2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben vermiştim canım iyi gelmesiine sevindim

okurken kelimeler düüğümlendi boğazımda rabbim sabırlar versin nasıl bir acı başın sağolsun mekanı cennet olsun ne denir nasıl teselli verilir bilemedim

boğazım düğüm düğüm oldu arkadaşım,başın sağolsun,ne desek acını hafifletse bilmiyorum ama Allah sana sabırların en büyüğünü versin..
bu yazının üstüne ,tüm konuştuğumuz konular yalan oldu değil mi??

Son düzenleme:

Sen kırılmaya bilirsin ama ben bu konuda hassasım
sizinkiler kıymetsiz demedin tabikide
ama kullandıgın cümleden, ister istemez alınıyor insan...
içindeki niyeti kimse bilemez yaptıgın yorumdan bu çıkıyordu ister düşüncen olsun ister yazdıgın....

canim benim sabah sabah coook uzulldum. Allah sana,esine ailene sabir versin canim benm ya nasil buyuk bir aci yasamissiniz gercekten cok uzuldum kendimi yerine koyamadim bile
Allahim en kisa zamanda bir evlat daha versin insallah yavrun en kisa zamanda kardesini gondersin sizlere, miniginde cennet kapisinda sizin sefaatciniz olarak sizi bekliyor

ALLAH sabır versin,tahmini bile zor bu acının rahmet eylesin sözün bittiği yer çok üzüldüm..

kubracim kalp kirmak istemiyorum diyorsun ustu kapali laf soyluyorsun
icindeki niyeti kimse bilemez ne demek? biz o zaman bosu bosuna yazisiyoruz burada,ben hepinizin samimiyetine guvenip iyi niyetli oldugunu dusunup herseyi oldugu gibi yaziyorum
kaldiki yazdigim cumlede niyet aramaya gerek yok "esim oglunu kimselete birakamaz" evet dogru birakamaz.seninde k.validen olmasa annen bakamasa ve ilk defa calisacak olsan eminin senin esinde bir baskasinin eside kimseye birakmaz birakamaz cocugunu veya birakadabilir amabu niyet niyet degil dusuncedir.

laf yapmıyorum aslı evet içindeki niyeti ne amacla yzdıgını kimse bilemez...
daha sonra ki cevaplarında yazmışsın eşimin böyle düşünmesini bende istemiyorum vs demişsin bir nevi desteklememişsin eşini işte içindeki niyeti kimse bilemez
ben nerden anlayabilirim ki...... ilk yazdıgınla sonraki cevapların niyetini belli ediyor ne niyetle yazdıgını....benim eşimde kesinlikle çalışmam taraftarı değil oda istemiyor kızıma annemin ya da bir başkasının bakmasını ama şartlar
neyse daha fazla yorum yapmıycam

Yazdiklarini dun gece okudum tuylerim diken diken oldu. Burnumun diregi sizladi. Rabbim cok buyuk bir sinava sokmus seni ve esini. İnsallah acisini verdigi gibi tesellisini de verir. Saglikli hayirli bir evlat daha nasip eder size. Empati kurmaya bile cesaret edemiyorum. Dusuncesi bile kalbini sıkıstiriyor insanin. Ne desek bos, melegin cennetin en guzel yerindedir eminim, oteki dunyada bulusmaniz nasip olsun insallah.

Mel yine yoksun ortalarda gece karsilasiyorduk forumda seninle bu sessizligin uzuyor beni biran once gel
umarim hepiniz iyisinizdi gerci siz iyi olunda foruma ugramasanda olur yeterki siz iyi olun

aslı bu arada sne kaç yaşınadaydın,ben seni 30 bile yoksun gibi hatırlıyorum,10 yıllık evliyim diyince şok oldum

kızlar selam,buluştuk burda yine,inşallah bir gün yüzyüze buluşuruz ,ne güzel olurdu..:):)

selam Ceren, fatih in bugunku kuduruklarina daha fazla dayanamayip aldim ayagima salliyorum birazda bagrsik bana kizmis olarak uyutmakta istemiyorum morlim bozuldu bu duruma, cok inatci ama zaten migrenim tutmus birakmiyor oglumda sabahtan beti demet akalin in giderli sarkilar sarkisini bir kismini soyluyr oglum biraz yavas dedikce avaz avaz soyluyor zaten oksuruyorda en son sesim biraz fazlaa cikti galiba cok uzuldum ( gerci msj aradinda sarilip cok sevdigimi soyledim opustuk sarildik simdi uykuya dalacak neredeyse
birde sabah ki msji okuyunca gercekten cok uzuldum nadil aci birsey Rabbim kimseye yasatmasin

ay canım inan sabahtan beri moralim çok bozuk ;devamlı oğlumu arıyorum nasıl diye..kendimi yerine koyamadım,için kaldırmadı,Allah sabır versin..

