Cerencim çok geçmiş olsun canım, üzüldüm vallaha gider ayak hastalandı demek Paşamız, umarım hemen düzelir. Eğer iltihabik bir şeyse ant. kullanmanız daha iyi olur tabi, daha da yeni konuşmuştuk, gel de kullanma şimdi dediğin gibi. Neyse atlatsın da bir, sonrasında bol bol taze yoğurt etkisini hafifletiyor diye duydum antibiyotiğin.
Kızlar ben bu deterjan konusunda çok pimpirikliyim özellikle hamileliğimde her deterjan ve kokusu özellikle yumuşatıcı kokusu çok midemi bulandırıyordu, öyle ki o mis gibi koku burnuma gelince hemen lavobaya koşar olmuştum. Rüzgar bey beğenmedi daha karnımdayken bile ki çok severdim o yeni yıkanmış kokulu çamaşır olayını ve artık ozamandan beri kullanmıyorum yumuşatıcı. Deterjan da parfümsüz ya da hassas ciltler için olanlarını seçiyorum. Evdeki yer temizliğinde de deterjan yok, elma sirkesi, karbonat, tuz, limon hiç olmadı arap sabunu, granül sabun vs. Bulaşık deterjanı elde yıkama için frosh marka var doğal deniyor alman markası ya da turmepa ürünleri var yerli, onlardan kullanıyorum. Ben memnunum o kadar çok kimyasal var ki o deterjanlarda. Tabi insan yine de reyonları gezerken o parfüm kokuları saçan deterjanları görünce, mis gibi temizlik kokusunu özlüyor, niyetini bozası geliyor ama tutuyorum kendimi.
Kübracım Ecrin her gece banyo yapar mı, her banyoda tüm vucüt şampuanlanır mı. Orası için çok iyi değil diye biliyorum çünkü o koruyucu mukozayı bozuyor sabunlar, şampuanlar, tabi çok sık olursa.
kızlar kusura bakmayın tanışmıyoruz sizleri rahatsız ettim ama ben bi arkadaşı soracaktımm.. ------aedk---- arkadaşımızı 2 haftadır göremiyorum bişeyimi var acaba bilgisi olan varmı acaba ben 2013 ekim anneleri topiğinden tanısıyodum kendisiyle göremeyince bebeklerine bişeymi oldu yada paşasımı hasta diye merak ettim bilgisi olan haber verebilirse sevinirim... kendinize ii bakın bebişlerinizede öyleee ii günlerrr
canım sitede son giriş tarihi 7 mart saat 16.40 görünüyo o yüzden iki hafta oldu dedim umarım bişeyi yoktur da gelince kızarız onaabizde bilmiyoruz tatlım ve merak da ediyoruz 2 hafta olmadı diye biliyorum ama,
hayırdır inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?