atayı gsatrıya götürdük,başka doktor önderdi çocuk bakmıyorum dedi;neyse diğer çocuk doktoruna gittik,bu doktoru sevdim,ücreti biraz yüksek ama uzunca muayene etti,2 ilaç yazdı,biri duphalactan biraz kuvvetlisi dedei ama yine de çocuk cerrahı görsün dedi.cuma günü oldu bunlar sabahtan..
öğleden sonrasından annemden telefon Ata 39 derce ateşli..neyse tüm gece ateşiyle uğraştım,duştu,ilaçtı vs cts tekrar doktora gittik.öksürük burun akıntısı bişi yok..idrra yolu enf. için tahli yapıldı yok.tekrar muayene vs bişi yok.bazen önden ateş gelir arkadan enfeksiyon dedi.bu arada kabızlık sıkıntısı da var ,ilacı verdim en azından rahatlasın diye. busefer de ishal olmaz mı?? neyse h.sonu bi şekilde geçti,ateşi daha iyiydi isahli de azaldı,yumuşak kakaya döndü..
pzt bende bir üşüme titreme,işten de çıkamadım,akşam eve geldim,kötüyüm çok 39,5 derece ateş..ilaç vs yattım sağolsun kocam ilgilendi Atayla..genzim yanıyo,yükürüğümü yutamıyorum,gece kalktım ağladım inanmasınız,nası bi acı,boğaz değil ama genzim..neyse gece geçti,doktora gittim,alerjik dedi.yine yeniden..bi ton alerji ilacıyla kendime geldim şükür daha iyiym.
dün gece ata da geniz akıntısı,uykudan uyandıran gıcık öksürük..
sabah da babamız boğaz ağrısı ateşle kalktı..
çıldırıcımmmmm,doktora gitmekten usandım,kocama ilaç yükledim,ama Ataya geniz akıntısı için ne yapmalı,önerisi olan var mı??
bu arada ben bügün daha iyiym,kendime geldim biraz.bi de neye alerjim olduğunu bulabilseler,alerji testleri ile ilgili bilgisi olan varsa yardımistiyorum...
öptüm hepinizi...
Ya bu tuvalet isi cok zor geliyor bana. Birine versem de o ogretip getirse diyorum :) Ben de hep pazartesi basladim ama sonu gelmedi hic. Simdi sadece kakasini soyluyor. Cisini de yaptiktan sonra. Bezi acana kadar yapmis oluyor. Bir de hep yanlis zamanda soyluyor. Useniyorum bazen tuvalete goturmeye. Bakalim nasil atlatacagiz. Lazimligi bizimki pek sevmedi. Klozet adaptorune oturuyor.
Bu arada ikinci cocuk dilekleriniz icin tesekkurler. Tuvalet alistirmasi aklima gelince vazgeciyorumEsime tripliyim tam da yumurtlama donemimdeyim. Gururuma yedirip barismiyorum da kusken de cocuk yapilmaz ki :))
Quarta pasayi doktora goturecektin kayboldun. Hersey yolundadir insallah..
Aedk, Doruk'u kres tarzi bir yere gondermeyi dusunuyor musun?
dün yine kötü oldum bugün başka doktora gittim,faranjit olmuşum sesim çıkmıyo zaten.neyse antibiyotik ve 1-2 ilaç daha yazdı ama çok ilgilendi.alerji atağı geçiriyosunuz dedi.20 gün sonra da başka testler için çağırdı.kulak ve alerji testleri,gerçi onları da göğüs uzmanı yapıyomuş.o testlerde bulunamazsa(çok kapsamlı elerjenler var dedi),günlük gibi bişi tutturoyomuş.mesela o gün ne yaptın,çam ağçları olan yere gittim,öksürük başladı,ev temizledim,nefesim tıkandı ...vs g,ibi..bu şekilde 1 yılda buluyoruz nelere alerjin olduğunu dedi.benim için umut oldu gerçekten bu doktor,umarım iyi olur,tedavi falan olabilirm..
Ata daha iyi çok şükür öksürük azaldı,eşim de daha iyi.
umarım ailece haftasonu daha iyi olucaz:):)
aslıcım,Ataya bitki çayını sevmediğinden ,balla zencefili macun gibi yapıp kaşıkla veriyorum.özellikle yoğun öksürükte işe yarıyo tavsiye ederim.umarım Fatih de daha iyi olur kısa zamanda..
esincim iyi dileklerine sağol canım,kaşıntı da çok fena olur eminim.onu da önemsemelisin,nedeni bulunmazsa artarak devam ediyo.dediğin gibi Allah dermansız dert vermesin,bu günler de geçiyo işte.
sizin işler nasıl,Rüzgar annende mi hala?
emelcim,her çocuk farklı mutlaka,sen ne zaman hazır olduğunu düşünüyosan o zaman başlamalısın zaten..sen karralı olmazsan çocuk hisediyo caydırıyo seni..ama baze de çok zor olacağını düşündüğün şeylerde,hiç uğraşmadan halledebiliyosun...
herkesi öptüm kocaman..
kübracım nerdesin yazmıştım baktım burdaymışsın:)
Nurgül sadece senin oğluşun ve ata değil balgam problemi olan bende aynı sorunu yaşıyorum
dün götürdüm bende kızımı balgam söktürücü verdi akşamda ayaklarına vicksi sürdüm
pekmezi ılıtıp limon damlattım çok hafif karabiber ile verdim
bir kere bile öksürmedi annemde bugün zencefil ve bal verecek
dün doktorumuz ecrin bu sene iyi gidiyor dedi bu sene sadece 1 kutu antibiyotik içti onuda
hatırlarsanız bagırsak enfeksiyonu olmuştu bizi bir ton korkutmuşlardı düğümlenme falan diye...
antibiyotik vermedi bogazları kızarık hala damlası devam balgam söktürücüyü kullanmıyorum şuan..
