- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
özlem geçmiş olsun neyin var nie iğne vuruluyosun.ceren ilgin için saol arkadaşım .bulgur denedim yemiyo. az önce armut suyunu vereyim dedim ortalığı yıktı. libalaks versem bişi olurmu acep doktora randevu alcam ama yinede rahatlatacak bişi olsaydı.
Teşekkür ederim canım, inşallah hayırlısı olur diye ben de zamana bıraktım zaten:)) Bu arada seni de unutmadık ama arada sen de bizi unutmadığını gösterirsen çok seviniriz, zamanın yoksa da bir merhaba de kaç yine, merakta bırakma bizi.esin probleminiz ne bilmiyorum ama umarım herşey istediğin gibi olur.umarım hakkında herşey hayırlı olur.özlem sende umarım yine yeni bir annelik heyecanı yaşarsın.uzun zaman oluyo giremiyorum hasta olan anneler ve bebişler varsa geçmiş olsun mel senin hamilelik nası gidiyo.darılıyorum valla ben uzun süre girmeyince kimse bahsetmiyo benden hemen unutuyonuz.şaka şaka
kübracım gittin mi doktora ,ne dedi?umarım daha iyisindir.
esincim ,tahin pekmez seviyosa ,haır karışımı da var,koskanındı sanırım,çocuklar için yapmışlar,paketi falan değişik.ata öyle yiyo..keçiboynuzu pekmezine bayılır Ata,1 kaşık yetiyo zaten diğer pekmezlerden daha kıvamlı.Rüğzgar farklı olduğunu anlayana kadar 1 kaşık verirsin ağzına:)
peki hamurişi falan da mı sevmez,pasta börek kek falan?ev yapımı olunca hem enerji verir hem de,içindeki peynir,ne bilim ceviz falan faydalı olur..
iyi haftalar öptüm ek,mcikler...
aaa asıl haberi unuttum,bakıcım geldi bugün,çok mutluyum yaaa:13:
işeyerinde tatlı dağıtıcma walla:):)
cerencim gözün aydın,mutlulugunu tahmin edebiliyorum
bende isterim tatlıdan
ata nasıl oldu? benim öksürük için çözümüm zencefil+bal (akşam)
pekmez ve limon (sabah)
gece yatmadan önce ayaklarına vick sürmek
bu seneyi böyle atlattık diyebilirim,,çok şükür 1 tane antibiyotik içtik gecen seneye nazaran bu seneyi iyi atlattık Nazar
doktora gitmedim cerencim biraz daha agrım var ama igneler iyi geldi..
ceren bu akşam mı çıkıyosun yola?
aslı sanada günaydınnnn
form açık kalınca sürekli buradayım gibi görünüyor ama değilim
esincim kilosuna hiç sıkıntı yapma,her zaman diyorum saglıklı beslensin yeter..
kızlar ecrin renkleri ve sayıları hep karıştırdı
sarıya mavi diyorpembeye yeşil
1 6 7 8 diger rakamlar yok sallıyor sürekli necen acaba :26:
iyi haftlar herkeze..
ceren cevap yazdığın için çok teşekkürler kayısıyı denemeye çalışcam ama benim kız hala yemek konusunda çok sorunlu sebze ağzına koymaz meyvede aynen meyveyi ağzında biriktirip tükürür çok zor .çorbada yemio.bi yoğurtlu pilava bayılıyo tek sevdi o.bu arada çocuklarım 3 tane.
