2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Ekimin en güzel annelerinin emekçi kadınlar gününü ben de kutluyorum. Umarım kadınlar için daha güzel, sevgi ve eşitlik dolu zamanlar görürüz hepbirlikte.

Süper bu sefer herkese yetişmişim ne güzel:))

Kübracım bence de Ceren haklı bir doktora görün, belki daha kolay ve kesin bir tedavisi vardır kurtulursun hemen. İğneyle nereye kadar gidecek.

Cerencim aslında ev konusunda durumlar biraz karışık, o yüzden bir şey söylemedim şimdilik biz de tam neler olacağını kestiremiyoruz ama biraz birbirimize nefes aldırmaya karar verdik, yine de hep birlikte taşınıyoruz ama her an her şey olabilir.

esincim hayırlısı olsun canım,siz nasıl mutlu olacaksanız ,en doğru kararı verirsiniz....

Naber aslıcım, bir biz kalmışız galiba:))

iyilik esin senden naber?
bende dun evinizi soracaktim hem tasiniyoruz hemde yeni bir hayat yazinca kafam karismisti anladigim kadariyla sizinde durumlar kariskmis (
bende deniz,kum,gunes diye kudurmaya baslayanlardanim :))
eger gorumcemin yanina falan gitmezsek buyuk bir ihtimal antalyayi tercih ederiz ozaman seninle yanismak isterim
yaa esin cokguzel bir sehirde yasiyorsun yazi hemen geliyor uzun uzun suruyor ben cooook seviyorum deniz gunes ohh mis gibi deniz yosun kokusu geldi burnuma

Teşekkürler Ceren, inşallah en doğru kararı veririz, zamana bıraktık biraz ama ikimiz de kendimizi bir şeylere hazırlıyoruz öyle gibi duruyor, açıkçası o ev biraz Benim gibi olacak, eğer durumlarda bir değişme olmazsa bir süre sonra O da kendi düzenini oturtacak. Bunları yazmak bile bir zamanlar aklımdan geçiremeyeceğim şeylerdi, hüzünlü ve belirsiz ama işte hayatta her an her şey olabiliyor.

Aslıcım çok sevinirim. Beklerim tabi ki sizi ne zaman isterseniz tüm ekim annelerine ve ailelerine kapım her zaman açık. Hepinizle tanışmayı çok isterim. Antalya deniz güneş ve tatil için gerçekten de muhteşem bir şehir. Amma ve lakin minik ekimcikleri sakın temmuz ve ağustos aylarında buraya getirmeyin biliyorsunuz biz de o iki ay buradan kaçıp ege'ye sığınıyoruz, bezdirici sıcak oluyor.

bunlarda arabalarimiz hemde son model :))

Eklentiler

• $Fotoðraf0631.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 46
  • $Fotoðraf0627.webp
    5 KB · Görüntüleme: 60
  • $Fotoðraf0633.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 64
esincim;tabii ki kimse bir gün ayrılmak üzer evlenmiyor.ama hayat işte,bazen eşlerin düşünceleri,hayata bakışları farklı yöne gidiyor.sonuçta ayrılık kaçınılmaz oluyor ne yazık ki..saygıyı kaybetmeden becerebilmek de çok önemli sizinki gibi.yeni ev belki de bu yüzden tam zamanında gelmiştir.rüzgar için de iyi olur bence..yeni ev yeni hayata o da alışır bence..yalnız sizin farklı bir durumunuz daha var ki,bildiğim kadarıyla beraber çalışyıosunuz eşinle,iş durumları nasıl oalcak peki,gerçi sormak için erken mi bilmiyorum ama...ben böyle soruyorum falan ama yazmak istemezsen de anlayışla karşılarım,açıkça söyleyebilrsin tatlım..
kızlar ben antalyayı sevemedim bi türlü,çok nemli ve sıcak,bi de 1 sene otelde çalışmıştım orada,çok zordu,belki de o yüzdendir,bi de alerjim için en kötü hava tabii...ama seninle tanışmak için gelebilirim belki esincim

aslıcım ne güzel çizmiş fatih de...ben de atanın yaptıkları iyi falan sanıyodum,bi yuvarlak kafa,saçlar falan ,meğer çocuk benim gibi yeteneksizmiş resim konusunda
arabaları sadece yerde sürerek oynamayı seviyoruz,uzakatn kumandalı arabalrın bile üzerine abanarak yerde kendi sürüyo,kumanda falan istemez..

