin bugun kendi derdimi yazmaktan kizinin guzelligini yazmaya firsat bulamadim
canim benim coook guzel bir kizin var Allah sizlere bagislasin senin kizinda kilosu boyu cok iyi duruyor masallah, yavrum benim sanslar guzel olsun insallah

Ben ara verip tekrar bakana kadar herkesler gitmiş:))

Herkese iyi hafta sonları diliyorum ben de. Hastaların bir an önce iyileşmesi için dualarım sizinle. Kendinize, bebişlerinize, kocoşlarınıza iyi bakın. Hepbirlikte sağlıkla ve huzurla yaşayın:)) sanki uzun zaman veda ediyorum gibi yazdım ama dediğiniz gibi haftasonları boş oluyor buralar.

kizlar carsamba gunu ogluu doktora goturecegim ayaklari icin insallah kotu seyler soylemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…