- 22 Aralık 2010
- 676
- 5
- 46
aslıcım böyle söyleyen oldu mu çok bozuluyorum bilesin,oğlunu kimselere bırakamaz!!!!bizimki evlat değil mi,nasıl bırakıyoruz.hem de 3 aylık olduğundan beri..Allaha çok şükür ne oğlumda ne bizde bir sorun olmadı..tam tersi çok mutluyuz çalışan anne olduğum için.tabii ki zorlukları var ama değer mi ;e evet kesinlikle..
bu arada montların çoğunluğu ,marka farketmeksiniz çin üretimidir,orda sadece mont üretimi için kurulmuş,konfeksiyon köyleri bile var..çin üretimi artık kalitesiz demek değil zaten..markalar, corner lara ve mağazalarına gönderdikleri mallara ,yerlerin göre karar veriyolar,her ilde,her semtteki aynı marka mağazasında farklı ürünler bulabilrsin..iyi alışverişler sana :)
..
kızlar açılın ben de geldim
esincim,elimden geleni yaptım demek çok önemli,bunu söyledikten sonra,kendine yeni bir yol çizmek kalıyor geriye..ne kadar anne olsak da,önceliğimiz çocuklarımız olsa da birey olduğumuzu unutmamak lazım..biz mutlu değilsek çocuklarımızın da mutlu,huzurlu olması çok da mümkün olmuyo ne yazık ki....
ben de bunu sıklıkla düşünüyorum biliyo musun,neden evliyiz ;mutlu olmak için,peki değilsek neden yürütmeye zorluyoruz ki??evet çocuklarımız için ama bir yere kadar..nereye kadar olduğunu da zaman gösterecek..
biz bi çok iyi bi çok kötüyüz,ortasını bulamadık,çok yıpratıcı ve üzücü,ne birleşip ne yarılabildik denir ya o hesap işte
burda dost olduk gerçekten de,ben öyle görüyorum,kimseyle paylaşamdığımız şeyleri konuşuyoruz,dertleşiyoruz ,farklı bakış açısı alıyoruz..öptüm güzel anneler,,Kübra esin...
kalp kiracak yada kirilacak birsey yok ben benim oglum kiymetli sizinki kiymetsiz demedim, sadece esimin biraz aksi oldugunu anlatmak istedim hatta normalde cok sIk smile kullanmadigim halde cumlemin sonuna o tuhaf smile i kullandim dusuncenin kotu oldugunu anlatmak icin hatirliyorsan calismakla ilgili sana ozelden msj atmistim daha once benim esimin annesi yok benim annem ablamin ogluna bakiyor ablam calistigi icin yalana gerek yok esim bir anda yaninda kimse yokken bakiciya birakmaz guvenip birakamazCeren sana katılıyorum kesinlikle
ve hatta yorum yazmışdım yazdıklarınla birebirdi...dedim kübra boşver kalp kırmaya gerek yok dedim sildim. saol yazdıgın için
aslıcım böyle söyleyen oldu mu çok bozuluyorum bilesin,oğlunu kimselere bırakamaz!!!!bizimki evlat değil mi,nasıl bırakıyoruz.hem de 3 aylık olduğundan beri..Allaha çok şükür ne oğlumda ne bizde bir sorun olmadı..tam tersi çok mutluyuz çalışan anne olduğum için.tabii ki zorlukları var ama değer mi ;e evet kesinlikle..
bu arada montların çoğunluğu ,marka farketmeksiniz çin üretimidir,orda sadece mont üretimi için kurulmuş,konfeksiyon köyleri bile var..çin üretimi artık kalitesiz demek değil zaten..markalar, corner lara ve mağazalarına gönderdikleri mallara ,yerlerin göre karar veriyolar,her ilde,her semtteki aynı marka mağazasında farklı ürünler bulabilrsin..iyi alışverişler sana :)
Ceren hic olurmu oyle sey tabi ki hepimizin cocugu cooook kiymetli hatta cocuklarinizin yani sira sizlerde cok kiymetlisiniz benim icin ben sadece benim esim biraz zor bir insan demek istedim okadar,yoksa cocuklarimizin degerini olcecek heleki sizin cocuk
Ceren az onceki msj im yarim cikmis tekra yazayim dedim
eger msj im yanlis anlasilip seni uzduyse ozur dilerim ben sadece esimin zor oldugunu vurgulamak istedim hani bazen elestirmek icin .............oyle yapamaz diye vurgulariz ya oyle yapmak istedim tabii konusmakla yazmak farkli oluyor :) ama ben benim oglum kiymetli anlamina gelen veya sizinkilerle benimkini kiyaslayacak bir cumle kurmadim
yoksa ben degil hepimiz seni biliyoruz oglun icin neler yaptigini neler yapacagini nekadar ince dusundugunu
hem sadece cocuklariniz degil sizlerde benim icin coook kiymetlisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?