ben vermiştim canım iyi gelmesiine sevindimbu arada kimin tarifiydi hatırlayamadım ama şu zencefil, bal, limon bir mucize gibi geldi Rüzgara. Sabah bir çay kaşığı yedirdim, burun akıntısı azaldı baya. Şimdi yine bir çay kaşığı verdim bakalım.77
merhaba ekim anneleri bende sizin gibi 2010 ekim annesi olarak hamilelikden 2012hazirana kadar takip ediyordum.artık ekim annesi değilim çünkü cocuğumu bunu yazmak bile zor.7 aydır perişannız perişan değil yaşamıyoruz.artık oğlum aramızda değil
çok zor oldu ekim annelerini tuşlarken
amansız bir hastalıkdan kaybettim.ekim anneleri kendinize ve çocuklarınıza iyi bakın.onlar dünyadaki en güzel şeyler.
merhaba ekim anneleri bende sizin gibi 2010 ekim annesi olarak hamilelikden 2012hazirana kadar takip ediyordum.artık ekim annesi değilim çünkü cocuğumu bunu yazmak bile zor.7 aydır perişannız perişan değil yaşamıyoruz.artık oğlum aramızda değil
amansız bir hastalıkdan kaybettim.ekim anneleri kendinize ve çocuklarınıza iyi bakın.onlar dünyadaki en güzel şeyler.
kalp kiracak yada kirilacak birsey yok ben benim oglum kiymetli sizinki kiymetsiz demedim, sadece esimin biraz aksi oldugunu anlatmak istedim hatta normalde cok sIk smile kullanmadigim halde cumlemin sonuna o tuhaf smile i kullandim dusuncenin kotu oldugunu anlatmak icin hatirliyorsan calismakla ilgili sana ozelden msj atmistim daha once benim esimin annesi yok benim annem ablamin ogluna bakiyor ablam calistigi icin yalana gerek yok esim bir anda yaninda kimse yokken bakiciya birakmaz guvenip birakamaz
soyle birsey var esim belediyede calisiyor bende kamuda calissam olur genelde kresleri var ama ben esimin torpiliyle degil sibavla girmek istiyorum bunun icinde 2014icin simdiden calisiyorum
sende nasil anladiysan anladiklarina gore yorum yapabilirsin ben oyle iki lafa kirilmam hele bana ait olmayan bir dusunceye yapilan yoruma hic kirilmam
canim benim sabah sabah coook uzulldum. Allah sana,esine ailene sabir versin canim benm ya nasil buyuk bir aci yasamissiniz gercekten cok uzuldum kendimi yerine koyamadim bilemerhaba ekim anneleri bende sizin gibi 2010 ekim annesi olarak hamilelikden 2012hazirana kadar takip ediyordum.artık ekim annesi değilim çünkü cocuğumu bunu yazmak bile zor.7 aydır perişannız perişan değil yaşamıyoruz.artık oğlum aramızda değil
kubracim kalp kirmak istemiyorum diyorsun ustu kapali laf soyluyorsunSen kırılmaya bilirsin ama ben bu konuda hassasım
sizinkiler kıymetsiz demedin tabikide
ama kullandıgın cümleden, ister istemez alınıyor insan...
içindeki niyeti kimse bilemez yaptıgın yorumdan bu çıkıyordu ister düşüncen olsun ister yazdıgın....
kubracim kalp kirmak istemiyorum diyorsun ustu kapali laf soyluyorsun
icindeki niyeti kimse bilemez ne demek? biz o zaman bosu bosuna yazisiyoruz burada,ben hepinizin samimiyetine guvenip iyi niyetli oldugunu dusunup herseyi oldugu gibi yaziyorum
kaldiki yazdigim cumlede niyet aramaya gerek yok "esim oglunu kimselete birakamaz" evet dogru birakamaz.seninde k.validen olmasa annen bakamasa ve ilk defa calisacak olsan eminin senin esinde bir baskasinin eside kimseye birakmaz birakamaz cocugunu veya birakadabilir amabu niyet niyet degil dusuncedir.
kızlar selam,buluştuk burda yine,inşallah bir gün yüzyüze buluşuruz ,ne güzel olurdu..:):)
selam Ceren, fatih in bugunku kuduruklarina daha fazla dayanamayip aldim ayagima salliyorum birazda bagrsikbana kizmis olarak uyutmakta istemiyorum morlim bozuldu bu duruma, cok inatci ama zaten migrenim tutmus birakmiyor oglumda sabahtan beti demet akalin in giderli sarkilar sarkisini bir kismini soyluyr oglum biraz yavas dedikce avaz avaz soyluyor zaten oksuruyorda en son sesim biraz fazlaa cikti galiba cok uzuldum ( gerci msj aradinda sarilip cok sevdigimi soyledim opustuk sarildik simdi uykuya dalacak neredeyse
birde sabah ki msji okuyunca gercekten cok uzuldum nadil aci birsey Rabbim kimseye yasatmasin
bende genelde ozellikle geceleri yanina yatiyorum oyle uyuyor ama bazen huysuz olunca aliyorum ayagima :))
Ata pasaninda boyu gozumden kacti sanma masallah ogluna ne yiyiyor ne iciyor bu cocuk sut mu cok iciyor?
yok yaaa ben unv.okumadim liseden sonra ikiyillik yatay gecis hakkimi gormezden gelip evlendim ama kucuk oldugum icin kendimi ogrenciye benzettim evliligin sorumlulugunu bilmiyorduk kafamiza gore takiliyorduk,bak simdi o gunlere gittimsüt içer maşallah sever de ama ben kabızlığından dolayı günde 1 bardakla sınırladım..ailemiz genelde uzun boylu,genetik yani sanırım,ailede 1.80 den kısa erkek yok:)
demek 18 yaşında evlendin,woowww ben 30 yaşımda evlendim..:)üniversite evliyken okudun yani,değişik olmuştur,Allah bir yastıkta kocatsın,nice uzun yıllar inşallah size..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?