- 22 Aralık 2010
- 676
- 5
- 46
esincim hayırlısı olsun canım,siz nasıl mutlu olacaksanız ,en doğru kararı verirsiniz....Ekimin en güzel annelerinin emekçi kadınlar gününü ben de kutluyorum. Umarım kadınlar için daha güzel, sevgi ve eşitlik dolu zamanlar görürüz hepbirlikte.
Süper bu sefer herkese yetişmişim ne güzel:))
Kübracım bence de Ceren haklı bir doktora görün, belki daha kolay ve kesin bir tedavisi vardır kurtulursun hemen. İğneyle nereye kadar gidecek.
Cerencim aslında ev konusunda durumlar biraz karışık, o yüzden bir şey söylemedim şimdilik biz de tam neler olacağını kestiremiyoruz ama biraz birbirimize nefes aldırmaya karar verdik, yine de hep birlikte taşınıyoruz ama her an her şey olabilir.
Naber aslıcım, bir biz kalmışız galiba:))
esincim;tabii ki kimse bir gün ayrılmak üzer evlenmiyor.ama hayat işte,bazen eşlerin düşünceleri,hayata bakışları farklı yöne gidiyor.sonuçta ayrılık kaçınılmaz oluyor ne yazık ki..saygıyı kaybetmeden becerebilmek de çok önemli sizinki gibi.yeni ev belki de bu yüzden tam zamanında gelmiştir.rüzgar için de iyi olur bence..yeni ev yeni hayata o da alışır bence..yalnız sizin farklı bir durumunuz daha var ki,bildiğim kadarıyla beraber çalışyıosunuz eşinle,iş durumları nasıl oalcak peki,gerçi sormak için erken mi bilmiyorum ama...ben böyle soruyorum falan ama yazmak istemezsen de anlayışla karşılarım,açıkça söyleyebilrsin tatlım..Teşekkürler Ceren, inşallah en doğru kararı veririz, zamana bıraktık biraz ama ikimiz de kendimizi bir şeylere hazırlıyoruz öyle gibi duruyor, açıkçası o ev biraz Benim gibi olacak, eğer durumlarda bir değişme olmazsa bir süre sonra O da kendi düzenini oturtacak. Bunları yazmak bile bir zamanlar aklımdan geçiremeyeceğim şeylerdi, hüzünlü ve belirsiz ama işte hayatta her an her şey olabiliyor.
Aslıcım çok sevinirim. Beklerim tabi ki sizi ne zaman isterseniz tüm ekim annelerine ve ailelerine kapım her zaman açık. Hepinizle tanışmayı çok isterim. Antalya deniz güneş ve tatil için gerçekten de muhteşem bir şehir. Amma ve lakin minik ekimcikleri sakın temmuz ve ağustos aylarında buraya getirmeyin biliyorsunuz biz de o iki ay buradan kaçıp ege'ye sığınıyoruz, bezdirici sıcak oluyor.
Evet Cerencim Antalya çok nemli ve sıcak bu konu bir kedi gibi sıcak düşkünü olan beni bile bazen bayıltıyor, fazla geliyor ben bile nefes alamıyorum bir de alerji vb. rahatsızlıkla gerçekten de çekilmez. Ama değişilik olsun diye gelmek istersen en güzel aylar eylül sonu ve haziran o zaman hem sıcak oluyor hem de bunaltmıyor:)) Ben de seninle tanışmayı çok isterim, gelirsen de sevinirim:))
Canım evet iş konusunda çalışmaya devam edeceğiz, açıkçası çok net konuşmadık, öyle 'karar verdik tamam artık' diye her şey konuşulmuyor, paylaşılmıyor da hemen, bakalım zaman ne gösterecek, umarım en güzel şekilde sonuçlanır hepimiz için bu süreç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?