buyrun kuzum biz cekildik soz sizindir :))çekilin kızlar biz geldik:)))
kızlar size birley söyliyim mi,hani bahsediyoruz ya evlilik sorunlarımız ,çocuklarımızla yaşadığımız sıkıntılar,2 yaş sendromları vs..ıhepsi gözümde bu sabah bitti biliyo musunuz?
haziranveekim in yazdıklarından sonra,içime acısı oturdu inanın,kurtulamadım etkisinden..
herşey boş,Allah sağlık sıhhat versin eşlerimize çocuklarımıza..gerisi ayrıntı,tüm sorunlar çözülür,sendromlar geçer,çocuklar büyür,eşler kavga eder,ayrılır birleşir,yeter ki,varolduğumuz bilelim,elimizi uzatımca dokunduğumuzu hissedelim..herşey gelip geçer..
ceren tamda bundan bahsettim dahaconce msj larimda insan zaman gectikce oyle seylerla karsilasiyorki bugun ayriligi dusunduren sebep yarin tartisma konusu bile olmuyor oyle guzel anlar yasiyorsunki iyiki ayrilmamisim diyorsun mesela ben iyiki ayrilmamisim diyorum oglum olduktan sonra yoksa ogluma nasil kavusurdum boyle bir cok olay yasiyorsun hayatinda
valla ne diyeyim Allah bugunumuzu aratmasin en guzel gunumuz boyle olsun
bende hala msjin etkisindeyim biz burada cocuklarimizin gelisimlerini payladirken baska evlerde ne acilar yasanmis oysa bizile ayni hayalkeri kurmuslardi biz yavrularimizla uyurken baska bir ekim yavrusu ebedi uykuya dalmis yavrum benim Allahim cennetine aldi O nu suan bile gozumden yaslar akiyoe
herkes bugunun tadini cikartip kiymetini bilsin bence
hayat 1 gundur oda bugun....(
çalışan anneler konusunda ben de çok hassasım..tam 2,5 aylıktı canım oğlumu bırakıp işe başladığımda..o geçen bir hafta yaşadığım üzüntü ve stres hala hatırladıkça burnumun direğini sızlatır..valla bana kızanlar olabilir ama naçizane benim fikrim çalışan anne olmak kesinlikle daha zor..hem fiziksel olarak hem de manevi olarak daha yıpratıcı..ama herşeye rağmen çalılan anne olmak bir o kadar da güzel..hayırlısı ile ikizlerim gelsin hemen arayışlara başlıcam..
ikizler beni zorlamaya başladı kızlar bu arada..iştahsızlık ve aşırı yorgunluk hissi var.şimdiden yardımcı bakıcı aramaya başlamam lazım sanırım..alıştık seçtik derken zaman geçecek..hepinizi kocaman öptük...
msj imi duzeltmek istedim duzenleme paneli cikmadi insallah duzelmistirceren tamda bundan bahsettim dahaconce msj larimda insan zaman gectikce oyle seylerla karsilasiyorki bugun ayriligi dusunduren sebep yarin tartisma konusu bile olmuyor oyle guzel anlar yasiyorsunki iyiki ayrilmamisim diyorsun mesela ben iyiki ayrilmamisim diyorum oglum olduktan sonra yoksa ogluma nasil kavusurdum boyle bir cok olay yasiyorsun hayatinda
valla ne diyeyim Allah bugunumuzu aratmasin en kotu gunumuz boyle olsun
bende hala msjin etkisindeyim biz burada cocuklarimizin gelisimlerini payladirken baska evlerde ne acilar yasanmis oysa bizile ayni hayalkeri kurmuslardi biz yavrularimizla uyurken baska bir ekim yavrusu ebedi uykuya dalmis yavrum benim Allahim cennetine aldi O nu suan bile gozumden yaslar akiyor
herkes bugunun tadini cikartip kiymetini bilsin bence
hayat 1 gundur oda bugun....(
Selam kizlar. Gecmise bakamadim tam insallah hersey yolundadir, siz de yavrulariniz da iyidir. Yavru kelimesini yazarken gozlerim doluyor haziranveekim'in yasadiklari aklimdan cikmiyor. Durup durup kizima sarilip sessizce agliyorum. Rabbim kimseyi evladindan ayirmasin. Yine anladim ki saglik ve huzurdan sonrasi bos.