Evet Cerencim Antalya çok nemli ve sıcak bu konu bir kedi gibi sıcak düşkünü olan beni bile bazen bayıltıyor, fazla geliyor ben bile nefes alamıyorum bir de alerji vb. rahatsızlıkla gerçekten de çekilmez. Ama değişilik olsun diye gelmek istersen en güzel aylar eylül sonu ve haziran o zaman hem sıcak oluyor hem de bunaltmıyor:)) Ben de seninle tanışmayı çok isterim, gelirsen de sevinirim:))

Canım evet iş konusunda çalışmaya devam edeceğiz, açıkçası çok net konuşmadık, öyle 'karar verdik tamam artık' diye her şey konuşulmuyor, paylaşılmıyor da hemen, bakalım zaman ne gösterecek, umarım en güzel şekilde sonuçlanır hepimiz için bu süreç.

Selam kizlar ben de hepimizin kadinlar gununu kutluyorum. Guzel dileklerimiz gerceklesir insallah.
Esin hakkinizda hayirlisi neyse o olsun. Belli olmaz belki yeni ev iliskinizi olumlu yonde etkiler, guzel gunler getirir. Oyle olmasa bile herkes kaderini yasiyor, ikiniz ve Ruzgar icin de hayirlisi buymus demekten baska bise gelmez elden. Saglik olsun hersey zamanla rayina oturur:)
Ceren hemen hemen her ay doktora gorunuyorum. Smear testimi falan da aksatmam. Ama doktor bile dayanamadi senin vucut yapiyor galiba dedi:) Soylemesi ayip ne zaman korunmayi biraksak enfeksiyonum cosuyor. Son care esimi de teste sokacagim galiba. Bakalim artik, saldim cayira:)
Asli Fatih masallah cok zeki nasil da guzel yapmis arabalari.
Kubraa doktorun adini not ettim esimi ikna eder etmez randevu alacagim.
Tatil dedinizz benim de canim cekti. Genelde Mersin'e sonra da Trabzon'a gidiyoruz biz. Bu sene karadeniz turu yapaxagim sanirim. Aydn ya da Ayvalik istiyorum. Aslinda yurtdisi planlarim da var. Evde oturunca plan yapmak kolay oluyor gerceklesse bari :)

Fatih'e bakın siz, o da başarılı bir ressam adayı galiba, süper çok güzel araba çizmiş Aslıcım sen de takipte kal...

esin hep ayni seyleri soyluyorum ama tekrardan hakkinizda hayirlisi olsun..valla bana tatil olsunda antalya fethiye sarkoy hic farketmez ama antalya benim icin baska bir kac defa gittim ama bayagi oldu gideli hatta bir defa bodruma rezervasyon yaptirdik biraz odeme yaptik ama son anda iptal ettik antalyaya gittik bana daha sakin geliyor
bu ay antalyada bir dugunumuz var ama esim izin alamadigi icin gidemiyoruz aslinda ne guzel olurdu (
ozlem belki gercekten enfeksiyonun esinden kaynaklaniyor olabilir esinde bir doktora gorunsun tabii ikna edebilirsen )
Ceren benim reimde hiiic yetebegim yok hatta duz cizgiyi bile duz cizemem :))o derece ama esim coooook yetenekli bu konuda Fatihin defterini gormesin hemen karalar biseyler ama gercekten cok guzel cok detayli resimler o basit paint programinda bile harika resimler ciziyor hatta bilgisayar programcisi bir akrabam var gelsin ona bu isi ogreteyim yetenekkerini degerlendirsin demisti Fatihte babasina benzemis sarki konusundada oyle......
hava cok guzel ben biraz parka gidicem oglumla sonra gorusuruz kizlar

Kızlar bu arada bu hepatit a ikinci doz sağlık ocaklarında yapılıyor mu ücretsiz? Gerçi doktora zaten 2,5 yaş kontrolü için gitmeyi düşünüyorum ama bilemedim.