2 haftadır bişey yediremiyorum ilk defa karnından ses çıktıgı duydum
iştahlı obur kızımın uyudukdan sonra severken karnını okşadım elim orada kala kaldı
açlıktan sesler çıkıyorbu nasıl vicdan azabı
su süt meyve suyu (komposto) bizi idare ediyor çok halsiz
cerencim tatlım geçmiş olsun ailecek..
atanın düzelmesine sevindim canım.sende kendini ihmal etme tatlım mutlaka testlerini yaptır..
Öpüyorum seni bakıcından bi gelişme varmı.yogunluktan hastalandın sen..
melcim yastık kullanırsam terliyor bu seferde kafası sırılsıklam oluyor
sanada çok geçmiş olsun canım. ilk hamilelikte dinlenmek rahattı ama şimdi zordur eminim.
benim çok rahat geçti tüm 9 ay inşallah seninde bu bebişlerde öyle olur
yaz gelsede rahatlasak ya artık
hasta olan herkeze çok geçmiş olsun..
hepinize iyi hafta sonları...dün izinliydim yazamadım neler yaptınız sevgililer gününde arkadaşlar..
biz arabamızı satmıştık 2 sene oldu bu süre zarfında babamın arabasıyla idare ediyoduk ama ihtiyacımız vardı
ecrin büyüdükçe dahada ihtiyac duymuştuk ev kredimiz bitmediği için ertelemiştik eşim süpriz yapıp araba almış
plakası ayrı bir süpriz oldu çok mutlu oldum allah kazasız belasız kullanmamızı nasip etsin...
kübracım,sevgililer günü hediyeni duyunca bak gözlerim böyle oldu,,,, arabanız hayırlı olsun canım,kazasız belasız inşallah..çok sevindim,kocanın ince düşünmesine:)
canım çocuklarımız aç olunca vicdan azabı çekiyoruz yedirmeye çalışıyoruz ya .ben şimdi hastayım ya;inan 4 günde 2,5 kilo vermişim.yiyemiyorum,geçmiyo boğazımdan,anlıyorum hyani çocukları..toparlar ama merak etme kısa zamanda,telafi eder bu günlerini..birde sıvı şeyler tüketince de gurultu yapar,sadece açlıktan değil tatlım..bu durumlarda ben bitraz midesini tutsun enerji versin diye nutella ekmek veriyorum ataya ,bayılır da ona..sen de böyle sevdiği bişi varsa denesene..tüm çocuklar sever nutella,sarella tarzı şeyleri.katı bişiler yemiş olur en azından..normalde sınırlı olan ne varsa hastalıklarında önelerine seri,liyo:)
canım bakıcım o gün telefonda 1 gün iyi bi gün kötüyüm falan diyodu,nazlandı falan,yatıyomuş devamlı,kalkıp sofraya 1 tabak bile koymuyorum dedi.benim de sinirlerim altüst oldu tabi bişi de diyemedim,ben martta başlamasını bekliyorum ya..(öyle dmeişti)kv aramış dün ona da iyiyim,i 8 martta başlıcam demiş..anlamadım gitti,ekmek mi tatlandırıyo bana naz mı yapıyo bilemedim...haftasonu gidip kendim görücem durumunu...
Maşallah Ayşe'ye ya çok yakışmış gözlük annesi:)
Geçmiş olsun kızlar, bebişlerinize ve size. Hastalık dönemleri bitse artık, şu martı da atlatsak olacak...
Bizim yeni sayı yoğunluğu başladığı için çok sık yazamayabilirim ama takipteyim.
Cerencim bakıcın umarım zamanında gelir, kayınvalidene başlıycam dediyse nazı sana geçiyor demek ki, belki performansım düşebilir mazur gör diye yol yapıyordur önceden:) Hepiniz için hayırlısı olsun canım. Rüzgar'ı sabah bırakıyorum akşam alıyorum annaneden. Son zamanlarda evden çıkarken nazlanıyor baya, "Ben annaneye gitmek istemiyorum, sen de işe gitmek istemiyorsun" diyor. Kıyamam ben ona. Annaneye gidene kadar ama, onu görünce de dibinden ayrılmıyor, kucağından inmiyor.
Melcim çok normal ilk aylar böyle halsizlik, yorgunluk hastalık direnç düşüyor, vitaminler mineraller paylaşılıyor, ilk üç ayı atlatınca düzene girer canım.
Aslıcım Fatih'e maşallah boyu kilosu ne kadar güzel. Gelişimi çok iyiSen de ikinciyi düşünmeyenlerden miydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?