sagol gulsah asil sen neler yapiyorsun? boyle surekli gelde bizede tecrubelerini anlat Allah bagislasin 3tane cocuk buyutuyorsun :))günaydın kızlar neler yapıyonus bakalım
sagol gulsah asil sen neler yapiyorsun? boyle surekli gelde bizede tecrubelerini anlat Allah bagislasin 3tane cocuk buyutuyorsun :))
gunaydin ekimcikler
Fatih uyuyorken rahat rahat takiliyim dedim forumda
dun ara ara gelip baktim ama yazamadim bahar temizlgindeyim :))
Fatih inde yine gece oksurugu var geniz akintisi herhalde hep yutkunuyor :/
valla ada cayi,elma cayi,bal vs.yine surekli menulerde bunlarin yani sira gecengun dayanamayim bagisiklik guclendirici bitkisel surup aldim tekrar hasta olup antibiotik kullanmak istemiyorum( zaten yediklerimizin hicbiri de dogal degil ne ictikleri sut dogal nede yedikleri yumurta dogal ne meyveler nede sebzeler....Mel soylediginden beri aklimdaydi bu surup kac aydir dusunuyordum en sonunda aldim insallah faydasi olur
Cerencim Ata tiras olmustu sihatler olsun diyemedim sihhatler olsun pasaya,Atanin konusmasini gozumde canlandirdimda coook tatli oluyordu pasam,ben bazen uzuluyorum kelimelerini duzeltince,artik buyuyorlar bebeklikleri bitiyorya bi tuhaf oluyorum acaba diyorum nasil bir cocuk olacak.eminin sizde dusunuyorsunuz mesela okula gittigini yazi yazdigini vs.hatta dun dusunuyorum bu kis bitti onumuzdeki kis (Allah omur verirse) Fatih bezden kurtulmus olacak daha duzgun konusacak belki yarim gunde olsa krese baslayacak bunlari dusunup heyecanlandim :)) en fazla bir sene sobra resmen hayata atilacaklar
oohhhhhh afiyet olsun bende nescafe ictim azonce resmen kafein bagimlisi oldum :))
keske hic hasta olmasalar diyorum ama tabiki yok boyle birsey..
Fatih bogaz enf.gecirdiginde gercekten kotu oluyor hayatta 3gun bekleyemem bir defa sabaha karsi ateslenmisti sabah ben doktra gidene kadar mahvoldu yatagin uzeribe birakmistim giyinirken cocuk kimildayamiyordu hatta o surede uyuyup kalmisti hemen igne yaptilar cocuk kendine geldi tabii devaminda kacinilmaz ant. ama bir defa benim doktor yoktu nobetci doktor igne verecekti istemedim surupla yavas gecer dedi yinede istemedim
yani sozun ozu hastalaninca ant.kullanirim ama iste hasta olmamasi icin bagisikligini guclandirmek istiyorum,dun haberlerde gosterdi baska ulkelerde her ilac receteyle veriliyor Caniiim Turkiyemde istedigini git al kafana gore herhalde yeni duzenleme gelecek cunku doktorlarda gerekli gereksiz ant..yaziyormus insalar tehlikede diyor ileriki yillarda ant..alistigimiz icin vucuda fayda etmeyecekmis( benim arkadasim cocuk grip olsa,dis cikartsa hemen ant..aliyor cocuk mikirdanir klagi agriyor der heme agri kes...atibiyotik resmen ilacla besliyor cocuklari(iyi dedikodusunu yaptim :)))
konu disi ama aksam haberlerde izledinizmi Hollanda Turk alelerin cocuklarini sudan sebeplerle ellerinden alip baska ailelere veriyor bir erkek cocugunu lezbiyen aileye vermis,bir kadinda ogluma taciz ediliyormus hatta tecavuz edildiginden supheleniyorum dediDEHSET...
Ceren senin ant..ile ilgli dusuncen nedir???
Gunaydin kizlar erkencisiniz:) Bahar geeldi ya 10'a kadar uyuyan Ayse sekizde basima dikiliyor artik.
Asli gecmis olsun. Antibiyotik demissiniz. Bizim doktor da zorda kalinca vermiyor. O da uc gunluk sure veriyor. Ayse cok sık ghastalanmaz. Antibiyotigi ilk kez gecen yaz Mersin'de bogaz enfeksiyonu gecirmisti o zaman vermistim. Uc gun vermemek icin bekledim ateai duatu ama agzina bir lokma girmiyordu. Uc gun cicibebe sut cay ekmek yedi. Mahvolmustu. Ant. Basladik iki gunde duzelmisti. O zaman bekledigim icin pisman olmustum acikcasi. Ondan sonra da kullanmadim. Gecen yine yutkunurken aciyor dedi. Doktora goturdu. Ant. Yazdi. Dedim hic kullanmadik. Sasirdi adam atesi cikmiyor mu bu cocugun dedi. Ben de cikiyor ama geciyor deyince. Bravo valla brn yazayim canin isterse kullan dedi tabii ki kullanmadim. İlac konusunda aklim karisik. Sadece ates ciktigi icin ilac kullanmak gerekiyor mu bilmiyorum. Ama enfeksiyon da hassas sonucta. Bir iki gun beklemek heralde en iyisi. Ama cocugun telef olmasi da ayri konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?