- 22 Aralık 2010
- 676
- 5
- 46
tüm yazılara yorum yapmayan KÜBRA BİŞİ SORMAM LAZIM,YAZIM HATASI MI ,YOKSA HAMİLE MİSİN ANLAMADIM??
"Şunuda söylemek istiyorum bebek düşüncemiz yokken ve hatta üzülerek söylüyorum istemiyorken hamile kalmışım." Klmıştım mı olacak yoksa yeni bebiş mi
yok ceren ne hamilesi ben 2. çocuk düşünmüyorum uzun bir süre..
ecrin doğmadan önce çocuk planımız yokken hamile kalmışım kızıma
yanlış mı yazmışım yukarıda acep
ayyy kübra biliyorum şimdilik düşünmediğini de o yüzden gözlerim böyle oldu zaten:):),
melcim ,doruk un immuniloji ile ne işi var ki,hayırdır inşallah??selam kızlar..
esincim saol tatlım iyi olmaya çalışıyorum..yardımcı bakmaya başladık..çünkü halsizliklerim beni geçen hafta çok zorladı..tansiyon sorunum da olduğundan çok fazla hareket etmemem gerekiyor.bugün öğleden sonra eşim biriyle görüşecek aklına yatarsa ben de görüşücem.saolsun hastaneden arkadaşları tavsiye etmiş.bakalım bugün yarın belli olacak..
benim bahsettiğim evlilik danışmanı değil aslında..psikolojik danışman.yani sadece evliliğe dair sorunlara yönelik değil.ama insanın kendi içinde yaşadığı sıkıntıları hafifletmesi ister istemez sorunun evlilik boyutunda da yararı oluyor.en azından arkadaşımda işe yaramış.arkadaşıma sordum senin için..konyaaltı tarafındaymış adı da tülay kök.evlilik için olmasada en azından kendin için bir terapi bu sıkıntılı süreçte sana iyi gelebilir.
doruk paşamı çarşamba günü dr.a götürücem.benim de kontrolüm var..o gün tüm günümüz dr.da geçecek anlayacağınız.doruk un imminoloji için kontrol zamanı..bir dr buldu eşim..sonuçları zaten tr.deki dr.ile de görüştüm o na da göndericem.bir de göz dr.una gidicez.hatırlarsanız gözüne saçını kestirirken kıl kaçtığı için biraz panik olmuştum..göz damları falan sorun hallolmuştu aslında ama on bir haftadır sürekli sık sık gözlerini kırpıyor..arada sımsıkı sıkıp bırakıyor..tik mi yaptı kendine gözünde mi sorun var anlamadım.buarada güzel olan bir hastane var..sadece 12 yaşa kadar olan çocuklar için..aklınıza gelebilecek her bölüm var.göz dr bile tr de bilmiyorum ama çocuk göz dr. olarak ayrı.bakalım şimdilik bizde durumlar böyle.
hepinizi öptüm kocaman..
melcim ,doruk un immuniloji ile ne işi var ki,hayırdır inşallah??
ne güzel hastaneymiş öyle,aslında çocukların herşeyi farklı,burda imkan olmadığı için,büyük doktoruna görütüyoruz bazı branşlarda mecburen..
umarım herkesin doktor kontorlü iyi geçer,güzel haberler bekliyoruz:)
kızlar herkese iyi haftalar,çok yoğunum bu ara pek giremedim foruma..ben ayın 18. de italya ya gidiyorum yine..kendim için iyi olacak çok bunladım burda,işim için iyi olacak müşterilerimi görmem lazım,ama ya oğlum ah canım oğlum benim..ya o bensiz nasıl kalacak 5 günartık aklı da eriyo,ya uyumazsa,yemek yemezse,üzülürse,benden soğursa ,ya da bana güvenmezse
öptüm hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?