- 1 Haziran 2012
- 519
- 3
- 118
günaydın kızlar,
kübracım çok geçmiş olsun,boynun nasıl tutuldu ki,kas gevşetici iğne çok ağır gelmez mi?bi doktora görünsen daha iiy olur tatlım,o iğneler de pek masum değil,bir süre rahat ediyosun,ama o süre içinde de kasların gevşemiş olduğundan ters hareket yapabiliyosun,ve hissetmiyosun,sonradan daha çok ağrı oluyo..
saf zeytinyağı gerçekten çok faydalı,öksürükte karabiberle karıştırıp göğsüne sürünce de çok iyi geliyo.ben de kahvaltıda ekmek batırıp yemeyi yanında peynirle çok severim :)ayy karnım da aç ya,sabahları kahvaltı yapamıyorum ,zaman olmuyo,halbuki en sevdiğim öğündür..
canım seyehate müdürümle beraber gidiyoruz.orda acentemiz de var,italyan.gün içinde müşteri z,iyaretleri,akşama da beraber yemek yenir genelde..eğer gün içinde vaktimiz olursa,herkes yalnız da takılır...yıllardır beraber çalışıyoruz zaten,kafa insanlardır..ama bu sefer 5 gece olacak ne yazık ki..ayrlayamadık başka türlü.pazartesi gidiş,cts dönüş..gündüz zaten işte oluyodum,çok sorun olacağını sanmam da beni düşündüren gecesi..umarım herşey yolunda gider..
özlemcim ben de sinemada aksiyon severim,macera aksiyon gerilim..uçurtma avcısı gerçekten güzel bir kitaptı..bir de size zülfü livaneli serenad tavsi,ye ederim,o kadar güzel duygu yüklü düşündürücü ve sürükleyici bir roman ki,hayran kalmıştım..
öpüyorum sizi güzel ekim anneleri:)
bu hafta sonu oğluşunla beraber iyi vakit geçirin canım..
sen yokken de akşamları babasıyla zaman geçirir
bende zeytin yağını zeytinin üzerine döküldüğünde banmayı çok severim :)
sorma ceren ya nasıl oldu bence anlamadım kaç gndür çekiyorum bu agrıyı
sanırım cereyanda kaldım.saçlarımı toplamaya bile kolum kalkmıyordu.c.tesi yengem yapmışdı kas gevşetici muscoflexle bişeyi karıştırdı iyi gelmişdi
dünle bugünde buradaki hemşireye vurdurdum iyi geliyo gibi..
doktora nasıll gideyim şimdi ben bütün izinlerimi kızım için kullanıyorum
özlem; bu yaka dediğin anadolu yakasındaysa hangi hast.ne
benim götürdüğümgöz doktoruda süperdi..
tuvalet konsusunda herkeze başarılar diliyorum// allah yardımcımız olsun...
kızlar selam..
melcim yaz yaz sen ,ne de olsa bizdeki konular x3 sende
ne zaman bıraktınız bezi nası oldu anlatsana,biz burda kıvranırken halledivermişsin bile.:)
kontrollerinize çok sevindim,sen de rahatlamışsındır biraz..ailede ikiz var mı bu arada?
bakıcın da iyi çıkar umarım,ilk intiba çok önemli gerçekten de bazı insana bakınca kanın ısınmıyo,nası çocuk emanet ediceksin..doruk da ingilizceyi söker hemen bence...bak işler yoluna giriyorsevindim senin adına tatlım..
öptüm sizleri..
valla alttaki kulanicilari gorunce dedim bunlar yine kaynaticak ara ara takip etmeye katar verdim
gitmiycem iste gitmiycem =))
Mell sana onermemin sebebi belki yakin yerlerde oturuyorsunuzdur veya yer mekan onerileri icindikaçma tabi nereye gidiyorsun sen bakalım???? kolay kolay tutturamıyorum zaten sizi burda..
aslı sen verdiğim amerikada gebelik topiğine bir kaç kere girdim..hoş muhabbettler var ama beni burası daha çok sarıyor..zaten çok uzun kalmıyorr.kısa vaktimi de burda değerlendiriyorum..bu arada fatih paşa kendine eziyeti mi seviyoe öyle..alem ya.. güldürdü bene yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?