Ata paşayı yanyana yatarak uyutmaya alıştıralı çok olmuştu ama bu ara gece uykusu sıkıntısından 1-2 kez ayakta salladım,şimdi de istiyo devamlı,sığmıyo artık ayağa da,koca herif oldular,1 dk salladım bıraktım dün,kendisi yastığa sarıldı kendi kendini sallıyodu :)
sesimiz yükseliyo elimzide olmadan sıkma canını,onlar hemen unutuyo zaten,ufak tefek şeylerde..o mis gibi uyur şimdi,ohhhhh

ben 27yasimi birazcikin gectim 18 yasimda evlendim =)) erken evlendim ama guzel gecti gunlerim yillarim cocuk olana kadar esimle kendimi ayni evde yasayan ii ogrenci gibi goruyordum :)) cok egleniyorduk evliligin ne oldugunu sorumlulugunu fatih olunca anladim bir anda olgunlastim

Çok çok üzüldüm, ağladım okurken. Allah sana ve babasına sabırların en büyüğünü versin, Allah yardım etsin. Kelimelerin en kifayetsiz olduğu yerdeyiz, ne desem boş. Cennette bir melektir o. Allah sizi yine güldürsün inşallah.

bende genelde ozellikle geceleri yanina yatiyorum oyle uyuyor ama bazen huysuz olunca aliyorum ayagima :))
Ata pasaninda boyu gozumden kacti sanma masallah ogluna ne yiyiyor ne iciyor bu cocuk sut mu cok iciyor?

bende genelde ozellikle geceleri yanina yatiyorum oyle uyuyor ama bazen huysuz olunca aliyorum ayagima :))
Ata pasaninda boyu gozumden kacti sanma masallah ogluna ne yiyiyor ne iciyor bu cocuk sut mu cok iciyor?

süt içer maşallah sever de ama ben kabızlığından dolayı günde 1 bardakla sınırladım..ailemiz genelde uzun boylu,genetik yani sanırım,ailede 1.80 den kısa erkek yok:)
demek 18 yaşında evlendin,woowww ben 30 yaşımda evlendim..:)üniversite evliyken okudun yani,değişik olmuştur,Allah bir yastıkta kocatsın,nice uzun yıllar inşallah size..

yok yaaa ben unv.okumadim liseden sonra ikiyillik yatay gecis hakkimi gormezden gelip evlendim ama kucuk oldugum icin kendimi ogrenciye benzettim evliligin sorumlulugunu bilmiyorduk kafamiza gore takiliyorduk,bak simdi o gunlere gittim )
Allah hepimize yuvamizda mutluluk versin insallah hic birimizin tadi kacmasin.

Aslıcım sormuşsun kaçırmışım, şimdi siz konuşurken hatırladım. Ben de 26 yaşındaydım evlendiğimde, 7 yıllık evliyiz, iki yılda evlenmeden öncesi vardı yani 9 yılı devirdik eşimle. Hayat bu işte ne getireceği belli olmuyor, hakkımızda en hayırlısı olsun hepimizin. Allah herkesin yuvasına huzur, mutluluk, sağlık ve bereket versin. Amin. (Arada böyle dualarım tutuyor:)

kızlar size birley söyliyim mi,hani bahsediyoruz ya evlilik sorunlarımız ,çocuklarımızla yaşadığımız sıkıntılar,2 yaş sendromları vs..ıhepsi gözümde bu sabah bitti biliyo musunuz?
haziranveekim in yazdıklarından sonra,içime acısı oturdu inanın,kurtulamadım etkisinden..
herşey boş,Allah sağlık sıhhat versin eşlerimize çocuklarımıza..gerisi ayrıntı,tüm sorunlar çözülür,sendromlar geçer,çocuklar büyür,eşler kavga eder,ayrılır birleşir,yeter ki,varolduğumuz bilelim,elimizi uzatımca dokunduğumuzu hissedelim..herşey gelip geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…