- 1 Haziran 2012
- 519
- 3
- 118
Sagolun kizlar. Asli valla o bir yerlere gitme derdi bana dustu :) Ben cok gezerim. Avm olsa bir sekilde hallederiz ama disardayken ne yaparim bilmiyorum. Unnado'da portatif lazimlik gormustum. Canta gibi yaninda tasiyorsun ondan mi alsam diyorum:)
Kubra sen Ecrin'i disarda da bezlemiyoruz demistin sanirim. Nasil durumlar, nasil idare ediyorsunuz? Ayse icin henuz erken sanirim. Dun markete giderken bezlemedim. Tutamadi kendini sipa:)
yanlış söylediği her kelimeyi arkasından tekrar ediyorum...mesela f harfinde zorlanıyo,efe ye ete diyor. ben de evet efe diyorum arkasından mesela. ata da düzeltmek için devamlı tekrar ediyo.yüzüne bakarak şarkı söylüyorum tane tane,çocuk şarkıları..ben o zaman tekrar etmiyo diye üzülüyodum,ama meğer kaydediyomuş..şimdi hepsini söylüyo kendince..işten geldiğimde günümün nasıl geçtiğini anlatıyorum mesela,cevap vermese de soruyorum devamlı.yani o zaman cevap vermezdi şimdi o anlatıyo bana gün içinde neler yaptığını..
onun yanlış söylediği kelimeleri siz düzelterek tekrar edin.mesela dibi dedi,bana kalkmı diyorsun otur mu diyin.anlamazlıktan gelin..bi süre sonra mecburen söyleyecektir. çok canınızı sıkmayın,biliyorum zor ama,siz üzüldkçe inadına konuşmuyo bu sıpacıklar:)
Masallah Ecrin'e biz de o raddeye variriz insallah.
Ya bu doktorlari anlamiyorum zaten. Hangisine guvensek bilemiyoruz. genital bolge cok hassas. İnsanin tum hayatini etkiliyor. Yine tekrar ediyorum kendimden biliyorum yani. İnsallah bu doktorun verdigi ilaclar care olur. Kortizonlu ilac verdigini soylemedi mi doktor? Uzun sure kullanmayin diyolar cunku. Yavrum insallahh duzelir hemen. Muayene sirasinda rahatsiz oluyor mu peki?
İyi yapmissin vallla biz de doktor ne ilac verse netten arastiriyoruz iyi oluyor. Sorunun belli olmasina sevindim boylece nasil yol izlenecegi bilinir.
Ekimciklerin bilmis hanimi Ecrin :) Masallah akilli kuzu herseyi kapiyor hemen. Doktor korkusu olmayan cocuk yok sanirim. Bizimki de durup durup doktor kulagima bir daha bakmasin diyor :)
Findik muhabbetine de bayildim. Biz de kus diyoruz. Arkadasin kizina ogretmeni essesli kelimeleri yazin demis. Akilli cocuk da iki turlu kus var demis onu da yazmis :)) sen yazinca aklima geldi. Akil sir ermiyor bunlara.
Havalar biraz daha guzellessin. Uygun bir zaman bulup Ecrin'le Ayse'yi bulusturalim. Biz de gorusmus oluruz. Asli da buralarda hatta Fatih'i de cagiralim degil mi Asli :)
Kubra ozel olmazsa hangi kurumda calisiyordun sen? Turizm miydi? Aklimda memurluk gibi kalmis.
Gunaydin kizlar. Asli bizimki de cus demeyi ogrenmis (benden). Arada kaciriyor agzindan soyleme deyince daha da uzatiyor sipa. Unutur herhalde.
Kubra ben de diyorum keske ogretmen olsaydim diye. Benim isimin saatleri gunleri belli olmuyor cunku. O yuzden geri donemiyorum isime.
Hafta sonu gezdik biz de. Ctesi karsiya gectik uskudur, mihrabat korusu derken mis gibi deniz havasi aldik. O gunden beri karsida oturalim diye esime baski yapiyorum:) Ayse'yi araba tutuyor biliyorsunuz. Ctesi cok fena kustuSirf bu yuzden disari cikmaya korkuyoruz qma evde de oturmasina gonlum el vermiyor. Çin'de caresi var deseler oraya gidecegim valla o denli biktim. Bu arada dissari cikinca bez bagladim. Hiccc yapmadi. Eve geldik oyle yapti. Bu iyi bir sey mi anlamadim.
kübracım demek egzama dedi doktor..
yalnız kortizondan korkma o kadar da..doktor kontrolünde ve düzenli kullanılınca çok zararlı ve krkulacak bişey değil..ben de kullandığım için biliyorum..
umarım ecrin en kısa zamanda iyi olur,teşhis doğrudur..geçmiş olsun tekrar..
esincim nasılsın,yeni evin nasıl,rüzgar alışabildi mi evinize?
bez konusunda ,kakasını söylüyor ama çişini söylemiyo Ata..altını açık bıraktım,sannırım yaparken farkediyo..bu ara altını değiştrirtmek istemiyodu asla kavga dövüş,çişini yapınca anne koş çabuk diyo,hemen yatıyo bezini getiriyo sıpa...
esincim, inadından yapıyo bence rüzgar,o yüzden fazla inatlaşmaya girmeden konuyu bir süre kapat bence,yoksa çok uzun ve sıkıntılı olur senin için...
sanırım en iyi özlem yaptı bu bez bırakma olayını. özlemcim bence dışarda da bağlama dene bi,biş kaybetmezsin.yanına yedek kıyafet alırsın,hemAyşenin de aklı karışmamış olur böylece..
geçen gün eşim dedi ki,aman Ata ben sana kalem getircektim di mi unuttum ,kafa gitti iyice dedi....Ata da : yooooo baba bak kafan burda dedi.anlattım dedim,kafa gitti demek, unuttum demek gibi bişey diye...o olayın üstüne bi reklam çıktı, aklı dominosa gitti diye..şimdi katıla katıla gülerek izliyoruz reklamı..hatırlarsanız orda kafası yokoluyo adamın,anlattıklarım boşa gitti yani
kızlar bu ara Ata devamlı hayır diyo.herşeye istinasız hayır...bi de ağlamaya başlıyo,saçma sapan şeylerde gözünden yaş gelerek ağlıyo. kendini yere atıyo..dün parkta kaydırağa taş koyuyodu bi çouck da kayıyorum dedi.nasıl inatla taş yığmaya başladı anlatamam. sonra da yapma diyince kendini yere atıp ağlamaya başladı..benim oğlum galiba 2 yaş sendromuna yeni girdi...
aslıcım,migren fena ,eşim de cts gece ağladı resmen ağrısından..sanırım bu mevsim de iyi gelmiyo size..çok geçmiş olsun tatlım..
kızlar bu arada facebook kullanan varsa mel e bi baksanız...melanie azra diye çıkar belki..ben de çok meraktayım,umarım herkes iyidir.
hepinizi öpüyorum kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?