- 1 Haziran 2012
- 519
- 3
- 118
gunaydin ekimcikler
ceren bakicin 8 marti ozellikle secti galiba sana kadinlar gunu hediyesi olacak :)) inalsallah ogun isine doner
kubra sen cok iyi bir annesin icin rahat olsun kizin icin birsuru fedekarlik yapiyorsun birde calismayan anneler var ama cocuguna baskasinin cocugu gibi davraniyor yani calisip calismamak onemli degil onemli olan cocugunla iyi vakit gecirmek cocuguna deger kiymet verip onu sevebilmek(ne aviki cocugunu sevmeyen insanlarida bazen cevrede bazende tv de goruyoruz(
kizlar bu arada Fatih kac gungur herseye neden diye sormaya basladi mesela
anne bun nerden aldik
marketten aldik
neden marketten aldik
sen oyna diye
neden oynayayim
canin sIkilmadin diye
neden canim sIkilmasin
.....
bazen bayilmak istiyorum :)) verecek cevap bulamiyorum bulabilsem bile sonu gelmiyor yok birde daha bunlarin niye? ve nasil? versiyonlari var
selam kızlar..
dün doruk u gözü için dr.a götürdük.enfeksiyon dedi mikrop kapmış.steril edici bir göz damlası verdi.sabah uyandığında biraz daha iyiydi.
yaa bu resim çizenlere,kitap okuyanlara özendim valla..doruk un hiç öyle merakları yok.resim çizdirmek istesem kağıdı yırtar kalemi de ağzına alır.kitap okumaya kalksam elimden almaya çalışır oynar sonunda yırtar ve kesinlikle dinlemez..bizde mi sorun var anlayamadım..
ceren yanlız değilsin canım..bazen cinnetlik hale geliyorum bende uyku zamanlarında.bazen pes edip ondan önce sızıp uyuyorum bile..bu aralar bir de çok asi oldu doruk.kesinlikle söz dinlemiyor.yeni yeni huyları çıktı..ayağında çorap istemiyor,pantalon paçalarını dizlerine kadar sıyırıyor,kollarını da...ben mi gerginim bilmiyorum ama bazen böyle çığlık atmak istiyorum yeterrrr diye..uyku sorunu zaten dönem dönem tavan yapıyor..tam uyucak diyorum anneee hav hav deyip gidip köpeğini alıyor,sonra araba,sonra uçak derken uyuması için 2 saat uğraşıyorum..
bu sabah dertli günümdeyim sanırım..kafanızı şişirmiyim daha fazla..zaten böyle dokunsalar ağlayacak moddayım ki kolay ağlayan bir tip değilimdir..neyse hepinizi öptük..
cop adami ben cizdim oglum el ayak goz falan yapti :)) diger iki tanesi kendi cizdigi uzaylilar :))
aynen canım..çalışmıyor olunca açıkçası ben daha iyi anladım zorluğunu..sürekli anneee bak ,, anneee bu neee ,, anneeee hadi attaa...eline geçeni atıyor bir de..
gülşah yanlış hatırlamıyorsam senin tek çocuk değildi dimi??? karıştırıyorda olabilirim
Gulsah senin kiz emmeyi biraktimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?