Bizi sorarsaniz iyiyiz cok sukur. Bir sey sormak istiyorum size. Sizinkilerin agzi kokuyor mu? Ayse'nin bes alti aydir agzi kokuyor. Aclik falan dedim baktim ara ara devam ediyor. Cteai goturdum doktora akut faranjit dedi. Durduk yere mi oldu dedim, olur oyle diye gecistirdi surup verdi. Bir de aurup bittikten bir sure sonra tekrarlar dedi! Ee diyorum guluyor. Nasil sinir oldum anlatamam. Doktorumuz iyidir aslinda ama adamin ilac vermemek gibi bir hastaligi var. Netten arastirdim akut faranjiti, bademcik, bogaz rahatsizliklarindan sonra olurmus. Ayse cok sık hasta olmaz biliyorsunuz. Ama sanirim rahatsiz oldugunda antibiyotik vermedigimiz icin tam anlamiyla iyilesme olmadi ve sonuc ortada. O kadar pismanim ki ilac vermedigim icin. Artik esimi falan dinlemem. Kalici olabilirmis cunku. Buyuyunce yavrumun sosyal cevresinin etkilenmesi sozkonusu:/Aman cok yazdim yine kendimi anlattim. Opuyoruz Fatih'i, Ruzgar'i, Ecrin'i, Ata'yi, Doruk'u vee unuttuklarimi. Bu arada isimleri yazinca farkettim iki tanecik genc kizimiz varmis :)
çalışan anneler konusunda ben de çok hassasım..tam 2,5 aylıktı canım oğlumu bırakıp işe başladığımda..o geçen bir hafta yaşadığım üzüntü ve stres hala hatırladıkça burnumun direğini sızlatır..valla bana kızanlar olabilir ama naçizane benim fikrim çalışan anne olmak kesinlikle daha zor..hem fiziksel olarak hem de manevi olarak daha yıpratıcı..ama herşeye rağmen çalılan anne olmak bir o kadar da güzel..hayırlısı ile ikizlerim gelsin hemen arayışlara başlıcam..
ikizler beni zorlamaya başladı kızlar bu arada..iştahsızlık ve aşırı yorgunluk hissi var.şimdiden yardımcı bakıcı aramaya başlamam lazım sanırım..alıştık seçtik derken zaman geçecek..hepinizi kocaman öptük...
Sagolun kizlar. Dislere de pek bakamiyoruz aslinda. Kendisi fircalamak istiyor ama dis yerine dilini fircaliyir hep. Artik dise ne kadar etki ederse...
Mel masallahh ikizler kendilerini belli etmeye basladilar demek. Doruk bey de sendromun en sicak doneminde himm. Allah yardimcin olsun ne diyeyim. Cerenin dedigi gibi Dorukun dikkataini verebilecegi birseyler bulmak zorundasin sanirim. Birkac aya duzeni oturturaunuz merak etme :)
Esin, aile sorunlari kimsenin yakasini birakmiyor. Dort dortluk bir evlilik gormedim ben. Uzme kendini, birbirinizi dinledikten sonra her sey yoluna girer. Ruzgari opuyoruz.
Ceren su parmak boylara benii mahvettii. Bikac ay once aktivite olsun diye aldim. Dedigin gibi onluk ortu duzenegimiz tamamdi amaaa Ayse bir sure sonra kendinden igrwndi, vicik vicik:) O gun bugun dolabimizda sakli. Uc yilin sonunda bir komsu buldum. Dort yasinda kizi var Ayse de cokk seviyor. Kizcagizin kas rahatsizligi var yuruyemiyor. Rehabilitasyona gidiyor. Orada ogrendigi aktiviteleri Ayseyle birlikte tekrarliyor. İkisi icin de cok iyi oluyor. Hatta kizin iyilesme aurecinde Aysenin etkisi oldugunu soylemis doktorlari. Bizimkinin de kendine guveni geldi. Dwmek ki bir tane de olsa arkadasa ihtiyac duyuyorlar. Ayy son bir sey daha yazacagim. Cok uzun oldu kusura bakmayin, birikmis. Su siralar surekli anne kizma deyip duruyor. Halbuki su son olaydan sonra sesimi bile yukseltmiyorum. Goren de iskence ediyorum zanneder. Neyse ki esim sahit. Onun da dikkatini cekmis. Bilmeden virsey mi yaptim acaba diyorum:/
mel hatırlıyomusun bilmiyorum ama ikimizde 2 aylıkken bırakmışdık ve seninle o dönemlerde buradan konuşmuşduk
validene bırakmışdınsen. şimdi o konuşmaları arıyorum bulamıyorum kullanıcı adım farklıydı ama benim..
mel doruga bahsettimmi kardeşi olacagını,ben kızıma sordugum zaman hayır anne istemiyorum diyo:)
ilk 3 ayı böyle yorgun halsiz geçirmen .
Allah kimseyi yavrusuyla sınamasın,tarif edilemez bir acı,düşünmesi bile deli ediyor aglatıyor insanı
o anneyede allah güç kuvvet sabır versin çok zor.. benimde aklımdan çıkmıyor
yine burada okumuşdum 2 yaşındaki bir kız çocugu yere kafası sert çarpıyor beyinde bilmem ne baloncuk patlıyor
hastaneye gidiyolar ölüyo yavru bebek
daha geçen gün bizim kurumda çalışan güvenlik bi abinin 2 yaşındaki oğlu balkondan düşdü 4 kattan olay yerinde ölmüş
içim daraldı 2 gündür
iyi hafta sonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?