- 22 Aralık 2010
- 676
- 5
- 46
selam kızlar..
esincim saol tatlım iyi olmaya çalışıyorum..yardımcı bakmaya başladık..çünkü halsizliklerim beni geçen hafta çok zorladı..tansiyon sorunum da olduğundan çok fazla hareket etmemem gerekiyor.bugün öğleden sonra eşim biriyle görüşecek aklına yatarsa ben de görüşücem.saolsun hastaneden arkadaşları tavsiye etmiş.bakalım bugün yarın belli olacak..
benim bahsettiğim evlilik danışmanı değil aslında..psikolojik danışman.yani sadece evliliğe dair sorunlara yönelik değil.ama insanın kendi içinde yaşadığı sıkıntıları hafifletmesi ister istemez sorunun evlilik boyutunda da yararı oluyor.en azından arkadaşımda işe yaramış.arkadaşıma sordum senin için..konyaaltı tarafındaymış adı da tülay kök.evlilik için olmasada en azından kendin için bir terapi bu sıkıntılı süreçte sana iyi gelebilir.
doruk paşamı çarşamba günü dr.a götürücem.benim de kontrolüm var..o gün tüm günümüz dr.da geçecek anlayacağınız.doruk un imminoloji için kontrol zamanı..bir dr buldu eşim..sonuçları zaten tr.deki dr.ile de görüştüm o na da göndericem.bir de göz dr.una gidicez.hatırlarsanız gözüne saçını kestirirken kıl kaçtığı için biraz panik olmuştum..göz damları falan sorun hallolmuştu aslında ama on bir haftadır sürekli sık sık gözlerini kırpıyor..arada sımsıkı sıkıp bırakıyor..tik mi yaptı kendine gözünde mi sorun var anlamadım.buarada güzel olan bir hastane var..sadece 12 yaşa kadar olan çocuklar için..aklınıza gelebilecek her bölüm var.göz dr bile tr de bilmiyorum ama çocuk göz dr. olarak ayrı.bakalım şimdilik bizde durumlar böyle.
hepinizi öptüm kocaman..
Maşallah Ecrine, yetenekli bu konuda, Geleceğin ressamı mı çıkıyor ekimcikler arasından ne:) Çok da keyif almış gibi görünüyor.
Ben daha cesaret edemedim parmak boyasına, diğerleriyle bile her yerleri boyadı sağolsun. Ne duvarlar, ne koltuklar, ne de nevresimler kaldı boyanmadık. Nedense bizimkisi kitap defter boyamaktan çok kalan şeylerei boyamayı seviyor. Boyama kitabını da bana boyatıyor:)
Rüzgar da galiba müzisyen falan olacak, o yönde dvam ediyor, şimdi gitar da çalmaya başladı:)) Biz henüz öğretelim vs uğraşmıyoruz gerçi ama flüt, batari, davul, darbuka, gitar ne bulursa çalıyor, çalarken de şarkı söylüyor, hem de yabancı uzun hava:)))
Kübracım bizimkisi rutin dışında bir muayenedi, yani bir küçük, biri büyük görünmüştü doktora altında başka bir şey olabilir gözcüye gidin muhakkak demişti, bir de çok fazla göz alerjisi oluyordu ondan gitmiştik. Doktor da sözde çocuk uzmanıydı(!)
Ceren canım bakıcının başlamasına çok sevindim, inşallah her şey en kısa zamanda eski düzenine oturur. Hem bakıcı gelince senin yokluğunda bir nebze avuntu olur Ata'ya.
Allah bebişlerimizi bize bağışlasın, ömrümüz yettiğince de onlara en güzel şekilde annelik yapmamızı nasip etsin. Ben de hep haziranekim'i düşünüp, vesvese yapmaya başladım ama uzaklıkla bir ilgisi de yok ki bunun, gözümüzün önünde bile her şey olabilir Allah korusun, Allah'a emanetler.
Esin cok guldum yaaa yabanci uzun hava bir video cekip eklesene :)) bende fatihin videolarini albume eklemek istiyorum tabi olursa bir ara deniycem
bu arada o muzk aletleri sizde varm? br arada bir foto eklemistin cokguzeldi
benim olumda sarki soylemyi seviyor Ruzgarla bir grup kurarlar "Grup ekimcik"diye
Kubra senin kizininda resimleri cok guzel bende alirim diyordum ama resimde nasi birsey olduklarini gorunce vazgectim galiba :)) sandalyemin arkasindaki ve kapidaki tukenmez kalem izleri hala duruyor sildiklerimde haric ama yazi tahtasi fikride cok iyiymis
bir kacgundur Fatih e bal-limon-zencefil veriyorum arada hiriltili oksuruyor diye(inat ettim surup vermiycem :)) galiba bu limon yuzunden pisik oldu
bugun anne aciyor diye geldi yanima bezini bir actim kipkirmizi olmus hemen yikadim z.yagi surdum kiyamam yaaa bir ara yine aciyor dedi birzda babasiana nazlandi badil agladi( insallah z.yagi iyi gelir kontrol ettigimde biraz hafiflemisti ama insallah sabaha gecmis olur genelde z.yagi iyi geliyor ama bakalim sabahi bekleyip gorucez
Ceren haziranveekim hepimizi cok etkiledi bende surekli ozellikle uyuyunca birsey olsa yasayamam diye dusunuyorum, ama Esin inde dedigi gibi bir sey olacaksa biz yanindaykende olur dusunsene gunde kac defa nasil tehikeler atlatiyorlar birsey olacak olsa yanindada olsak birsey yapamayiz hersey bir saniyede oluyor ama Allah hepsini koruyor
y.disina gitmek senin icinde cok iyi olur kafani dinler enerji depolar gelirsin bene Atanin artik herseyi anliyor olmasi farkindaolmasi daha iyi, onceden seni ozlese istese derdini anlatamiyordu ama simdi herseyi ona anlatirsin eminim oglunda her soyledigini anlayacak sen gittiginde seni ozlerse telefonda konusursun anneannesi babaannesi bakicisi surekli konusup anlatirar neden evde olmadigini nezaman gelecegini falan,hatta giderken senden ne istedigin sor oyuncak kitap vs. gitmene cok karsi cikmaz belki oyuncak falan getirecegi icin mutlu bile olur
hem bakicinda gelecekmis sen gitmeden bak hersey yavas yavas yoluna giriyor sende biraz kafa dinle kendine vakit ayir,kitap okumayi seviyordun kitaplarini oku geltabi birazda kendine alisveris yap ozllikle kozmetik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?