Gidip yeniden takviyeye vitamine bir şeye başlasam mı diye sormak istiyorum. Çok iştahsız ya, bir türlü kilo almıyor, şimdi bir de inat çağı başladı ya en büyük inatlaşmamız yine yemek konusuna döndü, bari iştah açıcı ya da vitamin verse diyorum ama bizim doktor da hiç taraftar değil.
Ya geçen parka gittik bir kızla oynuyorlar davranışları, konuşması kızdan büyük duruyor ama kendisi minicik yanında, sordum 3 yaşında dedi, sanki aralarında 6 ay değil de 2 yaş var gibi göründüler gözüme, ne kadar takmıyorum desem de böyle olunca takılıyor kafama

esincim saglık bakanlıgı onayında artık saglık ocakları yapıyor
hepatit a aşısının ilk dozu ile 2. dozu arasında 6 ay olacak diye biliyorum bende nisanda yaptırıcam..
ne kadar dogru bilmiyorum ama benim cadı yemek istemediği zaman bunlar bitmezse oyun parkı yok diyorum
sonra kulagıma fısıldıyo uçaklara,trenlere,balonlara gidicem diyo böylece yediriyorum
bir nevi bu davranış yaklaşım hoşuma gitmiyor ama yapıyorum
taa nerelerden ne zorluklarla getirdiğim yumurtaları benim cadı kızım yemiyor artık
deliricem tıksındı sanırım
e bu kız kahvaltıda ne yiyecek peynir asla yemek yumurtada böyle oldu bi zeytine talibiz :18:

esincim üzüldüm
geçen eşimle şakalaşıyoruz o da bak giderim dedi ben de gitttttt dedim baktım oğlan oynamayı bıraktı eşim de montunu aldı kapıyı açtı oğlum koştu kapıya ne olur baba gitmeee dedi eşim de annen git dedi bana dedi oğlum koştu ağlayarak anne olur söyle gitmesin gitme de babama dedi ben de gitme dedim eşime. mert koştu sarıldı babasına korktum dedi gitme babacım dedi o an sen geldin aklıma esincim neler hissediyordur kimbilir deyip üzüldüm hakkında hayırlsı olsun arkadaşım

esin asiyi artik devlet yapiyor ama soyle;2011den sonra doganlara iki dozu da ucretiz ama once doganlara yani bizlere 1.dozu ucreysiz ikincisi ucetli bende ilkini s.ocaginda yaptirdim ikinciyi eczaneden alip yine oradaa yaptiracagim

aslı fatih çok güzel çizmiş arabasını,önce sen mi çiziyosun yoksa direk kendisimi çiziyor..

aşının ilk dozu 2 yaş zamanına denk gelmişdi doktorumuz kontrol ederken onuda yapmışdı ücretliydi
şimdi 2. doz için gidicem ama sağlık ocakları ücretsiz yapıyor diye haberlerde duymuşdum..

4-5 yıl önce ailemle kemere gitmişdik bizde agustos ayıydı 1 hafta zor dayandık tatilmiydi işkencemiydi bilmiyorum

özlem seninde hayırlısı allah gönlüne göre versin..

esincim bir taraftan taşınma diger yandan eşinle kararsızlıgın
yeminle o geçirdiğim sıkıntılar gözümde canlanıyo sen yazdıkça
kararsızlık ne yapacagını bilememe en kötüsü
evimi ailemle taşırken yıkılmışdım çok zor günlerdi,seni çok iyi anlıyorum
dualarım seninle...

cerencim sen bel için mi ameliyat olmuşdun,geçmiyo bu agrı yarın bi doktora görünücem..

