- 22 Aralık 2010
- 676
- 5
- 46
aslı fatih çok güzel çizmiş arabasını,önce sen mi çiziyosun yoksa direk kendisimi çiziyor..
aşının ilk dozu 2 yaş zamanına denk gelmişdi doktorumuz kontrol ederken onuda yapmışdı ücretliydi
şimdi 2. doz için gidicem ama sağlık ocakları ücretsiz yapıyor diye haberlerde duymuşdum..
4-5 yıl önce ailemle kemere gitmişdik bizde agustos ayıydı 1 hafta zor dayandık tatilmiydi işkencemiydi bilmiyorum
özlem seninde hayırlısı allah gönlüne göre versin..
esincim bir taraftan taşınma diger yandan eşinle kararsızlıgın
yeminle o geçirdiğim sıkıntılar gözümde canlanıyo sen yazdıkça
kararsızlık ne yapacagını bilememe en kötüsü
evimi ailemle taşırken yıkılmışdım çok zor günlerdi,seni çok iyi anlıyorum
dualarım seninle...
cerencim sen bel için mi ameliyat olmuşdun,geçmiyo bu agrı yarın bi doktora görünücem..
esincim üzüldüm
geçen eşimle şakalaşıyoruz o da bak giderim dedi ben de gitttttt dedim baktım oğlan oynamayı bıraktı eşim de montunu aldı kapıyı açtı oğlum koştu kapıya ne olur baba gitmeee dedi eşim de annen git dedi bana dedi oğlum koştu ağlayarak anne olur söyle gitmesin gitme de babama dedi ben de gitme dedim eşime. mert koştu sarıldı babasına korktum dedi gitme babacım dedi o an sen geldin aklıma esincim neler hissediyordur kimbilir deyip üzüldüm hakkında hayırlsı olsunarkadaşım
yavrum 2 haftadır kabızlık sorunu yaşıyo ne iyi gelir acep sıcak bal şerbeti armut suyu denedim yok geçmiyo.damlada veriyorum zinko die bi damla sizin önerilerinz varsa söleyin lütfen.olmazsa yine doktora
kızlar günaydın herkese,
gülşahcım,herkesten önce sana yazmak istedim,özledik seni,nerlerdesin dicem ama biz 1 taneyle başa çıkamaken sende 2 tane var(doğruyum değil mi,diğer çocuklarından çok bahsetmediğinden yanlışım olabilir kuısura bakma canım)tabii zamanın olmaz:)ama yine de gel arada özleetme çok..
canım kabızlık için günde 3 kez yemeklerden hemen sonra DUPHALAC veriyosun,ilaç değil,süresi yok istediğin kadar devame debilrisin.kakasını yumuşatıyo sadece.ayrıca bal kabız yapar ,söyşlediğin şerbet nasıl bilmiyorum ama ...zinko artık bizimkilerde pek işe yaramaz daha küçükler için o..duphalac yumuşatıyo ama ilk başta hemen verirvermez etkil olmayabilir.ilk başta rahatlaması için aslının dediği fitili kullanabilrsin.sonrasında yumşak çıkar zaten ..
günde 3 kez duphalac,özellikle akşam da kayısı kompostosu,yerse tanesiyle beraber..kayısıyı kaynat,içine biraz tarçın da koy,az bişi 2 günlük yapsan yeter..suyunu da içsin,kayısıyı da yesin..
süt günde en fazla 1 bardak süt ver,yosun,kabız yapıyo,makarna,pirinçpilavı verme,sebze ağırlıklı yesin..
daha çok var da ;şimdilik bunlar çözüm olur sana tatlım..geçmiş olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?