kubra asi artik ucretsizmis evet ama 2011yilinda ve sonrasinda doganlara once doganlara sadece bir doz ucretsiz ikinci ucretli hatta 40lira falan demisti hemsire belki sizden ucret almazlar ilkine vermissiniz cunku
valla akil sir ermiyor bu devlet islerine :))
resim konusunda babasi ilgileniyor fatihle mesela fatih araba,ev,kedi vs.cizmesini istoyir babasindan babasi hemen ciziyor ama fatih atiyorum br hafta sonra araba cizmeye basladi ama bu ara inanilmaz cok cizoyor arabayi defterleri cok karisk olmasa diger resimlerdende ekliycektim ama ayirt etmek cok zor :)) kare,F harfi,E harfi yuvarlak boyle seylerde ciziyor birde kendince arabalarini siniflandiriyor bu kamyn,bu yaris arabasi vs.diye
birde fatih oyuncakla oynamayi pek sevmiyor surekli defter kalem bazen sesi cikmiyor bir bakiyorum yere yatmis birseyler karaliyor uzun zamandir eline alnadigi bir suru oyuncagi var :))
Esin doktora gitmeden sana dedigim milenyum markanin suruplarinada baksana begenirsen doktoruna sorarsin belki izin verir.gecen gun oksurukle ilgili bitkisel tedavilere bakiyordum sonra keci boynuzunun faydalatina baktim birsuru faydasi var birde vucudu sismanlatir yaziyor (keci boynuzu pekmezi)
benim oglumun oksurugu alerjik olduguna kendimce kanaat getirdim az once parktada biraz toz kalkiyordu benimki hemen oksuruyor
zaten kan testi yaptirdiimda alerjisi 4kat fazla cikmisti ama neye karsi oldugu 3yasindan sonra yapilan testle daha net cikiyormus,oncesinde yapilan testte mesela toza alerjisi varken cikmayabiliyormus seneye yaptiracagim.su hastaneleri hic sevmiyorum ogluma gribi bile konduramiyorum ama bana cekmis benimde bunyem cok alerjik bu ara yine bogazim kasiniyor sedim kisiliyor burnum kasiniyor:) alerji hapimi icinde biseyim kalmiyor :))) nikel alerjimi hic anmiyorum bile felaket birsry
ayyy parmaklarim uyustu tel.ekrani parmak izimle doldu :)

esincim,bence şurup falan verme canım ya,kilo vermiyo nasılsa,sabit kilosu..sağlık olarak bi sıkıntısı yok diyosun,bence yapay şeylerle kilo almasındansa böylesi daha iyi.biliyorum yemeyince insna çok üzülüyo ama bak Rüzgar da koca adam gibi konuşuyo ,davranıyo..her çocuk farklı işte,siz yazınca çocukların yaptıkları konuştuklarını,Ata daha bebek kaldı sanırım diyorum:)

özlemcim,biz de mersine gidiyoruz genelde yazlık var orda,atayla daha rahat oluyo,arkadşlarımız falan da geliyolar iyi oluyo..gerçi bu sene inşallah çocukları ekip,5 günlüğüne yurtdışına gitmek istiyoruz..
ne güzel kontrollerini aksatmıyomuşsun,inan daha sıra bana gelip de,smear testi bile yaptıramadım..yuhh di mi bana

kübracım,yumıurtdan bazen soğuyorlar ata da bi dönem istemedi,ara verdim 1 ay kadar sonra bayılarak yedi. bi de mesela ben az pişmiş veriyorum,ekmek batırıp yiyo hoşuna gidiyo..peyniri tost yapıp yediriyorum,bayılıyo..bal,reçel sevmez mi Ecrin?kahvaltıya ben bayıldığım için,çok şey önerebilrim. krep yaparım,patatesli omlet,sucuk...ohoooo.ay ağzım sulandı walla:)
evet canım ben belimden oldum ameliyat..bence de git bir doktora iyi olur..

bu arada Atanın burnu akıyo,gece de geniz akıntısı yüzünden öksürük başladı..
kızlar geniz akınıtısı için ne yapmak lazım???yastığı yükselltim ama rahat edemedi.zencefil karışımından çay yaptım ama akıntıdaın olunca öksürük pek işe yaramadı..acil yardım lütfen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…